Ansigtsbehandling

Har du brug for et pusterum fra den travle hverdag og lidt selvforkælelse? På dingaveguide har vi samlet de bedste ansigtsbehandlinger, så du blot skal vælge den som passer bedst til dig. Ansigtsbehandlingen kan også gives som gave til en kvinde – eller mand, der har brug for at blive forkælet. Du kan også arrangere en hyggelig dag, hvor I begge deler oplevelsen sammen.

Indeholder reklamelinks

Ansigtsbehandling hos Helle Thorup

Ansigtsbehandling hos Helle Thorup

Hos Helle Thorup i Aarhus bydes der på en lækker ansigtsbehandling. Du vil få analyseret din hud og få en dybdegående og afslappende behandling.

Aarhus, Jylland

Pris: 895,00 kr. pr. person

Find gaven her
Ansigtsbehandling hos Ni’mat

Ansigtsbehandling hos Ni’mat

Til ansigtsbehandling hos Ni’mat får du en times skræddersyet ansigtsbehandling. Du vil få en hudanalyse, så produkterne passer præcis til dig.

København, Sjælland

Pris: 695,00 kr. pr. person

Find gaven her
Massage og ansigtsbehandling hos Aviva Clinique

Massage og ansigtsbehandling hos Aviva Clinique

Aviva Clinique byder på 1,5 times massage og ansigtsbehandling. Din hud vil blive analyseret og du vil få en signatur-ansigtsbehandling.

Aarhus, Jylland

Pris: 1140,00 kr. pr. person

Find gaven her
Ansigtsbehandling hos Pure Nature

Ansigtsbehandling hos Pure Nature

Hos Pure Nature vil i blive forkælet med den lækreste ansigtsbehandling. Her fås rensning, ansigtsmassage, peeling og meget mere.

Beder, Jylland

Pris: 800,00 kr. pr. person

Find gaven her
Ansigtsbehandling og massage hos Helle Thorup

Ansigtsbehandling og massage hos Helle Thorup

Hos Helle Thorup kan du få den helt store selvforkælelse. Her fås både massage og ansigtsbehandling, så man virkelig kan sætte sig selv i centrum.

Aarhus, Jylland

Pris: 1350,00 kr. pr. person

Find gaven her
Ansigtsmassage hos Pure Nature Spa

Ansigtsmassage hos Pure Nature Spa

Hos Pure Nature Spa får i først en let ansigtsrens. Dette efterfølges af en ansigts- og hovedbundsmassage, der afsluttes med plejende cremer.

Beder, Jylland

Pris: 400,00 kr. pr. person

Find gaven her

Ansigtsbehandling som afbræk fra hverdagen

Din hud er noget af det mest udsatte på kroppen. Fysiske forhold som vind og vejr kan sætte sine spor, men også ting som stress, hormonbalance og spisevaner har en stor indvirkning på din hud. Der er mange gode grunde til at passe på din hud. Og selv om mange af os er gode til f.eks. at smøre os ind i solcreme i sommermånederne, så tænker man måske ikke lige så meget over at passe på den resten af året.

På dingaveguide har vi samlet en række ansigtsbehandlinger, så du kan vælge den helt rigtige for dig. Ansigtsbehandlingerne kan tilpasses efter netop din hudtype og behov. Hvad enten du døjer med sensitiv hud, rødme, uren hud eller blot trænger til en dejlig fugtgivende behandling. En ansigtsbehandling giver dig foruden en smukkere hud også et pusterum for hverdagens stress og jag. Du skal blot læne dig tilbage og nyde et par timer uden afbrydelse mens du får en fantastisk og afstressende ansigtsbehandling.
Oplev en verden af wellness, og få en pause som kun handler om dig. Efter behandlingen vil du ikke blot føle dig fantastisk tilpas, du vil også have fornyet energi.

Bestil en behandling til dig selv eller giv ansigtsbehandlingen i gave til én som du holder af, og som fortjener lidt selvforkælelse. På dingaveguide tilbyder vi også gaveidéer inden for både spa og wellness, så du kan finde den rigtige gave til en heldig modtager.

Hvem kan man give en ansigtsbehandling til?

