Konfirmationsgaver 2019

Konfirmationstiden nærmer sig. En masse unge menneske klædt i hvide kjoler og jakkesæt, der bliver hentet fra kirken i forskellige, seje biler. Den store dag, der byder de unge mennesker velkommen i de voksnes rækker – og du står for at købe gaven til konfirmanden. En konfirmationsgave skal gerne være noget særligt, men dette kan være svært at finde. Vi har samlet alle vores gode ideer til en gave til konfirmanden her på siden. Her er både ideer til konfirmationsgaver til drenge og til piger, så du har mulighed for at samle masser af inspiration.

Gaveideer til konfirmanden

Ur

Ur

Et ur er og bliver en af de fedeste og mest stilrige accessories. Om det er en til pige, dreng, mand eller kvinde kan der findes alverdens ure med forskellige designs. Der skal nok være et ur til enhver smag.

Pris: Pris afhængig af mærke

Find gaven her
Storbyferie

Storbyferie

Står du og skal finde en god gave til et højere budget, hvor der er mulighed for god kvalitetstid med hinanden, så er en storbyferie den perfekte gave. Det kan være alt fra en forlænget weekend til en uges ferie, hvor I får oplevet en masse sammen.

Pris: Pris afhængig af destination

Find gaven her
Ugleformet powerbank

Ugleformet powerbank

Der findes efterhånden uendelig anledninger, hvor en powerbank viser sig at være nyttig. Denne ugleformede powerbank skiller sig ud med sit anderledes look.

Du kan vælge mellem grå, sort og mørkeblå.

Pris: 299,00 kr.

Find gaven her
Skjorte

Skjorte

En skjorte kan bruges til alle anledninger og vil passe ind i klædeskabet hos enhver mand. Man går aldrig galt i byen med en skjorte som gave. Skjorter findes inden for alle prisklasser, designs, farver og former, så det skal nok være muligt at finde den helt rigtige.

Pris: Fra 500,00 kr.

Find gaven her
Toilettaske

Toilettaske

Som pige vil man altid kunne bruge en god og flot toilettaske. Hver gang man som pige skal et sted hen, så skal halvdelen af badeværelset også med. Derfor er et lækker toilettaske en meget praktisk ting.

Pris: 249,95 kr.

Find gaven her
Halskæde med stjernetegn

Halskæde med stjernetegn

Et smykke er altid en god gave. Disse halskæder med stjernetegn i er en smuk og personlig gave at give. Du kan enten give en med modtagerens eget stjernetegn, eller give en med et stjernetegn, der skal symbolisere en person, som modtageren holder af.

Pris: 199,95 kr.

Find gaven her
Prøv virtual reality i Århus eller København

Prøv virtual reality i Århus eller København

Tag til Århus eller København og prøv virtual reality hos Limitless, der sender dig ind i en helt anden verden, hvor du har en mission. I kan spille sammen op til 5 personer, hvor I får lov at spille i 25 minutter.

Dette er en anderledes og spændende gave både for par, familie eller vennegrupper.

Pris: 175,00 kr. pr. person

Find gaven her
Parfume til hende

Parfume til hende

Hvis diamanter er en kvindes bedste ven, så må en god parfume i hvert fald være den 2. bedste ven. Kvinder i alle aldre vil altid blive glad for en parfume, da det er et stabilt produkt i hverdagen. Dyk ned og find lige præcis dén duft, du synes, vil klæde hende.

Pris: Fra 149,00 kr.

Find gaven her

Glasbokse til opbevaring som denne har længe været moderne og smarte, og dette ser ikke ud til at stoppe. Det er en pæn og stilrig måde at opbevare makeup eller andre små ting.

Pris: 349,00 kr.

Find gaven her
Glattejern eller krøllejern

Glattejern eller krøllejern

Hvis du kender en med lækkert hår, der elsker at style sit hår efter den nyeste mode, så er et krølle- eller glattejern et “must have”. Mulighederne er uendelig med det rette udstyr, så man hurtigt kommer til at se fantastisk ud.

Pris: Fra 299,00 kr.

Find gaven her
God mad, let at lave – kogebog

God mad, let at lave – kogebog

Kogebogen God mad, let at lave er en kogebog, der har levet i flere generationer. På min hylde står en version, som min oldemor købte i sin tid. Men den fås stadig, og det er der en grund til: den indeholder stabile og gode opskrifter til alle måltider.

God mad, let at lave er en fantastisk kogebog at have i sit køkken.

Pris: 349,95 kr.

Find gaven her
H. C. Andersens samlede eventyr og historier

H. C. Andersens samlede eventyr og historier

H. C. Andersen er og må være en af de største legender i Danmark. Og hans eventyr og historier bør fortsætte med at blive husket i alle de kommende generationer. Derfor synes vi denne pakke med hans samlede værker er en fantastisk gave. Den kan følge en igennem hele livet, så H. C. Andersens eventyr altid vil blive husket.

Pris: 349,95 kr.

Find gaven her
Prøvedyk

Prøvedyk

Et prøvedyk er en god gave for en ægte, eventyrlysten vandhund. Kender du en, der er vild med havet, så giv dem et prøvedyk. På denne måde finder de ud af, om dykning er noget, de vil binde sig til. Man får på kurset en introduktion til dykning, man får lov at låne udstyr, og man kommer til at prøve at dykke.

Pris: 599,00 kr. pr. person

Find gaven her
Parfume til ham

Parfume til ham

Der findes ikke nogen bedre duft end end lækker mandeparfume. En parfume er en god gave til enhver mand, som man aldrig går galt i byen med.

Pris: Fra 99,00 kr.

