Sjove gaver

Leder du efter en sjov, anderledes – måske endda lidt fjollet gave? Så er du kommet til det rigtige sted. Sjove gaver kan bruges til stort set alle anledninger, og de kan være grundlaget for et godt grin. En sjov gave er ikke nødvendigvis en dårlig eller ubrugelig gave – selvfølgelig kan sjove og mærkelige gaver give anledning til en sjov “hadegave”, men vi synes også at en sjov gave, kan være en god og anderledes gave. Vi har derfor samlet nogle seriøse bud på anderledes og fjollede gaver her på siden.

Indeholder reklamelinks

Personlige karikaturtegninger

Personlige karikaturtegninger

Gør gavegivning personlig og sjov med en personlige karikaturtegning. Det eneste du skal gøre at at vælge blandt de mange fede stilarter, og derefter uploade billede til tegningen. Bestil en skræddersyet karikaturtegning, der vil bringe glæde og smil til dem, du holder af.

10% rabatkode: Rabat10

Pris: Fra 399,00 kr.

Find gaven her
Dialægt plakater med sjove citater

Dialægt plakater med sjove citater

På disse plakater finder du sjove udtryk. Se f.eks. den sjove ”Danish Sayings” plakat med citater der oversat til engelsk bliver til helt skæve og skøre citater.

Pris: Fra 249,00 kr.

Find gaven her
Cool powerbank

Cool powerbank

Der findes efterhånden uendelig anledninger, hvor en powerbank viser sig at være nyttig. Denne ugleformede powerbank skiller sig ud med sit anderledes look.

Du kan vælge mellem grå, sort og mørkeblå.

Pris: 299,00 kr.

Find gaven her
Vindispenser

Vindispenser

Det er blevet mere populært at købe papvin i dag, da det forlænger vinens levetid efter åbning. Desværre er papkassen som vinen kommer i ikke så elegant som en flot vinflaske.

Heldigvis kan en flot vindispenser i træ erstatte den kedelige kasse, som vinen kommer i og samtidig give dine gæster noget flot at kigge på.

Pris: Fra 599,00 kr.

Find gaven her
Mini pandekagepande

Mini pandekagepande

Denne pandekagepande er perfekt til at lave enten amerikanske pandekager eller blinis. Sådanne en pandekagepande vil være et sjovt input som gave til en hver fest eller anledning. Men samtidig er den også meget brugbar.

Pris: Fra 219,00 kr.

Find gaven her
Citatplakat til United fans

Citatplakat til United fans

Kender du en dedikeret United fan, er denne plakat en perfekt gaveide, hvorpå du finder sjove og historiske citater og udtryk.

Pris: Fra 249,00 kr.

Find gaven her
Prøv virtual reality i Århus eller København

Prøv virtual reality i Århus eller København

Tag til Århus eller København og prøv virtual reality hos Limitless, der sender dig ind i en helt anden verden, hvor du har en mission. I kan spille sammen op til 5 personer, hvor I får lov at spille i 25 minutter.

Dette er en anderledes og spændende gave både for par, familie eller vennegrupper.

Pris: 195,00 kr. pr. person

Find gaven her
Brætspil: Tegn og gæt

Brætspil: Tegn og gæt

Tegn og gæt er et brætspil, der har eksisteret længe. Og det bliver ved med at blive solgt: og med god grund. Det er et spil, der ikke stopper med at være underholdende. Tegn og gæt er et spil hvor hele familien kan være med, og du er garanteret at være underholdt.

Pris: 339,00 kr.

Find gaven her
Ting til festival

Ting til festival

Sommerens mange festivaller nærmer sig, hvilket giver gode gavemuligheder. Man kan hertil give alt fra et telt, sovepose, penge til mad, sjove gadgets – eller sågar en kasket med indbygget øloplukker, som vist på billedet.

 

Pris: Pris afhængig af ting

Find gaven her
Champagnesabel

Champagnesabel

Champagnesabler har længe været forbeholdt de velhavende, men i dag finder man sablerne i mange danske hjem. Champagnesablen kan give enhver festlig andledning en ekstra elegance og gøre den uforglemmelig.
Sablen skal blot føres langs champagneflaskens hals, hvorefter flaskens tud vil poppe af i en blød bevægelse.

