Julegave til far

Har du svært ved at finde en original og personlig julegave til din far? Det er ikke altid lige let at finde på kreative gaver til de kære fædre. Men det skal ikke stoppe dig. Vi har her på siden samlet de bedste ideer til julegaver til far, så du kan lade dig inspirere til den helt perfekte gave.

Indeholder reklamelinks

Citatplakat til faren

Citatplakat til faren

På denne plakat finder du nogle af de aller bedste “far-jokes”, bestående af sjove jokes og citater, som alle fædre vil kunne grine af.

 

Pris: Fra 249,00 kr.

Find gaven her
Koncertbilletter

Koncertbilletter

En god og særlig oplevelsesgave er at give ham eller hende, du holder af, koncertbilletter til et band eller en kunstner, som I begge kan lide.

Med god musik, højt humør og godt selskab er det en gave og oplevelse, som kun kan blive taget godt imod.

Pris: Pris afhængig af kunstner

Find gaven her
Bambus underbukser

Bambus underbukser

Vi kommer ikke uden om denne gave – underbukser til mænd. Og trods alt, så kan boxershorts af god kvalitet faktisk være en rigtig god gave.

Vælger man underbukser af god kvalitet, som eksempelvis disse lækre bambus boxershorts, så er underbukser lige pludselig ikke længere en kedelig mandegave.

Pris: 349,00 kr. for 3 par

Find gaven her
Storbyferie

Storbyferie

Står du og skal finde en god gave til et højere budget, hvor der er mulighed for god kvalitetstid med hinanden, så er en storbyferie den perfekte gave. Det kan være alt fra en forlænget weekend til en uges ferie, hvor I får oplevet en masse sammen.

Pris: Pris afhængig af destination

Find gaven her
Kaffeplakat

Kaffeplakat

En grafisk plakat til en rigtig kaffeelsker: espresso. Plakaten vil pynte flot i et “kaffehjørne” i køkkenet eller som anden pynt. Den kan også fås med andre tekster som “cappucino” eller “coffee”.

Pris: Fra 99,00 kr.

Find gaven her
Parfume til ham

Parfume til ham

Der findes ikke nogen bedre duft end end lækker mandeparfume. En parfume er en god gave til enhver mand, som man aldrig går galt i byen med.

Pris: Fra 199,00 kr.

Find gaven her
Loungestol

Loungestol

En god loungestol kan være med til at sætte rammen for det perfekte rum. Med et flot og moderne design vil disse stole være en perfekt gave til en, der går op i sin indretning.

Stolene fås med forskelligt stof og farver, så der kan findes en til enhver smag.

Pris: 5995,00 kr.

Find gaven her
Plakat til far

Plakat til far

Far er ofte en mand, der i forvejen har alt. Derfor kan en anderledes og god gave til ham være en personlig gave. Dette kunne eksempelvis være en plakat med et sødt eller sjovt citat på.

Dette er et eksempel på en plakat, der ikke bliver for sukkersød, men som stadig viser din far, at du sætter pris på ham.

Pris: Fra 99,00 kr.

Find gaven her
Skjorte

Skjorte

En skjorte kan bruges til alle anledninger og vil passe ind i klædeskabet hos enhver mand. Man går aldrig galt i byen med en skjorte som gave. Skjorter findes inden for alle prisklasser, designs, farver og former, så det skal nok være muligt at finde den helt rigtige.

Pris: Fra 500,00 kr.

Find gaven her
Fladskærms TV

Fladskærms TV

Hvis du skal give en stor, men perfekt, gave er fladskærmen det helt rette køb. Danskere bruger generelt meget tid foran tv’et og derfor bør udstyret også være i orden, så man får mest muligt ud af fornøjelsen.

Pris: Fra 1199,00 kr.

Find gaven her
Elektronisk p-skive

Elektronisk p-skive

Kender du en, der skal have hjælp med at undgå parkeringsbøder? Med en elektronisk p-skive skal man ikke længere selv huske at stille p-skiven. Dermed skal man ikke længere bekymre sig om at være glemsom, når bilen skal parkeres.

