Gaver til 5-årig

Hvis der findes nogen i verden, som virkelig bliver glade for gaver, så er det børn. Og når børnene rammer 5-års alderen, så begynder de virkelig at forstå glæden i, hvad en gave er. Når barnet fylder den femte fødselsdag, går de fra at være et lille barn til et stort barn. Skoletiden nærmer sig og han eller hun skal til at lære en masse nye ting om verden. Står du og mangler en gave til en 5-årig, så kig med her. Vi har samlet en masse gaveideer til 5-årige, både til jul, fødselsdag og andre anledninger. Så om du mangler en gave til en pige på 5 år eller en gave til en dreng på 5 år, så har vi en masse gode muligheder til dig.

Indeholder reklamelinks

Foam Clay til børn

Foam Clay til børn

Foam Clay er en af de nye versioner af den gode gamle modellervoks. Foam Clay er et sjovt modelleringslegetøj, som de små vil kunne bruge timer på. Og det er ikke kun de helt små i familien, der vil synes, at dette legetøj er sjovt. Både unge, voksne og ældre vil kunne falde i og nyde dette legetøj.

Pris: 119,95 kr.

Find gaven her
Stableklodser

Stableklodser

Stableklodser er en gaveidé, der kan være med til at styrke et barns motorik og læren. Klodserne er med farverige motiver af både dyr og bogstaver, som kan bruges lærerigt.

Klodserne er lavet af stærkt pap, så de er yderst børnevenlige.

Pris: 139,00 kr.

Find gaven her
Silk Clay kuffert

Silk Clay kuffert

Silk Clay er endnu en af de nye former for god gammeldags modellervoks. Silk Clay er silkeblødt og tørrer ind til en skum-agtig konsistens. Silk Clay leder op til mange timers leg for både de helt små børn og voksne.

I denne kuffert fås mange forskellige farver, men man kan også købe mindre pakker.

Pris: 299,95 kr.

Find gaven her
3-i-1 slikdåser

3-i-1 slikdåser

Disse 3-i-1 slikdåser er designet til at passe til hele familien. De er sjove og vil bestemt skabe en hyggelig stemning.

3-i-1 slikdåserne fås også i andre designs.

Pris: 69,95 kr.

Find gaven her
Lampe formet som en sky

Lampe formet som en sky

Denne flotte lampe er klart en af vores favoritter! Dens udseende er så fin og stilrig, og den vil klæde ethvert børneværelse – både babyværelser og værelser til større børn. Lysniveauet kan justeres så den let kan bruges til sengelampe.

Pris: 499,00 kr.

Find gaven her
Plakat med stjernetegn

Plakat med stjernetegn

Disse grafiske plakater med stjernetegn er en let måde, at give en personlig gave, til en du holder af. Plakaterne fås både med rosa eller blå baggrund og du kan finde dem med alle stjernetegn.

Pris: Fra 99,00 kr.

Find gaven her
H. C. Andersens samlede eventyr og historier

H. C. Andersens samlede eventyr og historier

H. C. Andersen er og må være en af de største legender i Danmark. Og hans eventyr og historier bør fortsætte med at blive husket i alle de kommende generationer. Derfor synes vi denne pakke med hans samlede værker er en fantastisk gave. Den kan følge en igennem hele livet, så H. C. Andersens eventyr altid vil blive husket.

Pris: 349,95 kr.

Find gaven her
Legetelt

Legetelt

Alle ved at børn er vilde med at bygge huler og gemme sig. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilke lege teltet kan bruges til. Skal det være et prinsesseslot, en junglehule eller noget helt tredje? Legeteltet er som skabt til et børneværelset og er et hit hos børn i alle aldre.

Pris: 299,00 kr.

Find gaven her
Sansegynge

Sansegynge

En sansegynge bliver ofte kaldt en motorikgynge, da gyngen både kan virke beroligende og på samme tid styrke barnets motorik.
Gyngen er lavet i et blødt materiale, så barnet kan ligge der i lang tid uden at få mærker.
Gyngen kan klare op til 100 kg og egner sig derfor også til hvis barnet har legekammerater på besøg.

Pris: 599,00 kr.

Find gaven her
Plus Plus mini

Plus Plus mini

Plus Plus mini er et lærerigt stykke legetøj. Gennem figurer og farver får de små mennesker lov at øve sig motorisk, kreativt og lærerigt. Dette er en simpel men effektiv gave til en lille person.

Pris: 99,95 kr.

Find gaven her
Elefantbamse

Elefantbamse

Alle børn elsker at kramme og putte med deres bamser. Elefantbamsen er en dejlig og blød bamse som uden tvivl vil blive et hit hos den lille.
Det gør ikke noget hvis bamsen bliver beskidt eller snavset, da den kan holde til at blive vasket i vaskemaskinen ved 30 grader.
Bamsen kan findes i flere farver: grå, lyserød og blå.

Pris: 128,00 kr.

Find gaven her
Perler og perleplader

Perler og perleplader

Alle børn elsker perler. Perler og perleplader er et “legetøj” der har været populært i rigtig mange år, og det ser ikke ud til at blive mindre populært blandt børn. At lægge perler på en plade styrker både barnets motoriske og kreative evner.

Her fås en stor kasse med 10.000 perler i, så der er nok at give sig til. Du kan eventuelt supplere op med også at give nogle perleplader.

Pris: 124,95 kr.

