Værts- og værtindegaver

Du er inviteret i byen og vil medbringe en værtindegave. Værtindegaver er ofte små, betænksomme gaver, som ikke vælter budgettet, men som stadig viser, at du har tænkt på personen. Vi giver værtindegaver for at vise, at vi er glade for invitationen. Og vi giver gaver som tak for, at værtsparret har stået i køkkenet hele dagen og lavet mad. Vi har samlet en god bunke værts- og værtindegaver her på dingaveguide, så du ikke kommer tomhændet til den næste sammenkomst.

Indeholder reklamelinks

Unikke & historiske vintage vin fra ethvert årti

Unikke & historiske vintage vin fra ethvert årti

Giv en vin fra et bestemt år i gave til modtageren. Det kunne være din fars fødselsår som fødselsdagsgave, dine forældres bryllupsdag som bryllupsgave, eller din søsters uddannelsesår som jubilæums- eller studentergave. Hos Bottles with History finder du unikke og historiske vintage vin fra ethvert årti, hvilket giver dig mulighed for at være kreativ og give en unik, anderledes og yderst betydningsfuld gave. Er modtageren vin entusiast, er det muligvis den perfekte gaveide!

Pris: Fra 200,00 kr.

Find gaven her
Stempelkande

Stempelkande

Kaffe bliver på et tidspunkt en stor del af mange menneskers liv. Når man begynder at studere, når man begynder på arbejde, eller når der bare skal hygges derhjemme.

Med en stempelkande er det let og hurtigt at lave lækker kaffe til flere personer.

Pris: Fra 239,00 kr.

Find gaven her
Krydderiblandinger

Krydderiblandinger

Krydderiblandinger, smagfulde olier, salte eller andre smagsgivere er altid en god gave til værtinder eller andre, der holder af, at bruge tid på madlavning.

Der findes et uendelige muligheder, som både vil pynte i køkkenet og gøre madoplevelsen fantastisk.

Pris: Fra 195,00 kr.

Find gaven her
Vindispenser

Vindispenser

Det er blevet mere populært at købe papvin i dag, da det forlænger vinens levetid efter åbning. Desværre er papkassen som vinen kommer i ikke så elegant som en flot vinflaske.

Heldigvis kan en flot vindispenser i træ erstatte den kedelige kasse, som vinen kommer i og samtidig give dine gæster noget flot at kigge på.

Pris: Fra 599,00 kr.

Find gaven her
Bog om Gin og Tonic

Bog om Gin og Tonic

Hele Danmarks nye yndlingsdrink: gin og tonic. Denne bog tager dig ind i et univers fyldt med den populære drink, og alt hvad du behøver for at lave den.

Denne gave er en perfekt gave, både som en sjov gave eller en seriøs gave.

Pris: 69,95 kr.

Find gaven her
Brætspil: partners

Brætspil: partners

Partners er den nye – og meget sjovere – udgave af det gode gamle Ludo. Her spiller I sammen i hold, hvor det gælder om at tænke taktisk, samarbejde og komme først.

Partners lægger op til stor underholdning. Der fås både en version, der kan spilles af 4 personer og en, der kan spilles af 6 personer.

Pris: 184,00 kr.

Find gaven her
Brætspil: Tegn og gæt

Brætspil: Tegn og gæt

Tegn og gæt er et brætspil, der har eksisteret længe. Og det bliver ved med at blive solgt: og med god grund. Det er et spil, der ikke stopper med at være underholdende. Tegn og gæt er et spil hvor hele familien kan være med, og du er garanteret at være underholdt.

Pris: 339,00 kr.

Find gaven her
Lagkagebogen – kogebog

Lagkagebogen – kogebog

Den tidligere DR Den Store Bagedyst vinder Annemette Voss har lavet denne bog, Lagkagebogen. Her finder du basisopskrifter til at lave den perfekte lagkage. Samtidig har Annemette også sammensat spændende smage i fantastisk flotte kager, som du kan prøve af.

