Gaveideer til mor

Nærmer det sig mors fødselsdag, juleaften eller mors dag? Så skal mor selvfølgelig have en perfekt gave, men hvad giver man i gave til mor? Du vil gerne score nogle point hos mor og vise hende, at du holder af hende og har tænkt på hende. Eller skal du hjælpe dine børn med at finde en gave til deres mor? Bare rolig. Mulighederne til gaver til mor er uendelige. Her på dingaveguide har vi samlet en masse fantastiske ideer til gaver til mor. Du skal blot læne dig tilbage i sædet, så giver vi dig ideer til en gave til mor.

Arganolie gavepakke

Arganolie gavepakke

I denne perfekte gavepakke får du en spiselig arganolie, en ren arganolie til skønhedspleje og en håndsæbe. Arganolie er et populært produkt til skønhed, og det er godt for både krop og hår.

Pris: 307,00 kr.

Find gaven her
Arganolie Soufflé

Arganolie Soufflé

Denne soufflé creme baseret på arganolie er den perfekte bodylotion for en krop, der mangler lidt kærlighed. Arganolie er med til at blødgøre og smidiggøre huden. Dette er en lækker gave til enhver smag.

Pris: 130,00 kr.

Find gaven her
Arganolie: gavesæt

Arganolie: gavesæt

Denne lækre gavepakke indeholder en shampoo, en balsam og en hårolie. De indeholder alle tre arganolie, der er perfekt til at blødgøre og pleje håret.

Dette er en perfekt gave til en kvinde, der skal have lov at forkæle sig selv.

Pris: 645,00 kr.

Find gaven her
Baristakursus i København

Baristakursus i København

Lær at lave et perfekt espresso double shot og den gode kop kaffe til baristakursus hos The Coffee Collective i København.

Du lærer om brygning af kaffe, espresso, mælkesteaming og smagning af kaffe på dette kursus. En fantastisk gaveide til kaffeelskeren.

Pris: 800,00 kr. pr. person

Find gaven her
BITZ bestiksæt

BITZ bestiksæt

Flot og unikt bestiksæt med 16 dele fra Christian Bitz. Sættet fås i 4 forskellige farver: blank/ru (sølv), messing (guld), sort og kobber. Det moderne look vil passe ind i ethvert hjem.

Pris: 749,95 kr.

Find gaven her
Brødrister

Brødrister

Denne flotte, alternative og stilrige brødrister vil klæde ethvert køkken. Dens nymoderniserede, gammeldags, retrodesign vil være en god og speciel gave at modtage.

Pris: 999,95 kr.

Find gaven her
Champagneglas

Champagneglas

Når klokken slår 24.00 nytårsaften skal der fejres med champagne, god mad og højt humør. Dertil hører sig flotte champagneglas til at fejre det nye år. Alternativt kan de også bruges til at servere kreative drinks i eller andre lækre drikke.

Pris: 399,95 kr.

Find gaven her
Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

Kender ud en rigtig chokoladeelsker, så vil et Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus i Odense være den perfekte oplevelsesgave. Kurset varer 2 timer, og her vil I lære at temperere chokolade, pynte chokolade og lave lækre smage til fyldte chokolader.

Og findes der noget, der får kærlighed til at blomstre ligesom chokolade? Det tror vi næppe.

Pris: 299,00 kr. pr. person

Find gaven her
Chokoladesmelter

Chokoladesmelter

Det er ikke altid let at lege med chokolade, og det kan hurtigt blive et kæmpe svineri. Denne chokoladesmelter gør hele chokoladearbejdet meget hurtigere og lettere.

Denne kan både bruges til at lave julekonfekt, chokoladefondue med børnene eller mange andre hyggelige muligheder.

Pris: 199,95 kr.

Find gaven her
En flot vase

En flot vase

En buket blomster kan gøre enhver kvindes knæ bløde. Hver gang hun kigger på dem vil hun blive glad og have dig i tankerne.
Det er nødvendigt med en vase for at blomsterne kan holde til at stå i stuetemperatur. Der findes mange flotte vaser, som kan passe ind i enhver stilart i hjemmet.

Pris: Priser fra 99,00 kr.

Find gaven her
Flødebollekursus

Flødebollekursus

Hvem elsker ikke flødeboller? På dette kursus lærer du at lave dine helt egne, lækre, perfekte flødeboller hos Social Foodies i enten Frederiksberg, Århus, Hellerup eller Lyngby.

Tag forklædet på og hyg dig gør dig klar til en lærerig men enormt sjov oplevelse.

Pris: 299,00 kr. pr. person

Find gaven her
Frøken Jensens kogebog

Frøken Jensens kogebog

Denne kogebog er en sand klassiker i det danske køkken. Den stammer helt tilbage fra 1901, og bliver stadig udgivet den dag idag.

Lad dig inspirere af helt fantastiske opskrifter til alle retter i Fru Jensens kogebog.

Pris: 299,95 kr.

Find gaven her
Gryder og kasseroller

Gryder og kasseroller

Til god madlavning – og til næsten al madlavning – kræves der gryder og kasseroller. Om man skal til at flytte hjemmefra, eller om man trænger til et nyt sæt gode gryder, så er der mange muligheder.

Gryder og kasseroller fås idag i alle størrelser, former og priser. Gå derfor på jagt efter en god gryde, der passer lige præcis til din modtager af gaven.

Pris: Fra 299,95 kr.

Find gaven her
Hvidvinsglas

Hvidvinsglas

Et glas koldt, smagfuldt hvidvin bør nydes i flotte hvidvinsglas. Derfor er disse glas en god gave til en, der holder af at drikke og servere hvidvin.

Hvidvinsglas fås i mange forskellige designs, hvor vi her viser et eksempel på moderne og stilrige glas.

Pris: 189,95 kr.

Find gaven her
Krimi: “Heksen” af Camilla Läckberg

Krimi: “Heksen” af Camilla Läckberg

Hvis du kender en rigtig bogorm, så går man aldrig galt i byen med en god og spændende krimi. “Heksen” af Camilla Läckberg er den 10. krimi i serien om forfatteren Erica Falck og politimanden Patrik Hedström. Denne krimiserie er utroligt spændende, og du kan ikke slippe bogen igen, før den er læst færdig. Vi anbefaler selvfølgelig at starte med første bog i serien, men Camilla Läckberg er lige udkommet med 10. bog i serien, og hun fortsætter med at fange os i spændende fortællinger.

Pris: 299,95 kr.

Find gaven her
Krus og kaffekopper

Krus og kaffekopper

Krus og kaffekopper kommer efterhånden i alle størrelser, farver og former. Men i ethvert køkken er de uundværlige.

Der er enormt mange forskellige kopper af vælge mellem: moderne kaffekopper, kopper med underkop, krus og mange flere, så der skal nok være nogle, til enhver smag. Vær dog opmærksom på, hvis nogle samler på et bestemt stel eller mærke.

Pris: Fra 149,95 kr.

Find gaven her
Lagkagebogen – kogebog

Lagkagebogen – kogebog

Den tidligere DR Den Store Bagedyst vinder Annemette Voss har lavet denne bog, Lagkagebogen. Her finder du basisopskrifter til at lave den perfekte lagkage. Samtidig har Annemette også sammensat spændende smage i fantastisk flotte kager, som du kan prøve af.

Pris: 199,95 kr.

Find gaven her
Lagkagefad

Lagkagefad

Der findes intet bedre end kage. Og en god kage skal selvfølgelig serveres på et pænt lagkagefad. Et flot serveringsfad vil være en god gave til enhver kvinde eller mand, der elsker at stå i det søde køkken.

Pris: 499,95 kr.

Find gaven her
Lysestage

Lysestage

Når mørket falder på og man slapper af hjemme i den varme stue, er der ikke noget bedre end et levende lys til at give en hygge stemning.
Pynt dit hjem med en flot og elegant lysestage, som kan tiltrække misundelige blikke fra dine gæster.

Pris: Priser fra 99,00 kr.

Find gaven her
Oplev dansk vingård i Kolding

Oplev dansk vingård i Kolding

Kom ud og oplev en dansk vingård hos MODAVI – hvilket står for moderne dansk vin. På turne får du en rundvisning i vinmarkerne, du hører hvordan vinen kommer fra drue til flaske, og du får lov at smage på 3 forskellige vine.

Dette er en hyggelig og romantisk gaveide til en, du holder af.

