Romantisk weekendophold

Forkæl din bedre halvdel med et romantisk weekendophold, hvor i kan få tid til hinanden og nyde en pause fra hverdagens stress og jag. Pak weekendtasken, og tag på et romantisk ophold for 2, hvor i kan glemme alt om vasketøj, madpakker og travle arbejdsdage. Din partner vil helt sikkert sætte pris på lidt alenetid, hvor i kan nyde hinanden i smukke og romantiske omgivelser. Vi har på dingaveguide samlet de bedste bud på et romantisk weekendophold. Du skal blot vælge dét som passer bedst til jer.

Indeholder reklamelinks

[

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

Tag på romantisk ophold i Rudkøbing, hvor I får en overnatning, middag, morgenbuffet og rundvisning på godset.

Rudkøbing, Langeland

Pris: Fra 1292,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Spaophold på Hotel Skansen

Spaophold på Hotel Skansen

På dette spaophold i Båstad i Sverige får I en overnatning, 3-retters middag, fri entre til spa og badehus samt morgenmadsbuffet.

Båstad, Sverige

Pris: Fra 2315,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Spaophold på Alter Meierhof

Spaophold på Alter Meierhof

På dette spaophold i Flensborg får I en overnatning, morgenmad, frisk frugt, adgang til spaområdet, 3-retters middag, en rasul ceremoni eller rasul-dampbad.

Flensborg, Tyskland

Pris: 2989,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Ophold på Villa Copenhagen

Ophold på Villa Copenhagen

På dette fine ophold i København får I en overnatning, 2-retters middag, morgenmad og adgang til poolområdet.

København, Sjælland

Pris: Fra 2500,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Luksus wellnessophold på Alter Meierhof

Luksus wellnessophold på Alter Meierhof

Til dette luksus ophold i Flensborg får i hele pakken. Dette inkluderer bl.a. 2 overnatninger, morgenmad, adgang til spa, 3-retters middag, 6-retters middag, fuld body massage, hamam ceremoni og kropbehandling.

Pris: Fra 11059,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Til dette gourmetophold i Hurup Thy får I en overnatning, valgfri saft eller specialøl, chokolade, 5-retters middag, morgenbuffet. Derudover kan entre til kurbad tilkøbes.

Hurup Thy, Nordjylland

Pris: Fra 2796,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Spaophold Hotel Thinggaarden

Spaophold Hotel Thinggaarden

Til spaophold i Hurup Thy kan i vælge mellem 1-2 overnatninger. Derudover får i morgenbuffet, 3-retters middag og entre til kurbadet.

 

Hurup Thy, Nordjylland

Pris: Fra 2396,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Slotsophold på Broholm Slot

Slotsophold på Broholm Slot

Tag på slotsophold på Broholm Slot i Gudme på fyn. Her får I en overnatning med eftermiddagskaffe, 3-retters middag og morgenbuffet.

Pris: Fra 2990,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Til dette ophold i Ystad i Sydsverige får i bl.a. overnatning, 3-retters menu, stor morgenbuffet, adgang til til spaafdelingen og der kan tilkøbes ekstra wellnessbehandlinger.

Pris: Fra 2799,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Kroophold hos Den Gamle Grænsekro

Kroophold hos Den Gamle Grænsekro

Den Gamle Grænsekro i Christiansfeld byder på kroophold. Her får I en overnatning, 3-retters middag og morgenmad.

Christiansfeld, Sønderjylland

Pris: 1450,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Romantisk ophold på Benniksgaard Hotel

Romantisk ophold på Benniksgaard Hotel

På dette romantiske ophold i Gråsten får I en overnatning, massage, eftermiddagskaffe, velkomstdrink, 4-retter menu og stor morgenbuffet.

Gråsten, Sønderjylland

Pris: Fra 2598,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Luksus kanoophold

Luksus kanoophold

På dette ophold på Radisson Blu Papirfabrikken i Silkeborg får i overnatning, 3-retters middag samt en kano for to personer i en dag.

Pris: 2190,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Kurophold hos Hotel Bretagne Badehotel

Kurophold hos Hotel Bretagne Badehotel

På dette lækre kurophold fås kaffe og kafe, adgang til kurbad, champagne og snacks, gourmetmenu med 6 serveringer, vinmenu overnatning og morgenmad.

Pris: Fra 4500,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Wellnessophold på Tambohus Kro og Badehotel

Wellnessophold på Tambohus Kro og Badehotel

På dette lækre ophold i Thyholm får i en overnatning, morgenbuffet, 3-retters middag og adgang til wellness.

Pris: Fra 2798,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

På dette ophold i Ry får I fantastisk mad, overnatning i hyggeligt værelse og morgenmad. Derudover kan der tilkøbes vin eller andre drikkevarer.

Pris: Fra 2190,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Kroophold på Rold Storkro

Kroophold på Rold Storkro

I Skørping kan I komme på kroophold, hvor I får en overnatning, bobler ved ankomst, 3-retter middag, gode vine samt morgenbuffet.

Skørping, Nordjylland

Pris: 2550,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Romantisk spaophold på Alter Meierhof

Romantisk spaophold på Alter Meierhof

Dette romantiske spaophold i Flensborg inkluderer bl.a. to overnatninger, morgenmad, adgang til spaområde, en flaske mousserende vin, 4-retters menu og en hamam ceremoni.

Pris: Fra 6950,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

På Hvalpsund Færgekro ved Limfjorden kan I komme på gourmetophold, hvor I vil få 5-retter gastronomimenu, en overnatning samt morgenmad.

