Gave til 1-årig

Den lille fylder 1 år. Den første fødselsdag nogensinde – ja, det er en stor dag. Som 1-årig er de små begyndt at få deres egen personlighed, måske er de begyndt at få tænder og begyndt at sige de første rigtige ord ud over “ga-ga”. Men barnet er stadig ikke stort nok til hverken at finde på gaveønsker eller fortælle os, hvad de kunne tænke sig. Så hvad giver man i gave til sådan et lille menneske? Vi har samlet masse gaveideer til gaver til den lille, der bliver 1 år gammel, som både kan bruges af drenge og piger.

Indeholder reklamelinks

Navnetog i træ

Navnetog i træ

Hvis du vil give en personlig gave til en nyfødt, så er dette flotte navnetog i træ en fantastisk gaveidé. Det vil klæde ethvert børneværelse, og ellers vil det se fantastisk ud som dekoration til en barnedåb eller børnefødselsdag. Det er også en ekstra sjov gave, når et barn skal til at lære, at stave til sit eget navn.

Man køber lokomotiv, togvogn og bogstaver separat, så du selv kan sammensætte navnet.

Pris: 19,95 kr. pr. bogstav

Find gaven her
De første ord – papbog

De første ord – papbog

Denne papbog indeholder billeder af letgenkendelige ting og dyr. Dette kan være et godt redskab når den helt lille skal lære at tale og huske. Det er en hyggelig og kreativ måde at lege med sit barn samtidig med, at det er lærerigt for de små.

Pris: 129,95 kr.

Find gaven her
Plakat med stjernetegn

Plakat med stjernetegn

Disse grafiske plakater med stjernetegn er en let måde, at give en personlig gave, til en du holder af. Plakaterne fås både med rosa eller blå baggrund og du kan finde dem med alle stjernetegn.

Pris: Fra 99,00 kr.

Find gaven her
Blok puslespil til de små

Blok puslespil til de små

Når små børn begynder at udforske og lære, så kan sådan et blokpuslespil være en genial gave. Puslespillets skarpe farver er med til at udfordre barnet, og mønstret, der skal samles, er med til at styrket barnets motorik. Samlet set er dette altså en lærerig og sjov gave for et barn.

 

Pris: 151,00 kr.

Find gaven her
H. C. Andersens samlede eventyr og historier

H. C. Andersens samlede eventyr og historier

H. C. Andersen er og må være en af de største legender i Danmark. Og hans eventyr og historier bør fortsætte med at blive husket i alle de kommende generationer. Derfor synes vi denne pakke med hans samlede værker er en fantastisk gave. Den kan følge en igennem hele livet, så H. C. Andersens eventyr altid vil blive husket.

Pris: 349,95 kr.

Find gaven her
By KlipKlap Square madras

By KlipKlap Square madras

Denne fantastisk flotte madras måler 115x115x8 cm og er perfekt til enten stuen eller børneværelset hos en familie, der lige har fået et nyt lille medlem. Madrassen er perfekt til både hygge og leg med den lille ny, og den kan bruges som legested og opbevaring til legetøj.

Pris: 2300,00 kr.

Find gaven her
Dukkevogn i træ

Dukkevogn i træ

Flot, klassisk dukkevogn i træ. Et fantastisk stykke legetøj til når de små har lært at gå. Den kan både fungere som gåvogn, men også som opbevaring af dukker og bamser for både drenge og piger.

Pris: 349,00 kr.

Find gaven her
Elefantbamse

Elefantbamse

Alle børn elsker at kramme og putte med deres bamser. Elefantbamsen er en dejlig og blød bamse som uden tvivl vil blive et hit hos den lille.
Det gør ikke noget hvis bamsen bliver beskidt eller snavset, da den kan holde til at blive vasket i vaskemaskinen ved 30 grader.
Bamsen kan findes i flere farver: grå, lyserød og blå.

Pris: 128,00 kr.

Find gaven her
Knoppuslespil i træ

Knoppuslespil i træ

Et knoppuslespil er beregnet som et begynder puslespil og kan bruges af børn helt ned til 1 år. Et puslespil kan hjælpe barnet med at forstå mønstre og forme, samt træne motorikken og koncentrationen.
Et puslespil i træ er meget hårdfør og kan holde til at barnet tager brikkerne i munden eller kaster med dem.

Pris: Fra 49,00 kr.

Find gaven her
Sutteklud

Sutteklud

Babyer putter alt i munden som de kan komme i nærheden af. En sutteklud er beregnet til at babyer kan putte den i munden og er på samme tid dejlig blød at røre ved.
Suttekludende fra denne serie kan fås i mange forme, farve og forskellige dyr. Dette er den perfekte gave til enhver baby

Pris: Fra 119,00 kr.

Find gaven her
Plakat til børneværelset

Plakat til børneværelset

Der findes mange forskellige måder at dekorere et børneværelse pænt. Flot vægpynt er en nem og hurtig måde at få noget farve tilføjet til værelset.

Der findes en masse søde og sjove plakater, der egner sig godt til børneværelset. Både til små prinsesser eller små supermænd.

Pris: Fra 99,00 kr.

Find gaven her
Fødselsdagstog

Fødselsdagstog

Hele Noahs ark (næsten da) er her samlet i et fødselsdagstog for den lille. Du kan selv sætte tal og lys i toget, som vil pynte fint både på fødselsdagsbordet eller på børneværelset.

Pris: 429,00 kr.

Find gaven her
Legetøj til badekarret

Legetøj til badekarret

Det er ikke altid lige let at bade små børn. Dette kan dog gøres en lille smule lettere, hvis børnenes opmærksomhed afledes af noget spændende legetøj imens de bader.