Pris: 199,00 kr. pr. person

Find gaven her
Ostesæt

Ostesæt

Dette er en gave til ham eller hende, der har alt. Og ikke mindst er det en gave til en der elsker et godt ostebord. Et ostesæt med flotte knive, der vil tage præsentationen af et oste- eller tapasbord til et nyt niveau.

Pris: 299,95 kr.

Find gaven her
Ovnfast fad

Ovnfast fad

Uanset om man lige er flyttet hjemmefra eller om man har boet selv i 15 år, så kan man altid bruge et godt, solidt ovnfast fad i god kvalitet. Et ovnfast fad er en stabil del i et køkken.

Dette porcelænsfad er både praktisk og smukt, men man kan også finde mange andre forskellige størrelser og udseender på ovnfaste fade.

Pris: 369,95 kr.

Find gaven her
Parfume til hende

Parfume til hende

Hvis diamanter er en kvindes bedste ven, så må en god parfume i hvert fald være den 2. bedste ven. Kvinder i alle aldre vil altid blive glad for en parfume, da det er et stabilt produkt i hverdagen. Dyk ned og find lige præcis dén duft, du synes, vil klæde hende.

Pris: Fra 149,00 kr.

Find gaven her
Pizzakursus i Århus

Pizzakursus i Århus

Vil du lære at lave den perfekte pizza? Så skal du tage til pizzakursus i Århus. Her lærer I alt fra at arbejde med pizzadejen til afbagning af pizzaen. Og til sidst får I selvfølgelig lov at spise de kreationer, I har lavet.

Et pizzakursus hos Birks Køkken er en alternativ og sjov oplevelsesgave, som med garanti vil medbringe smil og glæde.

Pris: 449,00 kr. pr. person

Find gaven her
Rivsalt: lakrids

Rivsalt: lakrids

Konceptet der startede som rivsalt er også kommet som lakrids. Her fås ren rålakrids, som kan bruges i al madlavning: både i det søde og det salte køkken. Dette er en sjov og anderledes gave til én, der elsker at lave mad og desserter.

Det er en anderledes måde at give noget sødt i gave, og kun fantasien sætter grænser til bruges af den. Her fås både lakrids og rivejern, og man kan altid købe refills af både salt og lakrids.

Pris: 249,95 kr.

Find gaven her
Salatbestik

Salatbestik

Det er altid rart at modtage gaver, der er med til at fuldende køkkenet. Og særligt hvis det ser moderne og stilrigt ud. Et salatbestik er en god gave til alle, der nyder at servere god og lækker mad. Det er med til at pynte på bordet og til serveringen.

Pris: 199,95 kr.

Find gaven her
Salt og peberkværn

Salt og peberkværn

Salt og peber har i de sidste par århundreder været det mest populære krydderi i norden, og det ser også ud til at de vil være at finde i de danske køkkener i fremtiden.
Med krydderiernes nødvendighed i de danske hjem, er det også nødvendigt at have den helt rette kværn, som kan give din madret det sidste pift.

Pris: 699,00 kr.

Find gaven her
Serum med arganolie

Serum med arganolie

Du går aldrig helt galt i byen, hvis du køber hudplejeprodukter til en kvinde. Særligt, hvis det er så lækre produkter som denne serum med arganolie fra Cosmos Co. En serum er noget af det lækreste hudpleje, man kan købe, så dette er en perfekt gave til en, du holder af.

Pris: 125,00 kr.

Find gaven her
Sous Vide

Sous Vide

En sous vide er en køkkenmaskine, der hjælper med den perfekte tilberedning af al slags kød. Det er den perfekte gave til en, der elsker at lave mad eller til manden, der har alt.

Pris: 1499,95 kr.

Find gaven her
Spa-dag hos Lübker Square i Nimtofte

Spa-dag hos Lübker Square i Nimtofte

Vil du gerne give en spa-gave, men har ikke råd til det helt store ophold? Så er en spa-dag hos Lübker Square en rigtig god mulighed. Man får fri adgang til hele deres spa-område, som oser af afslapning og hygge. Her får man hurtigt flere timer til at gå, med dem, man holder af.

Det er muligt at tilkøbe yderligere behandlinger.

