Bryllupsgaver

Den store dag er kommet, hvor det kommende brudepar skal giftes. Sløret er sat på håret og slipset er bundet. Dette er en af de største dage i deres liv, og alt skal være perfekt. Inklusiv den bryllupsgave du vil medbringe. Du skal finde en gave til brudeparret, som både tilgodeser bruden og gommen. Vi har samlet en masse ideer til bryllupsgaver inden for alle prisklasser, så du let kan få inspiration til den bedste bryllupsgave.

Minicruise til Oslo

Minicruise til Oslo

Nyd 3 dage sammen på et minicruise fra København til Oslo og tilbage igen. I får to overnatninger på Oslofærgen adskilt af ca. 7 timer i Oslo. Med barer, casino og lækre restauranter på færgen får I et par fantastiske dage sammen.

Pris: Fra 398,00 kr. pr. person

Find gaven her
Loungestol

Loungestol

En god loungestol kan være med til at sætte rammen for det perfekte rum. Med et flot og moderne design vil disse stole være en perfekt gave til en, der går op i sin indretning.

Stolene fås med forskelligt stof og farver, så der kan findes en til enhver smag.

Pris: 5995,00 kr.

Find gaven her
Sort bestiksæt

Sort bestiksæt

Flot og unikt bestiksæt med ialt 16 dele. Det sorte og stilrige look er meget moderne i dagens Danmark. Sættet vil give et unikt præg til en hvert hjem.

Pris: 789,00 kr. for 16 dele

Find gaven her
Barstole

Barstole

Til ham eller hende der går meget op i sit hjem og indretning vil disse barstole være en sikker vinder. De er stilrige og moderne designet, og kan fås i et hav af forskellige farver og med forskellige træsorter.

Pris: 2995,00 kr.

Find gaven her
Storbyferie

Storbyferie

Står du og skal finde en god gave til et højere budget, hvor der er mulighed for god kvalitetstid med hinanden, så er en storbyferie den perfekte gave. Det kan være alt fra en forlænget weekend til en uges ferie, hvor I får oplevet en masse sammen.

Pris: Pris afhængig af destination

Find gaven her
Pizzakursus i Århus

Pizzakursus i Århus

Vil du lære at lave den perfekte pizza? Så skal du tage til pizzakursus i Århus. Her lærer I alt fra at arbejde med pizzadejen til afbagning af pizzaen. Og til sidst får I selvfølgelig lov at spise de kreationer, I har lavet.

Et pizzakursus hos Birks Køkken er en alternativ og sjov oplevelsesgave, som med garanti vil medbringe smil og glæde.

Pris: 449,00 kr. pr. person

Find gaven her
Hotdogkursus i København

Hotdogkursus i København

Vil du gerne give en anderledes oplevelse, som ingen andre giver? Så overvej et hotdogkursus. På dette kursus lærer du alt om pølser, toppings og pølsebrød. Det vil ud tvivl blive en sjov og anderledes oplevelse for dig og ham eller hende, du holder af.

Pris: 395,00 kr. pr. person

Find gaven her
Spadag hos Lübker Square i Nimtofte

Spadag hos Lübker Square i Nimtofte

Vil du gerne give en spa-gave, men har ikke råd til det helt store ophold? Så er en spa-dag hos Lübker Square en rigtig god mulighed. Man får fri adgang til hele deres spa-område, som oser af afslapning og hygge. Her får man hurtigt flere timer til at gå, med dem, man holder af.

Det er muligt at tilkøbe yderligere behandlinger.

Pris: Fra 299,00 kr. pr. person

Find gaven her
Tablet

Tablet

Tablets er en god mellemting mellem computere og smartphones. Tablets er typisk hurtigere og har større skærme end smartphones og egner sig derfor til de opgaver, som de fleste bruger computeren til. Tablets kan bruges i hjemmet, men også på farten med deres indbyggede batteri.

Pris: Fra 1000,00 kr.

Find gaven her
Baristakursus

Baristakursus

Lær at lave lækre espressoshots og mælkeskum til baristakursus. Til sådanne kurser lærer du alt om kaffesmagning, kaffebrygning og mælkeskum. Det er den perfekte gave til ham eller hende, der elsker kaffe. Og det er en sjov oplevelse, som I kan lave sammen.

Pris: Fra 499,00 kr. pr. person

Find gaven her
Vinsmagning

Vinsmagning

Denne gave er perfekt til ham eller hende, der elsker vin. Tag ud og udforsk jeres smagsløg, hvor I får lov at smage på 6-7 vine over 2-3 timer. I vil smage på vine fra hele verden rundt og finde hvilken, der er jeres favorit.

