Ølsmagning

Øl er en kæmpe verden og en stor videnskab – og med en stigende interesse for gode, kvalitetsøl er efterspørgsel efter ølsmagninger også steget. Vi har her på siden samlet gode bud på steder at tage til ølsmagning, så du sammen med folk, du holder af, kan få en god smagsoplevelse.

Indeholder reklamelinks

Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

Tribeca i København byder på ølsmagning samt introduktion og fortællinger om øl og ølbrygning. I får lov at smage på 8 forskellige slags øl fra Ugly Duck Brewing.

København, Sjælland

Pris: 249,00 kr. pr. person

Find gaven her
Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

Grauballe Bryghus i Silkeborg byder på rundvisning i deres bryggeri. Herefter vil i blive budt på ølsmagning, hvor I får lov at smage på 8 forskellige øl.

Silkeborg, Jylland

Pris: 165,00 kr.

Find gaven her
Ølsmagning hos Ølsnedkeren

Ølsmagning hos Ølsnedkeren

Hos Ølsnedkeren i København N kommer I på en to timers ølsmagning, hvor I bliver budt på intet mindre end 8 forskellige øl. Her vil i få fortalt om de forskellige og deres nuancer undervejs.

København, Sjælland

Pris: 299,00 kr.

Find gaven her
Ølsmagning hos Taphouse

Ølsmagning hos Taphouse

Til ølsmagning hos Taphouse i København vil i få lov at smage på 5 forskellige øl. Derudover vil i fortællinger om forskellig øl, ingredienser og brygning.

København, Sjælland

Pris: 195,00 kr. pr. person

Find gaven her
Ølsmagning ved Trolden Bryghus

Ølsmagning ved Trolden Bryghus

Kom til rundvisning på Trolden Bryghus i Kolding efterfulgt af ølsmagning af flere af deres fantastiske øl. Samtidig vil I også få historier om ølbryggeri, bryggeteknik og øltyper.

Kolding, Jylland

Pris: 175,00 kr. pr. person

Find gaven her
Guidet øltur på Vesterbro

Guidet øltur på Vesterbro

Urban Adventures inviterer på guidet tur, hvor alting handler om øl. På denne tur vil i få historier om forskellig øl, og I kommer på tur på 3 forskellige barer, hvor I vil få serveret øl.

Pris: 395 kr. pr. person

Find gaven her
Ølsmagning hos Braunstein

Ølsmagning hos Braunstein

Braunstein bryggeri og destilleri i Køge byder på rundvisning og ølsmagning hos deres bryggeri. Her får I lov at smage på 5 valgfrie øl i hyggelige rammer.

Køge, Sjælland

Pris: 175,00 kr. pr. person

Find gaven her
Ølsmagning hos Wintercoat

Ølsmagning hos Wintercoat

Wintercoat i Sabro nær Århus byder på rundvisning i deres bryggeri med historier om ølbrygning. Derefter bydes der på ølsmagning, hvor I får lov at smage på 5-6 forskellige øl.

Sabro, Jylland

Pris: 350,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Ølsmagning hos Ø-Bryg

Ølsmagning hos Ø-Bryg

Her får i rundvisning og ølsmagning hos Ø-Bryg / Thurø bryghus i Svendborg samt fortællinger om øltyper og bryggeprocessen. Efterfølgende er der ølsmagning på 4 forskellige øl.

Svendborg, Jylland

Pris: 175,00 kr.

Find gaven her

Hvorfor ølsmagning?

At finde den helt perfekte øl kan være en udfordring. For hvad skal man gå efter? En flot flaske, en mørk flaske, en lys flaske, en lille flaske eller en stor? Og skal den være lavet på malt eller humle? Øl kan være lavet på alverdens forskellige måder. Og derfor findes der stort set også mindst én øl, som passer til alle personer. Så er du mest til Indian Pale Ale, pilsner eller porter? Hvis du ikke ved det, så er det netop dig, der ville have stor gavn af en ølsmagning. For som nævnt, så er verdenen af øl en kæmpe videnskab. Der findes enormt mange forskellige slags øl som alle adskiller sig fra hinanden i både smag, farve, konsistens og brus. At tage til ølsmagning kan hjælpe med at lære dig og oplyse dig om nogle af de forskellige typer af øl, der findes samt om deres smage. Er du til en helt mørk, stærk øl eller en lys, syrlig øl? Måske viser det sig, at du er mere til en gylden IPA med krydrede noter. Ølsmagninger giver dig mulighed for at prøve flere forskellige øl på en aften, så du rigtigt kan få lov at sammenligne de forskellige typer, smage og noter.

