Wellness i Tyskland

Selvom du måske forbinder Tyskland med Bundesliga, sauerkraut og oktoberfest, så kan vores naboer syd for grænsen faktisk tilbyde en masse andet skønt. Vores deutsche freunde har f.eks en lang kulturtradition for kur- og badeophold. Snup en hyggelig weekendtur, og oplev de mest fantastiske og afslappende wellnessbehandlinger med et spaophold i Tyskland.

Indeholder reklamelinks

Luksus wellnessophold på Alter Meierhof

Luksus wellnessophold på Alter Meierhof

Til dette luksus ophold i Flensborg får i hele pakken. Dette inkluderer bl.a. 2 overnatninger, morgenmad, adgang til spa, 3-retters middag, 6-retters middag, fuld body massage, hamam ceremoni og kropbehandling.

Pris: Fra 11059,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Spaophold på Alter Meierhof

Spaophold på Alter Meierhof

På dette spaophold i Flensborg får I en overnatning, morgenmad, frisk frugt, adgang til spaområdet, 3-retters middag, en rasul ceremoni eller rasul-dampbad.

Flensborg, Tyskland

Pris: 2989,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Romantisk spaophold på Alter Meierhof

Romantisk spaophold på Alter Meierhof

Dette romantiske spaophold i Flensborg inkluderer bl.a. to overnatninger, morgenmad, adgang til spaområde, en flaske mousserende vin, 4-retters menu og en hamam ceremoni.

Pris: Fra 6950,00 kr. for 2 personer

Find gaven her

Hvor tager man på wellnessophold i Tyskland?

Placeret i hjertet af Europa, og omgivet af skønne og afslappende omgivelser, kan Tyskland tilbyde lidt af det hele. Hvis du besøger den sydlige del af landet, kan du opleve både bjerge og dale mens der i Nordtyskland er strande, floder og smukke grønne områder. Nyd en pause i de flotte omgivelser. Bliv forkælet med et dejligt spaophold, hvor du kommer helt ned i gear.
Der er noget for enhver smag, hvad enten om du er til en rolig, hyggelig landsby eller om du elsker det livlige og pulserende Berlin med alt, hvad storbyen har at tilbyde. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser, så du skal blot vælge det ophold, som passer dig bedst. Afhængig af lokaliteten, så er dit næste spa- og wellnessophold kun et par timers kørsel væk. Sæt destinationen på GPS’en til afslapning, og kør mod Tyskland og wellness.

Sæt hverdagen på pause

Mange danskere har de seneste år fået øjnene op for, hvad Tyskland og Nordtyskland har at byde på når det kommer til wellness. Mange tager en forlænget weekend eller et par dage på hotel, hvor de bliver forkælet, og nyder hinanden og lidt alenetid. Du skal faktisk ikke gøre andet end at slå telefonen på lydløs, læne dig tilbage og bare nyde at komme væk fra alting.
Tysklands lange tradition indenfor kur- og badeophold gør landet ganske wunderbar når det kommer til spa- og wellnessoplevelser. Det er det perfekte pusterum, hvis du trænger til at komme lidt væk og bare slappe helt af. På dingaveguide har vi samlet de bedste tilbud indenfor wellness i Tyskland, så du kan få tilfredsstillet dine behov. Med fokus på både luksus og hygge, kan du bare lukke øjnene og nyde et ophold uden travlhed og forstyrrelser. Det eneste, som du skal gøre er at vælge det ophold eller hotel, der passer bedst til dig og dine ønsker inden for spa og wellness.

Denne slags ophold er en fin og personlig gave, hvis du skal glæde en som du holder af. Det kan f.eks. være din partner, en god ven eller din mor og søster med en hyggelig tøsetur. På dingaveguide har vi erfaring med, at disse spaophold også er en god gave til f.eks. bryllupsdage. Forkæl jer selv som par, og nyd hinandens selskab uden afbrydelser, travle arbejdsdage og sure hverdagspligter. Nyd lidt kvalitetstid, og få genopladet batterierne og jeres forhold med lækker wellness og selvforkælelse.

Hvad koster et ophold i Tyskland?

Prisen for et spa- og wellnessophold i Tyskland eller Nordtyskland ligger i den høje ende af prisskalaen i forhold til gaver. De tyske priser minder dog meget om priserne på danske spaophold – og man får bestemt lige så meget for pengene. På de fleste ophold tager man afsted for en eller to overnatninger. Derudover kan der tilkøbes forskellige faciliteter. Dette er f.eks. adgang til spa- og wellnessafdelinger, fitnesscentre, skønhedsbehandlinger og gourmetoplevelser. Du skal derfor regne med at sådanne et ophold i hvert fald når et prisniveau på nogle tusinde kroner. Derudover skal man også huske at tage højde for, at der er udgifter i forhold til selve rejsen som f.eks. færgebillet og benzin.

På de fleste spahoteller er det dog muligt kun at købe adgang for en enkelt dag, hvis man ikke ønsker at være væk en hel weekend. Flere hoteller tilbyder også forskellige deals og tilbud, hvor du kan købe et dags- eller weekendophold for billigere penge. På den måde kan du nøjes med en lidt billigere pris for et stadig meget lækkert og afslappende ophold.

Spa- og wellnessophold i Tyskland som gave

Det er en super fin idé at give et spa- eller wellnessophold i gave til en, som du holder af. På dingaveguide ser vi generelt at oplevelsesgaver som netop denne, er en gave der bliver modtaget med stor taknemlighed og glæde. Grundet gavens prisklasse er det dog oftest en gave, som egner sig til større eller særlige anledninger. Gaven skal ofte også deles med en speciel person. Dette understreger at denne form for gave ikke gives til hvem som helst.

Vi vil helt sikkert anbefale denne gaveidé til par, som ønsker at sætte fokus på forholdet og nyde hinanden. Din partner vil elske at blive overrasket med en kærestetur fyldt med wellness, hygge og alenetid. Dette gælder uanset om I skal fejre sølvbryllup eller om I blot trænger til en weekend væk fra villa, vovse og vildbasser. På dingaveguide kan vi tilbyde mange forskellige oplevelsesgaver til din partner og dig. Prøv f.eks. et romantisk weekendophold. Eller måske en sjov oplevelsesgave, hvor I kan være sammen på en anderledes måde.

Et wellnessophold er også en god idé som f.eks. bryllupsgave eller morgengave. Eller måske som gave til nybagte forældre, der kan glæde sig til lidt tid med hinanden uden natteroderi, vasketøj og barn. Uanset, hvem modtageren er, så vil han eller hun helt sikkert blive glad for denne personlige gave. Et ophold, som dette er også en fin gaveidé, hvis man er flere der skal slå sig sammen til gave. Netop fordi gaven ligger i den høje ende af prisskalaen, er gaven god til at dele mellem flere personer, hvis man har et stort gavebudget at købe for.

Gennemsnitlige anmeldelse:

0,0
0,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk0%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

There are no reviews yet. Be the first one to write one.