Wellnessophold

Vi sætter som aldrig før pris på afbræk i hverdagen og små ferier, der kan forny os med ny energi. Derfor er wellnessophold også mere populære end nogensinde før. Vi har her på siden samlet de bedste muligheder for wellness og wellnessophold, så du kan blive inspireret til de allerbedste muligheder.

Indeholder reklamelinks

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard

Til dette luksuriøse ophold i Hurup Thy får i bl.a. overnatning, fyldte chokolader, 4-retters menu, entre til kurbad, håndbrygget øl eller saft ved ankomst og stor morgenbuffet.

Pris: Fra 2896,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Til dette ophold i Ystad i Sydsverige får i bl.a. overnatning, 3-retters menu, stor morgenbuffet, adgang til til spaafdelingen og der kan tilkøbes ekstra wellnessbehandlinger.

Pris: Fra 2799,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Wellnessophold på Tambohus Kro og Badehotel

Wellnessophold på Tambohus Kro og Badehotel

På dette lækre ophold i Thyholm får i en overnatning, morgenbuffet, 3-retters middag og adgang til wellness.

Pris: Fra 2798,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Romantisk ophold på Benniksgaard Hotel

Romantisk ophold på Benniksgaard Hotel

På dette romantiske ophold i Gråsten får I en overnatning, massage, eftermiddagskaffe, velkomstdrink, 4-retter menu og stor morgenbuffet.

Gråsten, Sønderjylland

Pris: Fra 2598,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Luksus wellnessophold på Alter Meierhof

Luksus wellnessophold på Alter Meierhof

Til dette luksus ophold i Flensborg får i hele pakken. Dette inkluderer bl.a. 2 overnatninger, morgenmad, adgang til spa, 3-retters middag, 6-retters middag, fuld body massage, hamam ceremoni og kropbehandling.

Pris: Fra 11059,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Ophold på Villa Copenhagen

Ophold på Villa Copenhagen

På dette fine ophold i København får I en overnatning, 2-retters middag, morgenmad og adgang til poolområdet.

København, Sjælland

Pris: Fra 2500,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Spaophold på Hotel Skansen

Spaophold på Hotel Skansen

På dette spaophold i Båstad i Sverige får I en overnatning, 3-retters middag, fri entre til spa og badehus samt morgenmadsbuffet.

Båstad, Sverige

Pris: Fra 2315,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Til dette gourmetophold i Hurup Thy får I en overnatning, valgfri saft eller specialøl, chokolade, 5-retters middag, morgenbuffet. Derudover kan entre til kurbad tilkøbes.

Hurup Thy, Nordjylland

Pris: Fra 2796,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Spaophold på Alter Meierhof

Spaophold på Alter Meierhof

På dette spaophold i Flensborg får I en overnatning, morgenmad, frisk frugt, adgang til spaområdet, 3-retters middag, en rasul ceremoni eller rasul-dampbad.

Flensborg, Tyskland

Pris: 2989,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Romantisk spaophold på Alter Meierhof

Romantisk spaophold på Alter Meierhof

Dette romantiske spaophold i Flensborg inkluderer bl.a. to overnatninger, morgenmad, adgang til spaområde, en flaske mousserende vin, 4-retters menu og en hamam ceremoni.

Pris: Fra 6950,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Kurophold hos Hotel Bretagne Badehotel

Kurophold hos Hotel Bretagne Badehotel

På dette lækre kurophold fås kaffe og kafe, adgang til kurbad, champagne og snacks, gourmetmenu med 6 serveringer, vinmenu overnatning og morgenmad.

Pris: Fra 4500,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Spaophold Hotel Thinggaarden

Spaophold Hotel Thinggaarden

Til spaophold i Hurup Thy kan i vælge mellem 1-2 overnatninger. Derudover får i morgenbuffet, 3-retters middag og entre til kurbadet.

 

Hurup Thy, Nordjylland

Pris: Fra 2396,00 kr. for 2 personer

Find gaven her

Wellness som pause fra hverdagen

I vores optik indeholder wellnessophold som regel hele pakken. Alt fra luksuriøse omgivelser og mad af høj kvalitet til forkælelse, spa og afslapning. Det er en fantastisk mulighed at tage på wellnessophold med en, du holder af. Tag din kæreste med på et wellnessophold for 2. Her vil I kunne lade romantikken blomstre, og forholdet kan få et boost. Det er netop tid, man bruger sammen, fuldt fokuserede på hinanden, der er med til at skabe gnist i et forhold. Hverdag er godt, trygge rammer med en person du holder af. Men det giver altid et frisk pust at lave noget særligt sammen. Hvis I tager sammen til wellness kan I få en hel weekend – måske endda en forlænget weekend – som kun står i kærlighedens navn. Det er ikke noget der hedder rengøring. Det er ikke noget, der hedder mobiltelefon. Der er blot nærvær, afslapning og kærlighed. Med jer to i fokus.

Det behøver naturligvis ikke kun være en kæreste eller ægtefælle, du kan tage på wellness med. Vi synes dog, at denne oplevelse egner sig bedste at dele med en, du holder af. Dette kunne også være en forældre, en søskende eller en veninde. Uanset hvad, så kommer I til at være I en helt isoleret, magisk verden imens I er der.

