Værts- og værtindegaver

Du er inviteret i byen og vil medbringe en værtindegave. Værtindegaver er ofte små, betænksomme gaver, som ikke vælter budgettet, men som stadig viser, at du har tænkt på personen. Vi giver værtindegaver for at vise, at vi er glade for invitationen. Og vi giver gaver som tak for, at værtsparret har stået i køkkenet hele dagen og lavet mad. Vi har samlet en god bunke værts- og værtindegaver her på dingaveguide, så du ikke kommer tomhændet til den næste sammenkomst.

Arganolie gavepakke

Arganolie gavepakke

I denne perfekte gavepakke får du en spiselig arganolie, en ren arganolie til skønhedspleje og en håndsæbe. Arganolie er et populært produkt til skønhed, og det er godt for både krop og hår.

Pris: 307,00 kr.

Find gaven her
Arganolie Soufflé

Arganolie Soufflé

Denne soufflé creme baseret på arganolie er den perfekte bodylotion for en krop, der mangler lidt kærlighed. Arganolie er med til at blødgøre og smidiggøre huden. Dette er en lækker gave til enhver smag.

Pris: 130,00 kr.

Find gaven her
Bland selv proteinbagning

Bland selv proteinbagning

Kender du en der er vild med protein og sundhed? Så er denne pakke en fantastisk gave! Du vælger her 4 produkter, der alle indeholder et højt proteinindhold og ingen af dem indeholder tilsat sukker. Du kan vælge mellem , cookies, brownie, muffins, chokoladekage og mere.

Dette er en sjov og anderledes gave til en, der prøver at passe lidt på kalorierne.

Pris: 236,00 kr.

Find gaven her
Bog om Gin og Tonic

Bog om Gin og Tonic

Hele Danmarks nye yndlingsdrink: gin og tonic. Denne bog tager dig ind i et univers fyldt med den populære drink, og alt hvad du behøver for at lave den.

Denne gave er en perfekt gave, både som en sjov gave eller en seriøs gave.

Pris: 69,95 kr.

Find gaven her
Brætspil: Tegn og gæt

Brætspil: Tegn og gæt

Tegn og gæt er et brætspil, der har eksisteret længe. Og det bliver ved med at blive solgt: og med god grund. Det er et spil, der ikke stopper med at være underholdende. Tegn og gæt er et spil hvor hele familien kan være med, og du er garanteret at være underholdt.

Pris: 349,95 kr.

Find gaven her
Flødebollekursus

Flødebollekursus

Hvem elsker ikke flødeboller? På dette kursus lærer du at lave dine helt egne, lækre, perfekte flødeboller hos Social Foodies i enten Frederiksberg, Århus, Hellerup eller Lyngby.

Tag forklædet på og hyg dig gør dig klar til en lærerig men enormt sjov oplevelse.

Pris: 299,00 kr. pr. person

Find gaven her
Forstå din vin – bog om vin

Forstå din vin – bog om vin

Hvem nyder ikke et glas vin til maden? Om du er til rødvin, hvidvin eller rosé, så er denne bog en perfekt gave til vinelskeren. Lær alt om de forskellige vine fra hele verden i denne bog.

Pris: 249,95 kr.

Find gaven her
Frøken Jensens Sovs og Sauce

Frøken Jensens Sovs og Sauce

Frøken Jensens kogebog er en gammel klassiker af en kogebog. Og denne udgave af kogebogen fokuserer på den madvare alle vi danskere elsker allermest: sovs.

Du får en hel bog fyldt med opskrifter på forskellige sovser og saucer. Dette er en gave, der er oplagt både som en seriøs gave eller en sjov drillegave.

Pris: 69,95 kr.

Find gaven her
Glas til drinks

Glas til drinks

Om de skal bruges til gin og tonic eller til isvand, så er disse krystalglas fra Lyngby Glas perfekte til servering af alle slags drikkevarer. Stilen er elegant og klassisk og vil pynte til enhver lejlighed.

