Pokémon julekalender

Den japanske medie-franchise Pokémon er i dag mere end 25 år gammelt, og har undervejs udviklet sig til at blive et verdensomspændende fænomen. De små Pokémons indbefatter i dag alt fra videospil, tegnefilm, spillekort og endda et interaktivt spil til mobiltelefonen. Stort set alle generationer kender til de farverige små monstre, som forbliver et stort hit ved nutidens børn og unge. Og derfor er der selvfølgelig også produceret julekalendere med Pokémons, så man hver dag op mod juleaften kan få endnu mere glæde af sit yndlingslegetøj.

Indeholder reklamelinks

Pokémon deluxe julekalender

Pokémon deluxe julekalender

Nyd december måned sammen med Pikachu, Charmander og alle de andre farverige pocket monsters. Denne Pokémon deluxe julekalender er den helt rette til en ægte Pokémon fan!

Pris: 599,00 kr.

Find gaven her
Pokémon julekalender

Pokémon julekalender

Nyd december måned med dine yndlings pocket monsters – nemlig med en Pokémon julekalender. Her fås hver dag Pokémon relateret legetøj og samleobjekter.

Pris: 449,00 kr.

Find gaven her

Årets Pokémon julekalender

På trods af at Pokémons allerede har eksisteret i mere end to årtier, så er de små farverige væsener indfanget i røde og hvide kugler stadig enormt populære. Og selve navnet Pokémon stammer af en sammensætning af de to engelske ord: pocket og monster. For ikke mere end nogle år siden blev hele Pokémon kulturen genfødt i det interaktive spil til smartphones, Pokémon Go. Her fik alle mulighed for at blive deres helt egen Pokémon jæger, hvor man min sin telefon skulle begive sig ud i verden. Så trods sin alder er Pokémon en af de fiktive verdener, der virkelig har formået at opretholde sin popularitet. Derfor kalder vi nu alle Pokémon fans – for i dag kan man selvfølgelig også disse som en julekalender. Dette er en fuldendt legetøjsjulekalender til børn, som virkelig får noget at glæde sig til i december. Bag de 24 låger vil man finde figurer og legetøj – alt sammen relateret til Pokémon.

Om det er Pikachu eller Charmander, eller måske en mere legendary figur, så har du noget at se frem til. Gennem årene er der kommet flere og flere nye Pokémons til. Det helt originale startsæt af pokémons består af Squirtly, Bulbazor og Charmander. Herefter at der løbende kommet nye væsener til – både almindelige og legendarys. Det digitale fænomen har forbliver derfor elsket af både børn og unge, men bestemt også af nostalgiske voksne. Derfor vil en Pokémon julekalender ikke nødvendigvis kun egne sig til børn – men måske også voksne.

Pokémons hele december måned

Med en Pokémon julekalender får du endnu en mulighed for at blive den sejeste Pokémon jæger. Med kalenderen vil man hver dag ledende op til juleaften kunne “fange” et nyt lille pocket monster. Om du vil bruge din nyfangede samling som legetøj, pynt eller som samleobjekter er helt op til dig. Så om du vælger at købe sådan en kalender til et barn eller dig selv – ja, alle anime fans vil kunne lide disse julekalendere.

Hvilken Pokémon julekalender skal jeg købe?

Da hele det japanske pocket monster univers er så stort, så kan du også finde flere forskellige Pokemón julekalendere. Så hvilken vil være den perfekte kalender til dig? Fælles for de fleste er, at de indeholder figurer af de forskellige Pokémons eller Pokémon kort. Hvis du vil være helt sikker på, at finde den rette julekalender, kan man ofte finde en oversigt over, hvad kalenderen indeholder. På denne måde ved du, præcis hvad man får i løbet af december. Men måske har du ikke lyst til denne slags spoilers. Måske vil du gerne overraskes fuldstændig. I så fald bør du læse grundigt op på, hvilken aldersgruppe julekalenderen er sigtet mod, samt eksempler på hvilket indhold man kan finde.

Vi har her på denne guide inkluderet nogle forskellige slags julekalendere, så du burde kunne finde én, der passer netop til dit behov. Tag derfor et kig omkring og lad dig inspirere.

Hvad koster en Pokémon julekalender?

Priserne på julekalendere med de små pocket monsters kan variere en del. De fleste ligger dog i omegnen af 300 – 600 kr. For en legetøjsjulekalender med 24 små overraskelser er dette en meget gennemsnitlig og fair pris. Du kan derfor overveje, om denne skal erstatte årets slik eller chokoladejulekalender.

Med dette beløb får man nemlig en julekalender, der ikke er væk på de 24 juledage. Du får her en samling af Pokémon relateret legetøj, som du kan bruge længe efter december måned er overstået. Dette vil derfor være en super fed julekalender både til drenge og piger, unge og voksne. Hvis man i forvejen er stor fan af Pokémon – måske er man endda samler af enten kort eller figurer – så vil man ikke gå galt i byen med denne kalender.

Gennemsnitlige anmeldelse:

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk0%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

There are no reviews yet. Be the first one to write one.