Sjove og cool gaveidéer til drenge og piger

Når det kommer til gaveidéer til en dreng eller pige, kan det ofte svært at finde på noget, der vil falde i god jord, særligt hvis de har det meste i forvejen. Der er alligevel et par gode og fede idéer, som du kan finde her til fødselsdagsgaver til drenge og piger, og som du kan lade dig inspirere af. Læs med her.

Gaveidéer til piger

Gode gaveidéer til pigerne kan være legetøj, der stimulerer deres kreativitet og fantasi, som for eksempel en smart notesbog, som de kan tegne eller skrive i. Hvis interessen for madlavning og bagning er stor, kan man give hende et donut-jern eller andre ting til madlavning. Elsker hun at tage billeder, kan man også give hende et polaroidkamera. Det kan også være spil, der udfordrer hjernecellerne, som eksempelvis et brætspil eller et puslespil. Gavekort til en yndlingsbutik eller aktivitetscenter vil helt sikkert også være et hit. En anden idé kunne være, at give hende en oplevelse, som f.eks. et par billetter til teateret eller en koncert.

Gaveidéer til drenge

En idé til en gave, som drenge vil elske, er et køleskab til sodavand eller andre drikkevarer, som kan stå på værelset. Det kan også være en fed snorkelmaske, hvis der er tale om en ægte vandhund. En klatrebane eller et airboard til den aktive dreng, vil helt sikkert også være et hit. Har man en pool, eller påtænker man at skulle et sted hen med pool, kan man også købe et vandpolosæt, hvor hele familien kan være med til at spille. Det er både sjovt, underholdende og god motion samtidig.

Unisex gaver

Selvom det er svært at finde den perfekte gave til både piger og drenge, findes der alligevel et par gode idéer. Det kan eksempelvis være bøger eller blade, sjove udendørs spil eller andre fede gadgets. En anden idé er at give et abonnement på et magasin, som de elsker. På den måde har de altid noget at læse i, og så er det også en gave, der varer ved. Hvis man kender barnets interesser, kan det også være en god idé, at give et gavekort til et butik – det vil både drenge og piger blive glade for. På den måde kan de selv få lov til at vælge, hvad de vil bruge pengene på.

Måske har du fået nogle idéer til, hvad man kan give i fødselsdagsgave til drenge og piger. Der er nok at vælge imellem, det handler bare om at finde det helt rigtige.