Valentinsdag 2019

Valentins dag er en amerikansk tradition, der de seneste årtier virkelig er blomstret op i Danmark. Den falder hver år denne 14. februar, og her står hele dagen i kærlighedens tegn. Restauranter er fuldt bookede, blomsterhandlerne og chokoladefabrikkerne arbejder på højtryk. Vil du gerne give din udkårne en gave, der måske er mere end bare en buket blomster og fyldte chokolader? Vi har samlet en masse gaveideer til valentinsdag 2019 her på dingaveguide, der både egner sig til mænd og kvinder. Og der er garanteret masser af romantik.

Baristakursus i Århus

Baristakursus i Århus

Lær at lave lækre espressoshots og mælkeskum til baristakursus hos kaffebar La Cabra i Århus. Til kurset lærer du alt om kaffesmagning, kaffebrygning og mælkeskum. Det er den perfekte gave til ham eller hende, der elsker kaffe. Og det er en sjov oplevelse, som I kan lave sammen.

Pris: 499,00 kr. pr. person

Find gaven her
Chokoladebrunch i København

Chokoladebrunch i København

Ja, du læste rigtigt: chokolade-brunch. Hvordan gør man brunch endnu mere lækkert? Man blander det da selvfølgelig med chokolade.

Kom til chokoladebrunch ved Peter Beier i København og oplev en anderledes form for brunch.

Pris: 249,00 kr. pr. person

Find gaven her
Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

Kender ud en rigtig chokoladeelsker, så vil et Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus i Odense være den perfekte oplevelsesgave. Kurset varer 2 timer, og her vil I lære at temperere chokolade, pynte chokolade og lave lækre smage til fyldte chokolader.

Og findes der noget, der får kærlighed til at blomstre ligesom chokolade? Det tror vi næppe.

Pris: 299,00 kr. pr. person

Find gaven her
Cocktails leveret til døren – cocktailkasse

Cocktails leveret til døren – cocktailkasse

Med denne kasse får man leveret alle ingredienser til en god drink lige til døren. Man kan vælge mellem at købe én kasse eller oprette sig som abonnent, så man hver måned får leveret kasser med nye, fantastiske drinks.

Dette er en let måde at prøve nye, spændende drinks.

Pris: 349,00 kr. pr. kasse

Find gaven her
Dinner in the dark i København

Dinner in the dark i København

Dinner in the dark er en oplevelse, der virkelig sætter dine sanser på prøve. Du vil få serveret en 3-retters menu inklusiv drikkevaremenu i bælgragende mørke. Den mørke oplevelse fås hos Dark Waitor i København, og det vil være en oplevelse, der vil gå lige i mindebogen hos dig og den heldige modtager af gaven.

Pris: 995,00 kr. pr. person

Find gaven her
Flødebollekursus

Flødebollekursus

Hvem elsker ikke flødeboller? På dette kursus lærer du at lave dine helt egne, lækre, perfekte flødeboller hos Social Foodies i enten Frederiksberg, Århus, Hellerup eller Lyngby.

Tag forklædet på og hyg dig gør dig klar til en lærerig men enormt sjov oplevelse.

Pris: 299,00 kr. pr. person

Find gaven her
Halskæde med stjernetegn

Halskæde med stjernetegn

Et smykke er altid en god gave. Disse halskæder med stjernetegn i er en smuk og personlig gave at give. Du kan enten give en med modtagerens eget stjernetegn, eller give en med et stjernetegn, der skal symbolisere en person, som modtageren holder af.

Pris: 199,95 kr.

Find gaven her
Ølsmagning hos Crafted By i København

Ølsmagning hos Crafted By i København

Prøv 1,5 times ølsmagning, hvor I får lov at smage på mindst 6 forskellige øl fra Crafted By i København.

Dette er en perfekt gave til mænd, par eller venner, der vil ud hygge sig og have det sjovt sammen.

Pris: 199,00 kr. pr. person

Find gaven her
Pizzakursus i Århus

Pizzakursus i Århus

Vil du lære at lave den perfekte pizza? Så skal du tage til pizzakursus i Århus. Her lærer I alt fra at arbejde med pizzadejen til afbagning af pizzaen. Og til sidst får I selvfølgelig lov at spise de kreationer, I har lavet.

Et pizzakursus hos Birks Køkken er en alternativ og sjov oplevelsesgave, som med garanti vil medbringe smil og glæde.

Pris: 449,00 kr. pr. person

Find gaven her
Spa-dag hos Lübker Square i Nimtofte

Spa-dag hos Lübker Square i Nimtofte

Vil du gerne give en spa-gave, men har ikke råd til det helt store ophold? Så er en spa-dag hos Lübker Square en rigtig god mulighed. Man får fri adgang til hele deres spa-område, som oser af afslapning og hygge. Her får man hurtigt flere timer til at gå, med dem, man holder af.

Det er muligt at tilkøbe yderligere behandlinger.

Pris: Fra 275,00 kr. pr. person

Find gaven her
Vinsmagning i Århus eller København

Vinsmagning i Århus eller København

Denne gave er perfekt til ham eller hende, der elsker vin. Tag ud og udforsk jeres smagsløg, hvor I får lov at smage på 6-7 vine over 2-3 timer. I vil smage på vine fra hele verden rundt og finde hvilken, der er jeres favorit.