Alle har brug for at pleje deres hud – også mænd. Med en ansigtsbehandling fra dingaveguide, kan du give din mand en god hudpleje og en hyggelig oplevelse. En sund hud er en velplejet hud, og derfor er det lige så vigtigt at passe på dit ansigt, som det er at passe på resten af kroppen. Din hud beskytter nemlig mod bakterier og skadelige stoffer, som du ellers ville være modtagelig for. Uanset om ansigtsbehandlingen er til mænd, kvinder, unge eller ældre, så tages der udgangspunkt i personens behov, hudtype og livsstil. En ansigtsbehandling er også særlig god for mænd der barberer sig. Huden kan under barbering nemt kan blive irriteret og rød. Bestil tid til en ansigtsbehandling, og besøg en af de dygtige skønhedsklinikker eller -saloner i København, Aarhus eller resten af landet. Du kan finde disse saloner i stort set alle dele af Danmark.

Hvad koster en ansigtsbehandling?

En ansigtsbehandling er en god måde at få forkælelse og wellness på uden at det skal koste en masse penge. Der kan dog være variationer i prisen på behandlingerne. Dette afhænger af, hvilken behandling du vælger, og hvad denne skal indeholde. Normalt ligger prisen for en ansigtsbehandling fra omkring 600,00 kr. til 1000,00 kr. pr. person. Prisen afhænger dog meget af den udbydende klinik eller salon, og af hvor meget man får med i prisen. Dette er dog stadig væsentligt billigere end hvis man skulle ud og købe et spa– eller wellnessophold, hvor prisen ofte nærmer sig 2.000 – 3.000 kr. Dette gør også, at det er en oplevelse, som man lettere kan give i gave, uden at det behøver at være en særlig stor eller speciel anledning. Vi anbefaler dog, at du overvejer at købe ansigtsbehandlinger til mindst 2 personer, men dette afhænger naturligvis af, hvem du giver behandlingen til. Nogle personer ville elske sådan en afslappende pause helt alene, for virkelig at få lov at koble af. Andre personer vil nyde behandlingen mere, hvis den bliver holdt sammen med en, de holder af.

På dingaveguide ser vi særligt, at disse behandlinger er populære for to personer. Måske for et kærestepar eller to veninder, der trænger til kvalitetstid sammen. Alternativt er disse behandlinger også særligt populære i f.eks. fars eller mors dags gaver.

Ansigtsbehandling som gave

En ansigtsbehandling er en super god gaveidé. I og med at prisen ligger i den billigere end af prisskalaen i forhold til eksempelvis et wellnessophold, egner denne gave sig til mange forskellige modtagere og anledninger. En ansigtsbehandling er også en god ”bare-fordi-gave”, hvis du kender en som trænger til lidt forkælelse. Det kunne f.eks. være en barsels- eller babyshowergave, hvor den kommende mor – eller far, kan glæde sig til en pause og lidt selvforkælelse. Du kan også give en ansigtsbehandling til flere personer, som kan dele oplevelsen sammen eller som en del af en større gave. Dette kunne eksempelvis være til anledninger som:

Hvis du selv er i gang med at planlægge et bryllup, kan en lækker ansigtsbehandling også være en super fin morgengave til den kommende brud eller som gave allerede før brylluppet, så hun er helt klar til den store dag. Der er mange muligheder, og vi kender ikke nogen, som ikke elsker at få lidt forkælelse uanset hvad anledningen er.

Gavekort til ansigtsbehandling

Der findes mange udbydere af gavekort på ansigtsbehandlinger online. Dette gør det super nemt for dig at finde overblik over dine muligheder. Udbyderne skriver som regel hvad behandlingerne inkluderer, så du kan sammenligne behandlinger, priser og niveauet af luksus. For at gøre det endnu lettere har vi her på dingaveguide samlet gode bud på de allerbedste ansigtsbehandlinger. På den måde kan du finde den behandling som passer bedst til dig og dit prisniveau. Du skal blot læne dig tilbage og lade dig inspirere her på vores guide.

Gennemsnitlige anmeldelse:

0,0
0,0 ud af 5 stjerner
Fantastisk0%
Godt0%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Forfærdeligt0%

Seneste anmeldelse:

There are no reviews yet. Be the first one to write one.