Gaveideer til teenagepiger

Teenageårene er startet. Den lille pige, der plejede at ønske sig dukker, lejetøj og lyserødt tøj er ved at blive en voksen kvinden. Hun er dog ikke gammel nok til at potter og pander er spændende gaver at modtage endnu. Hvad giver man i gave til en teenager? Vi har her på dingaveguide samlet en stor bunke gaverideer til teenagepiger, så du har et stort udvalg at vælge imellem. Om det er julegaver eller fødselsdagsgaver, så skal vi nok hjælpe dig med at finde en gave til teenageren.

Arganolie gavepakke

Arganolie gavepakke

I denne perfekte gavepakke får du en spiselig arganolie, en ren arganolie til skønhedspleje og en håndsæbe. Arganolie er et populært produkt til skønhed, og det er godt for både krop og hår.

Pris: 307,00 kr.

Find gaven her
Arganolie Soufflé

Arganolie Soufflé

Denne soufflé creme baseret på arganolie er den perfekte bodylotion for en krop, der mangler lidt kærlighed. Arganolie er med til at blødgøre og smidiggøre huden. Dette er en lækker gave til enhver smag.

Pris: 130,00 kr.

Find gaven her
Arganolie: gavesæt

Arganolie: gavesæt

Denne lækre gavepakke indeholder en shampoo, en balsam og en hårolie. De indeholder alle tre arganolie, der er perfekt til at blødgøre og pleje håret.

Dette er en perfekt gave til en kvinde, der skal have lov at forkæle sig selv.

Pris: 645,00 kr.

Find gaven her
BITZ bestiksæt

BITZ bestiksæt

Flot og unikt bestiksæt med 16 dele fra Christian Bitz. Sættet fås i 4 forskellige farver: blank/ru (sølv), messing (guld), sort og kobber. Det moderne look vil passe ind i ethvert hjem.

Pris: 749,95 kr.

Find gaven her
Flot kjole – også til vinter

Flot kjole – også til vinter

Kvinder og piger i alle aldre elsker at modtage tøj. Lige nu er det meget in med moderne kjoler – og gerne med lange ærmer, så de også kan bruges om vinteren.

Her er et eksempel på en rigtig flot langærmet kjole, der vil egne sig godt til både efterår, vinter og forår.

Pris: 379,95 kr.

Find gaven her
Flytte hjemmefra kogebogen

Flytte hjemmefra kogebogen

Kender du et ungt menneske, der står og skal flytte hjemmefra? Der er mange nye ting at vænne sig til ved at flytte, og man skal lære at lave mad på et budget. Flytte hjemmefra kogebogen indeholder en masse opskrifter på lette og billige retter, som er perfekt til en, der lige er flyttet.

Pris: 199,95 kr.

Find gaven her
God mad, let at lave – kogebog

God mad, let at lave – kogebog

Kogebogen God mad, let at lave er en kogebog, der har levet i flere generationer. På min hylde står en version, som min oldemor købte i sin tid. Men den fås stadig, og det er der en grund til: den indeholder stabile og gode opskrifter til alle måltider.

God mad, let at lave er en fantastisk kogebog at have i sit køkken.

Pris: 349,95 kr.

Find gaven her
Halskæde med stjernetegn

Halskæde med stjernetegn

Et smykke er altid en god gave. Disse halskæder med stjernetegn i er en smuk og personlig gave at give. Du kan enten give en med modtagerens eget stjernetegn, eller give en med et stjernetegn, der skal symbolisere en person, som modtageren holder af.

Pris: 199,95 kr.

Find gaven her
Hårbøjle fra Sofie Solgerd accessories

Hårbøjle fra Sofie Solgerd accessories

Flotte og farverige hårbøjler fra Sofie Solgerd accessories. Hårbåndene kan justeres, så de passer perfekt. Der kan vælges mellem flere forskellige farver og designs, så du er garanteret at finde én, der passer lige til din stil.

Pris: Fra 120,00 kr.

Find gaven her
Parfume til hende

Parfume til hende

Hvis diamanter er en kvindes bedste ven, så må en god parfume i hvert fald være den 2. bedste ven. Kvinder i alle aldre vil altid blive glad for en parfume, da det er et stabilt produkt i hverdagen. Dyk ned og find lige præcis dén duft, du synes, vil klæde hende.

Pris: Fra 149,00 kr.

Find gaven her
Protein pandekagemix

Protein pandekagemix

Vi tør næsten godt sige, at alle mennesker elsker pandekager! Men det er ikke altid vi føler, at vi har lige godt af det. Denne protein pandekagemix kan dog spises med en smule bedre samvittighed. Proteinindholdet er superhøjt og der er ikke tilsat sukker. Man får let og hurtigt lavet nogle rigtig lækre pandekager.

Pris: 89,00 kr.

Find gaven her
Selfie-stang

Selfie-stang

En selfie-stang må i dagens Danmark være en form for drillegave. Men den kan være med til at gøre enhver fest en lille smule sjovere. Kender du en rigtig “selfie-queen” eller “selfie-king”, så vil denne gave være en rigtig sjov gave.

Pris: 99,00 kr

Find gaven her
Serum med arganolie

Serum med arganolie

Du går aldrig helt galt i byen, hvis du køber hudplejeprodukter til en kvinde. Særligt, hvis det er så lækre produkter som denne serum med arganolie fra Cosmos Co. En serum er noget af det lækreste hudpleje, man kan købe, så dette er en perfekt gave til en, du holder af.

