Gaver til 18-års fødselsdag

Den store 18-års fødselsdag. Bortset fra når du begynder at fylde rundt, så er 18-års fødselsdagen en af de største fødselsdage, vi fejrer i Danmark. En 18-års gave forventes at være lidt mere end det normale. Det er den første store fødselsdagsfest i det unge menneskes liv. Man er nu myndig, man må køre bil, købe stærk alkohol og stemme til valg. Man er nu for alvor “gået ind i de voksnes rækker”. Der er ikke langt mellem det unge menneske og det voksne menneske i denne alder. Vi har her på dingaveguide samlet en lang rækker ideer til 18-års gaver. Vi har både samlet ideer til en 18-års gave til hende og til ham.

Arganolie gavepakke

Arganolie gavepakke

I denne perfekte gavepakke får du en spiselig arganolie, en ren arganolie til skønhedspleje og en håndsæbe. Arganolie er et populært produkt til skønhed, og det er godt for både krop og hår.

Pris: 307,00 kr.

Find gaven her
Beer pong bord

Beer pong bord

Beer pong er blevet anerkendt som en af de bedste spil til fester. Alle kan være med og det er tilmed underholdende for tilskuerne.

Spillet er kendt fra de amerikanske fester, hvor et beer pong bord er en nødvendighed for at få festen sat ordentlig i gang.

Pris: Fra 1399,00 kr.

Find gaven her
Bog om Gin og Tonic

Bog om Gin og Tonic

Hele Danmarks nye yndlingsdrink: gin og tonic. Denne bog tager dig ind i et univers fyldt med den populære drink, og alt hvad du behøver for at lave den.

Denne gave er en perfekt gave, både som en sjov gave eller en seriøs gave.

Pris: 69,95 kr.

Find gaven her
Cocktail sæt

Cocktail sæt

Alle har drømt om at være bartender på et tidspunkt i deres liv. Giv et elegant cocktail sæt, der indeholder det mest nødvendige udstyr for at lave de perfekte drinks.

Cocktail sættet er i fremragende kvalitet og er uden tvivl den perfekte gaveide.

Pris: 319,00 kr.

Find gaven her
Cocktails leveret til døren – cocktailkasse

Cocktails leveret til døren – cocktailkasse

Med denne kasse får man leveret alle ingredienser til en god drink lige til døren. Man kan vælge mellem at købe én kasse eller oprette sig som abonnent, så man hver måned får leveret kasser med nye, fantastiske drinks.

Dette er en let måde at prøve nye, spændende drinks.

Pris: 349,00 kr. pr. kasse

Find gaven her
Flot kjole – også til vinter

Flot kjole – også til vinter

Kvinder og piger i alle aldre elsker at modtage tøj. Lige nu er det meget in med moderne kjoler – og gerne med lange ærmer, så de også kan bruges om vinteren.

Her er et eksempel på en rigtig flot langærmet kjole, der vil egne sig godt til både efterår, vinter og forår.

Pris: 379,95 kr.

Find gaven her
Flytte hjemmefra kogebogen

Flytte hjemmefra kogebogen

Kender du et ungt menneske, der står og skal flytte hjemmefra? Der er mange nye ting at vænne sig til ved at flytte, og man skal lære at lave mad på et budget. Flytte hjemmefra kogebogen indeholder en masse opskrifter på lette og billige retter, som er perfekt til en, der lige er flyttet.

Pris: 199,95 kr.

Find gaven her
God mad, let at lave – kogebog

God mad, let at lave – kogebog

Kogebogen God mad, let at lave er en kogebog, der har levet i flere generationer. På min hylde står en version, som min oldemor købte i sin tid. Men den fås stadig, og det er der en grund til: den indeholder stabile og gode opskrifter til alle måltider.

God mad, let at lave er en fantastisk kogebog at have i sit køkken.

Pris: 349,95 kr.

Find gaven her
Kjole til sommeren

Kjole til sommeren

Denne flotte kjole med det populære slå-om-look er en sikker vinder. Slå-om-looket har været meget populært sommeren 2018 og med god grund.

Vælg mellem farverne hvid, sort og rød. Denne kjole vil være et sikkert hit hos hende, du holder af.

Pris: 449,00 kr.

Find gaven her
Muscle T-shirt

Muscle T-shirt

God kvalitets t-shirt, der sidder mere fittet end en almindelig t-shirt. Pasformen er lavet til at markere brystmuskler, arme- og skuldermuskler mere end almindeligt.

Du kan vælge mellem flere forskellige farver, så den passer til lige præcis din smag.

Pris: 199,00 kr.

Find gaven her
Skjorte

Skjorte

En skjorte kan bruges til alle anledninger og vil passe ind i klædeskabet hos enhver mand. Man går aldrig galt i byen med en skjorte som gave. Skjorter findes inden for alle prisklasser, designs, farver og former, så det skal nok være muligt at finde den helt rigtige.

Pris: Fra 500,00 kr.

Find gaven her
Sneakers til ham

Sneakers til ham

Sneakers skoene er kommet for at blive. De ser moderne ud og er behagelige og komfortable at gå i. Du går aldrig galt i byen med en sneaker til ham, du holder af.

Der findes mange forskellige modeller og farver derude. Her er et eksempel på et superflot par, som vi synes, er mega fede.

