Sølvbryllupsgaver

Kender du nogle, der snart skal fejre deres sølvbryllup? At have været gift i 25 år fortjener at blive fejret med manér, og dertil hører sig en god sølvbryllupsgave. At have stået ved hinandens side i så mange år er noget af en bedrift. Om det er dine forældre, et hold venner eller dig selv og din ægtefælle der har nået den imponerende milepæl, så skal der til sådan en anledning være styr på den helt rigtige gave. Vi har her samlet gaveideer til sølvbryllupsgaver, som du kan lade dig inspirere af.

Indeholder reklamelinks

Plakat til fingeraftryk

Plakat til fingeraftryk

Til denne plakat kan der tilkøbes en stempelpude og tusch, så alle gæster til festen kan sætte sit fingeraftryk som et blad på træet.

Dette er en personlig form for “gæstebog”, og træet kan både fås til fester som barnedåb, konfirmation eller bryllup.

Pris: Fra 199,00 kr.

Find gaven her
Loungestol

Loungestol

En god loungestol kan være med til at sætte rammen for det perfekte rum. Med et flot og moderne design vil disse stole være en perfekt gave til en, der går op i sin indretning.

Stolene fås med forskelligt stof og farver, så der kan findes en til enhver smag.

Pris: 5995,00 kr.

Find gaven her
Figurer fra Kaj Bojesen

Figurer fra Kaj Bojesen

Kaj Bojesen har efterhånden lavet mange forskellige figurer, og de er stadig meget populære i de danske hjem. Figurerne ses som en eksklusiv gave, og du går derfor sjældent galt i byen med sådan en. Du kan finde alt fra aber til fugle og elefanter.

Pris: Pris afhængig af figur

Find gaven her
Oplev dansk vingård i Kolding

Oplev dansk vingård i Kolding

Kom ud og oplev en dansk vingård hos MODAVI – hvilket står for moderne dansk vin. På turne får du en rundvisning i vinmarkerne, du hører hvordan vinen kommer fra drue til flaske, og du får lov at smage på 3 forskellige vine.

Dette er en hyggelig og romantisk gaveide til en, du holder af.

Pris: 179,00 kr. pr. person

Find gaven her
Storbyferie

Storbyferie

Står du og skal finde en god gave til et højere budget, hvor der er mulighed for god kvalitetstid med hinanden, så er en storbyferie den perfekte gave. Det kan være alt fra en forlænget weekend til en uges ferie, hvor I får oplevet en masse sammen.

Pris: Pris afhængig af destination

Find gaven her
Træbakke

Træbakke

Kender du en, der skal forkæles med morgenmad på sengen? Eller en som går meget op i sin indretning? Så er en træbakke som denne en rigtig god gave. Bakkerne fås i forskellige træsorter og farver.

Pris: 1199,00 kr.

Find gaven her
Bridge walking over Lillebæltsbroen

Bridge walking over Lillebæltsbroen

Et af de helt store hits: bridgewalking over den gamle Lillebæltsbro. Du får en guided gåtur over Lillebæltsbroen mellem Jylland og Fyn i 60 meters højde. Se ned på vandet, hvor der sejler både, og der er mulighed for at se marsvin komme svømmende.

Nyd udsigten og oplevelsen med venner eller hele familien.

Pris: 295,00 kr. pr. person

Find gaven her
Spaophold

Spaophold

Der er ikke noget så afslappende som et spaophold. Et spaophold fungerer som en miniferie for krop og sjæl og er egner sig rigtig godt til et afbræk fra hverdagens stress og jag.
Spaophold inkluderer ofte en overnatning med fri benyttelse af forskellige wellness faciliteter.

Pris: Fra 2190,00 kr.

Find gaven her
Spadag på Marienlyst strandhotel

Spadag på Marienlyst strandhotel

En hel dag med selvforkælelse, godt selskab og fuldstændig afslapning. Kan man ønske sig mere? Her fås fri adgang til spafaciliteterne på stedet og det er muligt at tilkøbe yderligere spabehandlinger.

Pris: 395,00 kr. pr. person

Find gaven her
Vindispenser

Vindispenser

Det er blevet mere populært at købe papvin i dag, da det forlænger vinens levetid efter åbning. Desværre er papkassen som vinen kommer i ikke så elegant som en flot vinflaske.

Heldigvis kan en flot vindispenser i træ erstatte den kedelige kasse, som vinen kommer i og samtidig give dine gæster noget flot at kigge på.

Pris: Fra 599,00 kr.

Find gaven her
Vinsæt med proptrækker

Vinsæt med proptrækker

Hvis du kender en, der er vild med alt, der har med vin at gøre, så er dette vinsæt en oplagt gave. I sættet fås en proptrækker, en champagneprop, en dråbefanger og en sænkeprop. Sættet er præsenteret i en flot æske og vil falde en god jord hos en vinelsker.

