Gaver til 2-årig

Står du og mangler en gaveide til en 2-årig? Den lille er ved at blive større, og begynder at forstå ting. De kan nu selv udtrykke sig sprogligt, hvilket betyder, at de begynder at kunne fortælle om deres behov. Og de begynder derfor også at forstå, hvad det vil sige at få gaver, og at vide hvad der kunne være sjovt at ønske sig. Legetøj er i hvert fald sjovt. Ikke desto mindre er det stadig ikke helt let at finde gaver til en 2-årig. Vi har her på siden samlet en masse gaveideer til 2-årige. Så står du og mangler en gave, så læs endelig med og lad dig inspirere.

Foam Clay til børn

Foam Clay til børn

Foam Clay er en af de nye versioner af den gode gamle modellervoks. Foam Clay er et sjovt modelleringslegetøj, som de små vil kunne bruge timer på. Og det er ikke kun de helt små i familien, der vil synes, at dette legetøj er sjovt. Både unge, voksne og ældre vil kunne falde i og nyde dette legetøj.

Pris: 119,95 kr.

Find gaven her
De første ord – papbog

De første ord – papbog

Denne papbog indeholder billeder af letgenkendelige ting og dyr. Dette kan være et godt redskab når den helt lille skal lære at tale og huske. Det er en hyggelig og kreativ måde at lege med sit barn samtidig med, at det er lærerigt for de små.

Pris: 129,95 kr.

Find gaven her
Silk Clay kuffert

Silk Clay kuffert

Silk Clay er endnu en af de nye former for god gammeldags modellervoks. Silk Clay er silkeblødt og tørrer ind til en skum-agtig konsistens. Silk Clay leder op til mange timers leg for både de helt små børn og voksne.

I denne kuffert fås mange forskellige farver, men man kan også købe mindre pakker.

Pris: 299,95 kr.

Find gaven her
Sød kjole til pige

Sød kjole til pige

Alle små piger er små prinsesser. Og alle små piger ser ekstra søde ud, når de får en lille fin kjole på. Der findes et hav af sjove, søde og flotte kjoler til små piger derude. Så slå dig løs og find den helt rigtige kjole til den lille prinsesse.

Pris: 349,00 kr.

Find gaven her
H. C. Andersens samlede eventyr og historier

H. C. Andersens samlede eventyr og historier

H. C. Andersen er og må være en af de største legender i Danmark. Og hans eventyr og historier bør fortsætte med at blive husket i alle de kommende generationer. Derfor synes vi denne pakke med hans samlede værker er en fantastisk gave. Den kan følge en igennem hele livet, så H. C. Andersens eventyr altid vil blive husket.

Pris: 349,95 kr.

Find gaven her
Blok puslespil til de små

Blok puslespil til de små

Når små børn begynder at udforske og lære, så kan sådan et blokpuslespil være en genial gave. Puslespillets skarpe farver er med til at udfordre barnet, og mønstret, der skal samles, er med til at styrket barnets motorik. Samlet set er dette altså en lærerig og sjov gave for et barn.

 

Pris: 151,00 kr.

Find gaven her
Dukkevogn i træ

Dukkevogn i træ

Flot, klassisk dukkevogn i træ. Et fantastisk stykke legetøj til når de små har lært at gå. Den kan både fungere som gåvogn, men også som opbevaring af dukker og bamser for både drenge og piger.

Pris: 349,00 kr.

Find gaven her
By KlipKlap Square madras

By KlipKlap Square madras

Denne fantastisk flotte madras måler 115x115x8 cm og er perfekt til enten stuen eller børneværelset hos en familie, der lige har fået et nyt lille medlem. Madrassen er perfekt til både hygge og leg med den lille ny, og den kan bruges som legested og opbevaring til legetøj.

Pris: 2300,00 kr.

Find gaven her
Elefantbamse

Elefantbamse

Alle børn elsker at kramme og putte med deres bamser. Elefantbamsen er en dejlig og blød bamse som uden tvivl vil blive et hit hos den lille.
Det gør ikke noget hvis bamsen bliver beskidt eller snavset, da den kan holde til at blive vasket i vaskemaskinen ved 30 grader.
Bamsen kan findes i flere farver: grå, lyserød og blå.

Pris: 128,00 kr.

