Madlavningskursus

Der findes i dag utallige madkurser, hvor du kan lære at lave mad inden for de mange forskellige verdenskøkkener. Så er du træt af at lave de samme, velkendte, få retter gang på gang, så er et madlavningskursus lige sagen for dig.

Indeholder reklamelinks

Kokkeskole hos Det Franske Hjørne

Kokkeskole hos Det Franske Hjørne

Til kokkeskole hos Det Franske Hjørne i Skødstrup vil du høre historier fra det franske køkken. I vil lære at lave klassiske franske retter som bearnaise, coq au vin og mere.

Pris: 499,00 kr. pr. person

Find gaven her
SNAK & ÆD med Frederik Svinth

SNAK & ÆD med Frederik Svinth

Til SNAK & ÆD hos Frederik Svinth i Ebeltoft vil I lære at lave gourmet mad over bål som kan give ny inspiration til hverdagsmaden derhjemme.

Pris: 750,00 kr. pr. person

Find gaven her
Grillkursus hos Weber

Grillkursus hos Weber

Weber holder 3-timers grillkursus rundt omkring i hele landet. Kurserne egner sig både til begyndere og erfarne grillere, hvor I vil lærer at lave en lækker menu.

Pris: Afhænger af kursus

Find gaven her
Nyt nordisk hos Timm Vladimirs Køkken

Nyt nordisk hos Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken i Valby og Århus byder på madkurser i nyt nordisk mad. Kurset varer 4 timer og i vil lære om madlavning med årstidens råvarer i ny nordisk stil.

Pris: 995,00 kr. pr. person

Find gaven her
Flødebollekursus hos Social Foodies

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hvem elsker ikke flødeboller? På dette kursus lærer du at lave dine helt egne, lækre, perfekte flødeboller hos Social Foodies i enten Frederiksberg, Århus, Hellerup, Indre by eller Lyngby.
Tag forklædet på, hyg dig og gør dig klar til en lærerig og enormt sjov oplevelse.

Jylland & Sjælland

Pris: 349,00 kr. pr. person

Find gaven her
Grønnere hverdagsmad

Grønnere hverdagsmad

Hos Karoline Trier i København kan I komme på madlavningskursus for både børn og voksne. Her lærer I at sammensætte grønnere mad til hverdagen.

Pris: 595,00 kr.

Find gaven her
Sushikursus hos Restaurant Soya

Sushikursus hos Restaurant Soya

Hos Restaurant Soya i Århus kan I komme på kursus i at lære at lave sushi. Her vil I blive undervist af en sushikok i at lære at lave forskellige typer sushi.

Pris: 468,00 kr. pr. person

Find gaven her
Italienske klassikere hos Timm Vladimirs Køkken

Italienske klassikere hos Timm Vladimirs Køkken

Til kursus i italiensk mad hos Timm Vladimirs Køkken i Valby og Århus vil I få en introduktion i det italienske køkken. I vil lære at lave klassikere som tiramisu og risotto.

Pris: 995,00 kr.

Find gaven her
Bøf og Bajere hos Timm Vladimirs Køkken

Bøf og Bajere hos Timm Vladimirs Køkken

Til Bøf og Bajere madlavningskursus hos Timm Vladimirs Køkken i Valby og Århus kommer I til at lære alt om tatar, sous vide, bøffer og naturligvis øl.

Pris: 1095,00 kr. pr. person

Find gaven her
Mexikansk madkursus hos Timm Vladimirs Køkken

Mexikansk madkursus hos Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken i Valby og Århus byder på mexikansk madkursus. Her vil I lære om grundlæggende teknikker inden for det mexikanske køkken.

Pris: 995,00 kr. pr. person

Find gaven her
Hotdogkursus i København

Hotdogkursus i København

Vil du gerne give en anderledes oplevelse, som ingen andre giver? Så overvej et hotdogkursus. På dette kursus lærer du alt om pølser, toppings og pølsebrød. Det vil ud tvivl blive en sjov og anderledes oplevelse for dig og ham eller hende, du holder af.

Pris: 695,00 kr. pr. person

Find gaven her
Chokoladekursus med fransk chocolatier

Chokoladekursus med fransk chocolatier

Til chokoladekursus hos Terrible i København vil i blive undervist i kunsten chokolade. Her vil i lære at lave forskellige chokolader.

Pris: 499,00 kr.

Find gaven her
Bagekursus for børn og voksne hos Karoline Trier

Bagekursus for børn og voksne hos Karoline Trier

Til bagekursus hos Karoline Trier i København vil I lære om bagværk – både salt og sødt. Kurset egner sig både for børn og voksne.

Pris: 695,00 kr.

Find gaven her
Macaronkursus med fransk dessertkok

Macaronkursus med fransk dessertkok

Terrible i København byder på macaronkursus. Den lille franske kage er teknisk svær at lave, så her får du et gennemgående kursus af en fransk dessertkok.

Pris: 449,00 kr. pr. person

Find gaven her
Bagekursus for hele familien hos Karoline Trier

Bagekursus for hele familien hos Karoline Trier

Tag hele familien med på bagekursus på Karoline Triers madskole. Her kommer i på bagekursus, hvor i får en god gennemgang af forskellige bagværk, som i naturligvis kan nyde eller tage med hjem efterfølgende. Karoline Trier er kendt fra Masterchef og har siden 2015 undervist børn og unge i madlavning på sin madskole.

København, Sjælland

Pris: 695,00 kr. for to personer

Find gaven her
Hotdogkursus for børn og voksne hos Karoline Trier

Hotdogkursus for børn og voksne hos Karoline Trier

Karoline Trier i København byder på hotdog kursus for både børn og voksne. Her vil I lære at lave luksus hotdogs helt fra bunden.