Find gaven her
Kors-vedhæng til halskæde

Kors-vedhæng til halskæde

Det kan være til en lille ny, der lige er blevet døbt, et ungt menneske, der er blevet konfirmeret, eller måske synes du blot, at korset er flot. Et korsvedhæng til en halskæde kan være en oplagt gave til mange forskellige anledninger.

Pris: 275,00 kr.

Find gaven her
Biograftur for 2

Biograftur for 2

Der kommer hele tiden nye, gode film i biograferne. Og en tur i biografen kan være en hurtigt blive til en hyggelig aften i godt selskab. Biografbilletter vil altid være en god gave, der modtages med glæde.

Pris: 299,00 kr.

Find gaven her

Gaveideer til konfirmation

Konfirmationen er den første rigtig store dag i et ungt menneskes liv. Der er gjort klar til stor fest og mange gæster. Pigerne er klædt i de flotteste, hvide kjoler og har flot, opsat hår. Drengene har købt deres første jakkesæt og laksko, og ligner efterhånden en ung mand. De 13-14-årige unge mennesker skal velkommes til de voksnes rækker. Måske bliver det dagen, hvor de smager en slurk vin første gang – og dette kan de med stor sandsynlighed ikke lide. Men lige meget hvad, så er det den største dag i deres liv indtil videre. De er i centrum og det skal fejres.

Du er selv hoppet i den flotte kjole eller den nystrøgne skjorte. Skoene er pudsede og jeres maver rumler allerede efter den gode mad, der er i vente. For udover en masse sange og taler, så er konfirmationer tit kendt for den store mængde af lækker mad, man skal igennem. I mangler bare lige at få styr på konfirmationsgaven. Men hvor meget skal en konfirmationsgave koste? Og hvad skal man dog købe til konfirmanden?

Budget for konfirmationsgaver

Men hvad giver man i gave til en konfirmand? Først og fremmest afhænger gaver til konfirmanden selvfølgelig af, hvad din relation til konfirmanden er.
Er du familie eller nær ven af familien så forventes det, at man går all-in på konfirmationsgaven. En konfirmationsgave bør være lidt større end en almindelig fødselsdags- eller julegave.

Venner, der ikke er så tætte på familien, eller naboer giver ofte en lille gave til konfirmanden, selvom de ikke er inviterede til festen. Her er det oftest små gaver eller små pengegaver. Her forventes ikke, at man bruger mere end omkring 100,00 kr.

Det er også blevet meget populært at konfirmanderne giver hinanden en gave, når de tager afsked ved kirken. Mange konfirmander vælger at give hinanden en rose efter de har været i kirken. Tætte venner og veninder supplerer rosen med en lille personlig gave til hinanden.

Så står du som familie, ven, nabo eller skolekammerat, så skal vi nok guide dig igennem gavekøbet her på dingaveguide. Vi har samlet en masse gode gaveideer til konfirmationer både til drenge og piger.

Gode ideer til konfirmationsgaver

Konfirmationen er en af de få anledninger og fester, hvor pengegaver er et stort hit. Det er efterhånden blevet velkendt, at konfirmationer indbringer mange penge til konfirmanden. Det forventes faktisk, at man får pengegaver denne dag. I mange anledninger synes folk, at pengegaver kan være “kedelige” eller “ikke specielle nok”. Men på denne store dag, der er pengegaver i god gave.
Vil du dog gerne gøre pengegaven lidt mere speciel, så har vi en masse gode ideer. Der findes utallige måder at pakke pengegaver ind på. Man kan gøre dem sjove, spændende og anderledes blot med den rigtige indpakning. Læg fx nogle mønter i en pose og bag dem ind i en kage. Eller frys en kæmpe spand vand til is, hvori der gemmer sig en masse penge. Der er mange muligheder, så du ikke “bare” kommer med en kuvert med en pengeseddel i.

Man ser tit, at konfirmanden skriver nogle meget dyre ønsker på sin ønskeseddel. Det er blevet mere og mere normalt i Danmark, at konfirmationen er festen, hvor man kan modtage nogle store gaver. Vil du gerne give en ekstraordinær gave, men er det ikke inden for budgettet, så foreslår vi, at du finder andre venner eller familie af konfirmanden, som du kan gå sammen med. Hvis I går sammen om en ekstra god gave, så har i samlet budget til at kunne give nogle af de dyrere og større gaver.
Konfirmationsgaver behøver selvfølgelig ikke være så dyre, at man ikke kan følge med. Vi har også samlet en masse gode ideer til gaver, som ikke koster en bondegård.

Gode konfirmationsgaver

De fleste unge drenge og piger bliver konfirmeret i 13-14-års alderen. Det er her man rigtigt begynder at træde ind i teenagealderen. Man går fra at være barn til et ungt og mere voksent menneske. Og i denne ændringsalder er det ikke altid lige let at finde den perfekte gave. Legetøj er ikke længere en mulighed, men det er også stadig tidligt at begynde at give flytte-hjemmefra-gaver.
Personlige gaver, der passer på konfirmandens interesser, er derfor de oplagte gaver. En anden form for populær, personlig konfirmationsgave er smykker. Både til drenge og piger. Vælg et tidløst smykke, som konfirmanden stadig vil påskønne om 10 år.

Oplevelsesgaver må vi i denne sammenhæng selvfølgelig heller ikke glemme. Konfirmanden er kommet i en alder, hvor det er særligt sjovt at komme ud og prøve noget anderledes. Derfor er der mange forskellige oplevelser til alle typer af konfirmander – både de eventyrlystne, det mere stille, drenge og piger.