Find gaven her
Skoleplakat til børneværelset

Skoleplakat til børneværelset

På hvide vægge vil det altid pynte med billeder eller plakater. Disse skoleplakater er anderledes og sjove at have hængende i et børneværelse. Og samtidig er de lærerige. Når barnet når en alder, hvor det er sjov at lære, så er disse plakater ekstra sjove at have hængende.

Der kan vælges mellem alt fra biler, fugle og dinosaurer.

Pris: 219,00 kr.

Find gaven her
Plakat til børneværelset

Plakat til børneværelset

Der findes mange forskellige måder at dekorere et børneværelse pænt. Flot vægpynt er en nem og hurtig måde at få noget farve tilføjet til værelset.

Der findes en masse søde og sjove plakater, der egner sig godt til børneværelset. Både til små prinsesser eller små supermænd.

Pris: Fra 99,00 kr.

Find gaven her
Sjovt sengetøj til pige

Sjovt sengetøj til pige

Dette sjove sengetøj til piger vil kunne få enhver pige til at føle sig som en prinsesse. Er hun til prinsesser eller andre sjove motiver, så er sengetøj med et sjovt motiv en anderledes, sjov og god gave.

Pris: 469,00 kr.

Find gaven her
Badedragt til pige

Badedragt til pige

Sol og sommer kræver lækkert badetøj. Og det synes vi denne badedragt er: lækker. Den er sød, smuk og flot på samme tid. Det er den perfekte badedragt til en lille pige, der skal nyde sommeren i en lækker pool eller lækkert havvand.

Pris: 249,00 kr.

Find gaven her
Lampe formet som en sky

Lampe formet som en sky

Denne flotte lampe er klart en af vores favoritter! Dens udseende er så fin og stilrig, og den vil klæde ethvert børneværelse – både babyværelser og værelser til større børn. Lysniveauet kan justeres så den let kan bruges til sengelampe.

Pris: 499,00 kr.

Find gaven her
Navnetog i træ

Navnetog i træ

Hvis du vil give en personlig gave til en nyfødt, så er dette flotte navnetog i træ en fantastisk gaveidé. Det vil klæde ethvert børneværelse, og ellers vil det se fantastisk ud som dekoration til en barnedåb eller børnefødselsdag. Det er også en ekstra sjov gave, når et barn skal til at lære, at stave til sit eget navn.

Man køber lokomotiv, togvogn og bogstaver separat, så du selv kan sammensætte navnet.

Pris: 19,95 kr. pr. bogstav

Find gaven her
Stableklodser

Stableklodser

Stableklodser er en gaveidé, der kan være med til at styrke et barns motorik og læren. Klodserne er med farverige motiver af både dyr og bogstaver, som kan bruges lærerigt.

Klodserne er lavet af stærkt pap, så de er yderst børnevenlige.

Pris: 139,00 kr.

Find gaven her
Knoppuslespil i træ

Knoppuslespil i træ

Et knoppuslespil er beregnet som et begynder puslespil og kan bruges af børn helt ned til 1 år. Et puslespil kan hjælpe barnet med at forstå mønstre og forme, samt træne motorikken og koncentrationen.
Et puslespil i træ er meget hårdfør og kan holde til at barnet tager brikkerne i munden eller kaster med dem.

Pris: Fra 49,00 kr.

Find gaven her
Plakat med stjernetegn

Plakat med stjernetegn

Disse grafiske plakater med stjernetegn er en let måde, at give en personlig gave, til en du holder af. Plakaterne fås både med rosa eller blå baggrund og du kan finde dem med alle stjernetegn.

Pris: Fra 99,00 kr.

Find gaven her

Den bedste gave til en 2-årig

Og hvad er så en god gave til et 2-årigt barn? Ja, det er begyndt at forstå mere. De ved, hvad gaver er. De ved, at det er sjovt at modtage gaver. Men barnet tror eller forventer som regel, at noget sjovt er lig med legetøj, dukker eller legobiler. Barnet har lært at åbne gaverne selv, og derfor vil man selvfølgelig gerne overraske barnet med noget, som han eller hun bliver glad for. Men betyder dette, at man kun kan give dem legetøj og bamser? Der findes masser af godt legetøj til 2-årige på markedet, og det er bestemt ikke en dårlig mulighed. Der findes faktisk rigtig meget legetøj til drenge og piger på 2 år, som kan være både lærerigt og kreativt samtidig med, at det er sjovt.

