Spaophold

Spaophold giver mulighed for komplet forkælelse for både din krop og din sjæl. Det giver mulighed for maksimal afslappelse og en pause fra hverdagen. Vi har her på siden samlet de bedste bud på spaophold og spahoteller så du kan komme til at slappe helt af.

Indeholder reklamelinks

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Til dette luksuriøse ophold i Hurup Thy får i bl.a. overnatning, fyldte chokolader, 4-retters menu, entre til kurbad, håndbrygget øl eller saft ved ankomst og stor morgenbuffet.

Pris: Fra 2896,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Spaophold på Hotel Skansen

Spaophold på Hotel Skansen

På dette spaophold i Båstad i Sverige får I en overnatning, 3-retters middag, fri entre til spa og badehus samt morgenmadsbuffet.

Båstad, Sverige

Pris: Fra 2315,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Til dette ophold i Ystad i Sydsverige får i bl.a. overnatning, 3-retters menu, stor morgenbuffet, adgang til til spaafdelingen og der kan tilkøbes ekstra wellnessbehandlinger.

Pris: Fra 2799,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Luksus wellnessophold på Alter Meierhof

Luksus wellnessophold på Alter Meierhof

Til dette luksus ophold i Flensborg får i hele pakken. Dette inkluderer bl.a. 2 overnatninger, morgenmad, adgang til spa, 3-retters middag, 6-retters middag, fuld body massage, hamam ceremoni og kropbehandling.

Pris: Fra 11059,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Spaophold på Alter Meierhof

Spaophold på Alter Meierhof

På dette spaophold i Flensborg får I en overnatning, morgenmad, frisk frugt, adgang til spaområdet, 3-retters middag, en rasul ceremoni eller rasul-dampbad.

Flensborg, Tyskland

Pris: 2989,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Til dette gourmetophold i Hurup Thy får I en overnatning, valgfri saft eller specialøl, chokolade, 5-retters middag, morgenbuffet. Derudover kan entre til kurbad tilkøbes.

Hurup Thy, Nordjylland

Pris: Fra 2796,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Kurophold hos Hotel Bretagne Badehotel

Kurophold hos Hotel Bretagne Badehotel

På dette lækre kurophold fås kaffe og kafe, adgang til kurbad, champagne og snacks, gourmetmenu med 6 serveringer, vinmenu overnatning og morgenmad.

Pris: Fra 4500,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Romantisk spaophold på Alter Meierhof

Romantisk spaophold på Alter Meierhof

Dette romantiske spaophold i Flensborg inkluderer bl.a. to overnatninger, morgenmad, adgang til spaområde, en flaske mousserende vin, 4-retters menu og en hamam ceremoni.

Pris: Fra 6950,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Spaophold Hotel Thinggaarden

Spaophold Hotel Thinggaarden

Til spaophold i Hurup Thy kan i vælge mellem 1-2 overnatninger. Derudover får i morgenbuffet, 3-retters middag og entre til kurbadet.

 

Hurup Thy, Nordjylland

Pris: Fra 2396,00 kr. for 2 personer

Find gaven her

Fandt du ikke det du søgte? Du kan finde flere danske spaophold hos spaopholddanmark.dk.

Tag på spaophold for 2

En oplevelse der særligt egner sig for to personer er at tage på spaophold. Når i tager på spaophold for 2 er rammerne på forhånd sat til, at I skal nyde de næste dage i maksimal forkælelse, afslapning og afstressning. Rammerne er sat for, at I skal nyde hinandens selskab. I får rig mulighed for god kvalitetstid sammen, hvilket er noget, der kan få ethvert forhold til at blomstre og vokse. I får mulighed for at tilbringe tid alene sammen, hvor der ikke er andet i fokus end blot jer to.
Samtidig sætter et spaophold rammerne for en rimelig intim oplevelse for 2. Vi anbefaler derfor, at det er en oplevelse du prøver med en, du holder af og føler dig tæt med. Dette kunne være en ægtefælle eller kæreste, men det kunne også være en veninde eller forældre.

Der er mange muligheder for at gøre spaophold til ren forkælelse. Og dette er en oplevelse vi her på dingaveguide virkelig anbefaler dig at prøve. Sammen med en, du holder af, vil du komme til at få nogle dage, som vil lade dig fuldstændig op med energi. Derfor har vi her på siden samlet nogle af de bedste bud på spaophold, som vi kunne finde. På den måde kan du let danne dig et overblik over dine forskellige muligheder – både inden for og uden for de danske grænser.