Pris: Fra 249,00 kr.

Find gaven her
Skærebræt

Skærebræt

Med god madlavning hører et godt skærebræt. Et lækkert skærebræt vil altid falde i god jord, hos en der elsker at stå i køkkenet og lave mad. Derudover er skærebrætter også rigtig flotte at bruge til eksempelvis servering af mad.

Dette håndlavede spækbræt i asketræ kan fås i 4 forskellige størrelser.

Pris: Fra 209,00 kr.

Find gaven her
Røreskålesæt

Røreskålesæt

Når man flytter hjemmefra skal der bruges alt fra potter, pander og skåle. Dette Rosti røreskålesæt er en god startpakke til de nødvendige ting, man skal have i et køkken. I skålesættet fås 4 af de klassiske Margretheskåle i forskellige størrelser.

Skålene fås i flere forskellige farver, og de kan også findes i andre størrelser.

Pris: 395,00 kr.

Find gaven her
En tur i tivoli

En tur i tivoli

Hvis du vil give en oplevelsesgave, hvorfor så ikke give flere oplevelser på én gang? Med en tur i tivoli kan i både få prøvet forlystelser, set forestillinger og spist god mad – alt sammen i kun én gave.

Pris: 130,00 kr. for entré

Find gaven her
Salt og peberkværn

Salt og peberkværn

Salt og peber har i de sidste par århundreder været det mest populære krydderi i norden, og det ser også ud til at de vil være at finde i de danske køkkener i fremtiden.
Med krydderiernes nødvendighed i de danske hjem, er det også nødvendigt at have den helt rette kværn, som kan give din madret det sidste pift.

Pris: 715,00 kr.

Find gaven her
Træbakke

Træbakke

Kender du en, der skal forkæles med morgenmad på sengen? Eller en som går meget op i sin indretning? Så er en træbakke som denne en rigtig god gave. Bakkerne fås i forskellige træsorter og farver.

Pris: 1199,00 kr.

Find gaven her
Bambus strømper

Bambus strømper

Mandegaven over alle mandegaver – måske lige på nær underbukser – er selvfølgelig sokker. De står næsten med garanti på ønskesedlen. Disse bambus sokker er af lækker og blød kvalitet, som gør den “kedelige” mandegave lidt mere spændende.

De fås i forskellige farve både med og uden mønster, så de passer perfekt til enhver smag.

Pris: 289,00 kr. for 7 par

Find gaven her
Ur

Ur

Et ur er og bliver en af de fedeste og mest stilrige accessories. Om det er en til pige, dreng, mand eller kvinde kan der findes alverdens ure med forskellige designs. Der skal nok være et ur til enhver smag.

Pris: Pris afhængig af mærke

Find gaven her
God flaske whisky – eller anden alkohol

God flaske whisky – eller anden alkohol

En god flaske alkohol kan ofte være en lækker og luksuriøs gave til manden, der har alt. Det behøver naturligvis ikke være en whisky. Er han mere til rom, cognac, portvin eller gin? Alle muligheder er åbne. Yderligere kan en god flaske alkohol let gives som en gavekurv med tilhørende snacks.

Pris: Variende efter mærke og variant

Find gaven her
Julesweater til voksne

Julesweater til voksne

En julesweater egner sig som den perfekte adventsgave uanset køn og alder. Der er ikke noget, som udtrykker mere jul og hygge end en varm julesweater. Julesweaterne kan købes i forskellige motiver, farver og nogle med lys i.

Pris: 299,00 kr.

Find gaven her
Sous Vide

Sous Vide

En sous vide er en køkkenmaskine, der hjælper med den perfekte tilberedning af al slags kød. Det er den perfekte gave til en, der elsker at lave mad eller til manden, der har alt.

Pris: 2999,95 kr.

