Spadag

Vi har alle brug for at koble af og tage en pause fra hverdagen nogle gange. Til dette formål vil en spadag være perfekt. Her vil I en hel dag kunne nyde hinandens selskab i luksus og absolut velvære. Vi har her samlet nogle af de bedste bud på en spadag for 2, så du hurtigt kan finde inspiration til den perfekte dag.

Indeholder reklamelinks

Spadag hos Kurbad Limfjorden

Spadag hos Kurbad Limfjorden

Kurbad Limfjorden byder på en hyggelig dag i deres fantastisk spaområde. Her vil yderligere være mulighed for at tilkøbe behandlinger, mad og drikkevarer.

Struer, Jylland

Pris: Fra 299,00 kr. pr. person

Find gaven her
Spadag for 2 med vin og tapas hos Kurbad Limfjorden

Spadag for 2 med vin og tapas hos Kurbad Limfjorden

Kurbad Limfjorden byder på adgang til deres spaområde. Derudover vil i få en tapas-anretning for 2 og dertilhørende vin. Det er muligt at tilkøbe behandlinger.

Struer, Jylland

Pris: Fra 818,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Spadag hos Læsø Kur

Spadag hos Læsø Kur

Læsø Kur byder på en hyggelig spadag med adgang til deres kurbad. Herudover vil I få frokostsandwich og forfriskninger med i prisen.

Læsø

Pris: 950,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Spadag hos Lübker Square

Spadag hos Lübker Square

Lübker Square byder på fri adgang til hele deres spaområde, som oser af afslapning og hygge. Her får man hurtigt flere timer til at gå, med dem, man holder af.

Det er muligt at tilkøbe yderligere behandlinger.

Nimtofte

Pris: Fra 350,00 kr.

Find gaven her

Spadag som afbræk fra hverdagen

Vi kender alle behovet. Det utroligt stærke behov for bare lige at kunne tage en enkelt dag i fuld afslapning. Tage en pause fra hverdagens larm, hverdagens indkøb, vasketøj og rengøring. En pause fra et 8-16 job. Pause fra pligter og ansvar. Bare fuld afslapning. Og hvilken bedre måde at bruge sådan en dag end i fuldstændig luksus og spa på en spadag hos et lækkert spahotel? Det er så vigtigt at huske at passe på sig selv. Og det vil være som balsam for sjælen at få lov at bruge en hel dag i luksus sammen med en, man holder af. En sådan dag vil give dig mulighed for at lade batterierne fuldstændigt op. Både fysisk og mentalt. Det kræver faktisk ikke meget mere end en enkelt dag. En dag hvor du sætter dig selv i centrum som hovedperson.

Mange udbydere af spa- og wellnessophold tilbyder også adgang til deres dagsspa. I stedet for at sætte tid af til et helt ophold og betale mange penge for et ophold en hel weekend, kan man altså få adgang til deres spa i en dag, som vil være fyldt med luksus og velvære. Her får i adgang til spafaciliteter så som saunaer og spabade, samt hvad end de enkelte spahoteller udbyder. Mange steder vil de ydermere være muligt at købe lækker frokost midt på dagen. Og de fleste steder er det også muligt at tilkøbe spa- og skønhedsbehandlinger. Man vil altså hurtigt kunne få en hel dag til at gå i sådanne luksuriøse omgivelser. Særligt hvis man tager på spadag for 2 med en, man holder af.

Budget for en spadag

I og med at I ikke skal ud og betale for et helt ophold, der inkluderer både værelse, overnatning, aftensmad og morgenmad, så kan spadage hurtigt blive en væsentligt billigere løsning på luksus. Normalt ligger prisen på en spadag fra omkring 300,00 kr. til 800,00 kr. pr. person. Prisen afhænger dog meget af det udbydende spahotel, og af hvor meget man får med i prisen. Dette er dog stadig væsentligt billigere end hvis man skulle ud og købe et spa– eller wellnessophold, hvor prisen ofte nærmer sig 2000,00 – 3000,00 kr. Derfor er det også lettere økonomisk at kunne følge med på disse ophold. Dette gør også, at det er en oplevelse, man lettere kan give i gave, uden at det behøver at være en særlig stor eller speciel anledning.

Vi anbefaler dog, at man overvejer at købe adgang for mindst 2 personer til sådan en spadag. Men dette afhænger naturligvis af, hvem du giver spadagen til. Nogle personer ville elske sådan en afslappende dag helt alene, for virkelig at få lov at koble af. Andre personer vil nyde dagen mere, hvis den bliver holdt sammen med en, de holder af. Vi ser særligt, at disse dage er populære for to personer. Måske for et kærestepar eller to veninder, der trænger til kvalitetstid sammen. Alternativt er disse dage også særligt populære i eksempelvis mors eller fars dags gaver. Her kan du invitere din forældre til spadag sammen med dine søskende. Så får din mor eller far en hel dag i luksuriøse forhold med rigtig kvalitetstid med sine børn.

Hvor kan jeg komme på spadag?

Det er muligt at finde disse spadage, hvor man får adgangs til et spahotels faciliteter i en dag, rigtig mange steder. Mange spahoteller, hvor man også kan booke et helt weekendophold, har også åben for denne form for dagsspa. Disse hoteller finder du spredt ud over stort set hele landet, med muligheder både i jylland, fyn og sjælland. Der er altså gode muligheder for at komme på spadag i Danmark og man kan altså relativt let komme til et hotel, der udbyder dagsspa, inden for landet grænser. Derudover udbyder flere af vores nærmeste nabolande også denne form for dagsspa. Her er der tale om både Tyskland, Sverige og Norge, som har nogle spahoteller af højeste kvalitet, der tilbyder absolut luksus og velvære. Helt store spillere i udlandet er eksempelvis Alter Meierhof i Tyskland og Ystad Saltsjöbad i Sydsverige. Begge af disse hoteller har de seneste år skrevet sig ind i hjerterne på mange danskere med deres luksus. Begge hoteller tilbyder dagsspa i deres spafaciliteter, og de ligger begge tæt nok på Danmark til, at man ikke behøver at skulle afsted på en lang tur. Har man lyst kunne man dog sagtens lave en lille weekendtur, hvor en af dagene kunne bestå af sådanne en dagsspa.

Spadag som gave

En spadag koster som nævnt ikke en bondegård. Det er derfor en gave, som mange godt vil kunne følge med på. Man skal dog huske at overveje, at de fleste vil sætte pris på adgang for i hvert fald to personer, så man har en at dele oplevelsen med. En spadag vil være en perfekt gave til enhver person, der har brug for at sætte sig selv i fokus. Det vil være en perfekt gave til en person, der trænger til at få slappet af og ladet batterierne op igen, så man er klar til igen at lade hverdagen køre med fornyet energi.
Denne oplevelse vil være en god gaveide til en du holder af. I kunne eksempelvis tage på den dejlige tur sammen. På den måde vil I let kunne få noget god kvalitetstid sammen, hvor I kan få snakket om alt mellem himmel og jord. Dette kunne fx være en god gaveide til din kæreste eller ægtefælle. Dette ville give tid til at forholdet får lov at blomstre lidt. Alternativt er dette en rigtig god gaveide til en veninde eller ven, som du trænger til at få “catch up” med. Sidst synes vi, at det er en god gaveide til en forældre. Her kunne du gå sammen med dine søskende og sammen give enten jeres mor eller far denne gave. Så I alle får noget rigtig kvalitetstid med forældre og søskende. Gaven kan naturligvis også gives til andre uden at man selv skal med. Mulighederne er mange. Vi har her på dingaveguide samlet nogle af de bedste bud på en spadag rundt omkring i Danmark og de nærmeste nabolande. På den måde kan du let danne dig et overblik over mulighederne omkring dig.

Gennemsnitlige anmeldelse:

5,0
5,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk100%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

Tak for oversigten

9. maj 2020

Dejlig oversigt med at den nødvendige information.

Lis Clausen