Den bedste gave til far

Som alle andre mænd, så er far ofte rigtig dårlig til at komme med en brugbar ønskeseddel. Faktisk kommer min far oftest først med alle ønskerne en uge efter juleaften eller hans fødselsdag, hvilket ikke er særligt brugbart. Så hvordan finder du ud af, hvad man skal give far i gave?
En gave til far bør være intet mindre end perfekt. Vi ved, at der nok skal være noget derude, der vil gøre ham glad. På dingaveguide gør vi det lettere for dig at finde gaveideer til din far, så du kan finde den perfekte gave til ham.

Baristakursus i København

Baristakursus i København

Lær at lave et perfekt espresso double shot og den gode kop kaffe til baristakursus hos The Coffee Collective i København.

Du lærer om brygning af kaffe, espresso, mælkesteaming og smagning af kaffe på dette kursus. En fantastisk gaveide til kaffeelskeren.

Pris: 800,00 kr. pr. person

Find gaven her
Champagneglas

Champagneglas

Når klokken slår 24.00 nytårsaften skal der fejres med champagne, god mad og højt humør. Dertil hører sig flotte champagneglas til at fejre det nye år. Alternativt kan de også bruges til at servere kreative drinks i eller andre lækre drikke.

Pris: 399,95 kr.

Find gaven her
Champagnesabel

Champagnesabel

Champagnesabler har længe været forbeholdt de velhavende, men i dag finder man sablerne i mange danske hjem. Champagnesablen kan give enhver festlig andledning en ekstra elegance og gøre den uforglemmelig.
Sablen skal blot føres langs champagneflaskens hals, hvorefter flaskens tud vil poppe af i en blød bevægelse.

Pris: 599,95 kr.

Find gaven her
Cognacglas

Cognacglas

Hvis man elsker at nyde et godt glas cognac, så er man også nødt til at investere i nogle rigtige cognacglas. Cognacglas findes i mange flotte, forskellige udseender, og disse fra Eva Solo er et godt bud på glas med et moderne og elegant design.

Pris: 189,95 kr.

Find gaven her
Elektrisk knivsliber

Elektrisk knivsliber

Med en elektrisk knivsliber bliver det meget hurtigere og lettere at holde køkkenknive skarpe og effektive. På få sekunder står man med en kniv, der er så god som ny. Denne knivsliber er elektrisk, så det bliver hverken lettere eller hurtigere.

Pris: 749,95 kr.

Find gaven her
Elektronisk p-skive

Elektronisk p-skive

Kender du en, der skal have hjælp med at undgå parkeringsbøder? Med en elektronisk p-skive skal man ikke længere selv huske at stille p-skiven. Dermed skal man ikke længere bekymre sig om at være glemsom, når bilen skal parkeres.

Pris: 749,95 kr.

Find gaven her
Forstå din vin – bog om vin

Forstå din vin – bog om vin

Hvem nyder ikke et glas vin til maden? Om du er til rødvin, hvidvin eller rosé, så er denne bog en perfekt gave til vinelskeren. Lær alt om de forskellige vine fra hele verden i denne bog.

Pris: 249,95 kr.

Find gaven her
Ginsmagning hos Smagførst i Århus eller København

Ginsmagning hos Smagførst i Århus eller København

Kom til ginsmagning hos Smagførst i enten København eller Århus. Her får du gennem 1,5 time lov at smage på 6 forskellige gin og noget forskelligt tonic.

Denne gave er perfekt for to personer eller til større grupper.

Pris: 299,00 kr. pr. person

Find gaven her
Glas til drinks

Glas til drinks

Om de skal bruges til gin og tonic eller til isvand, så er disse krystalglas fra Lyngby Glas perfekte til servering af alle slags drikkevarer. Stilen er elegant og klassisk og vil pynte til enhver lejlighed.

Pris: 199,95 kr.

Find gaven her
God flaske whisky – eller anden alkohol

God flaske whisky – eller anden alkohol

En god flaske alkohol kan ofte være en lækker og luksuriøs gave til manden, der har alt. Det behøver naturligvis ikke være en whisky. Er han mere til rom, cognac, portvin eller gin? Alle muligheder er åbne. Yderligere kan en god flaske alkohol let gives som en gavekurv med tilhørende snacks.