Pris: Fra 25,00 kr.

Find gaven her
Lille lænestol til børn

Lille lænestol til børn

De små skal også have lov til at føle sig som en konge eller dronning på tronen – eller i hvert fald kongen eller dronningen på deres egen fine lille lænestol.

Stolen kan fås med betræk i både blå, lyserød og sandfarvet.

Pris: 859,00 kr.

Find gaven her
Xylofon i træ til børn

Xylofon i træ til børn

Xylofonen er et fantastisk let instrument til børn. Denne er både farverig at se på. Derudover er det en god mulighed for børn for at lade dem udforske deres musikalske evner.

Pris: 189,00 kr.

Find gaven her
Lav selv personlig wallsticker

Lav selv personlig wallsticker

Wallstickers er en hurtig og nem måde at få flot og særlig pynt i ens hjem. Derudover er de også lette at gøre personlige og unikke. Her kan du selv designe en sticker, så den passer lige præcis til en, du holder af.

Pris: Fra 149,00 kr.

Find gaven her
Wallsticker til børneværelset

Wallsticker til børneværelset

Indretning af et børneværelse betyder farver, hyggelig og personlighed. Wallstickers er en let måde at give værelset et unikt præg. Disse stickers fås fra alt til navne, datoer til dyr og disney figurer.

Pris: Fra 149,00 kr.

Find gaven her

Gaver til 1-årig

Der er gået præcis 365 dage siden i første gang mødte den lille. Et år er gået og den første fødselsdag skal fejres med manér! Der er faktisk mange, der vælger at holde en kæmpe fødselsdagsfest til barnets første fødselsdag med masser af gæster. Og med masser af gæster følger masser af gaver. Men hvad skal man give i gave til en 1-års fødselsdag, så gaven ikke forsvinder i bunken blandt alle de andre. Det kan være svært at finde gaver til børn og særligt til 1-årige.

Et af de spørgsmål vi særligt stiller os selv er, om man stadig kan give gave til forældrene. Både barselsgave, dåbsgave, babyshowergave eller andre lignende anledninger er det oplagt at give en gave, som kan hjælpe forældrene med barnet. Dette synes vi godt, at man kan, så længe at det også er noget der gavner den lille.
Som 1-årig vil barnet have fået sig sin egen personlighed, men alligevel er han eller hun stadig ikke gammel nok til helt at forstå, hvad der foregår. Vi synes klart, at I skal fokusere på en gave, som vil gavne barnet. Barnet skal være en fokus og centrum. Og dette synes vi sagtens kan være en gave, der også hjælper forældrene til at tage sig af barnet. For eksempel sengetøj, en ny klapvogn eller noget helt tredje.

1-års fødselsdag eller juleaften

Selvom bettemand eller bettepige ikke selv kan hækle en ønskeseddel sammen endnu, så vil man ofte finde hjælp fra forældrene. Forældrene ved, hvad barnet har brug for og eventuelt mangler. Derfor er det også fornuftigt at forhøre sig med forældrene, hvis man er i tvivl om, hvad man skal give i gave.
Men I vores optik er gaver til 1-årige og gaver til forældrene. Det er forældrene, der kommer til at pakke gaverne op, og det ville da være både sjovt og fantastisk over at overraske forældrene. Give noget i gave, som forældrene ikke havde regnet med, så de også får sig en stor overraskelse.

Vi har derfor samlet en masse gaver som barnet vil kunne bruge, men som også vil overraske og glæde forældrene, når de åbner gaven. Om det er en fødselsdagsgave eller julegave du er ude i, så vil du kunne bruge denne gaveguide til at få inspiration til gode gaver til de små.

Gaveønsker til 1-årig

Som 1-årig er man ved at lære både at sige “mor”, “far” og “mad”. Men derudover er sproget ikke særligt veludviklet endnu. De små børn bruger derfor deres sanser meget, når de skal udforske verden og blive klogere på alting. De dufter, smager, ser og føler. De ser spændende farver, de føler spændende former og de putter alting i munden. Derfor er gaver, hvor børnene får lov at bruge deres sanser, rigtig gode gaver til et 1-årigt barn. Barnet begynder at blive mere mobil, det begynder at udforske og lære. Det er muligt at finde lærerige og kreative gaver til børn selv i den lille alder. Når de små får lov at udfolde sig og forske i deres sanser, så er det meget lærerigt for dem.

Man skal selvfølgelig ikke give legetøj med små dele, for barnet skal nok forsøge at putte det i munden. Til gengæld er legetøj med forskellige former og følelser gode. Lejetøj med farver, der gør et indtryk. Selv legetøj der siger lyde, hvis man gør en bestemt ting. Også selvom forældre kommer til at “hade” sådan en gave på længere sigt.

Lad dem udforske

Du kan også vælge en gave, der hjælper barnet med at udvikle sig senere hen. Der går ikke længe før barnet bliver bedre til at snakke. Her kan man finde gaver, der hjælper dem med at udvikle deres sprog. Man kan få gaver, der hjælper dem med at lære at huske. Og en god gave vil også være ting, der hjælper dem med at lære at bevæge sig. Dette kan være alt fra baby-cykler til løbehjul. Der er uendelige muligheder. Og det lille menneske har meget at lære fremadrettet.
Lad de små udforske deres evner og blive bedre til at bruge dem. Der er uendelige muligheder.

Husk dog på at de stadig er små. De har dårlig balance og besidder ikke særlig elegant motorik. Det vil sige at de vælger rundt og ikke er særligt forsigtige. Så begiv dig ikke ud i ting der let går i stykker eller vælter. I så fald er det dømt til at gå galt.