Badehotel

Kom væk fra hverdagens stress og jag, og nyd de naturskønne omgivelser mens du slapper af på et smukt badehotel. Sluk mobiltelefonen, og glem alt om vasketøj og sure pligter. En oplevelse som denne, er perfekt at dele med en særlig person, så pak tasken og tag afsted til et af Danmarks skønne og nostalgiske badehoteller.

Gourmetophold hos Tambohus Kro og Badehotel

Gourmetophold hos Tambohus Kro og Badehotel

Til dette gourmetophold i Thyholm fås 5-retters gourmetmiddag, mulighed for tilkøb af vinmenu, overnatning i et dobbeltværelse samt morgenbuffet.

Pris: Fra 2298,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Kurophold hos Hotel Bretagne Badehotel

Kurophold hos Hotel Bretagne Badehotel

På dette lækre kurophold fås kaffe og kafe, adgang til kurbad, champagne og snacks, gourmetmenu med 6 serveringer, vinmenu overnatning og morgenmad.

Pris: Fra 4500,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Wellnessophold på Tambohus Kro og Badehotel

Wellnessophold på Tambohus Kro og Badehotel

På dette lækre ophold i Thyholm får i en overnatning, morgenbuffet, 3-retters middag og adgang til wellness.

Pris: Fra 2798,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Østersophold hos Tambohus Kro & Badehotel

Østersophold hos Tambohus Kro & Badehotel

Dette luksusophold inkluderer en masse godt til ganen i form af en lækker morgenbuffet, 5-retters gourmetmiddag om aftenen, hvor første ret består af dine egne indsamlede østers og mousserende vin. Du vil på første dag komme med på østerssafari med krofatter, hvor du låner et par waders og får gode tips til at indsamle østers og muslinger.

Thyholm, Jylland

Pris: 3398 kr. pr. person

Find gaven her
Spadag på Marienlyst strandhotel

Spadag på Marienlyst strandhotel

En hel dag med selvforkælelse, godt selskab og fuldstændig afslapning. Kan man ønske sig mere? Her fås fri adgang til spafaciliteterne på stedet og det er muligt at tilkøbe yderligere spabehandlinger.

Pris: 395,00 kr.

Find gaven her

Badehotellet

Hvis du har set den populære tv-serie “Badehotellet”, er du allerede bekendt med hvad et badehotel er, og hvilke hyggelige ting det kan byde på. Måske har du i bedste sendetid drømt dig væk til det afsides og naturskønne område ved Vesterhavet, væk fra larm, trafik og stress. Mens andre har fulgt Grosserer Madsen, Fie, Edith og den underholdende Hr. Weyse hver uge, har du måske i stedet drømt om ferie på badehotellet. En ferie, hvor der er plads til at slappe helt af, og bare nyde omgivelserne.

Tiden har ændret sig siden Fru Andersens badehotel, men mange badehoteller har faktisk bibeholdt den karakteristiske ånd med deres nostalgiske indretning, hvilket adskiller badehoteller i Danmark fra mange andre hoteller og overnatningsmuligheder.

Historien bag badehoteller i Danmark

Dansk sommer er lig med badehotel. I hvert fald, hvis man kigger tilbage i tiden. I slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet, skete der en udvikling i forhold til måden de velhavende danskere holdte ferie på. Det finere borgerskab i København, var begyndt at tage på landet, da frisk luft og havbade gav velvære og sundhed. Tidligere var dét at bade i havet blevet opfattet som usundt, men med badehotellernes opstand, var en smuttur i bølgen blå pludselig en fordel – i hvert fald, hvis man spurgte de velhavende byboere. Når de store villaer i hovedstaden lukkede ned for sommeren, drog borgerskabet afsted mod kysterne, hvor de kunne nyde den danske natur og de skønne badehoteller.

