Pakkekalender til alle

Hvordan skal man dog vente juleaften? Det er blevet december, men der er stadig længe, længe til. Hvad skal man dog finde på? Kalendergaver til børn kan være med til at hjælpe med utålmodigheden op mod juleaften. At åbne en lille gave hver morgen fra den 1. til den 24. december. Men ud over de små børn, så har vi her på dingaveguide også samlet kalendergaver til voksne. Så står du og vil lave en pakkekalender til ham, du elsker. Eller en pakkekalender til hende, der har dit hjerte? Vi har her på siden samlet ideer til en pakkekalender til alle. Der er både færdiglavede, hvor alle 24 gaver købes samlet, eller ideer til kalendergaver du selv kan sammensætte.

Te-julekalender

Te-julekalender

I de kolde decemberdage findes der ikke noget bedre end at sidde indendørs med en varm kop te. Hvis du kender en rigtig te-elsker, så er denne julekalender en perfekt gave. Her får modtageren en ny te hver dag i de 24 dage op til jul.

Pris: 99,00 kr.

Find gaven her
Tobias’ jul – 24 slags spiseligt julepynt

Tobias’ jul – 24 slags spiseligt julepynt

Du får her 24 opskrifter på spiseligt julepynt. Så er du typen, der vil lave én opskrift hver dag i dagene op til jul, eller er du typen, der laver det hele på én gang? Denne bog “Tobias’ jul” tager dig ind i et lækkert og velsmagende juleunivers, som med garanti vil blive modtaget med glæde.

Pris: 149,95 kr.

Find gaven her
Lav-selv-pakkekalender

Lav-selv-pakkekalender

Intet er så hyggeligt som en hjemmelavet pakkekalender. En pakkekalender kan pakkes ind på utallige måder. Dette er blot et eksempel, hvor gaverne er pakket ind på den fineste måde og er hængt op.

Pris: 129,00 kr.

Find gaven her
Adventskalender fra Raunsborg

Adventskalender fra Raunsborg

I denne færdiglavede pakkekalender fra Raunsborg får man lov hver søndag i advent at forkæle sig selv med nye skønhedsprodukter.

Raunsborg har udover denne også lavet en luksusudgave og en udgave til mænd.

Pris: 299,00 kr.

Find gaven her
Færdig pakkekalender til børn

Færdig pakkekalender til børn

Her fås en helt færdig pakkekalender med 24 små, fine gaver til børn. Du vælger selv om pakkekalenderen skal være til en pige eller dreng, samt hvilken aldersgruppe de hører til. Man kan selv vælge om pakkerne skal være pakket ind, eller om man selv vil gøre det.

Pris: 449,00 kr.

Find gaven her
Kaffe-julekalender

Kaffe-julekalender

Hvis morgenkaffen skal nydes ekstra meget i december måned, så er en kaffe-pakkekalender den perfekte julekalender. Her fås 24 forskellige kaffekapsler, så man kan smage noget nyt hver dag.

Du kan vælge mellem en kalender til Tassimo, Nespresso og Dolce Gusto.

Pris: 199,00 kr.

Find gaven her
Bolchejulekalender

Bolchejulekalender

Denne julekalender indeholder hver dag mindst 4 bolcher. Den fungerer derfor godt som enten delekalender mellem par eller for hele familien. Samtidig har den det fineste udseende, som man stolt kan have stående fremme som ekstra julepynt.

Pris: 275,00 kr.

Find gaven her
Portvinsjulekalender

Portvinsjulekalender

Til juletid hører sig et godt glas portvin til ris a la manden eller chokoladen. I denne julekalender får man lov at prøve 24 forskellige slags portvin, så man kan finde den, man synes allerbedst om.

Pris: 599,00 kr.

Find gaven her
Mixkassen – forskellig premium spiritus

Mixkassen – forskellig premium spiritus

Er du glad for god spiritus, men kan ikke vælge om det skal være den ene slags eller den anden? I denne adventskalender får du 4 forskellige slags premium spiritus, så der kommer til at være helt forskellige smagsindtryk.

Pris: 349,00 kr.

Find gaven her
Rom julekalender

Rom julekalender

Dette er en perfekt julekalender for de voksne, der elsker rom. Her får du hver dag i de 24 dage op til jul en ny rom, som der skal smages.

Pris: 899,00 kr.

Find gaven her
Gin og tonic adventskalender

Gin og tonic adventskalender

I denne adventskalender fås hver søndag i advent i ny slags gin. Hertil følger en god kvalitets tonic vand, så man kan nyde en ny og lækker gin og tonic.

