Slotsophold

Drømmer du om en eventyrlig weekend i smukke omgivelser uden forstyrrelser – så har vi den helt rigtige gaveidé til dig. Her på dingaveguide har vi nemlig samlet de bedste slotsophold, så du kan ride afsted mod solnedgangen med din prinsesse eller ædle ridder. Med et slotsophold, garanterer vi en fortryllet oplevelse med masser af kvalitetstid og forkælelse. Find dit drømmeslot, og bestil en hyggelig ferie for 2.

Indeholder reklamelinks

Slotsophold på Broholm Slot

Slotsophold på Broholm Slot

Tag på slotsophold på Broholm Slot i Gudme på fyn. Her får I en overnatning med eftermiddagskaffe, 3-retters middag og morgenbuffet.

Pris: Fra 2990,00 kr. for 2 personer

Find gaven her

En eventyrlig weekend

Der var engang… Sådan starter mange eventyr. Uanset om du drømmer du om at være prinsen på den hvide hest eller blot ønsker at sove som en prinsesse, så er disse slotsophold som taget ud af eventyrbøgerne. Der er ganske vidst hverken drager eller onde dronninger, der skal bekæmpes, men hvis du er heldig, kan du finde både voldgrav og slotstårne.

Med et slotsophold, kan du tråde ind i danmarkshistorien og nyde et par hyggelige overnatninger under samme tag som fortidens adel, grever og baroner. Og hvem ved, måske har der også været en kongelig eller to forbi for et par hundrede år siden. Til forskel for f.eks. et hotelophold, så kan et slotsophold noget helt unikt. Med sine smukke og historiske omgivelser, kan du næsten mærke fortidens fantastiske fortællinger og de interessante mennesker, som har boet i slottet før dig. Og hvem ved, måske er du også heldig at møde den hvide dame i løbet af natten.

Slotsophold for 2

Selvom man måske ikke er til historie og eventyr, så er et ophold på et slot en utrolig romantisk oplevelse for 2, som bør deles med en man holder af. De hyggelige og rolige omgivelser gør stedet perfekt, hvis man vil ned i gear og nyde et par dage væk fra alting. Drøm dig væk i smukke himmelsenge, og gå en tur i store slotsparker fyldt med duftende blomster og idylliske naturlandskaber.

Med et slotsophold kan I få lidt velfortjent kvalitets- og alenetid, og glemme hverdagens stress og jag. Sæt alting på pause, og forkæl jer selv med smukke omgivelser, lækker mad og masser af tid til hinanden. Få en fortryllet oplevelse, og nyd nogle af verdens smukkeste slotte med en lille ferie for 2.

Mange slotte og herregårde er begyndt at tilbyde ophold med fokus på f.eks. lækker gourmetmad, og aktiviteter som wellness og spa. Der er noget for enhver smag, så du skal blot læne dig tilbage og nyde opholdet. På dingaveguide har vi samlet en række romantiske ophold, så du kan vælge det helt rigtige til dig og din partner. Gå på opdagelse i de mange tilbud, og drøm jer væk på et af vores eventyrlige ophold.

Hvad er budgettet for et slotsophold?

Prisen for et slotsophold kan variere meget – alt afhængigt af, hvilket ophold man ønsker at købe. Hvis man er til den helt store luksuspakke og vil leve som grever og baroner, kan man supplere ens ophold med wellness, spa, massage og god mad. I sådanne tilfælde kan prisen hurtigt komme over 3000,00 kr. for to personer. Man kan dog sagtens få et slotsophold billigere end dette. Måske tager man kun afsted for én enkelt overnatning. Og måske vælger I en enkelt lækker ret i stedet for en luksus 3-retters menu. Man kan derfor godt finde et billigt slotsophold for under 1000,00 kr. for en hel weekend. Det hele afhænger af, hvad for en type ophold, det er, I ønsker.

Giv et slotsophold som gave

Her på dingaveguide er vi store fortalere for at give oplevelsesgaver. Vores erfaring viser, at oplevelsesgaver oftest bliver taget imod med ekstra stor glæde, da det er en personlig gave, som oftest kan deles af modtageren og giveren. Vores anbefaling er, at et slotsophold vil være en fantastisk gaveide til én som du holder af, da denne type ophold emmer af romantik.

Selvom et slotsophold kan variere i pris, så er det i den høje ende af prisskalaen for et gavebudget. Det er derfor oftest en gave, som man giver til folk man holder meget af. Et ophold som dette, er en gave som man giver til personer, man er tæt med, og som man ønsker at tilbringe tid sammen med.

En gave som et slotsophold lægger også op til, at opholdet gives til en person, så I to sammen kan komme afsted på weekend og få noget kvalitetstid.
Det er dog også en god gave, hvis du kender nogle som trænger til lidt romantik og alenetid. Et slotsophold egner sig godt som gave til flere forskellige anledninger. Vi synes, at det kunne være en god gave til:

Fælles for dem er, at det er en god gave til personer, som du holder af at bruge tid med eller til personer, som du ønsker, skal bruge tid sammen alene f.eks. et kommende brudepar. Denne gaveide lægger nemlig op til, at man virkelig kan få lov at være sammen uden forstyrrelser i en hel weekend.

Gavekort på slotsophold

Man kan ofte finde gode deals på slotsophold hvad enten det er tilbud på hele opholdet eller gode deals i form af tilhørende middag, wellness- og spabehandlinger eller lignende. Der findes mange forskellige steder, der sælger gavekort på slotsophold. Dette gør det både nemt og praktisk at købe et slotsophold som gave.
Hvis du ønsker at gaven skal være mere end blot et kort, hvori der står at modtageren får et ophold, så kan gaven pakkes ind i en flot gaveæske. Du kan også tilføje et par ting, som fortæller hvad der skal under jeres hotelophold. Det kan f.eks. være et billede af slottet, et par champagneglas og en god flaske bobler eller en buket blomster.

Rigtig godt ophold og eventyr. Og husk… De levede lykkeligt til deres dages ende.

Gennemsnitlige anmeldelse:

0,0
0,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk0%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

There are no reviews yet. Be the first one to write one.