Pris: 249,95 kr.

Find gaven her
Vandrerygsæk

Vandrerygsæk

Kender du en, der skal på vandretur, så er en god kvalitets vandrerygsæk den perfekte gave. Dette kan være sabbatåret efter man er blevet student eller måske på bryllupsrejsen. I alle tilfælde skal man i hvert fald ikke gå ned på udstyr.

Pris: 899,00 kr.

Find gaven her
Dobbeltvæggede termoglas

Dobbeltvæggede termoglas

Disse dobbeltvæggede glas gør enhver drink lidt flottere og mere spændende at kigge på. Samtidig er de lavet som termokrus og hjælper med at holde kolde drikke kolde og varme drikke varme.

Pris: 59,00 kr. pr. stk.

Find gaven her
Rejsetaske

Rejsetaske

Står man og skal ud på en rejse, måske i sabbatåret efter studentertiden, så er en god rejsetaske nødvendig. Dette er en god, praktisk gaveide, som vil gøre alle rejseplaner meget lettere.

Pris: 599,00 kr.

Find gaven her
Bakkebord med træbakke

Bakkebord med træbakke

Et bakkebord er en moderne vej til opbevaring af diverse nips og småting. I denne pakke fås både et bakkebord og en træbakke, der kan tages af og bruges seperat.

Træbakken kan vælges i flere farver, så den passer ind i enhver stil.

Pris: 3394,00 kr.

Find gaven her
En flot vase

En flot vase

En buket blomster kan gøre enhver kvindes knæ bløde. Hver gang hun kigger på dem vil hun blive glad og have dig i tankerne.
Det er nødvendigt med en vase for at blomsterne kan holde til at stå i stuetemperatur. Der findes mange flotte vaser, som kan passe ind i enhver stilart i hjemmet.

Pris: Priser fra 349,00 kr.

Find gaven her
Cognacglas

Cognacglas

Hvis man elsker at nyde et godt glas cognac, så er man også nødt til at investere i nogle rigtige cognacglas. Cognacglas findes i mange flotte, forskellige udseender, og disse fra Eva Solo er et godt bud på glas med et moderne og elegant design.

Pris: 160,00 kr.

Find gaven her
Champagnesabel

Champagnesabel

Champagnesabler har længe været forbeholdt de velhavende, men i dag finder man sablerne i mange danske hjem. Champagnesablen kan give enhver festlig andledning en ekstra elegance og gøre den uforglemmelig.
Sablen skal blot føres langs champagneflaskens hals, hvorefter flaskens tud vil poppe af i en blød bevægelse.

Pris: 600,00 kr.

Find gaven her
Ostesæt

Ostesæt

Dette er en gave til ham eller hende, der har alt. Og ikke mindst er det en gave til en der elsker et godt ostebord. Et ostesæt med flotte knive, der vil tage præsentationen af et oste- eller tapasbord til et nyt niveau.

Pris: Fra 199,95 kr.

Find gaven her
Champagneglas

Champagneglas

Når klokken slår 24.00 nytårsaften skal der fejres med champagne, god mad og højt humør. Dertil hører sig flotte champagneglas til at fejre det nye år. Alternativt kan de også bruges til at servere kreative drinks i eller andre lækre drikke.

Pris: Fra 109,00 kr.

Find gaven her
Rødvinsglas

Rødvinsglas

Hvad er bedre end et godt glas rødvin til en god mediumstegt bøf? Og et godt glas rødvin bør serveres i gode rødvinsglas for at få det meste ud af oplevelsen.

Flotte rødvinsglas kan idag fås i flere forskellige former og størrelser, så der er noget, der passer til enhver smag.

Pris: Fra 109,00 kr.

Find gaven her
Elektronisk p-skive

Elektronisk p-skive

Kender du en, der skal have hjælp med at undgå parkeringsbøder? Med en elektronisk p-skive skal man ikke længere selv huske at stille p-skiven. Dermed skal man ikke længere bekymre sig om at være glemsom, når bilen skal parkeres.

Pris: Fra 249,00 kr.

Find gaven her
Ophold på Ystad Saltsjöbad

Ophold på Ystad Saltsjöbad

Dette lækre, svenske spaophold har fået meget opmærksomhed på det seneste – og med god grund. Du kan her opleve absolut luksus, eventuelt med en du holder af.

Pris: Fra 3199,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Rundvisning og smagning ved Stauning Whisky

Rundvisning og smagning ved Stauning Whisky

Stauning Whisky, en dansk producent der har formået at lave whisky i særdeles god kvalitet. Her fås en rundvisning i deres produktion og hør gode og sjove historier. Herudover kan der også bydes på smagning af flere af deres whiskys.

