Bagekursus

Bagning er de seneste år i stigende grad blevet mere og mere populært. Alt fra opskrifter på brød til kage og søde sager vrimler rundt på nettet i stor stil. Vil du gerne blive endnu bedre til at bage, så er et bagekursus den helt rette oplevelse for dig.

Indeholder reklamelinks

Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Kom til bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken i Valby og Århus. Her vil du lære om grundlæggende bageteknikker bag brød.

Pris: 1095,00 kr. pr. person

Find gaven her
Kagekursus hos Karoline Trier

Kagekursus hos Karoline Trier

Hos Karoline Trier i København kan I komme på kursus i at lave kage. Her vil I lære diverse grundteknikker i det søde køkken.

Pris: 795,00 kr.

Find gaven her
Flødebollekursus hos Social Foodies

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hvem elsker ikke flødeboller? På dette kursus lærer du at lave dine helt egne, lækre, perfekte flødeboller hos Social Foodies i enten Frederiksberg, Århus, Hellerup, Indre by eller Lyngby.
Tag forklædet på, hyg dig og gør dig klar til en lærerig og enormt sjov oplevelse.

Jylland & Sjælland

Pris: 349,00 kr. pr. person

Find gaven her
Bagekursus for hele familien hos Karoline Trier

Bagekursus for hele familien hos Karoline Trier

Tag hele familien med på bagekursus på Karoline Triers madskole. Her kommer i på bagekursus, hvor i får en god gennemgang af forskellige bagværk, som i naturligvis kan nyde eller tage med hjem efterfølgende. Karoline Trier er kendt fra Masterchef og har siden 2015 undervist børn og unge i madlavning på sin madskole.

København, Sjælland

Pris: 695,00 kr. for to personer

Find gaven her
Chokoladekursus med fransk chocolatier

Chokoladekursus med fransk chocolatier

Til chokoladekursus hos Terrible i København vil i blive undervist i kunsten chokolade. Her vil i lære at lave forskellige chokolader.

Pris: 499,00 kr.

Find gaven her
Macaronkursus med fransk dessertkok

Macaronkursus med fransk dessertkok

Terrible i København byder på macaronkursus. Den lille franske kage er teknisk svær at lave, så her får du et gennemgående kursus af en fransk dessertkok.

Pris: 449,00 kr. pr. person

Find gaven her

Du kan finde flere madlavningskurser her, som alle egner sig perfekt som gave.

Lær at bage på bagekursus

De seneste år er bagning blevet mere og mere populært. Danskerne ønsker brød, kage og bagværk af høj kvalitet, og hvilken bedre måde end at lære at lave det selv? De seneste år har programmer så som “Det søde liv” med konditor Mette Blomsterberg og “Den store bagedyst” på DR1 blomstret på TV-skærmen i de danske stuer. Der er kommer øget medieopmærksomhed på hele området “bagning”. Dette gælder alt lige fra bagning af brød til bagning af kage og søde sager. Dette betyder også, at danskernes opmærksomhed og interesse inden for faget er steget. Særligt bageudstyr af forskellige slags er blevet let tilgængelige at købe i diverse supermarkereder, da efterspørgslen er steget. Og bagværk af alle typer – lige fra brød til kage – står som små mesterværker og kunstværker rundt omkring på de sociale medier.

Med en stigende interesse inden for bagning er mulighederne også blevet større. Mange forskellige bagerier, konditorier og dygtige hjemmelærte bagere tilbyder i dag bagekurser af alverdens slags. Vil du gerne lære at lave disse flotte, lækre kreationer, så er et bagekursus helt perfekt for dig.

Kunsten bag bagning

Der findes utallige teknikker, som er vigtige at kunne mestre for ordentligt at kunne bage af høj kvalitet. I brødbagning skal man vide, hvordan man håndterer gærceller, surdej og afbagning. Og dette kan være meget lettere sagt end gjort. I det søde køkken skal man lære at mestre alt fra husblas til legering af en creme til bestemte temperaturer. Hele vejen rundt er der mange forskellige faldgrupper. Og det er netop her, at man blive bange for at springe ud i at bage. Men frygt ej. Hvis først du lærer at mestre det, så vil der blive åbnet for en helt ny verden inden for madlavning.

