Gavekurven – En populær firmagave til din ansatte

Gavekurven er en populær firmagave, der ofte bliver givet til ansatte. Du kan tilføje dit eget personlige twist ved at fylde den med forskellige slags gaver, såsom mad, vin, chokolade eller andre ting. Gavekurven er den perfekte gaveidé til jul, fødselsdage, jubilæer, da den kan tilpasses ethvert budget. 
 

Gavekurven – en oplevelse i sig selv

Leder du efter firmagaven til din ansatte? En gavekurv er både flot og elegant og den kan fyldes med alt fra vin, chokolade, tøj og parfume til oplevelser og rejser. En gavekurv behøver ikke at være dyr for at være unik og personlig. Du kan sagtens finde flotte kurve i alle størrelser, som indeholder diverse former for lækkert indhold – tag et kig på de mange specialforretninger der findes på nettet, hvis du ønsker lidt mere luksus til din gavekurv. Mange firmaer vælger at give deres ansatte en gavekurv fyldt med lækkerier, da det er en fin måde at sige tak for et godt stykke arbejde. Men hvis du vil give din ansatte en mere personlig gave, kan du overveje at fylde kurven med oplevelser. En oplevelsesgavekurv kan indeholde alt fra billetter til teaterforestillinger og koncerter til gourmetmiddage og hotellerophold. Du kan også vælge at give en wellnessoplevelse som f.eks. et spa-ophold eller massagebehandling. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad en oplevelsesgavekurv kan indeholde – og din ansatte vil helt sikkert sætte pris på et luksuriøst ophold eller en afslappende behandling.

Design-selv din helt unikke gavekurv

Ønsker du helt selv at vælge, hvad der skal fyldes i din gavekurv? Så er det også muligt, at designe sin helt egen gavekurv online. Dette er perfekt til personen, som har alt, eller som man måske ikke kender særlig godt, men alligevel gerne vil give en personlig gave til. Du kan vælge imellem forskellige størrelser af kurve – alt fra en lille til en stor kurv. Derefter kan man vælge imellem forskellige slags indhold. Her er det muligt at vælge imellem forskellige slags frugter, vin, chokolade, ost og meget andet. Når først man har valgt størrelse på kurven og dens indhold, så kan man navngive den og herefter tilføje en besked til modtageren af kurven – her kan du skrive en sød hilsen. Til sidst er der mulighed for forsendelse af gavekurven direkte til modtagerens adresse eller arbejdsplads.

Den unikke gave til jul

En af de ting, der er rigtig hyggelige at give til jul, er en gavekurv, hvor man fylder den med nogle af de ting, som man selv synes er lækre. Det er også den perfekte julegave at sende til en der ikke bor i nærheden af dig. På den måde kan du sende dem en lille hyggelig pakke, som de kan åbne og glæde sig over.