Pris: 199,95 kr.

Find gaven her
God vin

God vin

At give en god vin er en god gave til næsten alle festanledninger (så længe modtageren selvfølgelig ikke er et barn). En fin måde at give vin på kan være på denne måde, hvor modtageren får en kasse med 6 forskellige vin, så de kan smage, hvilken de synes bedst om.

Pris: Fra 504,00 kr.

Find gaven her
Holder til grydeske

Holder til grydeske

Denne holder til grydeskeer vil være en sjov og anderledes gave. Står du og mangler en lille gave, så vil denne være alternativ og sjov at komme med. Holderen er lavet af silikone, og holder en grydeske, så den ikke falder ned i gryden eller sviner køkkenbordet til.

 

Pris: 74,95 kr.

Find gaven her
Kagemagi – kogebog

Kagemagi – kogebog

Hop ind i et kagemagisk univers: køb kagebagebogen Kagemagi. De to tidligere DR Den Store Bagedyst deltagere Annemette Voss og Ditte Julie Jensen er gået sammen om at lave en kogebog med fantastiske opskrifter på alverdens lækre kager.

Dette er en perfekt gave til en, der elsker kage og det søde køkken.

Pris: 249,95 kr.

Find gaven her
Keramik dejfad

Keramik dejfad

Om der skal laves en bolledej, frikadellefars, ris a la mande eller noget helt fjerde, så er dette keramik dejfad fra Knabstrup både flot og nostalgisk.

Det keramiske, “gammeldags” udseende vil se perfekt ud til risengrød og ris a la mande. Men det er også et perfekt fad til servering af diverse salater og snacks.

Fadene fås i flere forskellige størrelser: fra portionsstørrelse til store fade.

Pris: 299,95 kr.

Find gaven her
Klassisk stegetermometer

Klassisk stegetermometer

Når der skal laves kød, skal der måles temperaturer. Dette gode, klassiske stegetermometer fra Cook & Baker er alt, hvad man har brug for, hvis man ikke ønsker noget mere fancy.

Termometret kan let bruges til at måle kernetemperaturer, så man altid får serveret det bedste mad.

Pris: 79,95 kr.

Find gaven her
Krydderiblandinger

Krydderiblandinger

Krydderiblandinger, smagfulde olier, salte eller andre smagsgivere er altid en god gave til værtinder eller andre, der holder af, at bruge tid på madlavning.

Der findes et uendelige muligheder, som både vil pynte i køkkenet og gøre madoplevelsen fantastisk.

Pris: Fra 49,95 kr.

Find gaven her
Lagkagebogen – kogebog

Lagkagebogen – kogebog

Den tidligere DR Den Store Bagedyst vinder Annemette Voss har lavet denne bog, Lagkagebogen. Her finder du basisopskrifter til at lave den perfekte lagkage. Samtidig har Annemette også sammensat spændende smage i fantastisk flotte kager, som du kan prøve af.

Pris: 199,95 kr.

Find gaven her
Protein pandekagemix

Protein pandekagemix

Vi tør næsten godt sige, at alle mennesker elsker pandekager! Men det er ikke altid vi føler, at vi har lige godt af det. Denne protein pandekagemix kan dog spises med en smule bedre samvittighed. Proteinindholdet er superhøjt og der er ikke tilsat sukker. Man får let og hurtigt lavet nogle rigtig lækre pandekager.

Pris: 89,00 kr.

Find gaven her
Rasul – Ghassoul sten – blødgørende

Rasul – Ghassoul sten – blødgørende

Og hvad er så det, tænker du? Vil du gerne give en anderledes gave en de normale skønhedsprodukter, så bør overveje at købe disse. Dette blandes til en ler-masse, der kan påføres på både ansigt, krop og hår. Resultatet vil være en blødgørende effekt, der får hud og hår til at føles fantastisk.

