Faldskærmsudspring

Søger du det maksimale adrenalinsus og den mest ekstreme oplevelse, som med garanti vil sætte sig i sjælen i lang tid efter? Faldskærmsudspring er en af de mest ultimative oplevelser, man kan udsætte sig selv for, hvor man kaster sig ud fra et fly i intet mindre end flere kilometers højde.

Indeholder reklamelinks

Tandemspring med Dropzone Denmark

Tandemspring med Dropzone Denmark

Dette tandemspring vil uden tvivl være en oplevelse, som du aldrig vil glemme. Springet er fra 4000 meters højde med 55 sekunders frit fald og 5 minutters flyvetid i faldskærm. Du vil også have god tid til at nyde den gode udsigt fra flyet inden udspringet.

Herning, Jylland

Pris: 2495,00 kr. pr. person

Find gaven her
Tandemspring med Odense Faldskærmscenter

Tandemspring med Odense Faldskærmscenter

Denne oplevelse består af et lynkursus på 15 minutter, hvoefter at du, sammen med en instruktør, vil springe fra 4000 meters højde og opleve 55 sekunders frit fald og 6 minutters svævning i faldskærm med fantastisk udsigt.

Odense, Jylland

Pris: 2595 kr. pr. person

Find gaven her
Solospring med Dropzone Denmark

Solospring med Dropzone Denmark

Har du brug for den vildeste oplevelse og er du en vovehals? Så skal du prøve at hoppe solo i faldskærm hos Dropzone Denmark. Du vil modtage 5 timers teori, hvoefter du vil lette i flyet med en professionel instruktør, som sikrer at du kommer sikkert ud af flyet. Dit første spring er dog meget sikkert, da din faldskærm vil udtrække sig selv ved hjælp af en static line.

Herning, Jylland

Pris: 3595,00 kr. pr. person

Find gaven her

Faldskærmudspring som livets oplevelse

Er du på jagt efter en sand oplevelse, der vil udfordre selv den mest eventyrlystne person, du kender? En oplevelse, der vil fylde kroppen fuldstændig ud med adrenalin og spænding. Så er et faldskærmsudspring bestemt et godt bud. Hele processen i udspringet – alt fra at lære teknikken til selve hoppet, hvor man i frit fald skal springe ud fra et fly – vil være en kæmpe oplevelsesrig og lærerig proces. Faldskærmsudspring kommer naturligvis med god oplæring, for vigtigst af alt er naturligvis sikkerheden. Når du er klar til selve springet vil I blive fløjet op i flere kilometers højde. Herfra skal I tage skridtet ud over kanten. Det frie fald fra ud fra et fly. Med adrenalin pumpende rundt i kroppen er du i den første del af springet i frit fald. Der er fart på og det går stærkt. Omkring 1500 meter over jorden vil faldskærmen udfoldes. Herfra går det hele i et lavere tempo. Herfra svæver man nærmere end falder, og der vil være tid til at “stoppe op” og virkelig nyde oplevelsen, nyde udsigten og følelsen af at være flyvende. Denne oplevelse giver altså en helt unik følelse af at være hævet over jorden, en følelse af at være en smule uovervindelig.

For mange er faldskærmsudspring en “once in a lifetime”-oplevelse. Men for mange er det også en oplevelse, der sætter sig fast i sjælen. En oplevelse, man ikke kan glemme. Og en oplevelse, man bare er nødt til at prøve igen – og igen og igen. Hvilken bedre oplevelsesgave, end en der sætter de følelser i gang?

Tandemspring – god mulighed for nybegyndere

Frem for alt vil alle faldskærmsklubber fokusere på sikkerhed. Denne oplevelse er en af de helt ekstreme af slagsen, hvilket for nogle kan virke skræmmende eller voldsomt. Derfor udbyder stort set alle klubber muligheden for at prøve et tandemspring. Her vil du i springet være spændt sammen med en erfaren instruktør. En ekspert, der meget udførligt vil instruere i, hvad der skal ske på turen. En ekspert, der selv har sprunget utallige gange, og derfor ved præcis, hvad der skal gøres og hvordan sikkerheden holdes i top. På denne måde vil du få hele oplevelsen af springet, af de frie fald og af den fantastiske udsigt og oplevelse. Men du er i trygge hænder hos en erfaren ekspert, som ved præcis, hvad han skal gøre.