Pris: Fra 275,00 kr. pr. person

Find gaven her
Springform til kager

Springform til kager

I enhver bageglad mand eller kones køkken er der altid plads til en god springform. Springforme og kageforme i forskellige størrelser og former, gør det muligt at eksperimentere med kagebagning.

Pris: 169,95 kr.

Find gaven her
Stegeso

Stegeso

En stegeso er en fantastisk gaveide til ham eller hende, der sætter pris på god mad og god madlavning.

Stegesoen egner sig både til madlavning i det salte køkken og bagning, og den tillader at man kan lave skønne, nye retter.

Pris: 749,95 kr.

Find gaven her
Strikkede karklude

Strikkede karklude

Det er det seneste stykke tid blevet meget moderne at bruge hjemmestrikkede karklude i køkkenet. Et sæt med hjemmestrikkede karklude vil derfor altid være en god gave.

Kan du ikke selv finde ud af at strikke, så kan man heldigvis også købe sig til denne gave. Man kan få mange forskellige slags karklude i flotte farver.

Pris: 99,95 kr.

Find gaven her
Strikkekit til kvinder

Strikkekit til kvinder

Kender du en, der er dygtig til at strikke? Så er sådanne et strikkekit en perfekt gave! Alle strikker forskelligt, og man vil derfor ende ud med et helt unikt stykke påklædning, når den er strikket færdig. Vælg mellem mange forskellige designs.

Pris: Fra 250,00 kr.

Find gaven her
Tæppe eller plaid

Tæppe eller plaid

På en hjemmedag på sofaen findes der intet hyggeligere end et lækkert, blødt tæppe man kan putte og varme sig med. Tæpper og plaider findes i mange forskellige farver og mønstre og er med til at skabe en hyggelig stemning i hjemmet.

Pris: 629,95 kr.

Find gaven her
Tærtefad

Tærtefad

Et godt tærtefad kan bruges til både bagning i det søde køkken eller madlavning i det salte køkken.

Så kender du en, der elsker madlavning, så er dette ovnfaste porcelænsfad en glimrende gaveide.

Pris: 289,95 kr.

Find gaven her
Tekande

Tekande

Det er altid hyggeligt at sidde og nyde en kop te. Og hvilket bedre måde end at lave rigtig te i en smuk tekande.

Man kan idag få en masse flotte og unikke tekander, som pynter smukt på bordet. Denne flotte kande fra Kähler Hammershøi er blot én af mange flotte kander, man kan finde på markedet.

Pris: 699,95 kr.

Find gaven her
Termokande

Termokande

Denne stilrige og flotte termokande vil pynte på ethvert kage-og-kaffe-bord. Den er både moderne og flot, men bestemt også praktisk. For eksempel til et ungt menneske, der er begyndt at studere eller arbejde, vil kaffe ofte blive uundværligt. Ellers vil denne termokande klæde ethvert kaffe-, kage- eller middagsbord.

Pris: 749,95 kr.

Find gaven her
Tesmagning hos Simply Tea i Århus

Tesmagning hos Simply Tea i Århus

Kender du en, der elsker te og sætter stor pris på kvaliteten er te? Så er en tesmagning en anderledes men utroligt hyggelig gaveide. Til tesmagning hos Simply Tea i Århus får I lov at smage på te af høj kvalitet. Dette vil være en særlig hyggelig og stille og rolig oplevelse, du kan lave, med dem du holder af.

Pris: 349,00 kr. pr. person

Find gaven her
Tid til kage – kogebog

Tid til kage – kogebog

Kender du en, der elsker at arbejde i det søde køkken? Så er denne kagekogebog af Ditte Julie Jensen den perfekte gave. Ditte var med i DR’s Den Store Bagedyst og har siden hen lavet flere forskellige kagebøger med fantastiske opskrifter på lækre kager.

 

Pris: 249,95 kr.

Find gaven her

Den perfekte gave til mor

Vi kan ikke være i tvivl om, at mor er en af de mest fantastiske kvinder i verden. Og derfor skal gaven til mor også være perfekt. Intet mindre end perfekt er godt nok til mor.