Find gaven her
Kvalitetskniv

Kvalitetskniv

Der findes ikke noget, der gør madlavning mere lækkert end en god kvalitetskniv. Af sådanne knive hører man blandt andet ofte om disse Global knive. Knivene er professionelt lavet og af høj kvalitet.

Det er en ting, der vil ændre madlavningsoplevelsen hos både mesterkokke og selvlærte amatørkokke i alle hjem.

Pris: 849,00 kr.

Find gaven her
Sneakers til ham

Sneakers til ham

Sneakers skoene er kommet for at blive. De ser moderne ud og er behagelige og komfortable at gå i. Du går aldrig galt i byen med en sneaker til ham, du holder af.

Der findes mange forskellige modeller og farver derude. Her er et eksempel på superflot sneakers, som vi synes, er mega fede.

Pris: Fra 749,00 kr.

Find gaven her
Rødvinsglas

Rødvinsglas

Hvad er bedre end et godt glas rødvin til en god mediumstegt bøf? Og et godt glas rødvin bør serveres i gode rødvinsglas for at få det meste ud af oplevelsen.

Flotte rødvinsglas kan idag fås i flere forskellige former og størrelser, så der er noget, der passer til enhver smag.

Pris: Fra 109,00 kr.

Find gaven her
Frøken Jensens Sovs og Sauce

Frøken Jensens Sovs og Sauce

Frøken Jensens kogebog er en gammel klassiker af en kogebog. Og denne udgave af kogebogen fokuserer på den madvare alle vi danskere elsker allermest: sovs.

Du får en hel bog fyldt med opskrifter på forskellige sovser og saucer. Dette er en gave, der er oplagt både som en seriøs gave eller en sjov drillegave.

Pris: 69,95 kr.

Find gaven her
Lækre T-shirts

Lækre T-shirts

En god og stabil gave, man aldrig rigtig kan gå galt i byen med, er gode T-shirts til mænd. Og for at gøre gaven ekstra god, kan T-shirt findes i rigtig gode kvaliteter. Et eksempel herpå er bambus T-shirts, der gør en T-shirt lidt mere lækker.

Du kan vælge mellem flere forskellige farver, så den passer til lige præcis din smag.

Pris: Fra 249,00 kr.

Find gaven her
Champagneglas

Champagneglas

Når klokken slår 24.00 nytårsaften skal der fejres med champagne, god mad og højt humør. Dertil hører sig flotte champagneglas til at fejre det nye år. Alternativt kan de også bruges til at servere kreative drinks i eller andre lækre drikke.

Pris: Fra 109,00 kr.

Find gaven her
Stegeso

Stegeso

En stegeso er en fantastisk gaveide til ham eller hende, der sætter pris på god mad og god madlavning.

Stegesoen egner sig både til madlavning i det salte køkken og bagning, og den tillader at man kan lave skønne, nye retter.

Pris: 949,00 kr.

Find gaven her
Stegepande

Stegepande

En vigtig ting i et fuldendt køkken er en god stegepande. Og når det kommer her til, har mange folk forskellige meninger og holdninger til, hvad en god stegepande er. Men ikke desto mindre, er det en fantastisk gave at modtage, da en god stegepande kan tage madlavning til et højere niveau.

Pris: Fra 339,00 kr.

Find gaven her
Glas til drinks

Glas til drinks

Om de skal bruges til gin og tonic eller til isvand, så er disse krystalglas fra Lyngby Glas perfekte til servering af alle slags drikkevarer. Stilen er elegant og klassisk og vil pynte til enhver lejlighed.

Pris: 320,00 kr. for 6 stk.

Find gaven her
Cognacglas

Cognacglas

Hvis man elsker at nyde et godt glas cognac, så er man også nødt til at investere i nogle rigtige cognacglas. Cognacglas findes i mange flotte, forskellige udseender, og disse fra Eva Solo er et godt bud på glas med et moderne og elegant design.

Pris: 160,00 kr.