Dette er en hyggelig gave, der kan nydes med dem du holder af.

Pris: Fra 299,00 kr. pr. person

Find gaven her
Brætspil: Tegn og gæt

Brætspil: Tegn og gæt

Tegn og gæt er et brætspil, der har eksisteret længe. Og det bliver ved med at blive solgt: og med god grund. Det er et spil, der ikke stopper med at være underholdende. Tegn og gæt er et spil hvor hele familien kan være med, og du er garanteret at være underholdt.

Pris: 349,95 kr.

Find gaven her
Flødebollekursus

Flødebollekursus

Hvem elsker ikke flødeboller? På dette kursus lærer du at lave dine helt egne, lækre, perfekte flødeboller hos Social Foodies i enten Frederiksberg, Århus, Hellerup eller Lyngby.

Tag forklædet på, hyg dig og gør dig klar til en lærerig og enormt sjov oplevelse.

Pris: 299,00 kr. pr. person

Find gaven her
Dinner in the dark i København

Dinner in the dark i København

Dinner in the dark er en oplevelse, der virkelig sætter dine sanser på prøve. Du vil få serveret en 3-retters menu inklusiv drikkevaremenu i bælgragende mørke. Den mørke oplevelse fås hos Dark Waitor i København, og det vil være en oplevelse, der vil gå lige i mindebogen hos dig og den heldige modtager af gaven.

Pris: 1195,00 kr. pr. person

Find gaven her
Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

Kender ud en rigtig chokoladeelsker, så vil et Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus i Odense være den perfekte oplevelsesgave. Kurset varer 2 timer, og her vil I lære at temperere chokolade, pynte chokolade og lave lækre smage til fyldte chokolader.

Og findes der noget, der får kærlighed til at blomstre ligesom chokolade? Det tror vi næppe.

Pris: 299,00 kr. pr. person

Find gaven her
Fladskærms TV

Fladskærms TV

Hvis du skal give en stor, men perfekt, gave er fladskærmen det helt rette køb. Danskere bruger generelt meget tid foran tv’et og derfor bør udstyret også være i orden, så man får mest muligt ud af fornøjelsen.

Pris: Fra 1199,00 kr.

Find gaven her
Biopejs til bord

Biopejs til bord

Kommer man ikke fra et hjem med en brændeovn, så kan en lille biopejs være med til at give sammen slags hyggelige stemning. Denne lille fine biopejs passer perfekt til et bord, så den er let at få ind i alle slags hjem.

Pris: 599,00 kr.

Find gaven her
Bakkebord med træbakke

Bakkebord med træbakke

Et bakkebord er en moderne vej til opbevaring af diverse nips og småting. I denne pakke fås både et bakkebord og en træbakke, der kan tages af og bruges seperat.

Træbakken kan vælges i flere farver, så den passer ind i enhver stil.

Pris: 3394,00 kr.

Find gaven her
Frøken Jensens Sovs og Sauce

Frøken Jensens Sovs og Sauce

Frøken Jensens kogebog er en gammel klassiker af en kogebog. Og denne udgave af kogebogen fokuserer på den madvare alle vi danskere elsker allermest: sovs.

Du får en hel bog fyldt med opskrifter på forskellige sovser og saucer. Dette er en gave, der er oplagt både som en seriøs gave eller en sjov drillegave.

Pris: 69,95 kr.

Find gaven her
Figurer fra Kaj Bojesen

Figurer fra Kaj Bojesen

Kaj Bojesen har efterhånden lavet mange forskellige figurer, og de er stadig meget populære i de danske hjem. Figurerne ses som en eksklusiv gave, og du går derfor sjældent galt i byen med sådan en. Du kan finde alt fra aber til fugle og elefanter.

Pris: Pris afhængig af figur

Find gaven her
Gryder og kasseroller

Gryder og kasseroller

Til god madlavning – og til næsten al madlavning – kræves der gryder og kasseroller. Om man skal til at flytte hjemmefra, eller om man trænger til et nyt sæt gode gryder, så er der mange muligheder.

Gryder og kasseroller fås idag i alle størrelser, former og priser. Gå derfor på jagt efter en god gryde, der passer lige præcis til din modtager af gaven.

Pris: Fra 299,95 kr.

Find gaven her
Romsmagning

Romsmagning

Vil du gerne prøve en anderledes, men stille og rolig oplevelsesgave, så anbefaler vi at tage til romsmagning.

Til romsmagning får man lov at smage på flere forskellige rom, imens man hører om de forskellige rom og deres brygning.