Mors hjerte tilhører hendes børn. Intet i verden vil gøre hende gladere end at modtage en gave fra sine børn. Så om du skal købe en gave til din egen mor eller måske hjælpe dine børn med at finde den rette gave, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har nemlig samlet alle de bedste søde og personlige gaver til en mor, der fortjener det bedste.

Der er oplagte lejligheder og anledninger til at give mor en gave: et jubilæum, fødselsdag, mors dag og mange andre. Men der behøver ikke altid være en grund til at give mor en gave. Nogle gange er “jeg havde bare lige lyst” den eneste grund. Overrask hende med en buket blomster eller en kurv med chokolade og andre lækkerier. Du vil få hendes hjerte til at smelte.

Gode ideer til gave til mor

Hvis du spørger din mor om, hvad hendes største ønske er, så vil hun sikkert sige noget i retning af: “at mit barn er glad, rask og har det godt”. Men det er altså ikke lige altid, at man har lyst til at pakke sig selv ind i gavepapir og give til mor. Hun skal have en “rigtig” gave. Et (måske meget bedre) alternativ til at pakke sig selv ind kan være en oplevelse sammen med hendes børn og familie. Eller noget så simpelt som kvalitetstid med børnene og familien. Det behøver ikke være frit fald eller andre ekstreme oplevelser. Lav en middag med hjemmelavet mad, hvor din mor skal føle sig i centrum. Føle sig forkælet og elsket.

I en stresset hverdag med småbørn kan den gode gave til mor også være et pusterum. En lille pause fra mor-jobbet, hvor hun kan få lov at slappe af og nyde sig selv. Her er wellness eller andre selv-forkælende gaver gode. Lad hende slappe helt af med massage eller en ansigtsbehandling. Lad hende føle sig som den unge, smukke kvinde hun er.

Gave til verdens bedste mor

Mor er og bliver den bedste. Hun har viet hele og resten af sit liv til os, sine børn. Så vi elsker, når vi kan få lov at give lidt igen. Lade hende vide, at al babygråden, alle bleskift og alle skænderierne har været det hele værd. Lade hende vide, at vi elsker hende over alt i verden. Mødre er en kærlighedsbombe. De har elsket os hele livet og gjort os til dem vi er. Og vi synes, de fortjener, at vi giver dem igen.
Og når nu vi giver dem igen, så må vi hellere gøre det med manér.

En gave til mor behøver ikke at ruinere os. Er dine børn små, og vil give deres mor en gave, så kan du let hjælpe dem med at finde en sød lille gave, der ikke er for dyr. Er du flyttet hjemmefra og lever på SU? Dette skal heller ikke stoppe dig fra at glæde din mor. Vi har på dingaveguide gaveideer der matcher alle budgetter. Vi har alt fra billige gaver til mor til dyrere gaver, hvis du har det økonomiske overskud.
Vi skal nok hjælpe dig med at finde lige netop dén gave, som din mor fortjener.

Verdens sejeste kvinde

I den hurtige hverdag kan vi hurtigt komme til at overse mor. Glemme at huske at fortælle hende, at vi sætter pris på hende. For at undgå dette har vi gjort det super let for dig. Vi har gaver, du hjemme fra din sofa kan bestille over computeren og få leveret til hende. Du behøver ikke engang at gøre noget. Men du viser hende stadig, at du har tænkt på hende.

Selv en hjemmelavet gave fra de små unger kan gøre hende glad. Selv hvis det bare er en hjemme tegnet tegning fra fritimen, hjemmelavet skål fra billedkunst eller noget helt andet, så vil mor altid blive glad. Vi fraråder ikke voksne mennesker at komme med en tegning til deres mor i gave. Det kunne faktisk være utroligt sjovt at drille hende, og se hvad hun ville sige til sådan en. For 15 år siden, da du var 7 år gammel, ville hun være blevet glad for den og have sagt “tak”. Gælder det mon stadig?
Vi har dog nogle lidt bedre ideer til “voksne” gaver at give sin mor her på dingaveguide. Så tag et kig rundt og lad dig inspirere.

Er dit budget lidt stramt så anbefaler vi, at du også kigger under vores side med mors dags gaver. Her har vi samlet nogle mindre dyre men stadig meget personlige gaver, som er oplagte at give til mor på mors dag. Disse gaver fungerer selvfølgelig også i mange andre anledninger. Så slå dig løs.