Helikoptertur

Leder du efter en særlig gave til en som du holder af? På din gaveguide har vi altid den helt rigtige oplevelse. Prøv f.eks. en helikoptertur, hvor I kan nyde en fantastisk udsigt og se velkendte steder fra et nyt perspektiv mens I flyver afsted. Vi garanterer at det er oplevelse som I aldrig glemmer, og en gave som med garanti vil bringe glæde hos den heldige modtager. 

Indeholder reklamelinks

Helikoptertur med HeliCompany

Helikoptertur med HeliCompany

Prøv oplevelsen af at komme op og flyve med de allerbedste siddepladser. På denne helikoptertur vil du få lov at se smukke Danmark fra luften på en 10-12 minutters helikoptertur.

Hele landet

Pris: 699,00 kr. pr. person

Find gaven her
Helikopterpilot

Helikopterpilot

At flyve i helikopter er vildt – men endnu mere vildt, hvis du selv får lov at indtage cockpittet. Med denne helikoptertur vil du først blive undervist i helikopterflyvning, og derefter skal du ud og flyve helikopteren placeret inde i cockpittet.

Roskilde, Sjælland

Pris: 3999,00 kr.

Find gaven her

Helikoptertur

Forestil dig at blive løftet op, og svæve over smukke landskaber og byer. At opleve verden fra et nyt perspektiv mens du flyver afsted i en helikopter. Det er en særlig oplevelse, som du også kan prøve – måske i selskab med en som du holder af.

En tur med helikopter står på ønskelisten hos mange, og det er også en unik oplevelse. Opfindelsen og princippet bag helikopteren tilskrives faktisk Leonardo da Vinci, der i ca. 1485 tegnede en model, som kunne flyve takket være et urværk. Selve rotoren, som måske er det mest karakteristiske ved en helikopter, har dog været kendt som legetøj i det fjerne østen i over 2000 år. Drømmen om at flyve har sandsynligvis eksisteret lige så længe som mennesket, men til forskel fra fortidens drømme, så kan oplevelsen blive din blot ved hjælp af et par enkle klik. 

Nogen tænker måske at en helikoptertur er det samme som at flyve på f.eks. ferie. Men der er stor forskel. Med et passagerfly får du – hvis du er heldig, lov til at sidde ved et lille vindue og kigge ud. Med en tur i en helikopter, kan du derimod se næsten hele vejen rundt. Helikopteren er også meget tættere på jorden, hvilket betyder at du kan få en detaljeret oplevelse, hvor du kan se både byer, landskaber og dyr helt tæt på. At flyve i helikopter er en intim oplevelse, som du kan dele i selskab med en eller to andre. 

Praktisk info når man skal flyve i helikopter

En helikoptertur tager typisk 10-12 minutter, og selvom det måske ikke lyder af meget, så kan du nå at se utrolige mange ting på din tur. En helikopter er nemlig – til forskel fra f.eks. en luftballon eller et fly, hurtigt i luften og utrolig nem at manøvre, hvilket betyder at du allerede kort tid efter start kan nyde udsigten. 

Du kan tage på helikoptertur flere steder i landet, så uanset om du bor i Jylland, på Sjælland eller Fyn, så er der rig mulighed for at opleve de smukke landskaber og byer i nærheden af dig. Du vil formentlig blive ret overrasket over, hvordan byer som du kender, ser helt anderledes ud fra en helikopter. 

Hvad er prisen på en helikoptertur?

En tur som denne ligger ikke i den billige ende af prisskalaen, hvis man sammenligner med en normal gave. Man kan dog langt fra kalde denne gave normal, og derfor er en tur med helikopter også en hel særlig oplevelse. Det er måske også årsagen til, at denne gave er blandt de mest populære oplevelsesgaver til fødselsdage, konfirmationer og studenterfester. Nogen bruger dog også oplevelsen, hvis de skal planlægge en god date med en særlig person som de holder meget af. 

Prisen for turen kan variere afhængig af udbyder og længden på turen, men prisniveauet ligger typisk på ca. 500,00 kr. -1.000,00 kr. pr. person.

Helikoptertur som gaveidé

En helikoptertur er en god gaveidé, hvis du gerne vil finde på noget, som er ud over det sædvanlige. Foruden at tilbyde måske den smukkeste udsigt, som du nogensinde har set, så giver turen også et dejligt sus i maven og et sjovt minde, som kan deles med en særlig person. Måske trænger din partner og dig til et afbræk fra hverdagen. Tag på et romantisk eventyr, og få en anderledes oplevelse for 2, der kan bringe glæde også efter jeres flyvetur. Her på dingaveguide er vi store fortalere for at give oplevelsesgaver. Vores erfaring viser, at oplevelsesgaver oftest bliver taget imod med ekstra stor glæde, hvilket måske også er årsagen til at netop en helikoptertur er blandt de mest solgte oplevelsesgaver.

Gaven egner sig som gave til flere forskellige anledninger. Vi synes bl.a at det kunne være en god gaveidé til f.eks.:

Hvem tager man med på helikoptertur?

Uanset anledningen, så vil modtageren bestemt få en glædelig overraskelse. Grundet prisniveauet, så er denne gave typisk en, som man giver til en særlig person. Måske kender du en, som altid har drømt om at flyve. Det kan være alt fra din far, en god ven eller måske din kæreste eller ægtefælle. 

På dingaveguide har vi samlet en række oplevelser, så du kan komme flyve til vejrs. Du skal blot vælge den oplevelse, der passer bedst til dig. Prøv f.eks. en rolig tur med en luftballon eller et ordentlig adrenalinkick med faldskærmsudspring. Uanset valget, så er vi sikker på at det bliver en opløftende oplevelse.

Lige meget, hvem der er modtager af denne gave eller hvad anledningen er, så er vi sikrer på at den vil bringe glæde. Og, hvis du mangler lidt inspiration til kortet, så husk blot Frank Sinatra’ berømte ord: ”Come fly with me, let’s fly, let’s fly away”. Rigtig god flyvetur. 

Gennemsnitlige anmeldelse:

0,0
0,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk0%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

There are no reviews yet. Be the first one to write one.