Harry Potter julekalender

Den første Harry Potter bog udkom for mere end 25 år siden – og i Januar 2022 fejrede den første film 20 års fødselsdag. Hele Harry Potter universet har præget både børn og voksne de sidste mange år, og dette er bestemt ikke aftagende. Kender du en, der er stor fan af hele dette magiske univers? Eller er det mon dig selv, der drømmer om at svinge tryllestaven? Så kan din julemåned nu blive endnu bedre. Vi har her på siden samlet nogle af de bedste og sjoveste Harry Potter julekalendere. Og du kan her finde julekalendere, der egner sig både til børn og voksne.

Indeholder reklamelinks

Harry Potter LEGO julekalender

Harry Potter LEGO julekalender

Gør december måned endnu sjovere og nedtællingen til jul endnu mere magisk med denne Harry Potter LEGO julekalender. Hver dag ledende op til juleaften fås en ny gave. Her i blandt finder du mini LEGO figurer, spændende genstande og tilbehør kendt fra filmene.

Pris: 269,95 kr.

Find gaven her
Magiske Harry Potter julekalendere

Magiske Harry Potter julekalendere

Kalder alle Harry Potter fans! Her finder du Danmarks bedste udvalg af Harry Potter julekalendere! Vælg mellem magiske HP kalendere med alt fra sokker, til merchandise til HP figurer. Disse kalendere egner sig både til børn og voksne, og er sikker på at give dig en ekstra magisk jul i år.

Pris: Fra 179,00 kr.

Find julekalenderen her

Harry Potter universet

Hele universet om “drengen der overlevede” blev skabt af J.K Rowling for mere end 25 år siden. Hvad der startede som en britisk børnehistorie, har i dag udviklet sig til en af de største fantasy historier, der nogensinde er skabt på verdensplan.

Serien af fantasybøger består af i alt 7 bind. De handler om den unge troldmand Harry Potter, der bliver optaget på troldmandsskolen Hogwarts. Her møder han vennerne Hermione Granger og Ron Weasley, og sammen bliver de i løbet af deres skoleår budt på spændende og farlige magiske oplevelser. Harry vidste ikke som barn, at magi fandtes. Han havde tragisk mistet sine forældre som spædbarn. Men på sin 11-års fødselsdag lærte han, at forældrene havde været dygtige troldsmænd, som var blevet ofre for den onde troldmand Lord Voldemort. Lort Voldemort havde også forsøgt at ramme Harry, men dette lykkedes ikke. Og derfor blev han kendt i troldmandsverdenen som “drengen der overlevede”.

I løbet af de 7 bøger bliver Harry udfordret på ond magi, savn, venskab og kærlighed.

Filmatisering af det magiske univers

De populære bøger blev filmatiseret, hvor første film udkom for mere end 20 år siden. Her ser man i “Harry Potter og de vises sten” Daniel Radcliffe spille hovedrollen som Harry Potter. Baseret på de 7 bøger er der i dag udkommet 8 film, hvoraf de to sidste film dækker den syvende og afsluttende bog. I løbet af filmene følger man Harry Potter og hans venner Ron og Hermione. Man følger dem fra barndommen som 11-årige, og ser dem vokse op. I takt med dette dannes der en mere seriøs og alvorlig atmosfære i historien. Gennem årene udfordres venner på tillid, venskab, død og kærlighed.

Universet har ramt en ualmindelig bred målgruppe: alt fra børn til voksne. Og dette kan meget vel skyldes de store emner, som både bøger og film arbejder med. Historien starter med børn og behandler dét at være ung og usikker. Men meget dybere rummer historien også ondskab, død, familie, venskab, frygt, kærlighed og meget mere.

Hvad kan man forvente af en Harry Potter julekalender?

Så, med dette magiske univers for både børn og voksne – hvad kan man så forvente af en Harry Potter julekalender? Svaret er: lidt af hvert. Afhængig af hvilken julekalender du vælger, vil du kunne finde juleglæde for både unge og gamle. Der er nemlig mange forskellige julekalendere at vælge imellem. En af de mest populære julekalender sidste år var en LEGO Harry Potter julekalender. Heri kunne findes forskellige figurer i LEGO-form. Og lige netop denne julekalender egner sig godt til en bred vifte af personer. LEGO er nemlig populært hos både børn, men bestemt også mange voksne samler på de små figurer.

Hvad er prisen for en Harry Potter julekalender?

Vi har her på dingaveguide samlet nogle af de bedste bud på julekalendere fra det populære magiske univers. Og priserne herpå er heldigvis til at betale sig fra. De fleste julekalendere inspireret af Harry Potter ligger nemlig på mindre end 300 kr, hvilket er en meget fair pris for den kvalitet man får i de forskellige kalendere.

Harry Potter som julekalender

En Harry Potter julekalender kan altså egne sig super godt til både børn og voksne, unge og ældre. Men hvorfor så vælge denne type julekalender i stedet for den typiske med chokolade og marcipan? Ja, først og fremmest: hvis man gerne vil overraskes i en magisk verden, så har ingen historier endnu formået af overgå historien om Hr. Harry Potter i pulterrummet under trappen. Derudover er julemåneden i forvejen præget af enormt meget mad, slik og søde sager. Og for nogle kan dette godt blive for meget inden måneden er omme. Men en stor del af julehyggen består også i den traditionelle julekalender. Derfor er en materiel julekalender en fremragende ide frem for en spiselig julekalender.

Gennemsnitlige anmeldelse:

0,0
0,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk0%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

There are no reviews yet. Be the first one to write one.