Spaophold som pause fra hverdagen

Vi kan alle få brug for at pause fra hverdagen. Et hverdagsafbræk, ro til hovedet, afslapning til kroppen. En pause fra de almindelige hverdagsting og -problemer kan fylde os med ny energi og nyt overskud. At sætte verden på pause i et par dage er ikke kun sundt for kroppen, men også for sjælen. Der er ikke længere noget, der hedder indkøb. Der er ikke noget, hedder tøjvask. Der er kun noget der hedder luksus, god mad, maks afslapning og total afstressning.

De fleste spahoteller byder på aquaområder, spa og wellness. Der er altså mulighed for at blive forkælet. Og der er mulighed for af slappe af i et boblebad eller lækkert aqua. Samtidig bliver der ofte budt på mad og restauranter af høj kvalitet. Gourmetmad, god rødvin og lækre cocktails. Rammerne er altså sat til, at I kan få en oplevelse, der ikke mangler noget. Hotellernes wellnessafdelinger byder ofte på diverse massager, skønhedsbehandlinger og wellnessbehandlinger.

Ofte kan flere sanser sættes på prøve, når I bestiller et spaophold. Koldtvandsbade, varmtvandsbade, boblebade, saunaer, dampbade. De mange temperaturskift og vandet mod kroppen vil få din krop i en tilstand af hvile og afslapning. En følelse som i en travl hverdag kan være manglet og eftertragtet.

Budget for spaophold

Spaophold er som regel ikke en billig oplevelsesgave at købe, og vi anbefaler derfor gaven til særlige lejligheder. Alene for spahotellet med adgangs til enten aqua eller spaområde, så kommer man sjældent under 2000,00 kr. for 2 personer. Mange luksuriøse spahoteller tilbyder spaophold, hvor man kan få pakkeløsninger med wellness og middag. Dette koster typisk mellem 3000,00 – 5000,00 kr. afhængig af længden på opholdet og det valgte hotel.

De fleste spahoteller tilbyder mange forskellige tilkøb til dit ophold. Dette kan være massage, ansigtsbehandling, cocktails, mad og andet. Tilkøb af dette kan få prisen til at stige meget. Men ofte kan du finde gode deals på ophold, hvor middag, massage eller andre tilkøb er med i en god pakkepris.

Hvor tager man på spaophold?

Der findes mange forskellige hoteller der byder på spaophold i Danmark. Der er deciderede spahoteller, som er lavet for at give den maksimale, luksuriøse oplevelse. Og der er hoteller, der har en spaafdeling, men som normalt fungerer som et almindelig hotel. Stort set alle hjørner af Danmark har hoteller med spaophold i nærheden. Det kræver sjældent mere end en lille køretur at komme til denne luksuriøse tilværelse. Både i hovedstaden, storbyerne og mindre byer findes der gode muligheder. Spahoteller inden for de danske grænser byder på høj kvalitet, flotte omgivelser og beliggenheder, der er lette at komme til.

Men det er ikke kun inden for de danske grænser, at I kan finde gode muligheder for spaophold. Man kan i flere mindre og store byer i europa finde spaophold af høj kvalitet. Dette kan være i vores nærmeste nabolande. Både Sverige, Norge og Tyskland har gode bud på spaophold. Derudover kan en tur til andre europæiske storbyer som Amsterdam, Berlin eller London også anbefales. Mulighederne er mange. Og ender I med at skulle rejse uden for de danske grænser, så kan dette kombineres i en miniferie eller forlænget weekend. Dette vil blot gøre oplevelsen endnu større for jer.

Giv et spaophold i gave

Vi mener her på dingaveguide at oplevelsesgaver er nogle af de bedste gaver, man kan give. Og at give et spaophold i gave er bestemt ikke en undtagelse. Dette er en meget stor gave, som vil være en skøn gave at give til en, man holder meget af. Dette kunne eksempelvis være en gave til din mand, kone, kæreste eller veninde. Og det er en oplevelse I vil kunne lave sammen, hvor I virkelig vil kunne nyde en god oplevelse sammen.

Spaophold som gavekort

Der findes mange forskellige udbydere, der sælger gode tilbud på spaophold. Både i Danmark og rundt omkring i europa kan du finde spahoteller. Ofte kan man finde en god pakkeløsning, hvor man får opholdet sammen med eventuel middag, massage eller anden wellness. Ved at købe en spaophold som gavekort, så giver du modtageren noget frihed til selv at være med til at vælge dato for opholdet. Modtageren får en gave, som de virkelig kan se frem til at skulle bruge.

Gennemsnitlige anmeldelse:

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk100%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

Gode spabad

Rated 5,0 out of 5
9. maj 2020

Jeg var på besøg hos Marienlyst og deres faciliteter var rigtig gode.

Bente Olsen