Pris: 89,00 kr.

Find gaven her
Rivsalt: lakrids

Rivsalt: lakrids

Konceptet der startede som rivsalt er også kommet som lakrids. Her fås ren rålakrids, som kan bruges i al madlavning: både i det søde og det salte køkken. Dette er en sjov og anderledes gave til én, der elsker at lave mad og desserter.

Det er en anderledes måde at give noget sødt i gave, og kun fantasien sætter grænser til bruges af den. Her fås både lakrids og rivejern, og man kan altid købe refills af både salt og lakrids.

Pris: 249,95 kr.

Find gaven her
Salatbestik

Salatbestik

Det er altid rart at modtage gaver, der er med til at fuldende køkkenet. Og særligt hvis det ser moderne og stilrigt ud. Et salatbestik er en god gave til alle, der nyder at servere god og lækker mad. Det er med til at pynte på bordet og til serveringen.

Pris: 199,95 kr.

Find gaven her
Serum med arganolie

Serum med arganolie

Du går aldrig helt galt i byen, hvis du køber hudplejeprodukter til en kvinde. Særligt, hvis det er så lækre produkter som denne serum med arganolie fra Cosmos Co. En serum er noget af det lækreste hudpleje, man kan købe, så dette er en perfekt gave til en, du holder af.

Pris: 125,00 kr.

Find gaven her
Strikkede karklude

Strikkede karklude

Det er det seneste stykke tid blevet meget moderne at bruge hjemmestrikkede karklude i køkkenet. Et sæt med hjemmestrikkede karklude vil derfor altid være en god gave.

Kan du ikke selv finde ud af at strikke, så kan man heldigvis også købe sig til denne gave. Man kan få mange forskellige slags karklude i flotte farver.

Pris: 99,95 kr.

Find gaven her
Tid til kage – kogebog

Tid til kage – kogebog

Kender du en, der elsker at arbejde i det søde køkken? Så er denne kagekogebog af Ditte Julie Jensen den perfekte gave. Ditte var med i DR’s Den Store Bagedyst og har siden hen lavet flere forskellige kagebøger med fantastiske opskrifter på lækre kager.

 

Pris: 249,95 kr.

Find gaven her
Tobias’ jul – 24 slags spiseligt julepynt

Tobias’ jul – 24 slags spiseligt julepynt

Du får her 24 opskrifter på spiseligt julepynt. Så er du typen, der vil lave én opskrift hver dag i dagene op til jul, eller er du typen, der laver det hele på én gang? Denne bog “Tobias’ jul” tager dig ind i et lækkert og velsmagende juleunivers, som med garanti vil blive modtaget med glæde.

Pris: 149,95 kr.

Find gaven her

Ideer til værtindegaver

Værtsparret har inviteret til sammenkomst og du vil medbringe en værtindegave. Selvom det er et par, der har inviteret, så lægger værtindegaver ofte op til at være gaver, man giver til kvinden i forholdet. Dette ligger også i navnet, værtindegave. Vi har samlet en masse gaveideer til værtindegaver til kvinder her på siden. Vi synes dog ikke at mændene skal snydes, eller parret for dens sags skyld. Derfor finder ud også mange gode ideer til værtindegaver til par og værtindegaver til mænd – eller dette bør nok nærmere kaldes værtsgaver.

Værtindegaver ses ofte at være enten noget lækkert spiseligt. En pakke gode kvalitetsflødeboller eller en god flaske vin. Dette kan både manden og kvinden i forholdet nyde. Andre kommer ofte med blomster til kvinden, som kan stå og pynte på det opdækkede spisebord. Er parret glade for at stå i køkkenet kan det også være lækkert at give specielle salte, vinaigrette eller olier, der kan spice madlavningen en smule op.

Alternativt er det blevet populært at give ting, man kan forkæle sig selv med. Alt fra badesalte til personlige plejeprodukter som håndcremer og sæber.

