Kroophold

Det danske landskab er fyldt med flotte, charmerende kroer – både nyere og ældre. Disse er fyldt med værelser, og mange af dem huser også højkvalitets restauranter. Det er altså sat rammerne for, at I på et kroophold kan komme på et ophold i fantastiske omgivelser. Vi har her samlet nogle af de bedste bud på kropophold rundt i hele landet.

Indeholder reklamelinks

Kroophold hos Den Gamle Grænsekro

Kroophold hos Den Gamle Grænsekro

Den Gamle Grænsekro i Christiansfeld byder på kroophold. Her får I en overnatning, 3-retters middag og morgenmad.

Christiansfeld, Sønderjylland

Pris: 1450,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Gourmetophold hos Tambohus Kro og Badehotel

Gourmetophold hos Tambohus Kro og Badehotel

Til dette gourmetophold i Thyholm fås 5-retters gourmetmiddag, mulighed for tilkøb af vinmenu, overnatning i et dobbeltværelse samt morgenbuffet.

Pris: Fra 2298,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Kroophold på Rold Storkro

Kroophold på Rold Storkro

I Skørping kan I komme på kroophold, hvor I får en overnatning, bobler ved ankomst, 3-retter middag, gode vine samt morgenbuffet.

Skørping, Nordjylland

Pris: 2550,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Wellnessophold på Tambohus Kro og Badehotel

Wellnessophold på Tambohus Kro og Badehotel

På dette lækre ophold i Thyholm får i en overnatning, morgenbuffet, 3-retters middag og adgang til wellness.

Pris: Fra 2798,00 kr. for 2 personer

Find gaven her
Østersophold hos Tambohus Kro & Badehotel

Østersophold hos Tambohus Kro & Badehotel

Dette luksusophold inkluderer en masse godt til ganen i form af en lækker morgenbuffet, 5-retters gourmetmiddag om aftenen, hvor første ret består af dine egne indsamlede østers og mousserende vin. Du vil på første dag komme med på østerssafari med krofatter, hvor du låner et par waders og får gode tips til at indsamle østers og muslinger.

Thyholm, Jylland

Pris: 3398 kr. pr. person

Find gaven her

Tag på et afslappende kroophold på danske kroer

Det er let muligt at lave en hyggelig tur ud af de skønne, danske kroer. Om det er en enkelt overnatning, et weekendophold eller en helt miniferie. Samtidig er det et ophold i kan arrangere enten for to personer, sammen med en du holder af. Ellers kan det gøres til en lille miniferie for hele familien. Et helt almindeligt standard kroophold inkluderer som regel et hyggeligt værelse samt en lækker middag om aftenen på kroens restaurant. Ofte er ligger kroerne på nogle super fine lokationer i Danmark. Dette er ofte i forbindelse med noget af vores fineste natur eller hyggeligste små byer. De danske kroer ligger ofte ned til vandet, enten ved nogle af vores store, flotte søer i det midtjyske eller ned til havet. De kan også ofte finde i nogle af vores flotte danske skovområder. Kroerne ligger ofte i mindre byer, men byer som har en særlig charme. Når du tager på kroophold, træder du altså ind i et helt andet univers. Det er ikke storeby og trængsel, der vil dominere din rejse. Det vil som regel være rigtig bedstemor-hygge, varme og fin natur.

Tag på kroferie i Danmark

Mange af de danske kroer er forbundet til restauranter af god kvalitet. Nogle af disse laver rigtig gammeldags husmor kromad. Her taler vi god gammeldags traditionel dansk mad så som frikadeller og stegt flæsk med persillesovs. Andre kroer har opgraderet deres restauranter til at gæsterne kan få en fin gourmetoplevelse på deres ophold. Mulighederne er mange, men du er i hvert fald garanteret at få god dansk mad på dit ophold af den ene eller anden slags.
Ud over de helt traditionelle kroophold, så tilbyder mange danske kroer yderligere oplevelser. Nogle er måske tilknyttet en vinproduktion, hvor du kan prøve rigtig dansk vin. Nogle kroer er også udstyrret med spafaciliteter, så som pool, boblebad og sauna, så dit ophold kan blive en smule mere luksuriøst.

Noget vi synes er af særlig charme ved de mange danske kroer er deres historie. Flere kroer, eksempelvis Den Gamle Grænsekro i Sønderjylland har stået siden 1600-tallet, hvor den var centrum for mange af byen borgere. Sådanne bygninger holder altså på over 400 år gamle historier om vores land og har set alt fra bønder til soldater, kongelige og adelige. Der gemmer sig altså historier og atmosfærer, som man ikke bare kommer i nærheden af til hverdag.

Hvor kan man komme på kroophold?

Hele det danske land rummer på mange forskellige kroer. Alle hjørner lige fra jylland til fyn og sjælland huser skønne, gamle kroer med hver sin fantastiske historie. Du kan altså komme på kroophold i størstedelen af landet uden at skulle rejse særligt langt. Det er muligt at finde fine kroer i de danske storbyer, men vi anbefaler at du søger mod de mindre byer, når du skal lede efter et kroophold. Du kan over hele landet finde de mest charmerende små byer og samfund, hvor kroen engang var centrum og hus for hele byen borgere. Disse gamle byer holder altså på historier og minder, som gør hver enkelt kro unik og charmerende. Derover anbefaler vi, at du søger mod kroer, der er beliggende nær noget af den flotteste danske natur. Dette kan være alt fra havet, søer og til skovområder. Danmark er meget smukkere end man tror, når man kommer ud på disse skønne kanter i de flotteste omgivelser.

Hvad koster et kroophold?

At tage på dags- eller weekendophold på en kro kan som regel gøres for relativt billige penge. Man vil ofte skulle af med beløb fra 1400,00 kr. til 2500,00 kr. for to personer afhængig af kroen og hvad prisen inkluderer. Mange gange inkluderer denne pris overnatning, en lækker middag til aften samt morgenbuffet. Der er dog mange udbydere, hvor du kan få ekstra inkluderet. Dette kan eksempelvis være et spaophold med pool, spa og sauna. Nogle steder er aftenmiddagen alt fra 3- til 5-retters middag, så man virkelig får noget for pengene (disse kaldes ofte gourmetophold). Undersøg derfor dine muligheder nøje inden du bestiller, så du kan finde det bedste ophold til pengene.

Et kroophold som gave

Et kroophold er en fantastisk mulighed for at kunne få slappet helt af i selskab med folk, du holder af. Derfor er denne oplevelse også en perfekt ide til en gave. Et sådan ophold egner sig til en bred vifte af personer. Det kan være en romantisk weekendtur sammen med din kæreste eller ægtefælle. Her vil I kunne få lov at nyde hinandens selskab i afslappende rammer, så det er jer to og jeres forhold, der kommer i fokus. Et ophold også kan være en skøn familietur for hele familien. Her vil I kunne tage børnene med på tur, opleve steder af Danmark, hvor I ikke er vant til at komme samt spise god mad. Et kroophold kan naturligvis også gives som en gave til andre du holder af, så de kan få lov at nyde hinanden. Eksempelvis egner gaven sig rigtig godt til en kobber- eller sølvbryllupsgave. Her kan parret, der fejrer livet sammen, få lov at tage på tur, så deres forhold fortsat kan få lov at blomstre. Derudover ser vi, at ældre ofte nyder at komme på disse ophold. Derfor egner gaven sig særligt godt som en gave eksempelvis til dine bedsteforældre.

Gennemsnitlige anmeldelse:

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk100%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

Gammeldags kroophold

Rated 5,0 out of 5
9. maj 2020

Vi ville prøve et rigtigt kroophold med sovs og kartofler. Det var alle pengene værd.

Niels sejr