Pris: Fra 199,00 kr. pr. person

Find gaven her
Plakat til fingeraftryk

Plakat til fingeraftryk

Til denne plakat kan der tilkøbes en stempelpude og tusch, så alle gæster til festen kan sætte sit fingeraftryk som et blad på træet.

Dette er en personlig form for “gæstebog”, og træet kan både fås til fester som barnedåb, konfirmation eller bryllup.

Pris: Fra 199,00 kr.

Find gaven her
Skærebræt

Skærebræt

Med god madlavning hører et godt skærebræt. Et lækkert skærebræt vil altid falde i god jord, hos en der elsker at stå i køkkenet og lave mad. Derudover er skærebrætter også rigtig flotte at bruge til eksempelvis servering af mad.

Dette håndlavede spækbræt i asketræ kan fås i 4 forskellige størrelser.

Pris: Fra 209,00 kr.

Find gaven her
Cognacglas

Cognacglas

Hvis man elsker at nyde et godt glas cognac, så er man også nødt til at investere i nogle rigtige cognacglas. Cognacglas findes i mange flotte, forskellige udseender, og disse fra Eva Solo er et godt bud på glas med et moderne og elegant design.

Pris: 160,00 kr.

Find gaven her
Champagneglas

Champagneglas

Når klokken slår 24.00 nytårsaften skal der fejres med champagne, god mad og højt humør. Dertil hører sig flotte champagneglas til at fejre det nye år. Alternativt kan de også bruges til at servere kreative drinks i eller andre lækre drikke.

Pris: Fra 109,00 kr.

Find gaven her
Brødrister

Brødrister

Denne flotte, alternative og stilrige brødrister vil klæde ethvert køkken. Dens nymoderniserede, gammeldags, retrodesign vil være en god og speciel gave at modtage.

Pris: Pris afhængig af mærke

Find gaven her
Grillbestik

Grillbestik

I et fuldendt køkken hører sig et godt sæt grillbestik. Godt kød fra grillen bør nydes med det perfekte bestik. Dette Old Farmer Classic sæt fra Gense er et eksempel på et sæt klassisk og flot grillbestik.

Pris: 899,00 kr. for 8 dele

Find gaven her
Bestiksæt

Bestiksæt

Et flot bestiksæt kan sætte prikken over i’et på et flot opdækket bord. Det kan være til et ungt menneske, der skal til at flytte hjemmefra, eller om det er til brudeparret, der skal have fornyet deres hjem. Flot bestik kan være med til at sætte stilen i hjemmet.

Pris: 569,00 kr. for 48 dele

Find gaven her
Champagnesabel

Champagnesabel

Champagnesabler har længe været forbeholdt de velhavende, men i dag finder man sablerne i mange danske hjem. Champagnesablen kan give enhver festlig andledning en ekstra elegance og gøre den uforglemmelig.
Sablen skal blot føres langs champagneflaskens hals, hvorefter flaskens tud vil poppe af i en blød bevægelse.

Pris: 600,00 kr.

Find gaven her
En flot vase

En flot vase

En buket blomster kan gøre enhver kvindes knæ bløde. Hver gang hun kigger på dem vil hun blive glad og have dig i tankerne.
Det er nødvendigt med en vase for at blomsterne kan holde til at stå i stuetemperatur. Der findes mange flotte vaser, som kan passe ind i enhver stilart i hjemmet.

Pris: Priser fra 349,00 kr.

Find gaven her
Vinsæt med proptrækker

Vinsæt med proptrækker

Hvis du kender en, der er vild med alt, der har med vin at gøre, så er dette vinsæt en oplagt gave. I sættet fås en proptrækker, en champagneprop, en dråbefanger og en sænkeprop. Sættet er præsenteret i en flot æske og vil falde en god jord hos en vinelsker.

Pris: 249,95 kr.

Find gaven her
Rødvinsglas

Rødvinsglas

Hvad er bedre end et godt glas rødvin til en god mediumstegt bøf? Og et godt glas rødvin bør serveres i gode rødvinsglas for at få det meste ud af oplevelsen.

Flotte rødvinsglas kan idag fås i flere forskellige former og størrelser, så der er noget, der passer til enhver smag.

Pris: Fra 109,00 kr.

Find gaven her
Hvidvinsglas

Hvidvinsglas

Et glas koldt, smagfuldt hvidvin bør nydes i flotte hvidvinsglas. Derfor er disse glas en god gave til en, der holder af at drikke og servere hvidvin.

Hvidvinsglas fås i mange forskellige designs, hvor vi her viser et eksempel på moderne og stilrige glas.