Pris: 125,00 kr.

Find gaven her
Stempelkande

Stempelkande

Kaffe bliver på et tidspunkt en stor del af mange menneskers liv. Når man begynder at studere, når man begynder på arbejde, eller når der bare skal hygges derhjemme.

Med en stempelkande er det let og hurtigt at lave lækker kaffe til flere personer.

Pris: 399,95 kr.

Find gaven her
Striktrøje til vinteren

Striktrøje til vinteren

Når efteråret og vinteren nærmer sig, så findes der intet bedre end en lækker, stor striktrøje, som man kan rende rundt i. Denne striktrøje med perler langs ærmerne vil være perfekt til en hver kvinde denne kommende vinter. Vælg mellem lysegrå og mørkegrå.

Pris: 399,95 kr.

Find gaven her
Termokande

Termokande

Denne stilrige og flotte termokande vil pynte på ethvert kage-og-kaffe-bord. Den er både moderne og flot, men bestemt også praktisk. For eksempel til et ungt menneske, der er begyndt at studere eller arbejde, vil kaffe ofte blive uundværligt. Ellers vil denne termokande klæde ethvert kaffe-, kage- eller middagsbord.

Pris: 749,95 kr.

Find gaven her
Toilettaske

Toilettaske

Som pige vil man altid kunne bruge en god og flot toilettaske. Hver gang man som pige skal et sted hen, så skal halvdelen af badeværelset også med. Derfor er et lækker toilettaske en meget praktisk ting.

Pris: 249,95 kr.

Find gaven her

Gode gaver til teenagere

Teenagealderen, der indtræder ved 13-års fødselsdagen, er en svær alder. De unge mennesker er ved at blive voksne, og der vil ske en masse ændringer i deres liv den næste håndfuld år. Hvad der før var dukker og legetøj begynder så småt at blive skiftet ud med makeup og høje hæle på skoene. Den lille pige er ved at blive en kvinde.

Både udseendemæssigt og personlighedsmæssigt gennemgår teenagepigen en masse ændringer. Og som familie og venner på sidelinjen kan det være svært at følge med. Hvad kan hun nu lide, og hvad kan man nu give hende i gave?

Det værste er, at der ikke findes én rigtig how-to-teenagepige manual. Hormonerne i kroppen ændres forskelligt fra alle piger. Og de ændres i forskellig hastighed. Derfor er der stor forskel på alle teenagere i forskellige aldre, da ikke alle udvikles på samme tid.

Så hvad er gode gaver til en teenager? Og hvad er gode gaver til en teenager, der har alt? Vi har her samlet en masse gode, personlige og sjove gaver til teenagere, så du kan få inspiration og hjælp til, hvad du skal give. Og lige netop i dette tilfælde kan al den hjælp, du kan få, være vigtig!

Gaver til unge

At finde gaver til unge kan være noget af en proces. Du er først og fremmest nødt til at finde ud af, hvor langt i livet din teenagepige er.
Er hun i starten af teenageårene befinder hun sig i en gråzone mellem barn og ung. Her kan det være svært at finde gaver. Alting må ikke længere kun være lyserødt, bamser er ikke seje længere. Men hun er heller ikke nødvendigvis gammel nok til stiletter og mascara.

Er hun derimod i slutningen af teenageårene, så begynder flytte-hjemmefra gaver (også kaldet skrub-af gaver) at blive spændende, men de sidste teenagefascinationer for kjoler, høje sko og makeup suser stadig rundt i blodet på hende.

Og for at gøre det endnu sværere, så kommer disse ændringer ikke med en bestemt alder. Nogle piger vil allerede få interesse for makeuppen før 13-års alderen, hvor andre først finder interessen ved 15-16-års alderen. Nogle piger vil være klar til at flytte hjemmefra som 17-årig hvor andre skal helt op i 20’erne før de begynder at tænke på tallerkener, grydeskeer og kartoffelskrællere.

Som du kan se, kan dét at finde gaveideer til teenagepiger være et dagsprojekt. Så godt du er kommet her til vores guide. Vi guider dig igennem en masse gode ønsker til teenagepiger i alle aldre, så du ikke skal sidde med hovedet i blød resten af aftenen.

Ideer til ønsker til teenagerpige

Det kan også som teenager selv være svært at finde på ønsker. Måske er nogle af dine veninder foran eller bagud dig i udviklingen, og måske ønsker I jer ikke helt de samme ting endnu. Men lad være med at stresse. Det er helt okay, at I ikke følger hinanden fuldstændigt. Tag det i dit eget tempo og ønsk dig lige præcis, hvad DU synes, der føles rigtigt.

Hvis du begynder at interessere dig for makeup, så ønsk dig makeup. Hvis du begynder at drømme om at indrette din kommende, egen lejlighed, så begynd at ønsk dig diverse potter og pander. Tag det hele i som du ønsker det.

Vores gaveguide kan let og simpelt bruges til at finde ideer til ønskelister. Hvis du ikke kan finde på så mange gaver at ønske dig, så tag et kig rundt og find inspiration til dine kommende ønsker. Vi har alt fra oplevelser til personlige gaver, og du skal nok kunne få en masse gode, nye ideer til gaver.