Wellnessophold i Danmark

Vi er i Danmark utroligt heldige med udvalget af spahoteller og mulighederne for wellnessophold. Vi har hoteller, der byder på wellness i verdensklasse. Du har altså mulighed for at få den absolutte luksus og højeste kvalitet inden for de danske grænser. Spahotellerne lader jer komme på wellness af højeste kvalitet uden at man behøver den helt store rejse.
Stort set alle storbyer i Danmark samt rigtig mange mindre byer har spa- og wellnesshoteller, hvor I kan komme på weekendtur. Det kræver sjældent en lang køretur før man er ved det nærmeste hotel. Og er man villig til at tage lidt længere igennem landet, så kommer man forbi en stor mængde forskellige spahoteller, der tilbyder wellnessophold af høj kvalitet.

De bedste wellnessophold i Jylland

Jylland lægger land for nogle unikke og flotte kroer og slotte. Derudover er der utallige forskellige muligheder inden for spa- og wellnesshoteller. Jylland byder på mange forskellige oplevelser inden for wellness. Derudover har mange af hotellerne tilknyttet restauranter og køkkener af særlig høj kvalitet. Jylland byder på særklasse inden for gastronomi, hvilket vi anser som en vigtig del af et wellnessophold.
Derudover byder Jylland på mange forskellige oplevelser. Jylland har et væld af historiske og kulturelle oplevelser, som du kan komme ud og prøve imens du er på ophold.

De bedste wellnessophold på Sjælland

Særligt Nordsjælland byder på rige muligheder for wellness af høj kvalitet. Her finder du slotte og badehoteller, der er førende inden for spa og wellness. Som regel skal man et lille stykke ud fra hovedstadsområdet for at finde de bedste lokationer, men her kan man let komme til. Og Sjælland er bestemt ikke bagud på luksus. Sjælland byder på gastronomi af høj kvalitet, hvor flere Michelinrestauranter findes. Og øen byder på mange forskellige oplevelser, som I kan lave imens I er på ophold. Hovedstadsområdet København alene er fyldt med oplevelser og seværdigheder, så I kommer ikke til at kede jer.

Wellnessophold i udlandet

Det er ikke kun I Danmark, man kan finde gode ophold. Danmark byder på wellness af rigtig høj kvalitet, så i vores optik er det ikke nødvendigt at tage den ekstra rejse uden for de danske grænser. Ønsker man dog at gøre en større tur ud af det, har man rig mulighed for at tage på wellness i udlandet. Allerede så snart de danske grænser passeres mod Tyskland finder man en bred vifte af spa- og wellnesshoteller. Også vores naboer mod nord byder på ærligt luksuriøse muligheder. Sydsverige er de sidste år blevet kendte for høj kvalitets hoteller og ophold, hvor forkælelse og afslapning spiller hovedrollen.

Hvad er budgettet for wellnessophold?

Wellnessophold kan hurtigt komme i den dyre ende af budgetskalaen. Wellness inkluderer ofte både ophold, god mad og wellnessbehandlinger. Dette er ting, der hurtigt hober sig op i pris. Derfor er dette for mange personer ikke en “bare lige” ting at købe. Opholdet alene koster som regel over 3000,00 kr. for to personer. Ønsker man derudover gourmetmad, massage eller andre wellnessbehandlinger, så nærmer prisen sig nogle gange det dobbelte. Det er altså ophold, der købes som en særlig anledning eller en særlig oplevelse.
I og med at der er så mange forskellige udbydere af spa- og wellnessophold, så kan man være heldig at finde gode deals og gode tilbud på opholdene. Mange udbyder online deals, hvor du kan få en meget god pris på ophold. Her kan det være at prisen på god mad eller lækre behandlinger er inkluderet, så du sparrer lidt.

Wellness som gave

Vi synes her på dingaveguide, at wellnessophold er en fantastisk gaveide. I og med at det er en dyr gave og en lettere intim oplevelse, så er det dog ikke alle modtagere som gaveideen egner sig til. Har du tænkt dig at købe et wellnessophold til dig selv sammen med en, du holder af, så anbefaler vi folk du er trygge ved. Dette kunne fx være en ægtefælle, kæreste eller veninde.
Ønsker du at give et ophold til to andre personer, så anbefaler vi, at det er til særlige og større anledninger. Dette kunne eksempelvis være anledninger som

I og med at det er en dyr gave af købe, så synes vi at den egner sig bedst til større og særlige anledninger. Men står du og vil overraske en du holder af, så behøver der naturligvis ikke være en særlig anledning. Og du vil med garanti overraske personen. En hel weekend eller lignende i fuld forkælelse og luksus. Her vil jeres forhold virkelig kunne få lov at blomstre og blive boostet.

Gavekort på wellness

Der findes mange udbydere af gavekort på wellnessophold online. Dette gør det super nemt for dig at finde overblik over dine muligheder. Udbyderne skriver som regel hvad opholdet inkluderer, så du kan sammenligne ophold, priser og niveauet af luksus. For at gøre det endnu lettere har vi her på dingaveguide samlet gode bud på de aller bedste wellnessophold. På den måde kan du let gå gennem vores side og finde forskellige muligheder inden for ophold, hvor du vil få maks forkælelse. Du skal blot sætte dig tilbage og lade dig inspirere her på vores guide.

Gennemsnitlige anmeldelse:

5,0
5,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk100%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

Fantastisk wellness

9. maj 2020

Jeg var på et wellness ophold i lubker spa med min mand. Det var så romantisk

Theresa Nielsen