Pris: Fra 109,00 kr.

Find gaven her
Elektronisk p-skive

Elektronisk p-skive

Kender du en, der skal have hjælp med at undgå parkeringsbøder? Med en elektronisk p-skive skal man ikke længere selv huske at stille p-skiven. Dermed skal man ikke længere bekymre sig om at være glemsom, når bilen skal parkeres.

Pris: Fra 249,00 kr.

Find gaven her
Vandrerygsæk

Vandrerygsæk

Kender du en, der skal på vandretur, så er en god kvalitets vandrerygsæk den perfekte gave. Dette kan være sabbatåret efter man er blevet student eller måske på bryllupsrejsen. I alle tilfælde skal man i hvert fald ikke gå ned på udstyr.

Pris: 899,00 kr.

Find gaven her
Rejsetaske

Rejsetaske

Står man og skal ud på en rejse, måske i sabbatåret efter studentertiden, så er en god rejsetaske nødvendig. Dette er en god, praktisk gaveide, som vil gøre alle rejseplaner meget lettere.

Pris: 599,00 kr.

Find gaven her
Whiskykaraffel og glas i krystal

Whiskykaraffel og glas i krystal

Til enhver whiskyelsker følger et flot whiskysæt, der kan pynte i hjemmet. Lavet i krystalglas og med et klassisk og elegant design, vil whisky blive en helt ny oplevelse.

Pris: 699,00 kr.

Find gaven her
Sous Vide

Sous Vide

En sous vide er en køkkenmaskine, der hjælper med den perfekte tilberedning af al slags kød. Det er den perfekte gave til en, der elsker at lave mad eller til manden, der har alt.

Pris: 2999,95 kr.

Find gaven her
Træbakke

Træbakke

Kender du en, der skal forkæles med morgenmad på sengen? Eller en som går meget op i sin indretning? Så er en træbakke som denne en rigtig god gave. Bakkerne fås i forskellige træsorter og farver.

Pris: 1199,00 kr.

Find gaven her
Sækkestol

Sækkestol

Denne stilrige sækkestol egner sig perfekt til både indendørs og udendørs brug. Dens moderne og simple design, der formår at gøre en sækkestol flot, vil være en perfekt gave, til én der går op i sit hjem.

 

Pris: 2599,00 kr.

Find gaven her
Spadag på Marienlyst strandhotel

Spadag på Marienlyst strandhotel

En hel dag med selvforkælelse, godt selskab og fuldstændig afslapning. Kan man ønske sig mere? Her fås fri adgang til spafaciliteterne på stedet og det er muligt at tilkøbe yderligere spabehandlinger.

Pris: 395,00 kr. pr. person

Find gaven her
Romantisk ophold

Romantisk ophold

Forkæl den du har kær med et romantisk ophold på et nydeligt gods eller hotel i smukke omgivelser. Om det skal være en gourmetophold, der udfordrer jeres smagsløg eller et idyllisk ophold i Danmarks smukke natur, så skal I nok kunne finde noget der passer til jer.

Pris: Fra 850 kr.

Find gaven her
Spaophold

Spaophold

Der er ikke noget så afslappende som et spaophold. Et spaophold fungerer som en miniferie for krop og sjæl og er egner sig rigtig godt til et afbræk fra hverdagens stress og jag.
Spaophold inkluderer ofte en overnatning med fri benyttelse af forskellige wellness faciliteter.

Pris: Fra 2190,00 kr.

Find gaven her
Gavekurv med vin og øl

Gavekurv med vin og øl

Hvem vil ikke sætte stor pris på at modtage en fin gavekurv med god vin. En flaske vin har altid været set på som en fin gestus, som man aldrig kan blive skuffet over.
Gavekurven kan med fordel kombineres med et par gode snacks i form af lakrids, chips eller nødder.

Pris: Fra 275,00 kr. pr. gavekurv

Find gaven her

Gaveideer til bryllup

Mange har nok set, de amerikanske film, hvor det det kommende brudepar går og scanner stregkoden på alle tingene i en butik. Faktisk er det ofte kun bruden, man ser gøre dette i filmene. På den måde får de dannet sig en ønskeseddel. Sådan fungerer det ikke helt i Danmark – og gudskelov, har vi lyst til at sige.
Netop i de film skiltes det ofte som om, at brylluppet er brudens dag. Men her på vores gaveguide har vi gaveideer til parret, så det ligeså meget er mandens store dag, som det er brudens store dag. Der er to personer, der bliver gift.

