Firmajulegaver

Juletiden nærmer sig og den glade og hyggelige stemning spreder sig på arbejdspladsen. Dine medarbejdere har været gode i år og du synes, at de fortjener en julegave. Men hvad giver man til sine ansatte i firmajulegave? Vi har her på dingaveguide samlet gode ideer til firmajulegaver til alle dine ansatte.

Indeholder reklamelinks

Gavekurv uden alkohol

Gavekurv uden alkohol

Kender du en der skal forkæles med en dejlig gavekurv? Lækre gavekurve kan også findes uden alkohol, men fyldt med gode snacks som nødder, lakrids og bolcher.
En god gavekurv indeholder som regel lidt til en hver smag, så selv de mest kræsne munde kan blive tilfredse.

Pris: Fra 185,00 kr. pr. gavekurv

Find gaven her
Figurer fra Kaj Bojesen

Figurer fra Kaj Bojesen

Kaj Bojesen har efterhånden lavet mange forskellige figurer, og de er stadig meget populære i de danske hjem. Figurerne ses som en eksklusiv gave, og du går derfor sjældent galt i byen med sådan en. Du kan finde alt fra aber til fugle og elefanter.

Pris: Pris afhængig af figur

Find gaven her
Oplevelsesgavekort

Oplevelsesgavekort

Vil du gerne glæde en du holder af med en god gave, så er et oplevelsesgavekort den helt rette. Når personen bruger oplevelsen vil de have dig i tankerne, og oplevelsen vil passe lige til dem. Oplevelser egner sig til alle typer, om man er til eventyr, gastronomi eller noget helt tredje, så er der noget for enhver.

Pris: Fra 149,00 pr. gavekort

Find gaven her
Teambuilding oplevelser

Teambuilding oplevelser

I stedet for at give en individuel gave kan du give dine medarbejdere en teambuilding oplevelse for at styrke sammenholdet og det sociale miljø på arbejdspladsen.
Oplevelsen vil med garanti blive det helt store emne i frokostpausen de efterfølgende måneder.

Pris: Fra 120,00 kr. pr. person

Find gaven her
Juleplakat

Juleplakat

Når julen pynter i hjemmet i december, hvorfor så ikke tilføje en grafisk plakat med juledesign? Der findes mange flotte designs, både med rådyr, julehjerter, julestjerne og juletræer.

Dette er en flot og anderledes gave i juletiden.

Pris: Fra 99,00 kr.

Find gaven her
Plakat med sjovt citat

Plakat med sjovt citat

Man kan idag få mange flotte, grafiske plakater med forskellige citater til at pynte i hjemmet. Dette er blot et eksempel ud af mange, som vi synes, er sjove.

Pris: Fra 99,00 kr.

Find gaven her
Prøv et escape room

Prøv et escape room

Mysterier, koder, logik. Kender du en, der går med hemmelige drømme om at være en detektiv, der løser spændende mysterier? Tag i et escape room og se om I kan løse koderne og gåderne og slippe ud inden tiden er gået.

Escape rooms kan idag findes i mange forskellige byer og med forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med og blive udfordret.

Pris: Fra 560,00 kr.

Find gaven her
Julesweater til voksne

Julesweater til voksne

En julesweater egner sig som den perfekte adventsgave uanset køn og alder. Der er ikke noget, som udtrykker mere jul og hygge end en varm julesweater. Julesweaterne kan købes i forskellige motiver, farver og nogle med lys i.

Pris: 299,00 kr.

Find gaven her
Gavekurv med vin

Gavekurv med vin

Hvem vil ikke sætte stor pris på at modtage en fin gavekurv med god vin. En flaske vin har altid været set på som en fin gestus, som man aldrig kan blive skuffet over.
Gavekurven kan med fordel kombineres med et par gode snacks i form af lakrids, chips eller nødder.

Pris: Fra 275,00 kr. pr. gavekurv

Find gaven her
Vinsmagning

Vinsmagning

Denne gave er perfekt til ham eller hende, der elsker vin. Tag ud og udforsk jeres smagsløg, hvor I får lov at smage på 6-7 vine over 2-3 timer. I vil smage på vine fra hele verden rundt og finde hvilken, der er jeres favorit.

Dette er en hyggelig gave, der kan nydes med dem du holder af.

Pris: Fra 299,00 kr. pr. person

Find gaven her
Årets nissepar fra Klarborg

Årets nissepar fra Klarborg

Hvert år udkommer Klarborg med et nyt nissepar. I 2022 hedder disse Harald og Maren. De to nisser er et sødt stykke julepynt. Det er en perfekt gave til en, der samler på parrene, eller hvis man kender en person med et af de to navne.

Pris: 369,95 kr.

Find gaven her
Juleophæng: små nisser

Juleophæng: små nisser

Der findes så meget forskelligt julepynt, og det er en fantastisk gave at give til en, der holder af julen. Julepynt er med til at skabe den hyggelige, varme stemning i december måned, og vil derfor blive modtaget med glæde.