Pris: 695,00 kr.

Find gaven her
Kagekursus hos Karoline Trier

Kagekursus hos Karoline Trier

Hos Karoline Trier i København kan I komme på kursus i at lave kage. Her vil I lære diverse grundteknikker i det søde køkken.

Pris: 795,00 kr.

Find gaven her
Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Kom til bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken i Valby og Århus. Her vil du lære om grundlæggende bageteknikker bag brød.

Pris: 1095,00 kr. pr. person

Find gaven her

Hvorfor et madlavningskursus?

Der findes enormt mange forskellige typer mad fra forskellige verdenskøkkener. Eksempelvis er Italien kendt for blandt andet pasta, kødsovs og pizza. Asien er kendt for sushi, soya, ingefær og kokosmælk. Og Danmark, ja Danmark er kendt for tarteletter, rødkål og stegt flæsk med persillesovs. Madlavning er altså en kæmpe verden, og der er næsten uendelige muligheder for at lave sig et godt måltid mad. Men i en travl hverdag, hvor arbejdet skal passes, er det ikke sikkert, at overskudet eller fantasien altid rækker så langt. Det bliver let på repeat at gentage de samme retter, som er lette at lave i store portioner. Kødsovs, lasagne og måske en omgang købemad. Her vil et madlavningskursus kunne blive en kæmpe hjælp. På et sådan kursus vil du kunne lære at udvide din horisont og fantasi inden for madlavning. Spændende mad vil ikke længere være så uopnåeligt at skulle gå i gang med at lave. Og hvem ved, måske vil du endda begynde at synes ekstra meget om madlavning. Måske vil du opleve ny energi i køkkenet. Ny inspiration, der motiverer dig til at lære mere og lave endnu mere og endnu bedre mad til dig selv, venner og veninder eller hele familien.

Madkurser i nærheden af dig

Det er i dagens Danmark ikke svært at finde madlavningskurser. Du kan nemlig finde inspiration til madlavning i både København, Århus og Odense, hvormed størstedelen af landet er dækket af ved en mindre køretur. Og det er ikke kun storbyerne der huser gode madkurser. Også andre byer i hele landet har sine bud på at du kan lære at lave lækker mad. Og det er kurser inden for mange forskellige typer af mad, som man kan finde. Er du til italiens, sushi eller en god bøf? Eller måske er du mere til at lave mad med brug af naturens råvarer, man selv har fundet. Derudover kan madlavningskurser ofte være i kombination med eksempelvis smagning af forskellige øl eller vine.

Ud over madlavning inden for det salte køkken, så findes der også mange andre muligheder. Du kan finde kurser inden for forskellige nicher. Eksempelvis kan du lære at lave det perfekte brød. Lige fra æltning til formning af brød og boller. Derudover kan du lære at bage i det søde køkken. Desserter, kager, is eller flødeboller. Der er næsten ikke grænser for, hvad man kan finde af forskellige kurser i diverse søde sager.

Madlavningskursus i København

Særligt den danske hovedstad har lagt godt ud med diverse madlavningskurser. Det vrimler med forskellige madlavningsskoler og kurser i hovedstadsområdet og omegn. Mange forskellige udbydere for madlavningskurser i København, inden for mange forskellige typer af madlavning – både salt og sødt. København er ikke blot Danmarks hovedstad, men det er også hjemby for nogle store, kendte og helt fantastiske madsteder i Danmark. Flere store mesterkokke fra hele verden kører køkkener og restaurenter i København. Og det gør det med stor stil, for der findes adskillige Michellin stjerner i de københavnske egne.

Madlavningskursus i Århus

Også i Danmarks næststørste by – smilets by, Århus – er der mange muligheder for at lære at lave god mad. Her findes flere madskoler og køkkener, der underviser både børn og voksne i madlavning. Århus er en by, der er let at komme til fra mange steder i Jylland grundet de mange motorsvejsmuligheder. Og de fleste madlavningskurser i Århus er placeret dejligt centralt, så det er let at finde.

Budget for madlavningskurser

Der er meget store prisvariationer, når man skal købe madlavningskurser. Det afhænger fuldstændigt at, hvad for en slags mad, man ønsker at lave, længden på kurset og kvaliteten. Nogle madkurser lægger op til hverdagsmad og hygge, men andre kurser lægger op til mad på gourmetniveau. Priserne starter helt nede ved 300,00 kr., men de kommer hurtigt helt op på omkring 1500,00 kr. Der er altså stor variation. Men ofte kan du finde gode madlavningskurser til omkring 500,00 kr. pr. person.

Madlavningskurser som gave

Som altid synes vi her på dingaveguide, at oplevelsesgaver er nogle af de bedste gaver man kan give. Og her er madlavningskurser som gave ingen undtagelse. Det er en oplevelsesgave, der egner sig til mange forskellige modtagere og anledninger. Og man er garanteret at få nogle hyggelige timer sammen med folk man holder af – samtidig med at man bliver klogere inden for god madlavning.
Sådan en kursus kunne eksempelvis være en god gaveide til kæresten. Her kan I sammen få noget god kvalitetstid i hyggelige omgivelser. Flere madlavningskurser egner sig også til børnefamilier, hvor man kan få børnene med i køkkenet. På denne måde kan børnene skabe sig kendskab til det at lave mad. Til sidst kunne det også være en god mulighed som en teambuildingoplevelse for kollegaer i et firma eller for en gruppe kammerater.

Gennemsnitlige anmeldelse:

5,0
5,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk100%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

Sjovt og lærerigt

8. maj 2020

Jeg er virkelig dårlig til at lave mad, men vi kom igennem kurset og det var vildt sjovt

Simone Kjær