Og det er netop en stor dag. Faktisk er det nok en af de største dage i brudeparrets liv. Og du er inviteret til at være en del af dagen. Det skal være intet mindre en perfekt, så du vil selvfølgelig gerne komme med den perfekte bryllupsgave. Mangler du en gaveide til bryllup så kig her på vores gaveguide. Vi har samlet en masse ideer til gode bryllupsgaver, så du kan være med til at gøre parret ekstra glade.

Budget for bryllupsgaver

Hvad skal sådan en god bryllupsgave koste? Det afhænger selvfølgelig af en masse både åbenlyse og mindre åbenlyse faktorer.
Først om fremmest: hvor tæt er du med brudeparret? Generelt synes vi, at budgettet for en bryllupsgave bør være lidt højere end en “almindelig” fødselsdagsgave eller julegave. Men dette afhænger selvfølgelig også at, hvor tæt relateret du er med brudeparret. Nærmere familie og venner bør man bruge en smule ekstra på.

Derudover afhænger det også af, hvad du er inviteret til. Til nogle bryllupper holder brudeparret først en reception efter vielsen, før den egentlige fest starter. Dette giver ofte en anledning til at invitere flere folk til receptionen end til selve festen. Kollegaer, naboer og bekendte inviteres ofte til receptionen, hvor kun den tætteste familie og de nærmeste venner inviteres til selve festen.
Er du inviteret til selve festen så bør du også give den større gave. Er der du derimod blot inviteret til reception, så forventes heller ikke den største og dyreste gave fra din side af.

En gammel tommelfingerregel siger, at man bør give en gave for samme pris som kuvertprisen til festen. Afhængig af hvordan brudeparret vælger at holde festen, så kan dette være vejledende. Holder brudeparret dog et slotsbryllup, så kan det hurtigt blive en meget dyr kuvertpris. Så lad det være vejledende. Ofte ser vi, at en meget stabil bryllupsgave pris ligger på omkring de 500,00 kr. Men igen: dette er blot vejledende og meget afhængig af din relation til parret.

Forslag til bryllupsgave

Har brudeparret lavet en ønskeseddel, så er det selvfølgelig oplagt at finde en gave derfra. Mangler ud alligevel inspiration, så er du kommet til det rette sted.

Med et bryllup medfølger også mange og dyre udgifter for det kommende brudepar. Derfor er en god bryllupsgave også ofte pengegaver. Hvis du synes, det er kedeligt “bare” at give penge i gave, så synes vi du skal se vores guide i, hvordan man gør “kedelige gaver” mere spændende.
Der findes oceaner af måder at forklæde pengegaver, så de blive sjove og spændende for gavemodtageren.

Og netop sjove bryllupsgaver kan skille sig godt ud fra mængden. Parret kommer til at få mange gaver den dag, og man vil gerne have, at de lægger særligt mærke til ens gave. Første regel: husk altid at vedlægge et kort til gaven. En gave kan hurtigt forsvinde i mængden på et stort gavebord. Det er derfor lettere for brudeparret at holde styr på det hele, hvis du vedlægger et kort, hvori der også står, hvad du har givet. Det vil nemlig være ubehageligt som brudepar at stå tilbage med gaver, som man ikke ved, hvem man skal takke for.

Bryllupper, traditioner og overtro

Med et bryllup forbindes mange traditioner og megen overtro. Spidsen af gommens sokker skal klippes af. Kvinder må ikke bære røde kjoler, da du signalerer at have et forhold til gommen. Kvinder må ikke bære sorte kjoler, da man dermed sørger over brylluppet.
Og noget så simpelt: du må ikke give knive i bryllupsgave, da dette er forbundet med ulykke.

Så skal du undgå at give knive i bryllupsgave? Det afhænger fuldstændig af brudeparrets og din egen overtro. Hvis brudeparret har skrevet det på deres ønskeseddel, så ser vi ingen grund til at følge denne regel. Men er brudeparret meget overtroisk og holder sig til traditionerne, så bør i genoverveje om knivsættet kan vente til en julegave.

Bryllupsgave til sæsonen

Særligt august og september vrimler med bryllupper. Det er storsæson for bryllupper, og med god grund. Det danske vejr viser sig også med os i disse måneder, og de fleste drømmer om et smukt sommerbryllup med sol og varme.

Her på dingaveguide får du masser af inspiration til alle typer af gaver. Gaver inden for alle prisklasser. Gaver der passer til sæsonen og til brudeparret. Kig rundt og find inspiration – der er noget til enhver smag. Vil du give den praktiske gave, nyttige gave, sjove, personlige eller romantiske gaver, så har vi eksempler på alle slags.