Spaophold i Sverige

Vores naboland Sverige byder på nogle af de mest luksuriøse og afslappede spaophold. Trænger du og din partner til ro for sjælen og fuldstændig rendyrket afslapning, så er bestemt værd at kigge over på den anden side af Øresund. Pak weekendtasken og nyd et spaophold i Sverige fuldt ud. I skal blot vælge den lokation, der passer bedst til jer.

Indeholder reklamelinks

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Til dette ophold i Ystad i Sydsverige får i bl.a. overnatning, 3-retters menu, stor morgenbuffet, adgang til til spaafdelingen og der kan tilkøbes ekstra wellnessbehandlinger.

Pris: Fra 2799,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Spaophold på Hotel Skansen

Spaophold på Hotel Skansen

På dette spaophold i Båstad i Sverige får I en overnatning, 3-retters middag, fri entre til spa og badehus samt morgenmadsbuffet.

Båstad, Sverige

Pris: Fra 2315,00 kr. for 2 personer

Find gaven her

Spa og wellness i Sverige

Vores nordiske naboland Sverige har vist, at de virkelig forstår at lave spa- og wellnesshoteller ud over det sædvandlige. Luksus, afslapning, romantik og maksimal velvære er i fokus på disse hoteller. Og der bydes på alt fra gourmetmad til spa og wellness – både indendørs og udendørs.

Sverige er et fantastisk land at tage til, hvis man trænger til en weekend væk fra den normale hverdag. Vores svenske naboland byder på et stort spænd af oplevelser og seværdigheder. Alt fra deres flotte storbyer til deres fantastiske natur. Dette betyder også, at man ikke kommer til at kede sig på et ophold her. Der er uendelige muligheder for at opleve og udforske, så man kan nemt bruge mange dage i de svenske byer. Derudover er Sverige en oplagt lokation for at tage på spa- og wellness ophold, grundet de mange fine hoteller og badehoteller. Landet har nogle fantastiske strande med den smukkeste udsigt – og det er ofte ved disse beliggenheder, at du kan finde nogle helt ekstraordinære spa- og wellnessfaciliteter. Der er altså rig mulighed for at gå på jagt efter fuldstændig afslapning og forkælelse. Vi har her på dingaveguide samlet inspiration til nogle af de bedste bud på ophold i Sverige.

Hvor tager man på spaophold i Sverige?

Vores naboland er stort og strækker sig over et stort areal – både i forhold til strand og til natur. Derfor har du også mulighed for at få nogle meget særlige og unikke ophold, når du tager på besøg i Sverige. Er du til sus og dus med strand, spa og sol, så findes der lækre badehoteller langs kysten. Her kan særligt anbefales forskellige spaophold i Sydsverige og spaophold i Malmø.
Men der er også mulighed for at få et mere natur-præget ophold i Sverige. I landet findes der enorme mængder smukke skove, søer, elve, og naturområder generelt. Her er altså mulighed for at se nogle helt fantastiske syn, som vi desværre ikke har mulighed for i Danmark. Har du eksempelvis nogensinde set solen stå på himlen 24 timer i træk? Tager du til Nordsverige, helt op over polarcirklen, så går solen ikke ned som sommeren. Der er altså lyst døgnet rundt. Ingen fornemmelse af, om det er dag eller nat. Dette er en oplevelse, der bestemt kun kan anbefales.

Luksuriøse wellophold i Sverige og Sydsverige

De seneste år har danskerne virkelig fået øjnene op for, hvad Sverige og Sydsverige virkelig byder på at wellnessophold. Flere hoteller har fået særlig meget omtale blandt andet på de sociale medier. Her har de vist, at det bestemt er værd at tage turen over Øresund, for at sætte fod i de svenske gader. Disse hoteller inkluderer blandt andet Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad og Hotel Skansen. Alle tre er eksempler på finde opholdssteder i Sydsverige, hvorfor det som bosat i Danmark er let at komme dertil uden en længere rejse. Helt simpelt kræves der kun en kortere køretur, hvorfor de fleste vil kunne komme afsted uden for stor en rejse.
Du skal altså ikke gøre andet end at hoppe i badekåben og badesandalerne. Du skal gøre dig mentalt klar på at få ladet batterierne helt op. Og gør dig klar til at blive forkælet. Hvem vil ikke synes om dette?

Det er ikke kun i Sydsverige, at man finder nogle fine ophold. Hele vejen op igennem det naturprægede land er der luksuriøse ophold af finde. I kan derfor også let gøre sådan en tur til en længere miniferie, hvor I kører op gennem det smukke svenske land.

Hvad koster et ophold i Sverige?

Som spa- og wellnessophold generelt, så er det ikke en billig affære at tage op ophold. De svenske priser er ganske sammenlignelige med priser på danske spaophold – og man får bestemt lige så meget for pengene. På de fleste ophold tager man afsted i en overnatning eller to. Derudover kan der tilkøbes forskellige faciliteter, eksempelvis adgang til spa- og wellnessafdelinger, fitnesscentre, skønhedsbehandlinger og mad af højeste kvalitet. Man skal derfor regne med i hvert fald at skulle ligge nogle tusinde kroner. Derudover skal man også huske at tage højde for, at det koster et lille beløb, hvis man vælger at køre over Øresundsbroen.

Derudover er det på de fleste spahoteller muligt kun at købe adgang for en enkelt dag. Og flere hoteller tilbyder også forskellige deals, hvor du kan købe et dags- eller weekendophold for billigere penge. På denne måde kan du nøjes med en lidt billigere pris for et stadig meget luksuriøst og afslappende ophold.

Spaophold i Sverige som gave

At give en, du holder af, et spaophold i gave er en fantastisk ide. Ophold generelt er en oplevelsesgave, som vi ser bliver modtaget med stor glæde og taknemmelighed. Det er dog også en dyrere gave, hvorfor vi mener, at gaven egner sig bedst til større anledninger, som f.eks. bryllupsgave eller sølvbryllupsgave.

Vi har set weekendophold være en fantastisk gaveide til nybagte forældre, der dermed får en mulighed for igen at lade kærligheden blomstre og sætte forholdet i fokus. Derudover er det en skøn gaveide til din mand, kone eller kæreste. Din partner vil elske at blive overrasket. Det vil være jer to i fokus, hvor I får lov at genopleve forelskelse og nyde hinandens selskab. I en travl hverdag, hvor kedeligt ting hurtigt kommer i fokus, er sådan en get-away weekend virkelig noget, der kan hjælpe og styrke et forhold.

🤩Hvor kan man tage på spaophold i Sverige?

Hele det svenske land byder på mange forskellige, oplevelsesrige hoteller og spahoteller. Særligt i Sydsverige har flere forskellige spahoteller fået meget positiv opmærksomhed de seneste år.

🤩Hvad koster et spaophold i Sverige?

Spaophold i Sverige matcher nogenlunde prisen med danske og tyske spaophold. Dette varierer naturligvis fra hotel til hotel og afhængig af hvad man ønsker. Normalt ligger prisen mellem 3000,00 - 5000,00 kr. for to personer.

🤩Hvordan er den letteste transport til Sverige?

Der er mange lette veje at komme til Sverige. Har du selv bil kan du køre over Øresundsbroen. Derudover er det muligt hurtigt at komme til Sverige med både fly, tog og færge.