Gourmetophold

Er du lidt af en foodie, der nyder god mad og skønne vine? På dingaveguide har vi samlet de bedste gourmetophold, så du kan opleve den gastronomiske verden fra sin bedste side. Del oplevelsen med en som du holder af, og nyd et hyggeligt ophold, hvor alle sanser bliver forkælet.

Indeholder reklamelinks

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Til dette gourmetophold i Hurup Thy får I en overnatning, valgfri saft eller specialøl, chokolade, 5-retters middag, morgenbuffet. Derudover kan entre til kurbad tilkøbes.

Hurup Thy, Nordjylland

Pris: Fra 2796,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

På dette ophold i Ry får I fantastisk mad, overnatning i hyggeligt værelse og morgenmad. Derudover kan der tilkøbes vin eller andre drikkevarer.

Pris: Fra 2190,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

På Hvalpsund Færgekro ved Limfjorden kan I komme på gourmetophold, hvor I vil få 5-retter gastronomimenu, en overnatning samt morgenmad.

Farsø, Nordjylland

Pris: 1990,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Alle ved at mad bare smager bedre, når man selv har været med til at tilberede det. Til vildmarksgourmeten på Djursland vil du være med til at indsamle urter og ukrudt til måltidet og blive introduceret til forskellige tilbredningsmetoder som fx jordovn og saltdejsindpakning. Den unikke oplevelse egner sig til alle mad- og naturelskere.

Pris: 1250,00 kr. pr. person

Find gaven her
Gourmetophold hos Tambohus Kro og Badehotel

Gourmetophold hos Tambohus Kro og Badehotel

Til dette gourmetophold i Thyholm fås 5-retters gourmetmiddag, mulighed for tilkøb af vinmenu, overnatning i et dobbeltværelse samt morgenbuffet.

Pris: Fra 2298,00 kr. for 2 personer

Find gaven her

Gourmetophold

Hvad enten du er en feinschmecker eller bare glad for god mad, så er et gourmetophold fra dingaveguide lige sagen. Men hvad er gourmet præcis? Gourmet er en kulinarisk oplevelse af god mad og drikke, der er præsenteret på en smuk, raffineret og afbalanceret måde. Selve ordet gourmet stammer fra den franske betegnelse for en vinmægler, som var en person der var ansat hos en vinforhandler.

Gourmet er mere end blot et restaurantbesøg. Det er en oplevelse som du kan nyde sammen med en særlig person og blive forkælet. Sæt hverdagen på pause, pak weekendtasken og tag afsted på et hyggelig ophold. Her vil der blive kælet for hver eneste detalje fordi I fortjener det bedste.

Med fokus på de bedste smagssammensætninger og fantastiske råvarer, skal du blot sætte dig til bords og nyde hver eneste servering. Og fordi gourmet er mere end blot god mad, så kan du forvente en oplevelse som strækker sig fra start til slut. Der er tænkt på alle detaljer, så du kan få den bedste oplevelse. Se, det er da lige så tænderne løber i vand blot ved tanken om det.

En pause fra hverdagen

Glem alt om opvask og hurtigmad. Du skal blot læne dig tilbage mens der bliver serveret de lækreste retter og skønneste vine. Forkæl dig selv og en som du holder af med et dejligt gourmetophold, der giver jer begge en pause fra hverdagen.

Trænger I til at komme lidt væk fra dagligdagens strabadser, og sætte jer selv i fokus? Med et gourmetophold fra dingaveguide kan I slappe af og blive forkælet. Og det bedste af det hele er, at I ikke behøver at bekymre jer om, hvem der skal køre hjem. I skal bare finde jeres værelse og sove som en drøm efter en dejlig dag.

Med et gourmetophold får I nemlig hele pakken. Overnatning i hyggelige omgivelser, hvor I samtidig bliver opvartet med lækker mad og drikke. Det er præcis dét der skal til, hvis I har brug for at få ladet batterierne op, og komme hjem med fornyet energi. Et gourmetophold er ikke kun den perfekte gave til dig og en som du holder af. Det er også en gave, der bestemt vil glæde andre par.

Et gourmetophold kan både bruges til bryllupsgave, runde fødselsdage, gave til nybagte forældre eller en anden særlig lejlighed. Man siger at det er tanken, der tæller, og denne tanke på lækker mad og forkælelse vil helt sikkert bringe stor glæde hos modtageren.

Hvad er budgettet for et gourmetophold

Prisen for et gourmetophold kan variere meget alt afhængigt af, hvad opholdet skal indebære. Er man ude i den helt store luksuspakke, så ligger prisen i den højere ende af prisskalaen, og et ophold kan hurtigt komme over 1000,00 kr. for to personer. Men et gourmetophold kan sagtens også holdes langt billigere end dette. Man kan f.eks. vælge en enkelt overnatning frem for en weekend, og hvis dette er tilfældet, så er der mulighed for at købe et gourmetophold for ikke nær så mange penge. Det hele afhænger af, hvad for et ophold, det er, I ønsker.

Gourmetophold som gave

En oplevelsesgave er blandt de gaveidéer, som vi på dingaveguide har erfaring med bringer ekstra stor glæde. Og vi mener, at et gourmetophold vil være en fantastisk gaveidé til en du holder af. Et ophold som dette, er en gave som man giver til personer, man er tæt med. Gaven lægger også op til, at opholdet gives til en person, så I to sammen kan komme afsted på et gourmetophold.

Med et ophold som dette, kan I komme afsted en weekend og nyde lidt alenetid. Det vil kunne give jer en pause fra hverdagen, og give jer mulighed for at fokusere på hinanden uden andre forstyrrelser. Et gourmetophold egner sig som gave til flere forskellige personer. Det er en fremragende oplevelse for 2. Vi synes, at det kunne være en god gave til:

  • Din mand eller kone
  • Din kæreste
  • En bror eller søster
  • En eller flere venner/veninder

Fælles for dem er, at det er en perfekt gave til personer, som du holder af at bruge tid med. Denne gaveidé lægger nemlig op til, at I får lidt kvalitetstid mens I bliver forkælet med lækre middagsretter og vine.

Gavekort til gourmet

Man kan ofte finde gode deals på gourmetophold. Her får man enten tilbud på hele opholdet eller gode deals i form af tilkøb til selve opholdet. Der findes mange forskellige steder, der sælger gavekort på gourmetophold. Dette gør det både nemt og praktisk at købe en gourmetophold som gave.

I stedet for blot at lave et kort, hvori der står at modtageren får et ophold, så kan gaven pakkes ind i en flot gaveæske, hvor du måske tilføjer nogle lækre delikatesser, som kan nydes mens I spændt venter på at komme afsted på opholdet.

På dingaveguide kan du også kan finde andre skønne ophold som f.eks. et romantisk ophold for 2 eller et spaophold med masser af forkælelse og lækre wellnessbehandlinger. Gå på opdagelse, og find det ophold, som passer bedst til din næste gave.

Gennemsnitlige anmeldelse:

0,0
0,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk0%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

There are no reviews yet. Be the first one to write one.