Om os

Velkommen til dingaveguide.dk og TAK fordi du besøger vores gaveguide!

Dingaveguide er lavet for at samle al hjælp til gaveideer ét sted. Det har altid været svært at finde på gode gaver, og man har let kunne søge på nettet i flere timer, for at finde lige netop dén rigtige gave.
Vores mål er, at du blot kan nøjes med et kig på vores guide, og så kan du finde gaver til alle dem, du holder af.

Jeg elsker at modtage gaver, men jeg elsker endnu mere at give gaver. Man kan kalde mig ekspert i at finde gode gaver – jeg elsker i hvert fald at gøre dem, jeg elsker, glade. Det er fantastisk at se smilet på læberne hos dem, jeg holder af, når jeg har fundet en gave, der sidder lige i øjet. Denne skønne følelse vil jeg gerne hjælpe jer med også at få. Derfor har jeg startet guiden her, hvor I finder utallige gode gaveideer, som jeg blandt andet selv har haft stor succes med at give.

Ud over at bruge vores side til at finde gaveideer, har vi også en intention om, at du selv kan bruge siden til at få ideer til gaveønsker. I stedet for hvert år til jul at ønske sig de samme almindelige, “kedelige” gaver, da kan du bruge vores gaveguide til at få inspiration til nye, spændende ønsker.

Vi går meget op i, at de gaveideer, vi lægger her på siden er gode gaver. Vi vil kunne stå inde for de gaver, vi anbefaler. Du vil derfor kunne finde nogle links til gaver her på siden, som vi kan få en lille provision fra, for at henvise dig til den pågældende side. Dette hjælper os med at kunne holde standarden så høj, som vi gerne vil, så du kun får de bedste gaveideer.

Tag et kig rundt, vi håber du kan bruge det og kommer til at få en masse god inspiration!

Os fra din Dingaveguide.dk

Vi støtter gode formål:

Vi samarbejder med: