Kagekurser

Drømmer du om at blive den næste vinder af ”Den store bagedyst”? Eller elsker du bare at lave flotte kager til festlige lejligheder? Uanset dit ambitionsniveau, så er dette kursus lige sagen. På et kagekursus lærer du at mestre kagekunsten, og fremtrylle de mest fantastiske kreationer både i forhold til smag og udseende. Du kan også dele oplevelsen med én som du holder af, og nyde en hyggelig dag med masser af dejlig kage.

Indeholder reklamelinks

Kagekursus hos Karoline Trier

Kagekursus hos Karoline Trier

Hos Karoline Trier i København kan I komme på kursus i at lave kage. Her vil I lære diverse grundteknikker i det søde køkken.

Pris: 795,00 kr.

Find gaven her
Flødebollekursus hos Social Foodies

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hvem elsker ikke flødeboller? På dette kursus lærer du at lave dine helt egne, lækre, perfekte flødeboller hos Social Foodies i enten Frederiksberg, Århus, Hellerup, Indre by eller Lyngby.
Tag forklædet på, hyg dig og gør dig klar til en lærerig og enormt sjov oplevelse.

Jylland & Sjælland

Pris: 349,00 kr. pr. person

Find gaven her
Chokoladekursus med fransk chocolatier

Chokoladekursus med fransk chocolatier

Til chokoladekursus hos Terrible i København vil i blive undervist i kunsten chokolade. Her vil i lære at lave forskellige chokolader.

Pris: 499,00 kr.

Find gaven her
Macaronkursus med fransk dessertkok

Macaronkursus med fransk dessertkok

Terrible i København byder på macaronkursus. Den lille franske kage er teknisk svær at lave, så her får du et gennemgående kursus af en fransk dessertkok.

Pris: 449,00 kr. pr. person

Find gaven her
Flødebollekursus hos Det søde liv

Flødebollekursus hos Det søde liv

Hos Det søde liv i Vester Skerninge kan I komme til flødebollekursus hvor I lærer at lave flødebolleskum med smag og temperere chokolade til overtræk.

Pris: 324,00 kr. pr. person

Find gaven her
Flødebollekursus deluxe hos Det søde liv

Flødebollekursus deluxe hos Det søde liv

Til deluxe flødebollekursus hos Det søde liv i Vester Skerninge får I et længere kursus, hvor I lærer om flødebolleskum og chokoladetemperering.

Pris: 450,00 kr. pr. person

Find gaven her

Kunsten bag kagebagning

Uanset om du er mest til drømmekage eller konditorkage, så er et kagekursus lige noget for dig. På dingaveguide har vi samlet de bedste kagekurser, så du kan forbedre din kagebagningsteknik, og lære kunsten bag en god kage. At bage er nemlig ikke bare a piece of cake, da det kræver balance mellem ingredienserne, så de komplimenterer hinanden. En kage skal have den rette blødhed og tekstur. Og så skal den ikke mindst se godt ud og smage fantastisk.

Et kagekursus foregår typisk hos en konditor eller bager, der introducerer dig for en verden af lækre kager og teknikker. Få tips og tricks til, hvordan du bliver en endnu bedre bager, og hvordan du sørger for at alle dine kagedekorationer sidder lige i skabet fremover. Måske er du allerede i fuld sving med kagebagningen hjemme i køkkenet og blot ønsker at udvikle dine kageevner endnu mere. Hvad er f.eks. bedst at beklæde en bryllupskage med, fondant eller marcipan? Hvor mange lag skal en klassisk lagkage egentlig have? Og hvordan laver man den perfekte chokoladeganache? Få svar på dét og meget mere med et kagekursus fra dingaveguide.

Hvis du vil udvide dine køkkenkundskaber endnu mere, kan du også kaste dig ud i kunsten i at lave flødeboller eller prøve et bagekursus. Med et kursus i bagning, skal du ikke blot prøve kræfter med kager men også brød og bagværk.

Dansk kagehistorie

Vi danskere spiser mange kager, og det er en af vores traditioner der ofte går hånd i hånd med vores unikke begreb ”hygge”. Det gælder både når vi ses med venner eller familie til kaffe, men også når vi skal fejre de store begivenheder i livet som f.eks. bryllup, fødselsdag og barnedåb. Hvad du og mange andre danskere måske ikke ved, er at en del af kagerne i vinduet hos bageren faktisk er opfundet af danskere. Danmark har en stolt tradition og historie indenfor kagebagning. Og gennem tiden har vi været en inspiration for mange andre lande.
I 1800-tallet blev kager f.eks. brugt af det bedre borgerskab til at gøre indtryk på gæster når der blev serveret kaffe hjemme i salonerne. I 1843 skete der dog noget skelsættende for dansk bagværk. En københavnsk bager havde været på rejse til Wien, og her havde han smagt wienerske croissanter. Efter sin hjemkomst fik han licens til at fremstille denne form for croissant i København, men han ændrede dog en smule på opskriften, da borgerskabet i København var særligt sukkerglade. Bageren tilføjede derfor en klat remonce i den wienerske croissant, og skabte det første danske stykker wienerbrød.

Wienerbrød var dog kun det første af mange fantastiske kager, der siden er røget over den danske bagerdisk. Du kender måske det engelsk ord ”danish”, der bruges som betegnelse for sødt brød eller kager. Navnet opstod på baggrund af de mange lækre kager, som danske bagere står bag. Lækkerier som f.eks. basser, snegle, rosenbrød, spandauere, hanekamme og chokoladeboller. Men listen stopper ikke her. Fra 1870 – 1910 blev kager som napoleonskage, kartoffelkage, hindbærsnitte, napoleonshat og gåsebryst introduceret. Også det klassiske kransekagehorn er en dansk specialitet, som mange nyder hver nytårsaften når klokken slår midnat.

Gavekort til kagekursus som gaveide

Kender du én der elsker kage? Eller én som bare nyder at være i et køkken, og som trænger til at udvikle deres evner indenfor kageverdenen. Så er et gavekort til et kagekursus en super god gaveide. Man behøver ikke være den næste Mette Blomsterberg for at deltage i et kagekursus. Tværtimod. Oplevelsen i sig selv er sjov og hyggelig – særligt, hvis man deler gaven med folk, man holder af.

Et kagekursus er en oplagt oplevelse, som du kan dele med en god ven, et familiemedlem eller en date, men det kan også bruges sammen med en større grupper mennesker f.eks. en polterabend eller fødselsdag. Det kan også være en sjov gaveidé som firmagave, da alle undervejs kan hygge sig og have det sjovt samtidig med at de smager en masse skønne kager. Med et kagekursus er der lagt op til højt humør og noget sjov kvalitetstid sammen.

Hvis du ønsker at gøre gaven ekstra særlig, kan gavekortet overbringes sammen med en lækker kage. Du bestemmer selv om du vil bage kagen selv eller købe en fra bageren, men dit gavekort vil få en personlig vinkel, og hvem elsker ikke en god kage.

Hvem tager man med på kagekursus?

Et kagekursus egner sig både til vennegrupper, firmagaver, polterabender, fødselsdage og par. Det kan også være den perfekte gave til børnefamilier, som elsker at bage – dog med lidt større børn, da nogle af teknikkerne kan være lidt svære for små børn.

Kender du én med en sød tand, der gerne vil udvikle sine kageevner i køkkenet? Så er et kagekursus fra dingaveguide et oplagt valg til gave. Oplevelsen er nemlig både en gave, som viser at du kender deres interesse. Men det er også en personlig gave, der med sikkerhed vil give en masse dejlige minder. Det kan også være at du vil imponere din date eller blot have en hyggelig dag med din partner. Foruden en dejlig oplevelse, vil i også få jeres kagekreationer med hjem, og lækkerierne kan derfor også nydes bagefter. Og husk… Det feder først i morgen, så snup du bare et stykke kage mere.

Gennemsnitlige anmeldelse:

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk0%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

There are no reviews yet. Be the first one to write one.