Minicruise til Oslo

Trænger du til at komme væk fra hverdagen, og bare få en velfortjent pause? Frygt ej, vi har den helt rigtige oplevelse til dig. Med et lækkert minicruise til Oslo, kan du komme afsted på en hyggelig sejltur fyldt med afslapning, smukke landskaber og masser af tid til hygge. Forkæl dig selv og en særlig person som du holder af med et minicruise, hvor I kan nyde hinanden.

Indeholder reklamelinks

Minicruise til Oslo

Minicruise til Oslo

Nyd 3 dage sammen på et minicruise fra København til Oslo og tilbage igen. I får to overnatninger på Oslofærgen adskilt af ca. 7 timer i Oslo. Med barer, casino og lækre restauranter på færgen får I et par fantastiske dage sammen.

Pris: 995,00 kr.

Find gaven her

Tag på minicruise til Oslo

Et minicruise er den perfekte anledning til at komme væk på en lille ferie uden at det kræver en masse plads i kalenderen. Turen er nemlig som navnet indikerer et mini-cruise. Dette betyder at det kun indeholder 2 overnatninger, men stadig rigeligt af tid til at opleve en masse spændende ting.

Et minicruise fungerer nemlig således, at du stiger ombord på skibet, og tilbringer en hyggelig dag sammen med din rejsekammerat. Når I ankommer til Oslo, har I et par timer, hvor I kan udforske byen inden skibet sejler mod Danmark igen. Oslo er blandt Europas hurtigst voksende byer. Så du vil få masser af muligheder for at opleve noget. Men byen er mere end blot madkultur, arkitektur, kunst og shopping. Med sin beliggenhed mellem Oslofjorden og skovbeklædte bakker fik Osloi 2019 prisen som Europas grønne hovedstad. Byens centrum kan udforskes både til fods, på cykel eller med offentlig transport.

Besøg f.eks. det nye Munchmuseum, og oplev Edvard Munch’ fantastiske og ikoniske malerier. Udover kunstudstillingerne, kan du også besøge et af museets kunstværksteder, hvor du kan lave din egen kunst. Slut besøget af med en tur i restauranten på 13. sal, som foruden dejlig mad også byder på lidt af en spektakulær udsigt over byen. Det nye museum åbnede i efteråret 2020.

Er du mere til sport og spænding, kan du besøge Holmenkollbakken, som er Norges største arena for skihop. Denne har været brugt ved flere store konkurrencer herunder Vinter-OL i 1952, samt flere omgange af VM senest i 2011.

Foretrækker du i stedet et par hyggelige timer, hvor du bare udforsker byen, så har Oslo meget at byde på. Uanset, hvad du vælger, så er vi sikre på, at du vil få en hyggelig dag inden du skal afsted tilbage.

En pause fra hverdagen

Det er ikke kun Oslo, der har noget at byde på. Skibet, som du sejler med indeholder både vinbar, caféer, pool, jacuzzi, sauna, mulighed for shopping, natklub samt utallige restauranter med alt lige fra pizza til steak. Kort sagt, du kan finde alt, hvad dit hjerte begærer ombord. Det bliver bestemt ikke kedeligt.
Du skal blot læne dig tilbage, og slappe af. Måske er du afsted på en romantisk tur sammen med din kæreste eller ægtefælle. Her kan I få lidt alenetid og nyde hinandens selskab væk fra dagligdagens pligter og gøremål. Der er i hvert fald rig mulighed for at få et par hyggelige dage, hvor I sammen kan opleve den smukke sejltur og friske havluft undervejs.

En tur som denne er den perfekte mulighed, hvis I trænger til at trække stikket ud, og bare komme væk fra alting. I vil komme tilbage med en fornyet energi, og med en dejlig oplevelse fyldt med gode minder. Denne type gave er også en fin idé, hvis man ønsker at fejre årsdag eller bryllupsdag på en særlig måde. Uanset, hvor lang tid I har været sammen, så vil en tur som denne helt sikkert bringe glæde hos din partner.

Cruiset er også en fin oplevelse, hvis du har en god ven eller et nært familiemedlem, som du ønsker at tilbringe noget kvalitetstid med. Der er underholdning for alle undervejs på sejlturen. Og vi garanterer at det bliver en hyggelig oplevelse for jer alle sammen. Hvem trænger måske ikke til at par dage, hvor der er ro til at slappe af. Og hvor man bare kan hygge sig uden afbrydelser.

Hvad koster et minicruise?

Prisen for et minicruise til Oslo er ca. 1.000,00 kr., og man kan ofte være heldig at finde gode deals til turen. Her kan man enten finde tilbud på hele opholdet eller gode deals i form af f.eks. spisning i en af skibets mange restauranter.

Hvis du leder efter lignende ophold, kan du på dingaveguide finde oplevelsesgaver som f.eks. storbyferie, wellnessophold eller et romantisk weekendophold. Vi har samlet en lang række gaveidéer, så du blot skal finde den som, passer bedst til dig.

Giv et minicruise som gave

Her på dingaveguide er vi store fortalere for at give oplevelsesgaver. Vores erfaring viser, at oplevelsesgaver oftest bliver taget imod med ekstra glæde. Og vi mener, at et minicruise til Oslo vil være en fantastisk gaveide til en du holder meget af. I og med at et minicruise ofte er i den dyrere ende af prisskalaen, så er det ofte en gave, man giver til folk man holder meget af. En gave man giver til personer, man er tæt med. Gaven lægger også op til, at turen gives til en person, så I to sammen kan komme afsted på denne hyggelige sejltur, som vil give jer en pause fra hverdagen.

Et minicruise egner sig som en god gave til flere forskellige anledninger. Vi synes, at det kunne være en god gaveidé til:

Uanset anledningen, så er fælles for dem, at det er en god gaveidé til personer, som du holder af at bruge tid med. Denne gaveide lægger nemlig op til, at I virkelig kan få lov at være sammen på en hyggelig tur uden forstyrrelser.

Gennemsnitlige anmeldelse:

0,0
0,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk0%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

There are no reviews yet. Be the first one to write one.