Gode værtindegaver

Værtindegaver skal ikke være en gave, der ødelægger ens budget. Det skal være en lille, symbolsk gave, der viser din taknemmelighed. Derfor har vi samlet en masse gode gaver til under 250,00 kr., da vi ikke mener, at en god værtindegave behøver eller bør koste mere. Har du det økonomiske overskud, så kan du selvfølgelig altid bruge flere penge på gaven. Men her får du en masse ideer, hvor værtsgaven bruges som en tak.

Hvornår giver man værts- og værtindegaver?

Der er i Danmark ikke helt klare regler for, hvornår man giver værtindegaver og hvor stor gaven skal være. Mange “nøjes” med at give en buket blomster, fordi de er i tvivl. Men hvornår bør man egentligt medbringe en værtindegave?

Bør man medbringe en værtindegave når man skal hjem til sine forældre og spise? Vi synes, at du bør se på anledningen. Er det en spontan invitation på aftensmad en almindelig onsdag aften, så mener vi ikke, at du er forpligtet til at medbringe en gave. Det er altid sødt at medbringe en buket blomster, men er anledningen afslappet og uforpligtende, så synes vi ikke, at en værtindegave er nødvendig.
Har værten og værtinden derimod i god tid inviteret til middag, og ved du at de har stået i køkkenet og forberedt mad størstedelen af dagen, ja så synes vi, at du bør medbringe en god gave.

Vi synes også, at man bør tænke på sin relation til værterne. Er det dine forældre, eller andre, som man har et meget afslappet forhold til, så synes vi ikke, at en værtindegave er nær så nødvendig. Er der derimod ikke den helt nærmeste familie, så synes vi stærkt, at du bør overveje at finde en gave.
Selv hvis det er nogle, du er helt tætte med, så synes vi, at man bør overveje at medbringe en lille ting. For hvilken bedre måde findes der at starte en aften på, end at gøre en man holder af glad, ved at medbringe en lille gave. Gaver gør os glade, lige gyldigt anledning, og ligegyldigt størrelsen på gaven. Og derfor er det også fantastisk at give gaver.

Værtindegaver til jul?

Et andet godt spørgsmål, vi ofte oplever er, om man bør medbringe værtindegaver til jul. Julen er i forvejen fyldt med gode gaver. Og du ved næsten med sikkerhed, at værterne juleaftensdag har brugt meget tid i køkkenet på god mad. Vi synes derfor, at juleaften er en oplagt anledning for at medbringe en værtindegave. Enten kan du medbringe lidt sødt, der kan deles senere på aftenen. Ellers kan du medbringe en gave specifikt til værtsparret. Vi synes dog ikke, at denne gave bør være særlig stor. Særligt hvis du i forvejen også har købt en julegave til parret. Det skal være en symbolsk gave. Men det skal heller ikke være en gave, der er så stor, at du nærmest giver dem to julegaver. Det er der ingen der har råd til, og særligt ved juletid.
Men vi synes det er rigtig godt at vise, at man er taknemmelig for juleinvitationen. Vi ved, hvor meget der ligger bag at holde en god og hyggelig juleaften.
Alternativt er en god juleværtsgave at komme og hjælpe værtsparret. Hvis de har brug for hjælp til madlavning eller bordopdækning. Dette bør du dog kun gøre, hvis parret ønsker det.

Værtsgaver til mænd

Som nævnt lægger værtindegaver ofte op til, at det er kvinden der får en gave. Blomster eller søde sager. Men nogle gange vil du også blive inviteret i byen alene af en mand. Og hvad giver man lige til ham? Mænd og blomster passer bare ikke altid lige så godt sammen som kvinder og blomster. Vi har derfor samlet en masse værtsgaver der også fungerer til mænd. Så står du og mangler en værtindegave til mænd, så er der også masser af gode muligheder her på dingaveguide. Du kan finde inspiration til gave til måde mænd, kvinder og par.