Folk med penge på lommen besøgte Danmarks badehoteller, hvor de kunne nyde den smukke udsigt mens de spiste god mad, og nød deres fridage omringet af det “særlige” lys, som bl.a. Skagensmalerne havde opdaget ved vestkysten. De smukke klitter dækket af sand, og det store brusende hav var et sandt paradis og en eftertragtet feriedestination for mange. Mange badehoteller har derfor også i nyere tid forsøgt at fastholde denne stemning den dag i dag.

Hvem inviterer man med på badehotel?

Der er stor forskel på f.eks. en storbyferie og en tur på et badehotel – også når man giver det som gave. En storbyferie lægger op til en masse oplevelser, hvor man udforsker byen, og ser en masse nye ting. Et ophold på et badehotel er anderledes, mere roligt og i et helt andet tempo. Her handler det ikke om, at opleve og prøve en masse ting, men derimod om at nyde naturen og omgivelserne uden en masse forstyrrelser. Det kan måske lyde næsten skræmmende i vores moderne tid, hvor vi konstant er på telefonen for at tjekke sociale medier og følge med i verdensnyhederne, men badehoteller opfordrer til at geare ned, og nyde øjeblikket og selskabet.

Netop derfor er en tur på et badehotel mere intimt end hvis du f.eks. er på storbyferie. Med denne type ophold eller ferie, er der tid og plads til at få snakket sammen, bruge en masse kvalitetstid med hinanden og gå lange turen f.eks. langs kysten. Mange badehoteller har heller ikke fjernsyn på værelserne, da meningen med opholdet netop er at stresse af og lade op.

De historiske omgivelser på et badehotel skaber de perfekte rammer for en romantisk weekend, hvor I kan nyde hinanden uden forstyrrelser. Nogle badehoteller har med succes kombineret fortiden og nutiden, og inkluderer derfor også wellness- og spabehandlinger, så man kan blive forkælet sammen.

Budget for ophold på badehotel

Budgettet for et ophold på et badehotel kan variere meget alt afhængig af, hvilket ophold man køber. Er man ude i den helt store luksuspakke, hvor wellness og god mad er inkluderet, kan man hurtigt komme over 3000 kr. for to personer. En weekend på badehotel, kan dog sagtens gøres billigere end dette. Måske vælger man kun én enkelt overnatning i stedet for en miniferie eller weekend. Og måske behøver I ikke en 3-retters menu, men vælger i stedet en enkelt god ret. Prisen afhænger derfor meget af, hvilken type ophold, som I ønsker. Er i til god mad kan i stedet overveje et gourmetophold.

Giv en tur på badehotel som gave

Her på dingaveguide er vi store fortalere for at give oplevelsesgaver. Vores erfaring viser nemlig, at oplevelsesgaver oftest bliver taget imod med ekstra stor glæde, og vi mener, at en tur på badehotel vil være en fantastisk gaveidé til en du holder meget af. I og med, at ophold på badehoteller ofte er i den dyrere ende af prisskalaen, så er det ofte en gave, som man giver til folk man holder meget af og som man er tæt med. En gave som denne lægger samtidig op til, at opholdet gives til en person, så I to kan komme afsted sammen. En tur på badehotel er perfekt, hvis du vil have kvalitetstid og en velfortjent pause fra hverdagen.

Et ophold på badehotel egner sig godt som gode gave til flere forskellige personer, og særligt som oplevelser for 2. Vi synes, at det kunne være en god gave til:

  • Din mand eller kone
  • Din kæreste
  • Søskende eller anden tæt familie
  • En eller flere venner/veninder

Hvis du ikke skal afsted med modtageren, er et ophold som denne også en god gave til f.eks. bryllupsgave, kobber-, sølv- og guldbryllupsgave eller til fejring af en kærestedag. Badehoteller emmer nemlig af romantik og hygge. Husk, at du her på dingaveguide kan finde gaver til enhver lejlighed. Gå f.eks. på opdagelse i vores personlige gaver og gaver til kæresten.

Gennemsnitlige anmeldelse:

0,0
0,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk0%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

There are no reviews yet. Be the first one to write one.