Oplevelser for 2

Vil du gerne give en særlig, romantisk eller speciel gave, som du kan nyde sammen med ham eller hende, du holder af? Så er en oplevelsesgave for 2 det rigtige valg for jer. Oplevelser for par er blevet en mere og mere populær gave, da man får lov at nyde tid med hinanden, imens man laver noget specielt. Men oplevelser for 2 behøver ikke kun at være for par. Du kan med stor glæde også give oplevelsesgaver for dig og din mor, far, veninde eller mange andre. Det er altid rart at få lov at bruge tid sammen med de folk, vi holder af. Vi har her på din gaveguide samlet en masse romantiske, hyggelige og sjove oplevelsesgaver for to personer.

Chokoladebrunch i København

Chokoladebrunch i København

Ja, du læste rigtigt: chokolade-brunch. Hvordan gør man brunch endnu mere lækkert? Man blander det da selvfølgelig med chokolade.

Kom til chokoladebrunch ved Peter Beier i København og oplev en anderledes form for brunch.

Pris: 249,00 kr. pr. person

Find gaven her
Dinner in the dark i København

Dinner in the dark i København

Dinner in the dark er en oplevelse, der virkelig sætter dine sanser på prøve. Du vil få serveret en 3-retters menu inklusiv drikkevaremenu i bælgragende mørke. Den mørke oplevelse fås hos Dark Waitor i København, og det vil være en oplevelse, der vil gå lige i mindebogen hos dig og den heldige modtager af gaven.

Pris: 995,00 kr. pr. person

Find gaven her
Flødebollekursus

Flødebollekursus

Hvem elsker ikke flødeboller? På dette kursus lærer du at lave dine helt egne, lækre, perfekte flødeboller hos Social Foodies i enten Frederiksberg, Århus, Hellerup eller Lyngby.

Tag forklædet på og hyg dig gør dig klar til en lærerig men enormt sjov oplevelse.

Pris: 299,00 kr. pr. person

Find gaven her
Ginsmagning hos Smagførst i Århus eller København

Ginsmagning hos Smagførst i Århus eller København

Kom til ginsmagning hos Smagførst i enten København eller Århus. Her får du gennem 1,5 time lov at smage på 6 forskellige gin og noget forskelligt tonic.

Denne gave er perfekt for to personer eller til større grupper.

Pris: 299,00 kr. pr. person

Find gaven her
Hotdogkursus i Århus

Hotdogkursus i Århus

Vil du gerne give en anderledes oplevelse, som ingen andre giver? Så overvej et hotdogkursus. På dette kursus lærer du alt om pølser, toppings og pølsebrød. Det vil ud tvivl blive en sjov og anderledes oplevelse for dig og ham eller hende, du holder af.

Pris: 449,00 kr. pr. person

Find gaven her
Minicruise til Oslo

Minicruise til Oslo

Nyd 3 dage sammen på et minicruise fra København til Oslo og tilbage igen. I får to overnatninger på Oslofærgen adskilt af ca. 7 timer i Oslo. Med barer, casino og lækre restauranter på færgen får I et par fantastiske dage sammen.

Pris: Fra 398,00 kr. pr. person

Find gaven her
Ølsmagning hos Crafted By i København

Ølsmagning hos Crafted By i København

Prøv 1,5 times ølsmagning, hvor I får lov at smage på mindst 6 forskellige øl fra Crafted By i København.

Dette er en perfekt gave til mænd, par eller venner, der vil ud hygge sig og have det sjovt sammen.

Pris: 199,00 kr. pr. person

Find gaven her
Pizzakursus i Århus

Pizzakursus i Århus

Vil du lære at lave den perfekte pizza? Så skal du tage til pizzakursus i Århus. Her lærer I alt fra at arbejde med pizzadejen til afbagning af pizzaen. Og til sidst får I selvfølgelig lov at spise de kreationer, I har lavet.

Et pizzakursus hos Birks Køkken er en alternativ og sjov oplevelsesgave, som med garanti vil medbringe smil og glæde.

Pris: 449,00 kr. pr. person

Find gaven her
Romsmagning hos Smagførst i Århus eller København

Romsmagning hos Smagførst i Århus eller København

Vil du gerne prøve en anderledes, men stille og rolig oplevelsesgave, så anbefaler vi at tage til romsmagning.

Til romsmagning hos Smagførst i Århus eller København får du lov at smage på 7 forskellige rom, imens du hører om de forskellige rom og deres brygning.