Men legetøj er langt fra det eneste, der er gode gaver til et 2-årigt barn. Hvis man gerne vil give en mere praktisk gave, så skal man lære, hvordan man “pakker det praktiske ind” i en sjov “udklædning”. Du skal altså give noget, der i et barns øjne ser lige så sjovt ud om legetøj.
I 2-års alderen begynder børn rigtigt at udvikle deres motorik. Meget forskelligt legetøj kan i dag købes, der hjælper børnenes udvikling i gang.

I 2-års alderen begynder børnene også at blive mere selvstændige. De vil gerne selv prøve at tage tøj på. De vil gerne selv prøve at skære maden ud. Giv dem en gave, der lader dem få lov at prøve at være selvstændig. Giv dem for eksempel en flot ny trøje og sig, at “det kun er dem selv, der kan tage den på. Det kan mor og far ikke finde ud af. Det skal de selv gøre”. Selv de mindste og mest normale gaver kan gøres til lærerige gaver.

2-års alderen

På trods af at de små begynder at blive mere selvstændige i denne alder, så synes vi stadig ikke at gaverne bør differentieres efter drenge og piger endnu. Selvfølgelig kan man finde både “pigelegetøj” og “drengelegetøj” i denne alder. Og farver har også meget at sige. Men vi har valgt at samle drenge og piger under “gaver til 2-årige”, da vi synes at rigtig mange af gaverne går igen ved begge køn. Og hvis der endelig er en forskel, så kan den samme ting ofte findes i en anden farve, der passer bedre til lige præcis dit barn. Så om det er en gave til en pige på 2 år eller en gave til en dreng på 2 år, du søger, så lad dig endelig inspirere. “Pigegaver” kan oftest findes i en drengeversion rimelig let, så der er massere af muligheder her på siden.

Vi har samlet en masse gaveideer til 2-årige – og for den sags skyld også gaveønsker til 2-årige – her på siden. Det skal hos os være let og hurtigt at bruge guiden og lade sig inspirere til gode gaver.
Så skal du finde en fødselsdagsgave til en 2-årig, eller bruge en julegave til en 2-årig – ja, så er du kommet til det rette sted.
Husk dog på, at alle børn udvikler sig i forskelligt tempo. Vi anbefaler derfor, at du også søger inspiration på vores siger for gaver til 1-årige og gaver til 3-årige. Nogle børn udvikler sig langsommere end andre, og nogle børn udvikler sig hurtigere end andre. Derfor vil man til nogle børn også kunne finde relevante gaver i aldersgrupperne lige omkring de 2-årige.

Oplevelsesgaver til børn

Når dit barn fylder 2 år, så vil han eller hun så småt være begyndt at forstå en masse ting. Og derfor bliver det nu relevant at snakke om oplevelsesgaver til børn. Hvornår kan man begynde at give oplevelser i gave til små børn? Du vil sagtens kunne lave sjove ting og opleve noget med et barn på 2 år. I vil kunne tage i zoologisk have sammen eller tage i et legeland. Men er disse oplevelser noget, som en 2-årig vil nyde at få i gave?

Vi synes det kommer an på barnets udvikling og din måde at præsentere gaven på. Hvis dit barn elsker at komme ud og lave sådanne ting, så vil der være muligheder for at gøre en oplevelsesgave til en kæmpe succes. Men det kræver også, at oplevelsesgaven ikke “bare” gives som et hvidt stykke papir, hvorpå der står “Vi skal i zoologisk have den 8. april, knus mor og far”.
I 2-års alderen får du meget ud af at visualisere dine ord. Den lille forstår intet af, hvad der står på papiret. Han eller hun er nødt til at se det i form af billeder. Så lav en kollage med en masse forskellige af junglens dyr. Eller køb nogle legetøjsfigurer, læg dem samlet i en kasse, og fortæl, at I skal ud og se alle dyrene i virkeligheden. Inden turen kan i på den måde også øve, hvad de forskellige dyr hedder.
Hvis du finder en kreativ måde at præsentere oplevelserne på, og hvis du formår at få det lille barn til at forstå, hvad I skal og glæde sig til det, så synes vi, at det kunne være allertiders gave.

Ellers så frygt ikke. I kommer til at få mange gode år sammen når han eller hun bliver ældre, hvor I kan nå at få mange gode oplevelser sammen.