Pris: 249,95 kr.

Find gaven her
Kagemagi – kogebog

Kagemagi – kogebog

Hop ind i et kagemagisk univers: køb kagebagebogen Kagemagi. De to tidligere DR Den Store Bagedyst deltagere Annemette Voss og Ditte Julie Jensen er gået sammen om at lave en kogebog med fantastiske opskrifter på alverdens lækre kager.

Dette er en perfekt gave til en, der elsker kage og det søde køkken.

Pris: 299,95 kr.

Find gaven her
Ostesæt

Ostesæt

Dette er en gave til ham eller hende, der har alt. Og ikke mindst er det en gave til en der elsker et godt ostebord. Et ostesæt med flotte knive, der vil tage præsentationen af et oste- eller tapasbord til et nyt niveau.

Pris: Fra 199,95 kr.

Find gaven her
Forstå din vin – bog om vin

Forstå din vin – bog om vin

Hvem nyder ikke et glas vin til maden? Om du er til rødvin, hvidvin eller rosé, så er denne bog en perfekt gave til vinelskeren. Lær alt om de forskellige vine fra hele verden i denne bog.

Pris: 269,95 kr.

Find gaven her
Klassisk stegetermometer

Klassisk stegetermometer

Når der skal laves kød, skal der måles temperaturer. Dette gode, klassiske stegetermometer er alt, hvad man har brug for, hvis man ikke ønsker noget mere fancy.

Termometret kan let bruges til at måle kernetemperaturer, så man altid får serveret det bedste mad.

Pris: 160,00 kr.

Find gaven her
Grillbestik

Grillbestik

I et fuldendt køkken hører sig et godt sæt grillbestik. Godt kød fra grillen bør nydes med det perfekte bestik. Dette Old Farmer Classic sæt fra Gense er et eksempel på et sæt klassisk og flot grillbestik.

Pris: Afhængig af sæt

Find gaven her
Glas til drinks

Glas til drinks

Om de skal bruges til gin og tonic eller til isvand, så er disse krystalglas fra Lyngby Glas perfekte til servering af alle slags drikkevarer. Stilen er elegant og klassisk og vil pynte til enhver lejlighed.

Pris: Pris afhænger af valg

Find gaven her
Lagkagefad

Lagkagefad

Der findes intet bedre end kage. Og en god kage skal selvfølgelig serveres på et pænt lagkagefad. Et flot serveringsfad vil være en god gave til enhver kvinde eller mand, der elsker at stå i det søde køkken.

Pris: Fra 149,00 kr.

Find gaven her
Flødebollekursus hos Social Foodies

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hvem elsker ikke flødeboller? På dette kursus lærer du at lave dine helt egne, lækre, perfekte flødeboller hos Social Foodies i enten Frederiksberg, Århus, Hellerup, Indre by eller Lyngby.
Tag forklædet på, hyg dig og gør dig klar til en lærerig og enormt sjov oplevelse.

Pris: 349,00 kr. pr. person

Find gaven her
Mini pandekagepande

Mini pandekagepande

Denne pandekagepande er perfekt til at lave enten amerikanske pandekager eller blinis. Sådanne en pandekagepande vil være et sjovt input som gave til en hver fest eller anledning. Men samtidig er den også meget brugbar.

Pris: Fra 219,00 kr.

Find gaven her
Tid til kage – kogebog

Tid til kage – kogebog

Kender du en, der elsker at arbejde i det søde køkken? Så er denne kagekogebog af Ditte Julie Jensen den perfekte gave. Ditte var med i DR’s Den Store Bagedyst og har siden hen lavet flere forskellige kagebøger med fantastiske opskrifter på lækre kager.

 

Pris: 249,95 kr.

Find gaven her
Sjove plakater med far jokes

Sjove plakater med far jokes

Man kan idag få mange flotte, grafiske plakater med forskellige citater til at pynte i hjemmet. Dette er blot et eksempel ud af mange, som vi synes, er sjove.