Find gaven her
Plakat til børneværelset

Plakat til børneværelset

Der findes mange forskellige måder at dekorere et børneværelse pænt. Flot vægpynt er en nem og hurtig måde at få noget farve tilføjet til værelset.

Der findes en masse søde og sjove plakater, der egner sig godt til børneværelset. Både til små prinsesser eller små supermænd.

Pris: Fra 99,00 kr.

Find gaven her
Jelly Belly gaveæske

Jelly Belly gaveæske

I denne Jelly Belly gaveæske får du en masse forskellige smagsvarianter – alt fra æble til popcorn. Der vil være noget for en hver smag, og det kunne være sjov at finde sine yndlingssmage med folk man holder af.

Pris: 119,00 kr.

Find gaven her
Åh Abe! sangbog

Åh Abe! sangbog

Mere end 100 af de bedste børnesange er samlet i denne sangsom. Heriblandt findes også julesange og sange fra julekalendere. Varm stemmebåndene og gør klar til fællessang.

Pris: 249,95 kr.

Find gaven her
Puslespil

Puslespil

Puslespil er en leg for børn og voksne i alle aldre. De kan fås med forskellige motiver, antal brikker og sværhedsgrader. Og det er en “leg” som hele familien nemt kan være sammen om.

Pris: Fra 79,95 kr.

Find gaven her
Min egen kuffert med børnesange

Min egen kuffert med børnesange

I denne kuffert kan den lille finde 30 klassiske børnesange på fine kort. Dette gør det let for den lille at være med på de gode sange.

Pris: 139,95 kr.

Find gaven her

Gave til 5-årige

5 år gammel. For mange små børn er dette år det sidste i børnehaven inden folkeskolen starter. Og når man starter i skole, er man blevet et stort barn. Men børnene er i denne alder stadig i den såkaldte “legealder”. De undersøger, udforsker verden og lærer nye ting gennem leg.
I står på grænsen mellem lille og stort barn, når han eller hun fylder 5 år. De begynder at for
stå mere af, hvad der sker rundt omkring dem. Og det begynder at fordybe sig mere i ting. Dette gør også, at du har en meget bred vifte af gaver at vælge imellem, når du skal finde en gave til en 5-årig.

God gave til en 5-årig

Børn lærer ved at lege. Og derfor er legetøj en oplagt gave at give. Vi har ideer til legetøj til en 5-årig, som både er sjovt at lege med, og som er lærerigt for barnet. Vi har samlet ideer til lejetøj til drenge og piger der fylder 5 år.
Som alle personer i alle aldre vil børn også udvikle sig forskelligt. Nogle 5-årige vil allerede være startet i skole, hvor andre vil have brug for et år ekstra før de starter i børnehaveklassen. Der findes legetøj, der er lærerige til alle forskellige personligheder. Lejetøj, der giver barnet lov til at udforske sine kreative og motoriske evner.

Der findes mange lærerige gaveideer. Alt fra bøger til udendørs sportsaktiviteter. Gode gaver til 5-årige lader dem udforske – både mentalt og fysisk. Lad dem komme ud og være aktive.

At give gaver til børn

Børn sætter virkelig pris på gaver. De jubler, hopper og griner bare ved tanken om at få en gave. Findes der noget mere fantastisk? Om det er en fødselsdagsgave til en 5-årig eller en julegave er underordnet. Børnene elsker, når det er deres tur til at åbne den næste gave. Det er alle pengene værd at se begejstringen i deres øjne, når de skal åbne den næste pakke.
Men for at en gave skal blive husket ved de små børn, så er der nødt til at være noget ekstraordinært ved gaven. Noget anderledes, noget særligt, specielt.

Vi har her på dingaveguide samlet en lang række gaveideer til drenge og til piger. Vi har alt fra legetøj, der vil være lærerige. Vi har gaver, der kun lader fantasien sætte grænser. Vi har gaver, der kan udvikle dem fysisk og socialt. Vi har gaver til enhver anledning og til ethvert barn.

Oplevelsesgaver til 5-årige

Et stort hit til gaver til 5-årige er oplevelsesgaver. Børnene forstår, hvad de laver, og de vil kunne få meget ud af en oplevelsesgave. Oplevelsesgaver til børn bliver i dag mere og mere populære – og med god grund. Men husk, børn i 5-års alderen kan ikke læse, så et almindeligt: “vi skal i forlystelsespark”-kort vil ikke fungere. Brug billeder og vær kreativ, hvis du giver en oplevelsesgave til et barn. Lad dem vide, hvad det er de glæder sig til. Og vis det med masser af billeder og farver, så de virkelig forstår, hvad det er de skal glæde sig til.

Der er mange muligheder for oplevelser med børn, som børnene også vil sætte pris på. Selvfølgelig skal du ikke slæbe et barn med til faldskærmsudspring eller anden ekstremsport. Men forlystelsesparker, zoologiske haver eller en tur i badeland, er en rigtig gode ideer til oplevelsesgaver til børn. Det er oplevelser, de vil nyde. Og de vil have det sjovt!
Én ting vi dog synes er vigtigt, når man giver oplevelser i gave til børn, er, at der ikke skal gå et halvt år, før oplevelsen rent faktisk sker. Lige når du giver gaven vil han eller hun glæde sig til den. Men vi synes, at det er vigtigt at man oplever oplevelsen kort efter, man har givet den i gave. Ellers risikerer man, at barnet glemmer alt om gaven. At de ikke længere sætter pris på det og glæder sig.