Pris: 450,00 kr.

Find gaven her
Brætspil: partners

Brætspil: partners

Partners er den nye – og meget sjovere – udgave af det gode gamle Ludo. Her spiller I sammen i hold, hvor det gælder om at tænke taktisk, samarbejde og komme først.

Partners lægger op til stor underholdning. Der fås både en version, der kan spilles af 4 personer og en, der kan spilles af 6 personer.

Pris: 184,00 kr.

Find gaven her
Kør gokart hos Racehall i Århus

Kør gokart hos Racehall i Århus

Giv en fantastisk oplevelse i gave: kom ud og få et adrenalinsus i Europas største indendørs gokartbane. Tag en makker i hånden, tryk speederen i bund og se hvem der kommer hurtigst over målstregen.

Pris: Fra 350,00 kr. pr. person

Find gaven her
Prøv et escape room

Prøv et escape room

Mysterier, koder, logik. Kender du en, der går med hemmelige drømme om at være en detektiv, der løser spændende mysterier? Tag i et escape room og se om I kan løse koderne og gåderne og slippe ud inden tiden er gået.

Escape rooms kan idag findes i mange forskellige byer og med forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med og blive udfordret.

Pris: Fra 995,00 kr.

Find gaven her
Madlavningskurser

Madlavningskurser

Om det er mexicansk mad, italiensk mad eller måske søde desserter, så findes der madlavningskurser inden for stort set al madlavning. Dette giver anledning til sjove og anderledes oplevelser.

Pris: Fra 499,00 kr.

Find gaven her
Personlige musikafspiller plakat “Vores sang”

Personlige musikafspiller plakat “Vores sang”

Giv en personlig gave fyldt med minder med denne smukke personlige musikafspiller plakat. Vælg din foretrukne sang og skab en tidløs gave, der vil genoplive specielle øjeblikke.

10% rabatkode: genialegaver2024

Pris: Fra 179,00 kr.

Find gaven her
Personlig Chokolade med Billede

Personlig Chokolade med Billede

Print dit yndlingsbillede på en plade chokolade, og giv den i gave til en du holder af! Det kan også været et billede af dig og modtageren sammen, modtagerens hund, eller noget helt tredje – du bestemmer!

Pris: Fra 199,00 kr.

Find gaven her
Chips- & Dobbelt Dipskål

Chips- & Dobbelt Dipskål

Denne smart skål er perfekt til de som elsker chips og dip! Tag jeres næste hyggeaften til det næste niveau med denne innovative skål.

Pris: Fra 169,00 kr.

Find gaven her
Baileys Varm Kakaopulver

Baileys Varm Kakaopulver

Baileys Varm Kakaopulver er den ultimative kakaopulver for voksne! Den indeholder lækkert chokolade som er smagt til med Baileys. Der er 0,5% alkohol i. Den perfekte gave til Baileys elskeren.

Pris: Fra 129,00 kr.

Find gaven her
Coca-Cola Minikøleskab

Coca-Cola Minikøleskab

Hold colaerne kolde med stil, med dette super seje Coca-Cola Minikøleskab. Perfekte gave til ham eller hende der elsker cola, eller til barnet eller teenageren, der ønsker et lille køleskab på værelset til drikkevarer.

Pris: Fra 1195,00 kr.

Find gaven her
Spring Copgenhagen emotion nøglering med indgravering

Spring Copgenhagen emotion nøglering med indgravering

Spring Copenhagen nøgleringene kombinerer funktionalitet med et stilfuldt design. Perfekt til at holde styr på dine nøgler med et personligt touch. En ideel gave til den modebevidste. Inkl. gratis indgravering.

Pris: Fra: 149,00 kr.

Find gaven her
Personlige sokker med print

Personlige sokker med print

Skab en sjov og personlig gave med disse personlige sokker med print, billeder og/eller tekst. Vælg et billede, der får modtageren til at smile hver gang de kigger ned. Fås både til voksne og børn.

10% rabatkode: WANAGENIAL10

Pris: Fra 90,47 kr.