Dette er en hyggelig gave, der kan nydes med dem du holder af.

Pris: 399,00 kr. pr. person

Find gaven her

Valentinsdag – gaver til ham og hende

Den amerikanske tradition, valentinsdag, er kendt som “de elskendes helligdag”. Men i virkeligheden går traditionen helt tilbage til det gamle Grækenland, hvor man fejrede de romerske gud Juno, der repræsenterede ægteskab og kvinder.
I dag er “helligdagen” forbundet med at fejre kærligheden mellem to mennesker. Og i Danmark har den kærlighedsfyldte dag fået efterhånden fået et meget kommercielt præg. Det vrimler med roser og chokolade, og det er ikke til at få plads på restauranter. Vi har i den grad taget imod dagen her i Danmark – for ja, vi elsker at fejre så ofte, vi kan få lov.

Og med valentinsdag hører også valentinsgaver. Og det kan ikke altid være helt let at finde ud af, hvad man skal give til sin udkårne på denne kærlighedens dag. Vi har samlet en masse romantiske gaver her på siden, som ikke er voldsomt store. Men hvor det er tanken og romantikken bag, der tæller.
Om det er til din kone, kæreste eller mand du er på jagt efter en gave til, så lover vi dig, at du kan finde masser af inspiration her på siden.
Og er du ude i en endnu større romantisk gave end blot en lille valentinsgave, så anbefaler vi, at du kigger på vores sider for gaver til hende, ham eller kæresten. Der er endnu flere ideer, der ikke er begrænset af et budget. Her på siden for valentinsgaver har vi nemlig valgt at give gaveideer, der ikke koster en bondegård. Så store gaver synes vi nemlig ikke, at valentinsdag lægger op til, at man køber.

Gode gaver til valentinsdag

De helt traditionelle valentinsdagsgaver er blomster, chokolade og et sødt kort. Disse gaver synes vi er super romantiske og lever helt op til forventningerne på denne dag. Vi synes faktisk ikke, at en valentinsgave behøver at være større end dette, da dagen blot skal bruges til at symbolisere din taknemmelighed for kærligheden imellem jer.
Disse gaver lægger meget op til at være gaver til kvinder. En nyere og mere moderne
“tradition”, som vi tror, nogle mænd må have fundet på, finder sted præcis en måned efter valentinsdag – nemlig den 14. marts. Dette er “mændenes version” af valentinsdag. Denne har vi dog ikke tænkt os at kommentere mere på her, af børnevenlige årsager. Vil du alligevel gerne give din mand eller kæreste en gave på valentinsdag, så har vi også samlet gaver her på siden, der fungerer kun til ham, til par eller til begge køn.

Det er også blevet meget populært at tage ud på restauranter og spise på denne romantiske dag. Det kan faktisk være svært at finde ledige borde rundt omkring i byen, hvis man ikke har været ude i god tid. En lækker middag i sig selv kunne være et alternativ til en god valentinsdagsgave.

Budgetvenlige gaver

Ud over de normale og traditionelle gaver, så vil mange gerne finde en gave til sin elskede på valentinsdag. Man vil gerne vise ham eller hende, at man holder af dem, og hvilken bedre måde at gøre dette end ved at give en gave?
Det er skønt at modtage gaver – men endnu skønnere at give gaver. Og man vil gerne glæde sin kæreste eller ægtefælle med en gave, da dette viser dem, at vi tænker på dem og holder af dem.

Ligeså meget som dette er en kærlighedens dag, så synes vi også at det er en taknemmelighedens dag. Lad din udkårne vide, at du er taknemmelig for jeres forhold, for dem som person, for jeres kærlighed.

En valentinsdagsgave skal ifølge os ikke koste spidsen af en jetjager. Det skal være symbolske og meget kærlige gaver. Derfor har vi samlet en masse romantiske gaver, som alle kan være med på. Selv hvis du er på SU eller ikke har et stort økonomisk underskud. Det behøver ikke koste mange penge, for at vise en person, at du holder af dem. Som nævnt kan en simpel blomst eller et sødt kort være nok. Intet betyder så meget, som at vide, at nogle holder af os. At nogle elsker os.

Valentinsdag

Selvfølgelig behøver du ikke valentinsdag for at have en undskyldning for at give din kæreste en gave. Valentinsdag er en god mulighed for at huske på, at man skal huske at vise hinanden kærlighed og taknemmelighed. Men dette synes vi også, at I skal huske alle årets andre dage. Spontane overraskelser, gaver eller “jeg elsker dig, du er den bedste”. I en travl hverdag kan det være fantastisk at blive mindet om, at man er speciel. Eller blive overrasket med en romantisk gave. Husk at sæt pris på hinanden og jeres kærlighed. Og husk at lad din partner vide, at du sætter pris på det. I en travl hverdag kan dette hurtigt forsvinde i “jamen selvfølgelig ved de det”. Ja, selvfølgelig, men husk stadig at mind dem om det. Det er de små overraskelser og kærlige øjeblikke, der lader vores kærlighed fortsætte med at gro.