Muligheden for tandemspring er særlig attraktiv for nybegyndere, der ikke har erfaring med at springe i faldskærm. Hvis man skal springe tandemspring vil man blive nøje instrueret af eksperter, men man behøver ikke selv at skulle igennem nær så meget oplæring, som var det et solospring. Skal du ud i solospring kræver en del mere oplæring og vurdering af, at du er helt klar til at springe solo. Tandemspringet gør oplevelsen lettere tilgængelig for en bredere del af folket uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Hvor kan man springe i faldskærm?

Der findes i Danmark og vores nærmeste nabolande mange forskellige muligheder for at springe i faldskræm – både tandemspring og solospring. Der findes flere forskellige udbydere af faldskræmsudspring i hele landet – både jylland, fyn og sjælland. Det er altså en oplevelse der mulighed for at komme til uden at skulle transportere sig særligt langt. Derudover findes der forskellige udbydere af faldskærmsudspring både i Tyskland, Sverige og Norge. Faldskærmsudspring er en oplevelse, der virkelig er kommet for at blive, hvorfor oplevelsen efterhånden kan findes af mange forskellige udbydere og klubber bredt ud i det danske land.

De forskellige udbydere varierer i, hvad de tilbyder. Dette er både med hensyn til fly og højde på springet. Nogle steder kan man springe fra 3 km højde, andre steder fra 4 km højde. Nogle udbydere tilbyder kun tandemspring, hvor andre vil give dig den store oplæring i at komme ud i et solospring.

Hvad er prisen på faldskærmsudspring?

Afhængig af de forskellige udbydere og klubber ligger prisen for et faldskærmsudspring i omegnen af 2000,00 kr. til 2800,00 kr. Dette gælder både for tandemspring og solospring. Dette dækker udgifter til både fly, instruktion og instruktøren, som vil være der til at guide dig hele vejen. Det er altså en oplevelse, der koster lidt mere end en helt almindelig fødselsdags- eller julegave. Vi anser derfor oplevelsen som en gave, der kan gives til en særlig lejlighed. Det kunne være i konfirmationsgave til en dreng eller pige med fart på, eller som bryllupsgave til det eventyrlystne par. Det er en gave i den dyre ende af prisskalaen, men med alle de ting, man får med, så synes vi faktisk, at prisen er helt fair.

Desuden tilbyder mange faldskærmsklubber at man kan få lavet videoer af sit spring. Dette synes vi, er en virkelig god ide. På den måde kan du få foreviget mindet om denne ekstraordinære oplevelse. De fleste udbydere tilbyder muligheder for at få filmet oplevelsen, men det koster oftest en lille smule ekstra. Det er dog noget vi klart anbefaler at du undersøger.

Faldskærmsudspring som gave

At give en tur ud og springe i faldskærm som gave vil bestemt blive modtaget med overraskelse og spænding. For nogle vil faldskærmsudspring være en “once in a lifetime”-oplevelse. For nogle vil det være en helt urealistisk gave at modtage. En oplevelse, man altid har drømt om, men som man aldrig har fået taget sig sammen til at købe. Du kan være med til at give det ekstra spark ud over kanten, så en eventyrlysten person endelig får prøvet denne fantastiske oplevelse.
Dette er en oplevelse, der koster en del mere, end hvad vi anser som budget for en almindelig fødselsdagsgave. Derfor synes vi at oplevelsen egner sig godt som gave til personer du har et særligt tæt forhold til. Ellers er det en god gave til særlige og større anledninger. Vi har samlet de bedste forslag på både tandemspring og solospring her på dingaveguide, så du hurtigt kan danne dig et overblik over forskellige udbydere og klubber i hele Danmark.

Er du på udkig efter en oplevelsesgave i samme kategori, men som er lidt mindre adrenalinfyldt, kan vi anbefale et gavekort til en tur i luftballon, eller en helikoptertur i stedet.

Gennemsnitlige anmeldelse:

0,0
0,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk0%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

There are no reviews yet. Be the first one to write one.