Hotelophold

Trænger du til at komme lidt væk, og nyde en pause fra hverdagen? Forkæl dig selv med et hotelophold, og kom væk fra dagligdagens omgivelser – måske sammen med en særlig person som du holder af. Sæt kryds i kalenderen, og find et billigt hotelophold for 2, hvor I kan nyde lidt kvalitetstid, og få et par hyggelige dage alene. På dingaveguide har vi fundet de bedste ophold, så du blot skal vælge dét, som passer bedst til jer.

Indeholder reklamenlinks

Romantisk ophold på Benniksgaard Hotel

Romantisk ophold på Benniksgaard Hotel

På dette romantiske ophold i Gråsten får I en overnatning, massage, eftermiddagskaffe, velkomstdrink, 4-retter menu og stor morgenbuffet.

Gråsten, Sønderjylland

Pris: Fra 2598,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Til dette luksuriøse ophold i Hurup Thy får i bl.a. overnatning, fyldte chokolader, 4-retters menu, entre til kurbad, håndbrygget øl eller saft ved ankomst og stor morgenbuffet.

Pris: Fra 2896,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

På dette ophold i Ry får I fantastisk mad, overnatning i hyggeligt værelse og morgenmad. Derudover kan der tilkøbes vin eller andre drikkevarer.

Pris: Fra 2190,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Til dette gourmetophold i Hurup Thy får I en overnatning, valgfri saft eller specialøl, chokolade, 5-retters middag, morgenbuffet. Derudover kan entre til kurbad tilkøbes.

Hurup Thy, Nordjylland

Pris: Fra 2796,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Østersophold hos Tambohus Kro & Badehotel

Østersophold hos Tambohus Kro & Badehotel

Dette luksusophold inkluderer en masse godt til ganen i form af en lækker morgenbuffet, 5-retters gourmetmiddag om aftenen, hvor første ret består af dine egne indsamlede østers og mousserende vin. Du vil på første dag komme med på østerssafari med krofatter, hvor du låner et par waders og får gode tips til at indsamle østers og muslinger.

Thyholm, Jylland

Pris: 3398 kr. pr. person

Find gaven her
Gourmetophold hos Tambohus Kro og Badehotel

Gourmetophold hos Tambohus Kro og Badehotel

Til dette gourmetophold i Thyholm fås 5-retters gourmetmiddag, mulighed for tilkøb af vinmenu, overnatning i et dobbeltværelse samt morgenbuffet.

Pris: Fra 2298,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Spaophold på Hotel Skansen

Spaophold på Hotel Skansen

På dette spaophold i Båstad i Sverige får I en overnatning, 3-retters middag, fri entre til spa og badehus samt morgenmadsbuffet.

Båstad, Sverige

Pris: Fra 2315,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Wellnessophold på Tambohus Kro og Badehotel

Wellnessophold på Tambohus Kro og Badehotel

På dette lækre ophold i Thyholm får i en overnatning, morgenbuffet, 3-retters middag og adgang til wellness.

Pris: Fra 2798,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Kurophold hos Hotel Bretagne Badehotel

Kurophold hos Hotel Bretagne Badehotel

På dette lækre kurophold fås kaffe og kafe, adgang til kurbad, champagne og snacks, gourmetmenu med 6 serveringer, vinmenu overnatning og morgenmad.

Pris: Fra 4500,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Spaophold Hotel Thinggaarden

Spaophold Hotel Thinggaarden

Til spaophold i Hurup Thy kan i vælge mellem 1-2 overnatninger. Derudover får i morgenbuffet, 3-retters middag og entre til kurbadet.

 

Hurup Thy, Nordjylland

Pris: Fra 2396,00 kr. for 2 personer

Find gaven her

Hotelophold for 2

Du kender det måske godt. Der er travlt på arbejde, dagene suser afsted, ungerne skal køres til alverdens fritidsaktivitet og aftnerne bliver brugt på lektier, madpakker, forældremøder og huslige gøremål. Trænger du til en pause? Tænk, hvis du blot kunne trykke stop, og nyde et par dage væk fra hverdagens stress og jag. En kort stund, hvor du ikke skulle gøre andet end at nyde lidt kvalitetstid med din partner. Lyder det ikke dejligt?

Med et hotelophold bestemmer I selv, hvor meget – eller lidt, I gider at lave. Hvad enten om I ønsker at gå på museum, se lokale seværdigheder, shoppe i byens butikker eller blot nyde en god middag, så venter der et lækkert hotelværelse når I er færdige, og blot trænger til at slappe af.

På dingaveguide har vi samlet de bedste hotelophold, så denne drøm kan gå i opfyldelse. Glem hverdagens sure pligter og vasketøjsbunker, og forkæl dig selv og din kæreste, mand eller kone med et hotelophold. Nyd at kunne sove længe, og at kaffen allerede er brygget når du sætter dig til morgenbordet.