Øl bliver mere og mere populært

Øl har altid haft en kærlig plads i danskernes hjerter, og som tiden går bliver denne kærlighed kun større. Samtidig bliver vi også mere og mere vilde med at smage øl af højere kvalitet. Og vi bliver gladere for specialøl, som ikke bare er den standard billige pilsner fra supermarkedet. Øl er et samlepunkt blandt danskere, både på barer, til fester, anledninger og som helt almindelig hygge. Selv noget så fint som en “fyraftensbajer” nyder vi – ja, kært barn har mange navne.
Inden for stort set alle specialiteter udvikles der hele tiden. Og dette gælder også inden for videnskaben øl. Der udvikles på sammensætning af smage og noter, hvormed nye, interessante, banebrydende øl dannes.

Ud over at være en stor videnskab er øl også et midtpunkt for hygge og underholdning. De seneste år har eksempelvis Natholdet lavet en julekalender, hvor to underholdende værter mødes med en ølekspert og de sammen smager i alt 24 øl igennem december måned. Dog med det twist, at de har smagt alle 24 øl inden for en halv dag. Man ser dem altså blive mere og mere berusede imens de smager på nogle nøje udvalgte, gode øl. En julekalender med god danks humor, som centrerer sig omkring gode kvalitets øl.

Bestil et gavekort til ølsmagning – og rundvisning

Man kan i dag få gavekort til stort set alle former for smagninger, og dette inkluderer naturligvis også ølsmagninger. Vi har her på siden samlet mange gode forslag til forskellige steder der udbyder dette. De fleste ølsmagninger inkludere, at man får lov at smage en god mængde forskellige specialøl – lige fra pilsneren til den mørkeste porter. Men udover blot at smage på øl, så tilbyder nogel bryggerier også rundtvisning gennem deres produktion. Dette kan særligt være en god gave for folk, som har en indre ølentutiast gemt i sig. Og hvem ved – måske får du øjnene op for øl, som du ikke anede, at du ville kunne lide. Måske var den kulstorte porter ikke nær så slem. Eller måske var den krydrede IPA faktisk en tand bedre end du havde forventet. Danmark er i dag fyldt med forskellige smagsoplevelser, og ølsmagningen er blot én ud af mange. Dette inkluderer alt fra gourmet mad til te og andre spiritusdrikke. Mulighederne er mange – men én ting er sikkert. Der er en grund til, at disse smagsoplevelser bliver popolære: fordi du får en enestående hyggelig aften med folk, du holder af. Det er en oplevelse, der bare fungerer. Så du skal ikke være bange for at gå galt i byen.

Hvad er budgettet for ølsmagninger?

Prisen for at komme til ølsmagning ligger typisk mellem 149,00 kr – 299,00 kr. Men dette kan naturligvis variere afhængig af udbyder. Nogle gange kan der endda være tilbud eller mængderabat, hvis du bestiller ølsmagning for to eller flere. Typisk vil sådan en aften inkludere, at man får lov at smage på mellem 3-6 øl – men igen så varierer dette afhængig af udbyder. Men overordnet set taler vi altså om en oplevelse, som ikke koster en halv bondegård, og som bestemt har potentiale til at være en af de bedste gaver.
Ved denne gaveide er det dog vigtigt at huske, at man skal være mindst 18 år gammel for at deltage. Dette gælder, fordi det for bryggerierne ikke er tilladt at servere alkohol til unge under 18 år. Derfor vil denne gaveide altså ikke egne sig til unge under 18 år.

Ølsmagning som gave

Ølsmagning for 2 eller måske for en hel gruppe kan være en fantastisk gaveide. Det kan være en super hyggelig oplevelse, og du behøver ikke at have forstand på gode øl for at nyde oplevelsen. Du vil blive præsenteret for forskellige slags specialøl, som vil udfordre smagsløgene lige meget om man er en vant øldrikker eller nybegynder. Så om du vil overraske din kæreste, kammerat eller måske far – der er mange muligheder, for at give ølsmagninger i gave egner sig ikke kun til én bestemt gruppe modtagere. Tværtimod, så egner gaven sig til mange forskellige modtagere og anledninger. For som alle andre oplevelser, så vil dette være en oplevelse, du kan nyde med en person, du holder af. Det er altså en personlig gave, som vil bringe jer sjov og hygge.

Mere til vin? Så prøv en vinsmagning i stedet. Mere til rom? Så overvej en romsmagning i stedet.

Gennemsnitlige anmeldelse:

5,0
5,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk100%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

God oplevelse

8. maj 2020

Vi var til ølsmagning i Århus og det var virkelig godt!

Sebastian