Pris: Variende efter mærke og variant

Find gaven her
God vin

God vin

At give en god vin er en god gave til næsten alle festanledninger (så længe modtageren selvfølgelig ikke er et barn). En fin måde at give vin på kan være på denne måde, hvor modtageren får en kasse med 6 forskellige vin, så de kan smage, hvilken de synes bedst om.

Pris: Fra 504,00 kr.

Find gaven her
Grillbestik

Grillbestik

I et fuldendt køkken hører sig et godt sæt grillbestik. Godt kød fra grillen bør nydes med det perfekte bestik. Dette Old Farmer Classic sæt fra Gense er et eksempel på et sæt klassisk og flot grillbestik.

Pris: 1349,95 kr.

Find gaven her
Grillpande

Grillpande

En grillpande er gaven, man kan give til manden, der har alt, eller ham eller hende der elsker god madlavning.  Med en grillpande kan der fås en grill-agtig effekt til bøffer, grøntsager eller andet.

Denne flotte støbejernsgrillpande vil uden tvivl blive et hit hos en mad-elsker.

Pris: 1179,95 kr.

Find gaven her
Gryder og kasseroller

Gryder og kasseroller

Til god madlavning – og til næsten al madlavning – kræves der gryder og kasseroller. Om man skal til at flytte hjemmefra, eller om man trænger til et nyt sæt gode gryder, så er der mange muligheder.

Gryder og kasseroller fås idag i alle størrelser, former og priser. Gå derfor på jagt efter en god gryde, der passer lige præcis til din modtager af gaven.

Pris: Fra 299,95 kr.

Find gaven her
Håndbog i ølbrygning

Håndbog i ølbrygning

Kender du en, der er vild med øl – og kender du en, der måske er klar til at tage det næste skridt? I stedet for blot at købe gode øl, så kan denne håndbog i ølbrygning være starten på et lille hjemmebryggeri. Når først man kommer ind i ølbrygning, så bliver det en leg for voksne. Og de skal starte et sted med at lære det hele: derfor er denne bog perfekt til ham eller hende, der vil lære at brygge øl.

Pris: 249,95 kr.

Find gaven her
Hvidvinsglas

Hvidvinsglas

Et glas koldt, smagfuldt hvidvin bør nydes i flotte hvidvinsglas. Derfor er disse glas en god gave til en, der holder af at drikke og servere hvidvin.

Hvidvinsglas fås i mange forskellige designs, hvor vi her viser et eksempel på moderne og stilrige glas.

Pris: 189,95 kr.

Find gaven her
Kartoffelskræller

Kartoffelskræller

Den ting, man altid først finder ud af, at man mangler, når man står og skal bruge den: ja, vi taler selvfølgelig om kartoffelskrælleren. En kartoffelskræller er et stabilt element i ethvert køkken. Men det er også altid den ting, man glemmer at købe, når man flytter hjemmefra. Derfor er en kartoffelskræller en god og sjov gave til ethvert ungt menneske.

Denne skrællekniv fra Fiskars er af god kvalitet, så den vil også passe i hjemmet hos voksne og ældre.

Pris: 99,95 kr.

Find gaven her
Kitesurfing hos Surf Agency Århus

Kitesurfing hos Surf Agency Århus

Kender du en, der er glad for havet, bølgerne og fart? En, der elsker adrenalinsus og oplevelser? Så anbefaler vi et kitesurfing kursus. Her får du heldagskurser, så man kan blive rigtig dygtig og lære essencen af kitesurfing. Kurserne holdes for én mand, to personer eller i grupper af 4.

Pris: Fra 1500,00 kr. pr. person

Find gaven her
Klassisk stegetermometer

Klassisk stegetermometer

Når der skal laves kød, skal der måles temperaturer. Dette gode, klassiske stegetermometer fra Cook & Baker er alt, hvad man har brug for, hvis man ikke ønsker noget mere fancy.

Termometret kan let bruges til at måle kernetemperaturer, så man altid får serveret det bedste mad.

Pris: 79,95 kr.

Find gaven her
Knivblok med knive

Knivblok med knive

Denne knivblok med fem tilhørende knive er den perfekte startpakke til et køkken eller som et helt nyt sæt, til en dygtig kok. Til god madlavning hører gode og forskellige knive.

Denne flotte, stilrige knivblok er perfekt til opbevaring af knive, og de tilhørende knive giver uendelige muligheder i køkkenet.

Pris: 2299,95 kr.