Pris: Fra 199,00 kr.

Find gaven her
Vaffeljern

Vaffeljern

Lækre, sprøde vafler er noget af det bedste, man kan forkæle sig selv med en lørdag formiddag. Men de kræver et vaffeljern for at blive lavet. Derfor er et vaffeljern en fantastisk gave til folk – både unge og gamle – der elsker vafler.

Pris: 299,00 kr.

Find gaven her
Salatbestik

Salatbestik

Det er altid rart at modtage gaver, der er med til at fuldende køkkenet. Og særligt hvis det ser moderne og stilrigt ud. Et salatbestik er en god gave til alle, der nyder at servere god og lækker mad. Det er med til at pynte på bordet og til serveringen.

Pris: 199,00 kr.

Find gaven her
Gavekurv uden alkohol

Gavekurv uden alkohol

Kender du en der skal forkæles med en dejlig gavekurv? Lækre gavekurve kan også findes uden alkohol, men fyldt med gode snacks som nødder, lakrids og bolcher.
En god gavekurv indeholder som regel lidt til en hver smag, så selv de mest kræsne munde kan blive tilfredse.

Pris: Fra 49,00 kr.

Find gaven her
Gavekurv med vin

Gavekurv med vin

Hvem vil ikke sætte stor pris på at modtage en fin gavekurv med god vin. En flaske vin har altid været set på som en fin gestus, som man aldrig kan blive skuffet over.
Gavekurven kan med fordel kombineres med et par gode snacks i form af lakrids, chips eller nødder.

Pris: Fra 229,00 kr. pr. gavekurv

Find gaven her
Dialægt plakater med sjove citater

Dialægt plakater med sjove citater

På disse plakater finder du sjove udtryk. Se f.eks. den sjove ”Danish Sayings” plakat med citater der oversat til engelsk bliver til helt skæve og skøre citater.

Pris: Fra 249,00 kr.

Find gaven her
Citatplakat til kageelskeren

Citatplakat til kageelskeren

Denne plakat hylder alle, der stolt elsker sin søde tand. Her findes sjove og selvironiske citater til en rigtig kageelsker.

 

Pris: Fra 249,00 kr.

Find gaven her
Exit game: escape room derhjemme

Exit game: escape room derhjemme

Elsker du mystik og at løse gåder? Så er et escape room det helt rigtige for dig. Med Exit Games får du brætspil, der spilles derhjemme, hvor I skal løse gåder præcis som i et ægte escape room.

Pris: 229,00 kr.

Find gaven her

Ideer til værtindegaver

Værtsparret har inviteret til sammenkomst og du vil medbringe en værtindegave. Selvom det er et par, der har inviteret, så lægger værtindegaver ofte op til at være gaver, man giver til kvinden i forholdet. Dette ligger også i navnet, værtindegave. Vi har samlet en masse gaveideer til værtindegaver til kvinder her på siden. Vi synes dog ikke at mændene skal snydes, eller parret for dens sags skyld. Derfor finder ud også mange gode ideer til værtindegaver til par og værtindegaver til mænd – eller dette bør nok nærmere kaldes værtsgaver.

Værtindegaver ses ofte at være enten noget lækkert spiseligt. En pakke gode kvalitetsflødeboller eller en god flaske vin. Dette kan både manden og kvinden i forholdet nyde. Andre kommer ofte med blomster til kvinden, som kan stå og pynte på det opdækkede spisebord. Er parret glade for at stå i køkkenet kan det også være lækkert at give specielle salte, vinaigrette eller olier, der kan spice madlavningen en smule op. Alternativt et gavekort til et spændende madlavningskursus.

Ellers er det også blevet populært at give ting, man kan forkæle sig selv med. Alt fra badesalte til personlige plejeprodukter som håndcremer og sæber.