Derfor er er bagekurser en rigtig god mulighed for dem, der gerne vil lære at blive bedre til bagning. Der findes utallige former for forskellige bagekurser. Nogle har fokus på bagning af det perfekte brød. Her vil I lære at mestre gær og surdej. I vil lære, hvad de forskellige hæveprocesser og bagetider gør ved smagen og skorpen af et godt brød.
Nogle bagekurser vil have mere fokus på desserter, kager og søde sager. Her vil du lære, hvordan man sætter en mousse med husblas, hvordan man legerer en creme med æg, og hvilken temperatur chokolade skal have for at få det rigtige knæk.

Hvor kan man komme på bagekursus?

Mange forskellige konditorier, bagerier og dygtige, hjemmelærte bagere tilbyder i dag at man kan komme på bagekursus hos dem. Her vil dygtige mesterbagere lære dig om teknikker bag bagning af forskelllig brød og kage. Derudover er der med stigende popularitet begyndt at være tidligere “Den store bagedyst”-deltagere, som tilbyder bagekurser. Dygtige danskere, der har vundet eller kommet langt i den populære konkurrence tilbyder professionelle kurser, så du som almen dansker kan blive dygtigere i køkkenet.

Derudover tilbydes bagekursus af forskellige dygtige køkkener rundt omkring i landet. Der er rig mulighed for at finde disse bagekurser både i jylland og på sjælland. Særligt i de to danske storbyer Århus og København er tilbuddene lette at finde. Man kan altså fra store dele af landet på en kortere tur relativt let komme til den nærmeste udbyder af et bagekursus.

Hvad koster et bagekursus?

På diverse bagekurser er der som regel inkluderet alle de ting og råvarer, man skal bruge. Alle ingredienser er på forhånd købt ind, og du vil i de næste timer blive instrueret af en dygtig og erfaren ekspert inden for bagning. Ofte er holdene ikke særlig store, så der virkelig er plads til at du får lært det hele i detaljer og kan stille spørgsmål. Derfor koster bagekurser normalt også i omegnen af 500,00 kr. til 1.500,00 kr. pr. person. Dette afhænger naturligvis af de forskellige udbydere, og hvad der er inkluderet i prisen. Det afhænger også meget af, hvad I skal bage.
Denne bageoplevelse er altså en smule dyrere end hvad en almen fødselsdagsgave som regel koster, men det er bestemt pengene værd. Man får meget for pengene, og der er en perfekt oplevelsesgave for en rigtig mad- og bageglad sjæl.

Bagekursus som gave

Oplevelsen at komme på bagekursus egner sig som en fantastisk gave til mænd og kvinder, der holder af at stå i køkkenet. Og mulighederne er også mange. Der findes et utal af forskellige bage- og kagekurser, så der er noget at lære for alle. Dette er en god oplevelse for 2 eller flere, der egner sig som en god gave for både par, men også for større grupper. Det giver jer mulighed for at få hyggelig kvalitetstid sammen samtidig med at I prøver en sjov og anderledes oplevelse. Dette kunne være sammen med din kæreste eller ægtefælle. Men det kunne også være med veninder, kammerater eller kollegaer. Mulighederne er mange. Derfor har vi her på dingaveguide samlet nogle af de bedste bud på kagekurser rundt omkring i landet. På denne måde kan du let skabe dig et overblik over, hvad dine muligheder er.

Gennemsnitlige anmeldelse:

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk100%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

Jeg elsker at bage

Rated 5,0 out of 5
8. maj 2020

Hej dingaveguide

Ved i om det er muligt at booke disse kurser til en stor forsamling?

Birthe Nielsen