En anderledes indflyttergave

Annonce fra Hello Fresh

At give en indflyttergave er en tradition, der har været praktiseret i mange år. Det er en gestus, der viser velkomst og varme, og det er derfor en god idé at medbringe en indflyttergave, hvis du skal besøge nogle, der netop er flyttet i nyt. Ligesom med alle andre slags gaver kan det dog være svært at finde på, hvad indflyttergaven skal bestå af. Det er meget almindeligt at give noget til det nye hjem, men hvem siger, at en indflyttergave ikke også gerne må være lidt anderledes?

Lad dig inspirere af forslagene herunder.

En oplevelse i lokalområdet

En anderledes indflyttergave kan være en oplevelse. Oplevelser er altid gode gaveidéer til de, der har det meste eller ikke ønsker sig noget bestemt, og dette gør sig også gældende for indflyttergaver.

At give en oplevelse i lokalområdet i indflyttergave kan derfor være en god gaveidé til de, der netop er flyttet til et helt nyt område og ønsker at udforske det nye sted. Måske ligger der en anmelderrost restaurant lige om hjørnet, måske er bydelen kendt for sit børnevenlige legeland eller måske har den lokale bager et ekstra lækkert udvalg af brød? Du kan derfor med fordel undersøge, hvad den nye by eller bydel byder på og på den måde overraske den nyindflyttede med en lokal oplevelse.

Giv en måltidskasse i gave

En måltidskasse kan give mere tid og overskud i hverdagen, og det er derfor en oplagt gaveidé til de, der netop er flyttet i en ny bolig. Der er mange praktiske gøremål forbundet med at flytte i nyt, og overskuddet til at lave mad, handle ind og finde på kreative retter kan derfor helt naturligt være i bund.

At give en måltidskasse i indflyttergave kan derfor ses som en ekstra hjælpende hånd til en tid, hvor madlavning og indkøb ikke står øverst på listen over gøremål. Med en måltidskasse slipper du nemlig for både at handle ind og finde på spændende retter, og alt der skal bruges til madlavningen bliver leveret direkte til døren. Der findes flere forskellige udbydere af måltidskasser på markedet, og du kan eksempelvis se måltidsplaner fra HelloFresh.

Blomster på abonnement

Vidste du, at du faktisk kan give blomster på abonnement? Dette er en anderledes gave, der i dén grad kan blive ved med at give. Det er en oplagt gaveidé til personen, der allerede har alt, når det kommer til køkken- og pynteting, og det er også en god idé, hvis personen sætter ekstra meget pris på et smukt og dekorativt hjem. Friske blomster kan nemlig bringe liv til ethvert rum, og der er intet, der kan øge følelsen af velvære i eget hjem som synet af friske blomster. Og friske blomster er typisk ikke førsteprioritet for de, der netop er flyttet i nyt.

Der findes flere forskellige udbydere på markedet, og fælles for de forskellige abonnementer er, at du typisk selv kan vælge buketstørrelse, prisleje og hyppighed. Du kan også let vælge abonnementets varighed, så du ikke binder dig i alt for længe.

Gavekort til streamingtjeneste

Streaming har åbnet op for en helt ny verden af underholdning når som helst og hvor som helst, og streaming hitter hos folk i alle aldre. Streamingtjenester er typisk abonnementsbaserede, og at give et gavekort til en udvalgt streamingtjeneste er den perfekte indflyttergave for enhver film- eller serieelsker.

Du har blandt andet mulighed for at købe gavekort til Netflix eller TV 2 Play, men du kan også med fordel lave dit eget hjemmelavede gavekort, hvis den foretrukne streamingtjeneste ikke tilbyder et reelt gavekort.