Find gaven her
Kør ferrari på gaden i Århus eller København

Kør ferrari på gaden i Århus eller København

Den ultimative mandegave: kom ud og prøve at køre i en ferrari i enten Århus eller København. Du kan vælge imellem en køretur på 15 minutter, 30 minutter og 60 minutter. Under hele turen vil der være en erfaring instruktør ved din side.

 

Pris: Fra 895,00 kr. pr. person

Find gaven her
Kør gokart hos Racehall i Århus

Kør gokart hos Racehall i Århus

Giv en fantastisk oplevelse i gave: kom ud og få et adrenalinsus i Europas største indendørs gokartbane. Tag en makker i hånden, tryk speederen i bund og se hvem der kommer hurtigst over målstregen.

Pris: Fra 120,00 kr. pr. person

Find gaven her
Krus og kaffekopper

Krus og kaffekopper

Krus og kaffekopper kommer efterhånden i alle størrelser, farver og former. Men i ethvert køkken er de uundværlige.

Der er enormt mange forskellige kopper af vælge mellem: moderne kaffekopper, kopper med underkop, krus og mange flere, så der skal nok være nogle, til enhver smag. Vær dog opmærksom på, hvis nogle samler på et bestemt stel eller mærke.

Pris: Fra 149,95 kr.

Find gaven her
Kvalitetskniv

Kvalitetskniv

Der findes ikke noget, der gør madlavning mere lækkert end en god kvalitetskniv. Af sådanne knive hører man blandt andet ofte om disse Global knive. Knivene er professionelt lavet og af høj kvalitet.

Det er en ting, der vil ændre madlavningsoplevelsen hos både mesterkokke og selvlærte amatørkokke i alle hjem.

Pris: 999,95 kr.

Find gaven her
Moscow mule krus

Moscow mule krus

Helt traditionelt set serveres drinken “Moscow mule” i et superflot kobberkrus. Disse krus fås i alle former for størrelser og former, matte eller blanke. Krusene giver et helt særligt look til en skøn drink, der selvfølgelig ikke kun behøver at være en Moscow mule.

Pris: Fra 105,00 kr.

Find gaven her
Oplev dansk vingård i Kolding

Oplev dansk vingård i Kolding

Kom ud og oplev en dansk vingård hos MODAVI – hvilket står for moderne dansk vin. På turne får du en rundvisning i vinmarkerne, du hører hvordan vinen kommer fra drue til flaske, og du får lov at smage på 3 forskellige vine.

Dette er en hyggelig og romantisk gaveide til en, du holder af.

Pris: 199,00 kr. pr. person

Find gaven her
Ostesæt

Ostesæt

Dette er en gave til ham eller hende, der har alt. Og ikke mindst er det en gave til en der elsker et godt ostebord. Et ostesæt med flotte knive, der vil tage præsentationen af et oste- eller tapasbord til et nyt niveau.

Pris: 299,95 kr.

Find gaven her
Ovnfast fad

Ovnfast fad

Uanset om man lige er flyttet hjemmefra eller om man har boet selv i 15 år, så kan man altid bruge et godt, solidt ovnfast fad i god kvalitet. Et ovnfast fad er en stabil del i et køkken.

Dette porcelænsfad er både praktisk og smukt, men man kan også finde mange andre forskellige størrelser og udseender på ovnfaste fade.

Pris: 369,95 kr.

Find gaven her
Ølglas

Ølglas

En perfekt, sjov herregave man ikke kan komme udenom er ølglas. Disse ølglas af Erik Bagger er designet moderne og rustikt på samme tid, og vil passe perfekt til en god kold øl med vennerne eller familien.

Pris: 199,95 kr.

Find gaven her
Ølsmagning hos Crafted By i København

Ølsmagning hos Crafted By i København

Prøv 1,5 times ølsmagning, hvor I får lov at smage på mindst 6 forskellige øl fra Crafted By i København.

Dette er en perfekt gave til mænd, par eller venner, der vil ud hygge sig og have det sjovt sammen.

Pris: 199,00 kr. pr. person

Find gaven her
Parfume til ham

Parfume til ham

Der findes ikke nogen bedre duft end end lækker mandeparfume. En parfume er en god gave til enhver mand, som man aldrig går galt i byen med.

Pris: Fra 99,00 kr.

Find gaven her
Pizzakursus i Århus

Pizzakursus i Århus

Vil du lære at lave den perfekte pizza? Så skal du tage til pizzakursus i Århus. Her lærer I alt fra at arbejde med pizzadejen til afbagning af pizzaen. Og til sidst får I selvfølgelig lov at spise de kreationer, I har lavet.