Pris: 149,95 kr. for 2 stk.

Find gaven her
Plakat med sjove “danish sayings”

Plakat med sjove “danish sayings”

På denne plakat finder du danske udtryk, der oversat til engelsk bliver til helt skæve og skøre citater.

Pris: Fra 249,00 kr.

Find gaven her
Prøv wakeboard i Århus

Prøv wakeboard i Århus

Vil du gerne prøve følelsen af at surfe hen over vandet – så er wakeboard en god oplevelse. Her bliver man trukket hen over vandet, men tro ej, at denne opgave er let. Det er en udfordring at skulle holde balancen på boardet – og bliver du god kan du udfordre dig selv med hop og drejninger.

Pris: 300,00 kr.

Find gaven her

Firmajulegaver til ansatte

Året nærmer sig sin ende, der hænger julelys på alle gadehjørner og en hyggelig stemning spreder sig på arbejdspladsen. Du vil gerne slutte året af på en god måde ved at give dine ansatte en firmajulegave, inden de går på juleferie. Gaven skal vise taknemmelighed for deres gode og hårde arbejdsindsats i år. Men en af de svære opgaver, ved at finde gode firmajulegaver er, at finde en gave, der passer til alle ansatte.

Er du chef i et større firma, hvor ansatte er både mænd og kvinder i alle aldre, så kan det være svært at finde en universal julegave til dem. Har du derimod et mindre firma, hvor der kun er eksempelvis unge mænd ansatte, så kan det være lettere at finde en rigtig såkaldt “mandegave”. Men ligegyldig firmaets størrelse og antal ansatte, så vil du gerne have, at firmajulegaven sidder lige i skabet.

Forskellige julegaver til medarbejdere

Forskellige firma kører med forskellige former for julegaver til deres ansatte. Det er ikke alle firmaer der har råd til at give lige store julegaver. Derfor er der forskellige måder at vælge at gribe julegaverne an på.

Nogle firmaer finder én universel gave, som gives til alle ansatte i hele firmaet. Dette gælder fast ansatte, kvinder, mænd, ungarbejdere, studiemedhjælpere m.m.
Du kan naturligvis også vælge kun at give dine fastansatte en gave.

Andre firmaer vælger en håndfuld forskellige julegaver, som de ansatte så kan vælge imellem efter først til mølle princippet. Med “vælg din julegave”-princippet bliver julegaver til medarbejdere lidt mere personlige. På denne måde kan man også opdele de ansatte i fastansatte og deltidsansatte eller efter andre parametre.

Det kan endvidere være en fordel at opdele de ansatte efter alder, når der skal vælges gaver. Ungarbejdere eller studiemedhjælpere under 18 år bør ikke modtage firmajulegaver der indeholder alkohol. Dette kunne eksempelvis være i en gavekurv. Vælger man at opdele efter alder, så kan man stadig give en universel gavekurv til alle ansatte over 18 år, og finde en anden gave til ansatte under 18 år.

Firmajulefrokost

Udover at du kan vælge at give en julegave til dine ansatte, så er der også mange firmaer, der vælger at holde firmajulefrokoster. Og nøjagtigt ligesom gaverne, så kommer firmajulefrokosten også an på, hvilket budget der er til rådighed i dit firma.
Nogle firmaer vælger at invitere alle ansatte ud og spise på en restaurant, kro eller et eventsted. Her kan købes en julefrokostmenu og dertilhørende drikkevarer.
Andre firmaer vælger, at de ansatte selv skal hjælpe med at stå for maden. Alle ansatte medbringer en noget julemad. Og måske tager man selv en flaske snaps, kolde øl eller sodavand med til festen.
Det handler om budgettet, og lige meget hvad, så skal I nok få en hyggelig fest.

En julefrokost med alt betalt kan i sig selv fungere som en god julegave. Hvis du hellere vil bruge pengene på, at I alle får en rigtig sjov aften sammen, så kunne dette sagtens være julegaven.

Budget for en firmajulegave

Budgettet for hvad en firmajulegave skal koste er helt op til firmaet. Har I haft et godt år med stort overskud på bundlinjen, kan det være at du gerne vil forkæle dine ansatte og vise ekstra taknemmelighed for deres hårde arbejde.
Har du derimod ikke det største overskud i dit firma, så kan du stadig vise din taknemelighed uden at det behøver koste en bondegård.
Det er nemlig netop dét, som firmajulegaver går ud på: at vise sin taknemelighed til de ansatte og ønske en god jul med deres familier og kære. Det er ikke en bonus, det er ikke en ekstra løn. Det er en gave du giver, fordi du er glad for dine ansatte og fordi de skal vide, at du sætter pris på dem.

Gennemsnitlige anmeldelse:

5,0
Rated 5 out of 5
5 ud af 5 stjerner
Fantastisk100%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

Så skal medarbejderne forkæles

Rated 5 out of 5
9. maj 2020

Glædelig jul

Jacob