Send en gave til en du holder af

I dag er det muligt at sende gaver til folk, du holder af. Vil du gerne sige tak, men har ikke mulighed for at komme forbi med en gave? Eller vil du gerne overraske en af dine nærmeste på en almindelig hverdag? Der er mange muligheder, hvor vi gerne vil give gaver. Og dette er en nyere måde at overraske ham eller hende: send en gave. Ved at sende en gave, vil du kunne overraske en, du holder af. På en almindelig hverdag vil et postbud eller anden udbringer komme hjem og banke på døren, og ham eller hende, der modtager gaven, vil åbne døren og få sig en glædelig overraskelse. Vi har samlet en masse ideer til gaver, du kan købe og sende online, så det bliver endnu lettere for dig.

Indeholder reklamelinks

Tid til selvforkælelse

Tid til selvforkælelse

En af de bedste gaver man kan give til en kvinde – eller mand – er tid til selvforkælelse. Dette kan for eksempel være som et gavekort til en lækker salon, hvor hun eller han selv kan vælge en behandling. Ellers kan du arrangere en hyggelig dag, hvor I begge skal forkæles med en ansigtsbehandling, manicure eller noget helt tredje.

Pris: Priser varierer afhængig af behandling

Find gaven her
Gavekurv uden alkohol

Gavekurv uden alkohol

Kender du en der skal forkæles med en dejlig gavekurv? Lækre gavekurve kan også findes uden alkohol, men fyldt med gode snacks som nødder, lakrids og bolcher.
En god gavekurv indeholder som regel lidt til en hver smag, så selv de mest kræsne munde kan blive tilfredse.

Pris: Fra 185,00 kr. pr. gavekurv

Find gaven her
Cocktails leveret til døren – cocktailkasse

Cocktails leveret til døren – cocktailkasse

Med denne kasse får man leveret alle ingredienser til en god drink lige til døren. Man kan vælge mellem at købe én kasse eller oprette sig som abonnent, så man hver måned får leveret kasser med nye, fantastiske drinks.

Dette er en let måde at prøve nye, spændende drinks.

Pris: 349,00 kr. pr. kasse

Find gaven her
Biograftur for 2

Biograftur for 2

Der kommer hele tiden nye, gode film i biograferne. Og en tur i biografen kan være en hurtigt blive til en hyggelig aften i godt selskab. Biografbilletter vil altid være en god gave, der modtages med glæde.

Pris: 299,00 kr.

Find gaven her
God vin

God vin

At give en god vin er en god gave til næsten alle festanledninger (så længe modtageren selvfølgelig ikke er et barn). En fin måde at give vin på kan være på denne måde, hvor modtageren får en kasse med 6 forskellige vin, så de kan smage, hvilken de synes bedst om.

Pris: Fra 504,00 kr.

Find gaven her
Gavekurv med vin og øl

Gavekurv med vin og øl

Hvem vil ikke sætte stor pris på at modtage en fin gavekurv med god vin. En flaske vin har altid været set på som en fin gestus, som man aldrig kan blive skuffet over.
Gavekurven kan med fordel kombineres med et par gode snacks i form af lakrids, chips eller nødder.

Pris: Fra 275,00 kr. pr. gavekurv

Find gaven her

Send en gave online

Som vi lægger meget vægt på her på siden: det skal være skønt at give gaver. Det skal bringe smil frem på læberne hos dem, vi holder af. Og de skal vide, at vi har tænkt på dem og er glade for dem. Og i dag er det næsten blevet endnu lettere. For i dag behøver man ikke at skulle ned i en butik for at købe en gave, for derefter at tage hen til en person for at give gaven. I dag kan man blot gå online, søge i kort tid på nettet og sende en gave med posten. På alt fra timer til et par dage vil din gave blive leveret til adressen, du har valgt.

Forestil dig en person du holder af. En helt almindelig hverdag: han eller hun kommer hjem fra arbejde, der er lidt opvask, der skal ordnes og noget vasketøj, der skal sorteres. En helt almindelig dag. Det er på sådanne dage, at en overraskelsesgave vil skille sig ud. Pludselige banker det på døren. Der står en udbringer, som har en pakke i hånden. De åbner pakken og finder ud af, at det er en uventet gave til dem. Det vil uden tvivl bringe både smil på deres læber og glæde til deres dag. En overraskelse der vil vise dem, at du har tænkt på ham eller hende, og at du holder af dem.

Send gaver – men hvilke gaver?

Hvilke slags gaver sender man så med posten på denne måde? Vi synes, den mest oplagte gave at sende på denne måde er takke-gaver, taknemmelighedsgaver eller god bedring-gaver. Har denne specielle person gjort noget særligt for dig, og vil du gerne sige TAK på en anderledes måde? Så er det en fantastisk mulighed: send en gave. Eller kender du en, der har brug for en “god bedring”-gave, så vil alle blive glade for at modtage en buket blomster eller en æske chokolade.

Og dette bringer os videre til det næste gode spørgsmål: hvad sender man som gaver med posten? Vi synes, at de mest oplagte gaver at sende online er gavekurve, blomster, chokolade, vin eller lignende. Det er symbolske gaver, som vil overraske og være en kærlig gestus. Netop som en “tak” eller en “god bedring”.

Vi synes ikke, at man bør sende større gaver. Disse synes vi, man bør give face-to-face. For eksempel fødselsdagsgaver eller barselsgaver. Disse synes vi er så store anledninger, at man bør give en gave til selve anledningen. At sende en gave kan selvfølgelig være et godt alternativ, hvis man ikke har mulighed for at komme. Men vi synes, at man bør give gaven fysisk, hvis man har mulighed for det.

Send en gave til dem, du holder af

Vi har her på dingaveguide samlet en masse gode steder og ideer, hvor du kan sende en personlig eller kærlig gave over nettet. Om det er blomster, chokolade, gavekurve eller noget helt andet, så har vi samlet de bedste steder her på denne side.
Vi har samlet inspiration, så du blot skal læne dig tilbage, kigge lidt rundt og lade dig inspirere. Det har aldrig været lettere at sende en tak eller en overraskelse, som det er i dag, hvor vi kan bruge internettet til at få leveret gaver lige til døren.