Pris: 150,00 kr. pr. person

Find gaven her
Lær at lave sushi

Lær at lave sushi

Sushi er en skøn japansk ret som mange danskere er vilde med. En rigtig god oplevelse – eventuelt for 2 – kunne være at lære at lave sushi sammen. Her vil i blive trænet i at rulle den perfekte sushi og bagefter kunne nyde smagen af jeres hjemmelavede mad.

Pris: 699,00 kr.

Find gaven her
Få dit eget whiskyfad hos Trolden Destilleri

Få dit eget whiskyfad hos Trolden Destilleri

En helt særlig “oplevelse” til en rigtig whiskyelsker vil være at få sit eget whiskyfad. Her kan man vælge mellem en anpart i et 64 liters fad eller sit helt eget fad med 8 liters whisky.

Pris: Fra 2995,00 kr.

Find gaven her

Sølvbrylluppet

Efter 25 års ægteskab nås sølvbrylluppet. Sølvbrylluppet skal fejres, og med dette medfølger mange traditioner – både op til bryllupsdagen og på bryllupsdagen.

Aftenen inden sølvbryllupsdagen:
Dagene op til den store dag mødes venner og familie for at lave en flot æresport til parret. Aftenen inden mødes de ved sølvbryllupparrets bopæl og opsætter æresporten. Traditionen tro må vennerne gerne larme og grine ved opsætningen – det er ikke hemmeligt, at de er der. Det kommende sølvbryllupspar må derimod ikke gå ud til gæsterne. Til gengæld bør ægteparret sætte et par øl og sodavand ud til vennerne og deres “hårde” arbejde.

På sølvbryllupsdagen:
Om morgenen på sølvbryllupsdagen samles venner og familie ude foran parrets hus til morgensang. “Det er så yndigt at følges ad” synges til hornmusik tidligt om morgenen for at vække parret. Herefter giver sølvbryllupsparret traditionen tro morgenkaffe og rundstykker til de fremmødte gæster.

Nogle vælger yderligere at holde en større fest i anledning af sølvbrylluppet. Om du er der til morgensang eller er inviteret til sølvbryllupsfest, så bør du medbringe en gave til parret. De fortjener at blive fejret, for 25 år sammen ved hinandens side – ja, det er imponerende!

25 år som ægtefolk

25 år sammen med et andet menneske. Opture og nedture. Glade, gode tider og triste, mindre gode tider. Men de to har stået sammen gennem tykt og tyndt de sidste 25 år. Og de elsker stadig hinanden.
25 år er mange år. På 25 år kan man have nået at få børn. Og børnene kan nå at være flyttet hjemmefra igen. Og så står parret tilbage med alle muligheder for at genfinde deres kærlighed.
På 25 år kan man have været igennem mange forskellige faser, opture og kriser i sit liv. Og alligevel er der én ting, der har forblevet, som det var: man har haft sin ægtefælle ved sin side.

Men hvad er en god gave at medbringe til sådan en begivenhed? Enten som gave til morgensangen eller til selve sølvbryllupsfesten. En af de bedste gaver, vi synes, man kan give et sølvbrylluppar, er en gave, der kan få dem til at nyde hinandens selskab. En oplevelse eller andet, der tillader dem at få noget kvalitetstid sammen. Ekstra godt vil det være, hvis gaven kan få dem til at opleve nye sider af hinanden. Hvis den kan få deres kærlighed til at gro endnu mere.
Ud over oplevelsesgaver er ting til hjemmet altid en sikker vinder. Vi synes, at en sølvbryllupsgave bør være en delegave for parret. Altså ikke gaver til ham og hende separat. Men en gave til dem sammen og deres kærlighed.

Budget for en sølvbryllupsgave

Budgettet for denne gave afhænger af din relation til parret. 25 års ægteskab er en stor milepæl i to personers liv. Derfor er dette en gave, hvor man godt må gå lidt mere all-in end normalt. Er du tæt relateret til parret, bør du derfor også finde en god gave.
Vi synes også, at der er forskel på, om du medbringer en gave til morgensang eller til den store sølvbryllupsfest. Budgettet for din gave bør være lidt højere, hvis du er inviteret til fin fest.

Står du stadig og mangler ideer til en gave til sølvbrudeparret, så gå gennem vores guide her på siden. Vi samlet masser af inspiration til gaver til et sølvbryllup. Gode sølvbryllupsgaver findes der masser af, og nu skal du bare ud og finde lige netop dén gave, der passer bedst til dem, du skal fejre.