På dingaveguide kan du finde alle vores bud på et romantisk ophold hvad enten om det er et kroophold, en storbyferie eller blot en smuttur til f.eks. Sverige eller Tyskland for lidt spa og wellness.

Planlæg din næste staycation

Drømmer du om at rejse og se nye spændende ting? En ny måde at holde ferie på er det såkaldte staycation. Med denne form for ferie behøver du ikke at rejse langt væk for at få nye oplevelser med hjem – tværtimod. Faktisk handler denne ferieform om at blive hjemme, som navnet også indikerer. Staycation er en sammensætning af ”stay”, at blive, og ”vaction”, ferie. Konceptet er en fin idé til f.eks. børnefamilier eller situationer, hvor man ikke har mulighed for at rejse på ferie.

Staycation indebærer flere forskellige variationer af at blive, men uanset om du holder ferien derhjemme i dit eget hjem eller på f.eks. hotel, så handler staycation om at omgivelserne føles anderledes end hverdagen. Prøv f.eks. et par hyggelige overnatninger på et billigt hotel mens Ileger turist i jeres egen by eller i en af Danmarks andre spændende byer. Gå på opdagelse med lokale aktiviteter, seværdigheder og museer, og tilbring et par skønne dage sammen.
Det vigtigste er, at det føles som ferie uanset om det er et telt i haven eller et par nætter på et lækkert hotel.

Staycation er et billigt alternativ til en udlandsrejse, som hurtigt kan løbe op i mange penge. Du behøver samtidig heller ikke at finde hverken pas eller veksle penge for at komme afsted. Pak blot kufferten, og tag på opdagelse i dejlige Danmark.

Hvad er budgettet for et hotelophold?

Prisen for et hotelophold kan variere meget – alt afhængigt af, hvilket ophold man køber. Hvis man er til den helt store luksuspakke, kan man supplere ens ophold med wellness, spa, massage og god mad. I sådanne tilfælde kan prisen hurtigt komme over 3000,00 kr. for to personer. Man kan dog sagtens få et ophold på hotel billigere end dette. Måske tager man kun afsted for én enkelt overnatning. Og måske vælger I en hyggelig, lokal restaurant i stedet for en luksus 3-retters menu. Man kan derfor godt finde et billigt hotelophold for under 1000,00 kr. for en hel weekend. Det hele afhænger af, hvad for en type ophold, det er, I ønsker.

Giv et hotelophold som gave

Her på dingaveguide er vi store fortalere for at give oplevelsesgaver. Vores erfaring viser, at oplevelsesgaver oftest bliver taget imod med ekstra glæde, da det er en personlig gave, som oftest kan deles af modtageren og giveren. Vores anbefaling er, at et hotelophold vil være en fantastisk gaveide til en som du holder af.

Selvom et hotelophold kan variere i pris, så er det i den høje ende af prisskalaen for gaver. Det er derfor ofte en gave, som man giver til folk man holder meget af. Et ophold, er en gave som man giver til personer, man er tæt med, og som man ønsker at tilbringe tid sammen med. En gave som et hotelophold lægger også op til, at opholdet gives til en person, så I to sammen kan komme afsted på weekend og få noget kvalitetstid.

Et hotelophold egner sig godt som gave til flere forskellige personer. Vi synes, at det kunne være en god gave til:

  • Din mand eller kone
  • Din kæreste
  • En bror eller søster
  • En eller flere venner/veninder

Fælles for dem er, at det er en god gave til personer, som du holder af at bruge tid med. Denne gaveide lægger nemlig op til, at I virkelig kan få lov at være sammen i en hel weekend, og nyde lidt kvalitetstid.

Gavekort på hotelophold

Man kan ofte finde gode deals på hotelophold hvad enten det er tilbud på hele opholdet eller gode deals i form af tilhørende middag eller lignende. Der findes mange forskellige steder, der sælger gavekort på hotelophold. Dette gør det både nemt og praktisk at købe et hotelophold som gave.
Hvis du ønsker at gaven skal være mere end blot et kort, hvori der står at modtageren får et ophold, så kan gaven pakkes ind i en flot gaveæske. Du kan også tilføje et par ting, som fortæller hvad der skal under jeres hotelophold. Det kan f.eks. være et menukort til en god restaurant, et par champagneglas og en god flaske bobler, et billede af nogle af de oplevelser I skal se. Det er kun fantasien der sætter grænser.

På dingaveguide har vi samlet en række forskellige ophold, så du kan finde dét som passer bedst til dig og din gave. Se alle vores tilbud på f.eks. romantiske ophold, kroophold eller wellnessophold i Sverige eller Tyskland.

Gennemsnitlige anmeldelse:

0,0
0,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk0%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

There are no reviews yet. Be the first one to write one.