Farsø, Nordjylland

Pris: 1990,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Gourmetophold hos Tambohus Kro og Badehotel

Gourmetophold hos Tambohus Kro og Badehotel

Til dette gourmetophold i Thyholm fås 5-retters gourmetmiddag, mulighed for tilkøb af vinmenu, overnatning i et dobbeltværelse samt morgenbuffet.

Pris: Fra 2298,00 kr. for 2 personer

Find gaven her

Romantisk ophold

Uanset om I er i starten af et forhold eller nærmer jer sølvbryllupsdagen, så er en pause fra hverdagens travle tempo altid en god idé. De lange arbejdsdage efterfulgt af forældremøder, indkøb, lektier, madlavning, oprydning, rengøring osv. gør det ofte svært at få tid til romantik i hverdagen. Med et romantisk weekendophold for 2, kan du sætte hverdagen på pause, og nyde lidt alenetid med din kæreste eller ægtefælle.

Overrask én som du holder af

Det kan være svært at finde på gaver til ens partner – særligt, hvis man har været sammen i mange år. Ønskelisten er ofte kort, og gaveidéerne få. Mange gaver ender måske også med at være lidt praktiske, for I manglede jo en ny støvsuger når nu den gamle er gået i stykker. Her på dingaveguide har vi stor erfaring med gaver der glæder andre, og weekendophold bringer oftest ekstra glæde hos den heldige modtager. Tilføj et drys romantik til opholdet, og du har den perfekte gave til din kæreste eller ægtefælle. Glæd din bedre halvdel, og overrask ham eller hende med et romantisk weekendophold for 2.

Det kan måske lyde som en uoverskuelig opgave at planlægge et romantisk ophold, men bare rolig… Vi har klaret det praktiske. Du skal blot vælge dén type ophold, som passer bedst til jer samt hvornår I vil afsted. Så kan det næsten ikke blive nemmere. Book tid til børnepasningen allerede nu, og giv din partner en oplevelse for 2 som I aldrig vil glemme. Sæt fokus på romantikken med et hyggeligt ophold, hvor I sammen kan nyde et afbræk fra hverdagen.

Noget for enhver smag

Om I er til spa og wellness, gourmet eller aktiviteter med lidt mere gang i den, så har vi det rette og billige ophold for jer. Pak tasken, og tag afsted på en romantisk weekend på ét af Danmarks mange skønne hoteller, kroer, slotte og badehoteller.

Hvis I trænger til at komme lidt længere væk hjemmefra, så er en storbyferie eller et minicruise måske det rette ophold for jer. Det er kun fantasien der sætter grænser, så drøm jer væk og nyd hinandens selskab i ro og mag uden forstyrrelser.

Hvad er budgettet for et romantisk ophold?

Prisen for et romantisk weekendophold kan variere meget afhængig af, hvilken type ophold man køber. Hvis I ønsker at trække stikket ud et par dage, og nyde hinandens selskab i rolige omgivelser, kan et kroophold være en god mulighed. Få en velfortjent pause med lange gåture, hvor i kan nyde naturen, og få snakket om alt og ingenting.

Du bestemmer samtidig selv, hvad der skal tilkøbes til opholdet. Skal jeres weekend inkludere en lækker 3-retters menu til aften eller finder i selv et hyggelig lokalt sted at spise? Ønsker I oplevelser med wellness eller har I bare brug for råhygge og tid alene sammen på værelset? Mulighederne er mange, og priserne varierer alt efter, hvad I ønsker på jeres romantiske weekendophold.

Trænger I mere til en hyggelig lille ferie, hvor i kan opleve noget nyt, så er en storbyrejse måske mere jeres stil. Inviter din partner på en uforglemmelig rejse til en af Europas smukke byer, og gå på oplevelse i historie, kultur og lokale seværdigheder. Besøg f.eks. Roms ruiner, spis morgenmad på en fortovscafé i Paris eller nyd en sejltur på de smukke kanaler i Amsterdam. Pak weekendtasken, og tag afsted med én, som du holder af, og nyd en velfortjent pause med en romantisk weekend for to.

Gavekort på et romantisk ophold

Du kan ofte finde et godt tilbud på et romantisk weekendophold. Tilbuddene kan enten være på hele opholdet eller gode rabatter i form af middag, oplevelser eller lignende. Det er nemt og enkelt at købe et gavekort, og ofte kommer kortet endda i en fin æske, som kan bringe stor glæde til modtageren. Vi har på dingaveguide samlet en masse forslag til romantiske weekendophold for 2, så du nemt kan finde dét ophold, som passer bedst til dig og din partner.

Tag afsted på romantisk weekendophold

Uanset om I er til afslapning og lange, romantiske gåture eller en weekend fyldt med spændende aktiviteter, så er et romantisk ophold den perfekte gave til din partner og dig. Kombinér jeres ophold med en lækker middag, en afslappende wellness oplevelse eller en hyggelig aktivitet, hvor I sammen kan nyde en pause fra hverdagen. Om det er et weekendophold, en lille ferie eller et afbræk fra dagligdagens stress og jag, så har dingaveguide det perfekte ophold for jer med fokus på romantikken.

Tryk på pauseknappen, og nyd de romantiske omgivelser mens I forkæler jer selv og kommer helt ned i gear. Foruden tid og selvforkælelse, vil et weekendophold samtidige give jer en fornyet energi, der gør hverdagen lidt nemmere at komme tilbage til. Glem de sure pligter derhjemme, og pak tasken til en romantisk weekend, hvor det eneste som I skal bruge tid på er hinanden.

Gennemsnitlige anmeldelse:

0,0
0,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk0%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

There are no reviews yet. Be the first one to write one.