Har du brug for hjælp til ægtepagt eller testamente?

Der kan være mange grunde til, hvorfor advokathjælp kan være nødvendig. En grund kan være oprettelse af ægtepagt eller et testamente, som du med høj sandsynlighed får brug for på et tidspunkt i livet. Generelt er sikringen af, at det juridiske arbejde bliver gjort ordentlig en god ide. Det samme gælder, hvad angår en ægtepagt, hvor du med god fornemmelse kan starte et ægteskab med din partner. Er du i tvivl om, hvad en ægtepagt er, samt hvordan du skaffer hjælp til at oprette den og et testamente, så læs med her.

Hvad er en ægtepagt?

Du ved ikke nødvendigvis, hvad en ægtepagt er, hvis ikke du har indgået en. Du kan indgå en ægtepagt, når du bliver gift. Her vil jeres fælles formuer blive nedskrevet i et dokument, så i har en oversigt over de formuer, der er i jeres ægteskaber. Det er her, hvor I aftaler, hvad I sammen vil eje. En anden mulighed er ikke at oprette en ægtepagt, så I ved død eller skilsmisse deler det hele. På den måde kan det være en god sikring for jer begge at oprette denne pagt. For at dette bliver gjort på korrekt vis, er advokathjælp til stor fordel. Så sikrer I jer, at det hele bliver gjort rigtigt, og at I ikke står i en usikker situation, hvis i lader jer skille eller en ulykke sker med død som følge.

Lav dit testamente i god tid

Det er ikke altid nemt at tale om døden, men for vores næres skyld må man sørge for, at det praktiske er i orden, hvad angår oprettelse af testamente. Til dette vil det også være en god ide at kontakte advokat hjælp, så du med ro kan vide, hvor dine ting ender. Det er ikke kun for dig selv, at det kan betale sig at oprette et testamente. Når du laver et børnetestamente, så indskriver du, hvem der skal tage sig af dine børn, hvis dig og din ægtefælle dør. Her skriver du, hvem der får forældremyndigheden, og derved bliver værge for børnene. Med et almindeligt testamente sikrer du, at dine arvinger får det, du ønsker, de skal have. Det kan være, at du har et smykke eller et maleri, som du ønsker skal gå i arv. Det og andre detaljer skriver du ind i testamentet, så du er sikker på, at dine ønsker bliver indfriet. På den måde undgås også misforståelser omkring din arv mellem dine arvinger.