Gode værtindegaver

Værtindegaver skal ikke være en gave, der ødelægger ens budget. Det skal være en lille, symbolsk gave, der viser din taknemmelighed. Derfor har vi samlet en masse gode gaver til under 250,00 kr., da vi ikke mener, at en god værtindegave behøver eller bør koste mere. Har du det økonomiske overskud, så kan du selvfølgelig altid bruge flere penge på gaven. Men her får du en masse ideer, hvor værtsgaven bruges som en tak.

Hvornår giver man værts- og værtindegaver?

Der er i Danmark ikke helt klare regler for, hvornår man giver værtindegaver og hvor stor gaven skal være. Mange “nøjes” med at give en buket blomster, fordi de er i tvivl. Men hvornår bør man egentligt medbringe en værtindegave?

Bør man medbringe en værtindegave når man skal hjem til sine forældre og spise? Vi synes, at du bør se på anledningen. Er det en spontan invitation på aftensmad en almindelig onsdag aften, så mener vi ikke, at du er forpligtet til at medbringe en gave. Det er altid sødt at medbringe en buket blomster, men er anledningen afslappet og uforpligtende, så synes vi ikke, at en værtindegave er nødvendig.
Har værten og værtinden derimod i god tid inviteret til middag, og ved du at de har stået i køkkenet og forberedt mad størstedelen af dagen, ja så synes vi, at du bør medbringe en god gave.

Vi synes også, at man bør tænke på sin relation til værterne. Er det dine forældre, eller andre, som man har et meget afslappet forhold til, så synes vi ikke, at en værtindegave er nær så nødvendig. Er der derimod ikke den helt nærmeste familie, så synes vi stærkt, at du bør overveje at finde en gave.
Selv hvis det er nogle, du er helt tætte med, så synes vi, at man bør overveje at medbringe en lille ting. For hvilken bedre måde findes der at starte en aften på, end at gøre en man holder af glad, ved at medbringe en lille gave. Gaver gør os glade, lige gyldigt anledning, og ligegyldigt størrelsen på gaven. Og derfor er det også fantastisk at give gaver.

Værtindegaver til jul?

Et andet godt spørgsmål, vi ofte oplever er, om man bør medbringe værtindegaver til jul. Julen er i forvejen fyldt med gode gaver. Og du ved næsten med sikkerhed, at værterne juleaftensdag har brugt meget tid i køkkenet på god mad. Vi synes derfor, at juleaften er en oplagt anledning for at medbringe en værtindegave. Enten kan du medbringe lidt sødt, der kan deles senere på aftenen. Ellers kan du medbringe en gave specifikt til værtsparret. Vi synes dog ikke, at denne gave bør være særlig stor. Særligt hvis du i forvejen også har købt en julegave til parret. Det skal være en symbolsk gave. Men det skal heller ikke være en gave, der er så stor, at du nærmest giver dem to julegaver. Det er der ingen der har råd til, og særligt ved juletid.
Men vi synes det er rigtig godt at vise, at man er taknemmelig for juleinvitationen. Vi ved, hvor meget der ligger bag at holde en god og hyggelig juleaften.
Alternativt er en god juleværtsgave at komme og hjælpe værtsparret. Hvis de har brug for hjælp til madlavning eller bordopdækning. Dette bør du dog kun gøre, hvis parret ønsker det.

Værtsgaver til mænd

Som nævnt lægger værtindegaver ofte op til, at det er kvinden der får en gave. Blomster eller søde sager. Men nogle gange vil du også blive inviteret i byen alene af en mand. Og hvad giver man lige til ham? Mænd og blomster passer bare ikke altid lige så godt sammen som kvinder og blomster. Vi har derfor samlet en masse værtsgaver der også fungerer til mænd. Så står du og mangler en værtindegave til mænd, så er der også masser af gode muligheder her på dingaveguide. Du kan finde inspiration til gave til både mænd, kvinder og par.

Gennemsnitlige anmeldelse:

5,0
5,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk100%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

God vært fortjener god gave

17. maj 2019

Jeg har flere gange fundet gode værtindegaver på jeres gode side.

Frank Glev