Find gaven her

En anderledes men brugbar gave

En sjov gave er ifølge os en gave, der er lidt ud over det sædvanlige. Den vil bringe smil på læberne og grin blandt gæster og modtager af gaven. Folk vil tænke, at det godt nok var en anderledes ting – men det hele vil være på en meget positiv måde.
Nogle gaver falder simpelthen kun i kategorien “sjove gaver”. Vi blev selv inspireret af gaver som en popcornmaskine til hjemmet eller et bryg-din-egen-øl-kit. Det er jo reelt set gode gaver, men de er i en kategori for sig. De er en god blanding af skøre, fjollede og anderledes. Men de er uden tvivl gode!

Disse gaver skal derfor ikke nødvendigvis forveksles med drillegaver eller “hadegaver” (kærligt mente hadegaver). De er ment til at være seriøse gaver, men som er så anderledes fra normen, at vi samler dem under “sjove gaver”. Dermed ikke ment, at en popcornmaskine eller lignende ikke kan være en drillegave: i den rigtige forsamling eller til den rigtige anledning, vil mange af disse gaveideer kunne være geniale drillegaver eller hadegaver!

En sjov gave til en bestemt anledning

En gave i sig selv kan være en sjov gave, som gives uventet til modtageren. Her vil det være en overraskelse, som man måske ikke havde forventet.
Alternativt kan selve anledningen lægge op til, at en sjov gave skal medbringes. Og her behøver det ikke nødvendigvis være gaven selv, der er det sjove.
Til en konfirmation eller anden stor fest kan man fx give en gave under en sang eller tale. Hvis man på en kreativ måde kan få flettet gaven ind i sangen eller talen, så kan man lave noget super underholdning. Man kan eksempelvis afsløre gaven lidt efter lidt under en sang. Eller man kan komme med “the big surprise” til sidst i talen, hvor gaven afsløres.

Anledninger

En anledning, der fx lægger op til sjove gaver, er en polterabend. Her er der lagt op til sjov og spas, og her kan gaverne næsten ikke blive underlige nok. Små sjove gaver kan let medbringes her for at lave endnu mere sjov med den kommende brud eller husbond.

Derudover kan sjove fødselsdagsgaver flettes ind til en rund eller anden stor fødselsdag. Det kunne f.eks. være en 18 års fødselsdagsgave. Eller kender du en der fylder 25 år eller 30 år, og som ikke er blevet gift endnu? Så skal de traditionen tro have enten kanel eller peber. Og hertil findes der uendelige muligheder for at medbringe sjove små gaver, der understreger både kanel- og pebertraditionen. Kanelgifler, pebernødder, peberkværne eller meget andet. Mulighederne for at lave sjov med fødselaren er ekstra store på netop den 25. og 30. fødselsdag. Særligt hvis personen ikke er blevet gift endnu.

Vær kreativ

Hvis ikke det er gaven selv, der er sjov, så kan det humoristiske indslag komme gennem indpakningen.
En ellers simpel gave pakkes ind i en sjov indpakning. Noget så simpelt som pengegaver kan pakkes ind i sjove udklædninger, så “jeg-giver-bare-penge-i-gave” bliver til “se-min-sjove-og-kreative-indpakning-af-denne-gave”. Såkaldt “kedelige” gaver kan hurtigt blive sjove gaver ved at lave den rigtige indpakning.
I stedet for blot at give penge: saml alle de mønter du har og frys dem ind i en stor spand vand. Modtageren skal da vente længe før de kan få fat i pengene.
Ellers kan du fx bage mønter ind i saltdej og forme og pynte saltdejen som kager. Det vil være festligt, flot og pynte (særligt hvis du har gode kreative evner), og den “kedelige” pengegave er pludselig blevet til en sjovt indslag til festen. Og modtageren skal bogstaveligt talt hakke sig ind til sin gave.

Gennemsnitlige anmeldelse:

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk100%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

Anderledes gave

Rated 5,0 out of 5
8. maj 2020

Min søn plejer at være vanskelig at give gaver til, men jeres guide gav nogle gode og anderledes gaveideer

Tove Larsen