Find gaven her
Hvidvinsglas

Hvidvinsglas

Et glas koldt, smagfuldt hvidvin bør nydes i flotte hvidvinsglas. Derfor er disse glas en god gave til en, der holder af at drikke og servere hvidvin.

Hvidvinsglas fås i mange forskellige designs, hvor vi her viser et eksempel på moderne og stilrige glas.

Pris: Fra 109,00 kr.

Find gaven her
Whiskykaraffel og glas i krystal

Whiskykaraffel og glas i krystal

Til enhver whiskyelsker følger et flot whiskysæt, der kan pynte i hjemmet. Lavet i krystalglas og med et klassisk og elegant design, vil whisky blive en helt ny oplevelse.

Pris: 699,00 kr.

Find gaven her
Shaping New Tomorrow sweatshirt

Shaping New Tomorrow sweatshirt

Sweatshirts er stabile og moderigtige genstande i klædeskabet. Shaping New Tomorrow er blevet kendt for at lave flot tøj, der er superbehageligt at have på. Og denne sweatshirt er ingen undtagelse. Den findes i flere forskellige farver, så den passer til enhver smag.

Pris: 600,00 kr.

Find gaven her
Hjemmesko

Hjemmesko

I Danmark er der meget køligt næsten hele året rundt. Derfor vil et par dejlige lune hjemmesko falde i god jord hos den du har kær.
Hjemmeskoene kan købes i forskellige former, materialer og farver.

Pris: Fra 395,00 kr.

Find gaven her
Shaping New Tomorrow bukser

Shaping New Tomorrow bukser

Disse bukser, der hverken går på kompromis med udseende eller komfort, er mærkesagen for Shaping New Tomorrow. Bukserne fås i flere forskellige farver, så de passer til enhver smag.

 

Pris: 750,00 kr.

Find gaven her
Shaping New Tomorrow habitbukser

Shaping New Tomorrow habitbukser

Disse flotte og stilrige habitbukser er lavet efter Shaping New Tomorrows hovedprincip: at tøj både skal være flot og superbehageligt at gå i. Derfor er dette den perfekte habitbuks. De fås i flere farver, så de passer til enhver stil.

Pris: 899,00 kr.

Find gaven her
Sort bestiksæt

Sort bestiksæt

Flot og unikt bestiksæt med ialt 16 dele. Det sorte og stilrige look er meget moderne i dagens Danmark. Sættet vil give et unikt præg til en hvert hjem.

Pris: 769,00 kr. for 16 dele

Find gaven her
Citatplakat til United fans

Citatplakat til United fans

Kender du en dedikeret United fan, er denne plakat en perfekt gaveide, hvorpå du finder sjove og historiske citater og udtryk.

Pris: Fra 249,00 kr.

Find gaven her
Lav din egen whisky hos Trolden

Lav din egen whisky hos Trolden

Hos Trolden kan du få lov at lave din egen whiskyflaske. I vil få en rundtur på destilleriet, smage på whiskyen samt fylde din egen whiskyflaske.

Pris: 399,00 kr. pr. person

Find gaven her
Få dit eget whiskyfad hos Trolden Destilleri

Få dit eget whiskyfad hos Trolden Destilleri

En helt særlig “oplevelse” til en rigtig whiskyelsker vil være at få sit eget whiskyfad. Her kan man vælge mellem en anpart i et 64 liters fad eller sit helt eget fad med 8 liters whisky.

Pris: Fra 2995,00 kr.