Et pizzakursus hos Birks Køkken er en alternativ og sjov oplevelsesgave, som med garanti vil medbringe smil og glæde.

Pris: 449,00 kr. pr. person

Find gaven her
Prøv kitesurfing hos Amager kiteskole

Prøv kitesurfing hos Amager kiteskole

Dette er den perfekte gave til en eventurlysten vandhund. Kender ud nogen, der er vild med havet, bølger og fart, så giv dem et kursus i kitesurfing. Dette er et 2-timers prøve-kursus, men man kan også vælge udvidede kurser op til 10 timer.

Pris: 599,00 kr.

Find gaven her
Prøvedyk

Prøvedyk

Et prøvedyk er en god gave for en ægte, eventyrlysten vandhund. Kender du en, der er vild med havet, så giv dem et prøvedyk. På denne måde finder de ud af, om dykning er noget, de vil binde sig til. Man får på kurset en introduktion til dykning, man får lov at låne udstyr, og man kommer til at prøve at dykke.

Pris: 599,00 kr. pr. person

Find gaven her
Prøvedyk i Kattegatcentret

Prøvedyk i Kattegatcentret

Vil du give en gave til en eventyrlysten vandhund i helt særlige omgivelser? Så er et prøvedyk i Kattegatcentret en oplagt gave. Her får man en guided dykketur i Danmark største akvarium blandt alverdens fisk, hajer og andre havdyr.

Dette vil både være en vandoplevelse og et adrenalinsus på samme tid.

Pris: 795,00 kr. pr. person

Find gaven her
Rivsalt: lakrids

Rivsalt: lakrids

Konceptet der startede som rivsalt er også kommet som lakrids. Her fås ren rålakrids, som kan bruges i al madlavning: både i det søde og det salte køkken. Dette er en sjov og anderledes gave til én, der elsker at lave mad og desserter.

Det er en anderledes måde at give noget sødt i gave, og kun fantasien sætter grænser til bruges af den. Her fås både lakrids og rivejern, og man kan altid købe refills af både salt og lakrids.

Pris: 249,95 kr.

Find gaven her
Romsmagning hos Smagførst i Århus eller København

Romsmagning hos Smagførst i Århus eller København

Vil du gerne prøve en anderledes, men stille og rolig oplevelsesgave, så anbefaler vi at tage til romsmagning.

Til romsmagning hos Smagførst i Århus eller København får du lov at smage på 7 forskellige rom, imens du hører om de forskellige rom og deres brygning.

Pris: 299,00 kr. pr. person

Find gaven her
Rødvinsglas

Rødvinsglas

Hvad er bedre end et godt glas rødvin til en god mediumstegt bøf? Og et godt glas rødvin bør serveres i gode rødvinsglas for at få det meste ud af oplevelsen.

Flotte rødvinsglas kan idag fås i flere forskellige former og størrelser, så der er noget, der passer til enhver smag.

Pris: 189,95 kr.

Find gaven her
Salt og peberkværn

Salt og peberkværn

Salt og peber har i de sidste par århundreder været det mest populære krydderi i norden, og det ser også ud til at de vil være at finde i de danske køkkener i fremtiden.
Med krydderiernes nødvendighed i de danske hjem, er det også nødvendigt at have den helt rette kværn, som kan give din madret det sidste pift.

Pris: 699,00 kr.

Find gaven her
Skærebræt

Skærebræt

Med god madlavning hører et godt skærebræt. Et lækkert skærebræt vil altid falde i god jord, hos en der elsker at stå i køkkenet og lave mad. Derudover er skærebrætter også rigtig flotte at bruge til eksempelvis servering af mad.

Dette håndlavede spækbræt i asketræ kan fås i 4 forskellige størrelser.

Pris: 379,95 kr.

Find gaven her
Skjorte

Skjorte

En skjorte kan bruges til alle anledninger og vil passe ind i klædeskabet hos enhver mand. Man går aldrig galt i byen med en skjorte som gave. Skjorter findes inden for alle prisklasser, designs, farver og former, så det skal nok være muligt at finde den helt rigtige.

Pris: Fra 500,00 kr.

Find gaven her
Sneakers til ham

Sneakers til ham

Sneakers skoene er kommet for at blive. De ser moderne ud og er behagelige og komfortable at gå i. Du går aldrig galt i byen med en sneaker til ham, du holder af.

