Vegansk julekalender

Flere og flere begynder at handle vegansk – men dette skal ikke betyde, at man må gå på kompromis med december måned. En stor andel af markedets spillere producerer i dag veganske julekalendere, så alle kan nyde julemåneden uden at måtte ofre på kvaliteten. Vi har her på dingaveguide samlet de aller bedste veganske julekalendere og adventskalendere, som vi kunne finde på det danske marked.

Indeholder reklamelinks

Popcorn julekalender fra Joe & Seph’s

Popcorn julekalender fra Joe & Seph’s

Denne lækre julekalender skiller sig ud fra normalen – den er med smagsfulde popcorn. Bag hver låge gemmer der sig popcorn med lækker smag af fx karamel & hvid chokolade, tiramisu og vanilje cheesecake.

Pris: 315,00 kr.

Find gaven her
Julekalender med chokoladetrøfler

Julekalender med chokoladetrøfler

Denne julekalender indeholder veganske chokoladetrøfler, som er ekstremt velsmagende. Du får hver dag i december måned de lækreste, bløde chokoladetrøfler fra den engelske producent Monty Bojangles.

Pris: 160,00 kr.

Find gaven her
Julekalender med vingummi fra Wally & Whiz

Julekalender med vingummi fra Wally & Whiz

Med denne fine julekalender fra Wally & Whiz fås lækre vingummier af høj kvalitet 24 dage i december måned. Derudover er julekalenderen super smuk.

Pris: 319,00 kr.

Find gaven her

Veganske julekalendere for enhver smag

I mange år har man som veganer ofte haft begrænsede muligheder ved indkøb. Veganske produkter fyldte ikke mange hyldeforkanter i supermarkedet. Og hvor i alverden ville man dog kunne finde gode julekalendere, der egner sig til folk med vegansk livsstil? Men denne begrænsning går i større og større grad i en bedre retning. I dag kan du faktisk finde enormt mange veganske julekalendere og adventskalendere. Du er altså ikke længere begrænset i at tage del i december måned. Tage del i juletraditionerne. Som vi danskere klassisk fejre med et stykke slik eller chokolade hver dag i de 24 dage, der leder op til juleaften.

December måneds kulde og mørke opløftes af julen. Julelys pynter på huse og gader. Og hver dag nyder vi et lille stykke slik, chokolade, eller måske endda spiritus, som vi finder i vores julekalender. Vi har her på siden samlet de aller bedste veganske julekalendere og adventskalendere – du kan blot sætte dig og blive inspireret af de mange gode muligheder.

Giv en julekalender til en du holder af

Nu tænker du måske – egner veganske julekalendere sig så kun til veganere? Svaret på dette spørgsmål er bestemt: nej. Uanset om du dagligt spiser vegansk eller ej, så vil du let kunne nyde en god julekalender med vegansk indhold. Faktisk, så findes der mange kalendere af høj kvalitet, som du måske kender i forvejen men slet ikke vidste var veganske. Her i blandt kan nævnes Wally og Whiz, som laver vingummi til voksne af høj kvalitet og eksklusiv smag. Og vingummierne laves vegansk. Disse er nogle er de bedst sælgende på markedet – men det er ikke mange, der tænker over, at man her spiser vegansk. Og dette er fordi, de på ingen måde går på kompromis med smagen af deres slik.

En vegansk julekalender vil være en perfekt gave til en du holder af. Er modtageren vegansk vil de sætte pris på, at du har tænkt på dem. Alle vil blive glade for, at du har tænkt på dem. December måned er i sandhed måneder for at give. For at dele kærlighed. Og dette kan blandt andet gøres ved at overraske personer, du holder af, med en sød tanke – og måske med en rigtig god julekalender.

Kan man smage forskel?

Du vil formegentligt slet ikke opdage forskellen – vidste du at fx Wally og Whiz laver veganske vingummier? Dette brand har med hastige skridt fået et ry af høj kvalitet i Danmark. Og dette er ikke uden grund. Deres vingummier tager slik til et helt andet niveau. Fra sød-med-sød-på til høj kvalitets slik, som nydes af voksne. Deres spændende sammensætninger i smage og den lækre konsistens gør dette slik meget eksklusivt. Og så laver de dem endda også vegansk. Alle kan altså være med. Alle kan nyde det skønne smage.

Men disse er ikke de eneste der laver gode veganske julekalendere. Markedet for veganske julekalendere og adventskalendere har vokset meget de seneste år. Og det ser kun ud til stadig at være stigende. Blandt lækre kalendere findes blandt andet forskellige chokolade julekalendere og kalendere med popcorn.

Gennemsnitlige anmeldelse:

0,0
0,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk0%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

There are no reviews yet. Be the first one to write one.