Find gaven her

Julegaven til far

Det er ikke altid let at finde den rigtige julegave til far. Hvis din far minder bare en smule om min, så kan det være en lettere udfordring at få nogle juleønsker fra ham. I første omgang ønsker han sig ikke noget. Derefter ønsker han sig “glade og søde børn”. Og til sidst kan dette måske udvides til 2-3 ønsker: sokker og underbukser.
Og misforstå mig nu ikke: sokker og underbukser kan da være gode gaver. Men ikke hvert år. Ikke hver eneste juleaften. Far er manden i vores liv. Far har været for os siden vi var børn, han har leget med os, elsket os, grint med os og passet på os.
Som lille hoppede din far måske hver juleaften i julemandskostumet. En stor, varm rød dragt og et langt hvidt skæg. Og på den måde kom julemanden juleaften og overraskede dig med gaver. Vi synes her på dingaveguide, at far fortjener at få igen. Han fortjener den mest perfekte julegave.

Om du selv er blevet voksen og skal købe en gave til din egen far, eller om du skal hjælpe dine mindre børn med at finde en gave til sin far, så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet de allerbedste ideer til gode julegaver til far her på siden. Tag et kig rundt, der er massere af inspiration til enhver type. Så du kan let finde en gave, der også vil passe til din far.

Hvad giver man i julegave til far?

Uanset om det er en fødselsdagsgave eller julegave til din far, så findes der altid nogle “mandegaver”, som man aldrig går galt i byen med. Helt klassiske gaver til manden, der har alt kan være ting som boxershorts, T-shirts og sokker. Men er du træt af at give sokker til din far hver juleaften? Eller vil du gerne finde på en mere original og personlig julegave?

Mange fædre er måske manden, der i forvejen har alt. Men det betyder ikke, at man ikke stadig kan finde en helt vildt god julegave til ham. Nogle af de bedste julegaveideer til far, som vi kan komme på er:

Men mulighederne er selvfølgelig uendelige, hvilket du kan se i vores mange gaveideer ovenfor.
Særligt vil jeg dog nævne oplevelsesgaver. Hvis din far reelt set ikke ønsker sig noget. Hvis han i forvejen har stort set alt, hvad han har brug for. Ja, så synes vi at oplevelsesgaver kan være den perfekte gave. Hvis du alene eller sammen med eventuelle søskende giver din far en oplevelsesgave i julegave, så kan han få lov at bruge tid med sine børn. Om børnene er små eller store, så vil det altid varme i en fars hjerte at få lov at få kvalitetstid med sine børn.

Er det dig, der skal købe julegaven til far?

Vi ved godt, at det ikke altid kan være den letteste opgave at skulle købe en julegave til din far.
Julen er i forvejen en travl tid. Der skal pyntes op, der skal fældes juletræ, købes gaver og laves mad. Men ikke mindst skal der hygges. Hygges om familie, venner og sig selv. Og denne hygge har din far altid været med til at danne.
Måske har far været den, der juleaftensdag altid har stået og lavet det mest fantastiske julemåltid. And, flæskesteg, medisterpølse, kartofler, brun sovs, chips. Eller måske er det din mor der har lavet alt maden, og far har blot hjulpet til i køkkenet. Måske er der far der har fældet juletræet, der så fint står i stuen og pynter. Og måske fik far æren af juleaften eller juleaften at klæde sig ud som julemanden.
Uanset hvad, så er det hans tur til at få en masse hygge og kærlighed retur. Og hvilken bedre måde at vise ham taknemmelighed end med en fantastisk og personlig julegave?

Budget for julegaver til far

Når der skal købes en julegave til far, kan det være svært at vide, hvor mange penge man skal bruge på den. Ofte kan det være en fordel at gå sammen med eventuelle søskende om en julegave til jeres far. På den måde kan i få mere plads i budgettet til nogle større gaver. Men en god julegave til din far behøver ikke koste en bondegård. Juletiden er en tid, der i forvejen er rimelig dyr med alle de mange gaver, der skal købes.
Vælger i eksempelvis at gå med en oplevelsesgave, så kan man altså finde sjove og anderledes oplevelser, som ikke koster alverdens penge.
Hvis du gerne vil spare lidt penge på julegaverne, kan du vælge at købe gaverne til Black Friday. Her har mange butikker, fysiske såvel som online, rigtige gode tilbud, hvor du kan spare mange procenter.