Der findes mange forskellige modeller og farver derude. Her er et eksempel på et superflot par, som vi synes, er mega fede.

Pris: 399,00 kr.

Find gaven her
Sous Vide

Sous Vide

En sous vide er en køkkenmaskine, der hjælper med den perfekte tilberedning af al slags kød. Det er den perfekte gave til en, der elsker at lave mad eller til manden, der har alt.

Pris: 1499,95 kr.

Find gaven her
Spa-dag hos Lübker Square i Nimtofte

Spa-dag hos Lübker Square i Nimtofte

Vil du gerne give en spa-gave, men har ikke råd til det helt store ophold? Så er en spa-dag hos Lübker Square en rigtig god mulighed. Man får fri adgang til hele deres spa-område, som oser af afslapning og hygge. Her får man hurtigt flere timer til at gå, med dem, man holder af.

Det er muligt at tilkøbe yderligere behandlinger.

Pris: Fra 275,00 kr. pr. person

Find gaven her
Stegepande

Stegepande

En vigtig ting i et fuldendt køkken er en god stegepande. Og når det kommer her til, har mange folk forskellige meninger og holdninger til, hvad en god stegepande er. Men ikke desto mindre, er det en fantastisk gave at modtage, da en god stegepande kan tage madlavning til et højere niveau.

Pris: Fra 399,95 kr.

Find gaven her
Stegeso

Stegeso

En stegeso er en fantastisk gaveide til ham eller hende, der sætter pris på god mad og god madlavning.

Stegesoen egner sig både til madlavning i det salte køkken og bagning, og den tillader at man kan lave skønne, nye retter.

Pris: 749,95 kr.

Find gaven her
Stempelkande

Stempelkande

Kaffe bliver på et tidspunkt en stor del af mange menneskers liv. Når man begynder at studere, når man begynder på arbejde, eller når der bare skal hygges derhjemme.

Med en stempelkande er det let og hurtigt at lave lækker kaffe til flere personer.

Pris: 399,95 kr.

Find gaven her
Termokande

Termokande

Denne stilrige og flotte termokande vil pynte på ethvert kage-og-kaffe-bord. Den er både moderne og flot, men bestemt også praktisk. For eksempel til et ungt menneske, der er begyndt at studere eller arbejde, vil kaffe ofte blive uundværligt. Ellers vil denne termokande klæde ethvert kaffe-, kage- eller middagsbord.

Pris: 749,95 kr.

Find gaven her
Vindispenser

Vindispenser

Det er blevet mere populært at købe papvin i dag, da det forlænger vinens levetid efter åbning. Desværre er papkassen som vinen kommer i ikke så elegant som en flot vinflaske.

Heldigvis kan en flot vindispenser i træ erstatte den kedelige kasse, som vinen kommer i og samtidig give dine gæster noget flot at kigge på.

Pris: Fra 599,00 kr.

Find gaven her
Vinsæt med proptrækker

Vinsæt med proptrækker

Hvis du kender en, der er vild med alt, der har med vin at gøre, så er dette vinsæt en oplagt gave. I sættet fås en proptrækker, en champagneprop, en dråbefanger og en sænkeprop. Sættet er præsenteret i en flot æske og vil falde en god jord hos en vinelsker.

Pris: 349,95 kr.

Find gaven her
Vinsmagning i Århus eller København

Vinsmagning i Århus eller København

Denne gave er perfekt til ham eller hende, der elsker vin. Tag ud og udforsk jeres smagsløg, hvor I får lov at smage på 6-7 vine over 2-3 timer. I vil smage på vine fra hele verden rundt og finde hvilken, der er jeres favorit.

Dette er en hyggelig gave, der kan nydes med dem du holder af.

Pris: 399,00 kr. pr. person

Find gaven her
Whisky og mad

Whisky og mad

Hvilken bedre gave til en mand, end en kogebog, der lærer ham at koble whisky og mad. Her fås opskrifter på alle slags måltider, som passer perfekt til et godt glas whisky.

Dette er en anderledes kogebog, der med garanti vil blive taget godt imod.

Pris: 199,95 kr.

Find gaven her
Whiskykaraffel og glas

Whiskykaraffel og glas

Til enhver whiskyelsker følger et flot whiskysæt, der kan pynte i hjemmet. Lavet i krystalglas og med et klassisk og elegant design, vil whisky blive en helt ny oplevelse.