Pris: 529,00 kr.

Find gaven her

Hvorfor har man julekalendere og pakkekalendere?

Traditionen med en julekalender af pap, hvor der gemmer sig en lille tegning bag hver låge, stammer tilbage fra Tyskland. I dag fås disse stadig, men nu i mange forskellige variationer. Man kan få alt fra slikjulekalendere – både til børn og voksne – til pakkekalendere. Der findes snart ikke noget, der ikke har været bag lågerne i en julekalender: lakridspiber, whisky, fin chokolade og bacon.

Tilbage i 1960’er satte børn en sko i vinduet om aftenen, så julemanden kunne komme med gaver til dem. Havde de været artige fik de en gave eller slik i skoen. Havde de været uartige så lagde han kul i skoen. Senere er man begyndt at lægge gaverne i en julesok. Julesokken stammer fra Amerika, hvor de hænger hele familiens julesokker ved brændeovnen, så julemanden kan komme ned gennem skorstenen med gaver. I Danmark er det blevet populært at hænge børnenes julesokker på døren til deres værelse. Når de næste morgen vågner, så kan de som det første tjekke, om julemanden eller julenissen har været på besøg.

I dag er et alternativ til den almindelige julekalender er blevet pakkekalenderen. Her pakkes 24 små gaver ind, som modtageren åbner hver morgen i de 24 dage op til jul. Pakkekalenderen består oftest af 24 billige små gaver, så man hver dag i hele december har noget at glæde sig til at vågne op til. Det kan være med til at holde styr på spændingen inden den helt store aften: juleaften. Kalendergaverne gives ofte på en gang, og de er ofte pakket ind på en sjov, sød eller kreativ måde, så man hele december kan gå og se på alle de gaver, man skal pakke op.

December og gaveregn

Julemåneden er generelt en måned fyldt med fest, gaver og glæde. Så at vi i Danmark har indført små ting som julekalendere og pakkegaver kommer os ikke som nogen overraskelse. I en eller mørk tid med dårligt vejr og kulde, der gør vi alt, hvad vi kan, for at få varme og glæde i hjemmene. Vi pynter op med røde og hvide nisser. Vi hænger lyskæderne uden for alle døre og på alle altaner. Og vi køber en pakkekalender, så det er lettere at komme op om morgenen.

Et alternativ til en pakkekalender er en adventskalender – hvor der gives 4 større gaver de fire søndage i advent. Hvis man giver en pakkekalender, der ikke er købt færdiglavet, så kan det være et stort projekt at skulle finde alle 24 gaver. 24 gaver, som ikke skal være for dyre, men som stadig skal være brugbare ting – ja, det kan være noget af et projekt at begive sig ud i. Alternativt kan man overveje at give adventsgaver. Her kan man finde 4 større og lidt dyrere gaver, hvilket nogle gange kan være mere overskueligt.

Pakkekalender til kæresten

Det er i vores optik ikke kun børn, der bør få julekalendere. Og et rigtig godt alternativ til en almindelig julekalender til kæresten, synes vi er pakkekalderen. Der er uendeligt mange geniale ideer på en pakkekalender til mænd og en pakkekalender til kvinder derude – og vi viser dig præcis, hvor du finder dem.

Men vores guide til kalendergaver begrænses ikke kun til kalendergaver til voksne. Om du er på jagt efter en pakkekalender til en teenager eller små billige kalendergaver til børn, så er du kommet til det rette sted.
Vi har både ideer til dig, der gerne vil købe en færdig pakkekalender. Men vi har også ideer til gaver til en pakkekalender, hvis du selv ønsker at sammensætte den helt rigtige og personlige julekalender.

Pakkekalender til børn

Det kan være et mere overskueligt projekt at lave en pakkekalender til børn. Det er lettere at finde billige kalendergaver til børn, end det er at finde til voksne. Børn vil ofte blive rigtig begejstrede for noget så simpelt som én slikkepind eller en håndfuld karameller. Gaverne behøver ikke på samme måde at være “brugbare” ved små børn. Her kan en lille håndfuld slik hver dag gøre en verden til forskel.
Alternativt her kan man vælge en chokoladejulekalender eller en anden slikjulekalender. Der er dog en særlig hygge ved at lægge en lille gave i julesokken hver morgen. Og se de små ivrigt pakke gaverne op fra julemanden eller julenissen. Der kan man i hvert fald snakke om at have julelys i øjnene.