Barselsgaver

En lille ny er kommet til verden, og du skal på barselsbesøg. I Danmark er der tradition for, at man til det første møde med barnet medbringer en lille barselsgave. En barselsgave er en lille gave, man medbringer for at sige tillykke til forældrene med den lille. Barselsgaver kan både henvende sig til barnet, men de kan også henvende sig til forældrene – som bestemt også har brug for hjælp i deres nye tilværelse med en baby. Vi har her på dingaveguide samlet en masse gode barselsgaver, som du kan tage med dig, når du for første gang skal møde den lille. Vi har ideer til en barselsgave både til drenge, piger og forældrene.

Indeholder reklamelinks

Citatplakat til baby

Citatplakat til baby

Denne plakat indeholder de allersjoveste “udtalelser” fra babyer og de bagvedliggende betydninger.

Pris: Fra 249,00 kr.

Find gaven her
Plakat til den gravide

Plakat til den gravide

På denne plakat finder du 9 sjove udtryk som man med et smil på læben kan nikke genkendende til som gravid.

Pris: Fra 249,00 kr.

Find gaven her
H. C. Andersens samlede eventyr og historier

H. C. Andersens samlede eventyr og historier

H. C. Andersen er og må være en af de største legender i Danmark. Og hans eventyr og historier bør fortsætte med at blive husket i alle de kommende generationer. Derfor synes vi denne pakke med hans samlede værker er en fantastisk gave. Den kan følge en igennem hele livet, så H. C. Andersens eventyr altid vil blive husket.

Pris: 349,95 kr.

Find gaven her
Plakat til børneværelset

Plakat til børneværelset

Der findes mange forskellige måder at dekorere et børneværelse pænt. Flot vægpynt er en nem og hurtig måde at få noget farve tilføjet til værelset.

Der findes en masse søde og sjove plakater, der egner sig godt til børneværelset. Både til små prinsesser eller små supermænd.

Pris: Fra 99,00 kr.

Find gaven her
Ammekjole

Ammekjole

Som nybagt mor skal der ofte ammes. Men samtidig vil man også nogle gange gerne se godt ud. Denne kjole er perfekt til beggedele. Det er en ammekjole, der gør amning meget lettere, samtidig med at man ser super flot ud.

Ammekjolen fås i flere forskellige farver.

Pris: Fra 499,00 kr.

Find gaven her
Plakat med stjernetegn

Plakat med stjernetegn

Disse grafiske plakater med stjernetegn er en let måde, at give en personlig gave, til en du holder af. Plakaterne fås både med rosa eller blå baggrund og du kan finde dem med alle stjernetegn.

Pris: Fra 99,00 kr.

Find gaven her
Plakat til baby

Plakat til baby

Denne fine plakat kan fås både i blå til drenge eller lyserød til piger. Den vil pynte så fint i barnets værelse hos en lille nyfødt, og er derfor perfekt som eksempelvis barselsgave.

Pris: Fra 99,00 kr.

Find gaven her
Knoppuslespil i træ

Knoppuslespil i træ

Et knoppuslespil er beregnet som et begynder puslespil og kan bruges af børn helt ned til 1 år. Et puslespil kan hjælpe barnet med at forstå mønstre og forme, samt træne motorikken og koncentrationen.
Et puslespil i træ er meget hårdfør og kan holde til at barnet tager brikkerne i munden eller kaster med dem.

Pris: Fra 49,00 kr.

Find gaven her
Sutteklud

Sutteklud

Babyer putter alt i munden som de kan komme i nærheden af. En sutteklud er beregnet til at babyer kan putte den i munden og er på samme tid dejlig blød at røre ved.
Suttekludende fra denne serie kan fås i mange forme, farve og forskellige dyr. Dette er den perfekte gave til enhver baby

Pris: Fra 119,00 kr.

Find gaven her
Navnetog i træ

Navnetog i træ

Hvis du vil give en personlig gave til en nyfødt, så er dette flotte navnetog i træ en fantastisk gaveidé. Det vil klæde ethvert børneværelse, og ellers vil det se fantastisk ud som dekoration til en barnedåb eller børnefødselsdag. Det er også en ekstra sjov gave, når et barn skal til at lære, at stave til sit eget navn.

Man køber lokomotiv, togvogn og bogstaver separat, så du selv kan sammensætte navnet.

Pris: 19,95 kr. pr. bogstav

Find gaven her
De første ord – papbog

De første ord – papbog

Denne papbog indeholder billeder af letgenkendelige ting og dyr. Dette kan være et godt redskab når den helt lille skal lære at tale og huske. Det er en hyggelig og kreativ måde at lege med sit barn samtidig med, at det er lærerigt for de små.

Pris: 129,95 kr.

Find gaven her
Spadag hos Lübker Square

Spadag hos Lübker Square

Lübker Square byder på fri adgang til hele deres spaområde, som oser af afslapning og hygge. Her får man hurtigt flere timer til at gå, med dem, man holder af.

Det er muligt at tilkøbe yderligere behandlinger.