Pris: 399,00 kr.

Find gaven her
Stempelkande

Stempelkande

Kaffe bliver på et tidspunkt en stor del af mange menneskers liv. Når man begynder at studere, når man begynder på arbejde, eller når der bare skal hygges derhjemme.

Med en stempelkande er det let og hurtigt at lave lækker kaffe til flere personer.

Pris: 399,95 kr.

Find gaven her
Tallerkener

Tallerkener

Tallerkener er en fast del af ethvert køkken. Middagstallerkener, kagetallerkener, frokosttallerkener, dybe tallerkener og flere endnu.

Mange personer samler ofte på et bestemt stel fra bestemte mærker. Alternativt er det en fantastisk flytte-hjemmefra gave, så man er klar til at flytte ud.

Pris: Fra 129,95 kr.

Find gaven her
Termokande

Termokande

Denne stilrige og flotte termokande vil pynte på ethvert kage-og-kaffe-bord. Den er både moderne og flot, men bestemt også praktisk. For eksempel til et ungt menneske, der er begyndt at studere eller arbejde, vil kaffe ofte blive uundværligt. Ellers vil denne termokande klæde ethvert kaffe-, kage- eller middagsbord.

Pris: 749,95 kr.

Find gaven her
Toilettaske

Toilettaske

Som pige vil man altid kunne bruge en god og flot toilettaske. Hver gang man som pige skal et sted hen, så skal halvdelen af badeværelset også med. Derfor er et lækker toilettaske en meget praktisk ting.

Pris: 249,95 kr.

Find gaven her
Ugleformet powerbank

Ugleformet powerbank

Der findes efterhånden uendelig anledninger, hvor en powerbank viser sig at være nyttig. Denne ugleformede powerbank skiller sig ud med sit anderledes look.

Du kan vælge mellem grå, sort og mørkeblå.

Pris: 299,00 kr.

Find gaven her

Hvad giver man i 18-års fødselsdagsgave?

Den store fødselsdag – den største fødselsdag indtil videre i et ungt menneskes liv. Man går nu fra at være et barn, en teenager til at være et voksent menneske. Man er myndig, man har stemmeret. At flytte hjemmefra er lige pludselig ikke særlig langt væk. Deres liv skal til rigtigt at begynde og hele verden står åben foran dem. 18-års fødselsdagen er de unges officielle indgang til voksenlivet.

De unge mennesker vil alle være forskellige steder i deres liv, når de fylder 18 år. Nogle går på gymnasiet, nogle holder sabbatår, nogle er ude og rejse, nogle arbejder. Derfor er der ikke en endelig løsning på den perfekte 18-års gave. Du bør kigge på, hvor i livet han eller hun er. Vi har her på dingaveguide samlet ideer til en 18-års gave til ham og til hende, lige meget hvor de er i deres liv.

Gaveideer til 18-årige

Når “den lille” fylder 18 år, så er han eller hun ikke så lille længere. Faktisk er det ofte i denne alder, at de unge mennesker for alvor begynder at tænke på og overveje at flytte hjemmefra. Skrub-af gaver (også kaldet flytte-hjemmefra-gaver) er derfor oplagte gaver at give til en 18-års fødselsdagsfest. Dette kan være alt fra potter til pander. Tallerkener til kaffekrus. Det er altid rart at have nogle ting på forhånd, når man står og skal flytte hjemmefra.

De næste år i den unges liv vil også blive økonomisk udfordrende. Hvis han eller hun vil uddanne sig får de sig et par stramme økonomiske år. Gode gaver vil derfor være gaver, der får dem til at kunne nyde livet og have det sjovt, selvom økonomien har det lidt stramt. Derfor er oplevelser et eksempel på gode gaver til en 18-års. Giv dem en gave, som de kan nyde selvom de ikke altid selv vil have råd til at kunne købe det. For eksempel en lækker middag på en god restaurant, eller en selvforkælelsesdag i et spa- og kursted.

Dette er blot to eksempler blandt mange, mange gode gaveideer til 18-årige. Mulighederne for at give gode gaver til 18-årige er nemlig store. De unge, der er ved at blive voksne, får sig nemlig en masse nye interesser, som gør det muligt at udvide horisonten meget.

Den 18-årige

Der er også stor forskel på, hvad du bør give i gave til den 18-årige, afhængig af hvad din relation til fødselaren er. Er du familie, er du en familieven eller er du ven eller veninde?

Det er særligt blandt venner og veninde populært at give sjove og kreative gaver. Det er ikke vennerne, der kommer med gryder og et skærebræt i gave. Vennerne kommer gerne med smykker, tøj, sjove gaver eller alkoholgaver (hvis fødselaren vel og mærket drikker alkohol).

Familien er på samme måde heller ikke oplagt til at give alkohol-gaver og lignende. Familien giver oftere mere “seriøse” gaver. Flytte-hjemmefra-gaver, dyrere gaver, oplevelsesgaver og meget mere. En 18-års fødselsdag er en større fødselsdag. Derfor forventes også, at gaverne er lidt større end sædvanligt. Dermed ikke sagt, at man skal købe ekstremt dyre gaver – de bør blot være en lille smule mere ekstra end normalt.