Pris: 299,00 kr. pr. person

Find gaven her
Spa-dag hos Lübker Square i Nimtofte

Spa-dag hos Lübker Square i Nimtofte

Vil du gerne give en spa-gave, men har ikke råd til det helt store ophold? Så er en spa-dag hos Lübker Square en rigtig god mulighed. Man får fri adgang til hele deres spa-område, som oser af afslapning og hygge. Her får man hurtigt flere timer til at gå, med dem, man holder af.

Det er muligt at tilkøbe yderligere behandlinger.

Pris: Fra 275,00 kr. pr. person

Find gaven her
Vinsmagning i Århus eller København

Vinsmagning i Århus eller København

Denne gave er perfekt til ham eller hende, der elsker vin. Tag ud og udforsk jeres smagsløg, hvor I får lov at smage på 6-7 vine over 2-3 timer. I vil smage på vine fra hele verden rundt og finde hvilken, der er jeres favorit.

Dette er en hyggelig gave, der kan nydes med dem du holder af.

Pris: 399,00 kr. pr. person

Find gaven her

Oplevelser til par

Oplevelsesgaver er et kæmpe hit her for tiden. Først glæder man sin kære ved at give dem en gave. Og man får igen lov at gøre modtageren glad, når I så rent faktisk skal bruge gaven. Dette kalder vi dobbelt op på glæde. En oplevelsesgave behøver ikke være en kæmpe sammenkomst. Det er blevet meget populært at købe oplevelser for 2 personer. En sjov, hyggelig eller romantisk oplevelse for 2 giver jer mulighed for at nyde hinanden fuldt ud. I bruger tid, hvor der kun er fokus på jer to. Der kommer ikke kedelige hverdagsting i vejen. Hvad I normalt har i tankerne holdes på pause for en stund. Det er kun jer to i jeres eget univers. Paroplevelser er en fantastisk gave at give, hvor I får lov at danne nye, gode minder sammen.

Men oplevelsesgaver fungerer ikke kun til par. En oplevelse for 2 kan nydes både sammen med forældre, veninder, søskende eller andre, du holder af. At give en oplevelse for to i gave er en god måde at komme til at tilbringe mere tid med en, du er glad for. Vi har kun ét lille “men” til oplevelsesgaver for to: husk på, at I skal være helt alene sammen, muligvis i flere timer. Derfor egner oplevelser for to sig bedst som gave til folk, som du holder meget af og føler dig meget tryg ved.

Oplevelser for 2 personer

Der findes uendelige gode, romantiske, hyggelige eller adrenalin-frembringende oplevelser derude, som egner sig til par eller to personer. Der er de stille og rolige oplevelser. Der er de afslappende og romantiske oplevelser. Og der er de mindeværdige adrenalinsus-frembringende oplevelser. Der er oplevelser for 2, der vil få jer til at smile og grine. Og det er sådanne tider, der vil være med til at styrke jeres forhold, så I kan danne nye, gode minder sammen.

Til par er et afbræk fra hverdagen noget af det, der gør et forhold specielt. Alt skal ikke altid handle om vasketøj og arbejdstider. Kom ud og oplev noget sammen, hvor der kun er fokus på jer to.

Vi har her på dingaveguide samlet en masse gode oplevelsesgaver for to personer. Der skal ikke være nogen begrænsninger for jer. Derfor har vi samlet ideer til oplevelser for 2 i Jylland og oplevelser for 2 på Sjælland. Vi har samlet oplevelsesgaver til alle priser: fra de billigste til de dyreste. Og vi har samlet oplevelser der vil få jeres hjerter til at banke og adrenalinen suse i årerne på jer.
Vi har samlet en masse gode oplevelser, som du kan nyde med ham eller hende, du holder allermest af.

Hvem giver man en gaveoplevelse til?

En gaveoplevelse behøver selvfølgelig ikke kun at være for to personer. Vi har en masse eksempler på oplevelsesgaver, der kan nydes af flere personer eller grupper af personer på en gang. Der er oplevelser, der er oplagte for grupper af venner, veninder eller for hele familien.

Men hvem giver man en oplevelse kun for to personer? Først og fremmest: man kan selvfølgelig godt give en gave, der skal nydes af to andre personer. Det behøver ikke være dig selv og modtageren af gaven, der skal nyde gaven. Du kan for eksempel give en gave, som dine forældre skal nyde sammen.
Men hvem skal man give en oplevelsesgave til, hvis man gerne selv vil nyde oplevelsen med personen? Vi synes, at det skal være en person, som du holder meget af. Dette kan være din kæreste, ægtefælle, mor, far, veninde eller hvem, du nu lige synes, der passer.
En oplevelse vil bringe jer tættere sammen, så det skal være sammen med en person, hvor du vil nyde at tilbringe tiden og opleve oplevelsen.