Pris: 499,95 kr.

Find gaven her

Gaveideer til far

Har du små børn hjemme og skal hjælpe dem med at finde en gave til deres far, eller er du blevet voksen og skal købe til din egen far. Far er manden i vores og børnenes liv, og han fortjener intet mindre end den bedste gave. Desværre hører far ofte under de, der kun skriver “sokker og underbukser” på deres ønskeseddel, hvis de overhovedet får samlet sig en hel seddel. Gaver til far er altså ikke altid lige lette at finde på. Og står du og skal finde gave både fra dig, dine søskende eller dine børn. Ja, det kan være noget af en opgave.

Der findes mange anledninger til at give en gave til sin far, og vi synes bestemt ikke, at man bør hoppe let over denne opgave. “Men hvad skal jeg give min far i gave?”. Om det er fødselsdag, jul, fars dag eller en helt fjerde anledning, så skal far glædes med en perfekt gave!

Her på siden finder du en masse gaveideer til fædre, lige meget hvilken type din far er. Ved at tage et kig rundt på dingaveguide kan du få inspiration til den perfekte gave til din far.

Den perfekte gave til far

Vi har her på dingaveguide en guide til gaver til ham generelt og til ham, der har alt. Vi har dog stadig valgt at lave denne guide med gave specifikt til far. For vi synes, at der er nogle særlige gaver, der specielt passer til far. Og vi synes at manden i vores liv fortjener en hel side med fantastiske gaverideer kun til ham.

Hvilke interesser har din far? Er han en fantastisk kok i et køkken? Er han fan af biler og fart, eller har han brug for et større adrenalinsus. Vi har samlet en masse ideer på dingaveguide. Der er både ting, personlige gaver og oplevelser. Du vil med garanti finde god inspiration til en god gave til din far. Om det er en god gave til far fra datteren, sønnen, børnene, kæresten, kollegaen eller andre. Generelt synes vi, at det er godt at finde en gave inden for hans interesseområder, hvis det er muligt. Her er det ved næsten alle tilfælde både muligt at finde fysiske ting eller gode oplevelser.

Alder bør heller ikke være det, der holder dig tilbage. Derfor har vi gaver, der vil passe til alle fædre: om han er en ung far eller om han er ved at være oppe i alderen.

Verdens bedste far

Tænk på hvordan du så den far da du var barn. For mit vedkommende, var far den klogeste mand i hele verden. Og han var også verdens stærkeste mand. Og en tryllekunstner. Far var mange gode ting – og den dag i dag er han intet mindre end en superhelt i mine øjne.
Det kan godt være, at far ikke bar os i maven i 9 måneder. Men dette ændrer ikke på, at han må have nogle superkræfter. Far sad ved mors side og holdt hendes hånd, da hun fødte. Far tog sig højst sandsynligt af den første ble (og dét bør vi virkelig takke ham for!, mere end vi aner). Og far har haft mindst ligeså mange søvnløse nætter, som mor har, fordi vi skreg og var vågen.

Efter al den tid, han har givet dig og elsket dig, synes vi han fortjener intet mindre end perfekte gaver retur. Mange fædre vil elske oplevelser med sine børn. At få lov at bruge tid med sine børn. Om børnene stadig er små og giver ham en tur i zoologisk have, eller om han skal på racerbanen eller i sommerhus med sine fuldvoksne unger. Han vil elske at få lov at have far-datter-søn tid.
Eller hvad med børnenes mor – hans livs kærlighed. Bare fordi I er blevet forældre, så vil han elske at få lov at få noget alene-tid med hende, han elsker. Hende, der har født hans børn.

Inspiration til gaver til far

Der er mange anledninger for at give en gave til far. Det gør det ikke lettere, hvis han er typen, der aldrig ønsker sig noget. Eller ligesom min far først husker ønskerne en uge efter hans fødselsdag. Selvom det er én af de ting, der er med til at gøre fædre charmerende, så er det ikke helt praktisk, når gaven skal findes.
Vi håber derfor at du kan bruge vores guide til at finde inspiration til gode gaver til far. Om det er din egen far eller dine børns far. Og vi har også fundet en masse gode gaveideer, som ikke nødvendigvis behøver at koste en bondegård. Vil du derimod forkæle ham med en lidt ekstra lækker gave, så har vi selvfølgelig også gaveideer i den højere prisklasse.