Pris: Fra 299,00 kr. pr. person

Find gaven her
Elefantbamse

Elefantbamse

Alle børn elsker at kramme og putte med deres bamser. Elefantbamsen er en dejlig og blød bamse som uden tvivl vil blive et hit hos den lille.
Det gør ikke noget hvis bamsen bliver beskidt eller snavset, da den kan holde til at blive vasket i vaskemaskinen ved 30 grader.
Bamsen kan findes i flere farver: grå, lyserød og blå.

Pris: 128,00 kr.

Find gaven her
By KlipKlap Square madras

By KlipKlap Square madras

Denne fantastisk flotte madras måler 115x115x8 cm og er perfekt til enten stuen eller børneværelset hos en familie, der lige har fået et nyt lille medlem. Madrassen er perfekt til både hygge og leg med den lille ny, og den kan bruges som legested og opbevaring til legetøj.

Pris: 2300,00 kr.

Find gaven her
Ammebluse

Ammebluse

Hvis du kender en nybagt mor, så vil en god gaveide være en ammetrøje. Med en lille ny hører der ofte også amning. Denne smarte ammetrøje gør det hele meget lettere.

Der kan vælges mellem flere forskellige farver, så den passer til den nye mor.

Pris: Fra 299,00 kr.

Find gaven her
Lav selv personlig wallsticker

Lav selv personlig wallsticker

Wallstickers er en hurtig og nem måde at få flot og særlig pynt i ens hjem. Derudover er de også lette at gøre personlige og unikke. Her kan du selv designe en sticker, så den passer lige præcis til en, du holder af.

Pris: Fra 149,00 kr.

Find gaven her
Wallsticker til børneværelset

Wallsticker til børneværelset

Indretning af et børneværelse betyder farver, hyggelig og personlighed. Wallstickers er en let måde at give værelset et unikt præg. Disse stickers fås fra alt til navne, datoer til dyr og disney figurer.

Pris: Fra 149,00 kr.

Find gaven her

Gaveideer til barselsgave

De nybagte forældre har ringet og sagt, at I gerne må komme og se den lille ny. De er kommet sig over fødslen og vil nu gerne vise deres lille skat frem. Til dette vil du medbringe en barselsgave – en tillykke-med-den-lille-ny-gave. Og barselsgaver vil altid blive værdsat meget. Den nybagte mor og nybagte far står i en helt ny situation. De har skabt et helt nyt lille menneske, som resten af deres liv vil komme til at fylde hele deres verden.

Men som nybagt forælder er al hjælp mere end værdsat. Selv den mindste barselsgave kan hjælpe forældrene både praktisk og økonomisk. Om det er et stykke legetøj til barnet, tøj eller en sutteklude. Om det er en gave, der kan hjælpe forældrene med den lille: stofbleer, rigtige bleer eller sengetøj. Alle gaver vil blive taget godt imod med glæde og taknemmelighed.
I den nye verden som forældre vil du altid blive sat pris på, lige gyldigt hvilken størrelse gave, du kommer med.

Budget for barselgaver

Hvad bør man bruge af penge på sådan en barselsgave? Hvor meget skal en barselsgave koste? En barselsgave er en lille tillykke-gave, som gives, når barnet lige er blevet født. Det skal ikke være noget stort og voldsomt, blot en lille hjælpende hånd.
Vi synes at en god barselsgave ligger i budgettet mellem 50,00 kr. og 500,00 kr. alt afhængig af din relation til den lille,nye familie. Der er altså store muligheder for både at finde små, billige gaver og lidt større gaver.

Vi synes dog ikke, at du bør bruge alt for mange penge på lige netop denne gave. Senere på året vil du højst sandsynligt blive inviteret til barnedåb eller navngivningsfest. Og her bør du prioritere den større gave, for her er der lagt op til fest. En barselsgave bør altså bare være mindre tillykke-gave.

Barselsbesøget

For at give en barselsgave skal man på barselsbesøg hos den ny familie. Barselsbesøget er et lidt ømt område for nogle. Som hovedregel – uanset relation til familien – bør du vente med at besøge dem, før du har haft kontant med familien. Deres verden er blevet lavet helt om. Fødslen kan have været hård, og de skal selv have lov at vænne sig til et lille barn.

Er du i den nærmeste familie, får man ofte lov at komme rimelig kort tid efter fødslen. Men ellers vent tålmodigt, du skal nok få barnet at se. Du skal bare først give forældrene en chance til selv at vænne sig til det nye liv. Husk på, at dit besøg er mere end ønsket, og familien vil elske, at du kommer og ser deres nye, lille barn. Men de skal have en chance for først selv at nyde deres lille skat.

Hvad skal man give i barselsgave?

Men hvad skal man så give i den der barselsgave? Der er mange muligheder. Både gaver til barnet: tøj eller legetøj, eller gaver som kan hjælpe forældrene med barnet.
Derudover er det også meget normalt at komme med en buket blomster til den nybagte mor. Men hvad vil du ellers medbringe? Her på dingaveguide har vi samlet en masse søde, personlige og gode barselsgaver, som vil glæde både baby, mor og far. Vi har samlet alle de gode gaveideer her, så du ikke skal lede overalt. Kig blot rundt her og lad dig inspirere af alle de barselsgaveideer, vi har samlet.