Giv en miniferie i gave

Annonce fra Esmark

Uanset om det er jul, fødselsdag, jubilæum eller en anden stor anledning, så vil en velvalgt gave altid varme modtagerens hjerte og berige ham eller hende på ny vis. Denne gang kan du med fordel tænke i nye baner og måske overveje at glæde en af dine nærmeste med en miniferie i gave.

Gaver glæder

Gaver er en af de bedste måder for dig at vise din omsorg og kærlighed på. Når modtageren får en ganske særlig gave, vil han eller hun for alvor mærke, at du sætter pris på vedkommende, og det vil skabe stærkere og bedre bånd mellem jer.

Men det er ikke ligegyldigt, hvad du giver i gave. Nogle mennesker kan være svære at købe gave til, og du kan hurtigt ende med blot at hive noget ned fra hylden – bare fordi du ved, at du ikke kan møde tomhændet op, og at du gerne vil vise din interesse på en eller anden måde.

Så er der dem, du altid ved, hvad du skal give, og som du glæder dig hele året til at berige med lige netop den ting, som passer nøjagtigt til dem. Og så er der alle dem midt imellem. Når det bliver svært at finde en målrettet og specifik gave, kan du gå mere nøgternt til værks og overveje, hvad der kunne være en universel god gave.

Oplevelser og rejser

Her taler vi ikke opvaskebørster eller cykelpumper, men i stedet noget, der giver en stærkere følelse af glæde og omsorg – for eksempel en miniferie. Det er de færreste, der ikke kan lide at rejse og få nye oplevelser, så du går ikke galt i byen.

I stedet vil du kunne glæde modtageren med en oplevelse ud over det sædvanlige, som kan gøre en stor forskel i den travle hverdag. Der er forskellige typer af miniferie, du kan give, for der er masser af rejsemål og oplevelsestyper. Det kan være storby, landlig idyl eller kulturferie, men vil du være helt sikker på at ramme plet, kan du give en miniferie i sommerhus.

Fordele ved en sommerhus-ferie

Her får du en hurtig opsummering af fordelene ved en miniferie i sommerhus:

  • Et sommerhus passer til alle typer af personer, ung som gammel
  • Der er masser af plads til flere gæster
  • Der er mange sommerhuse, så modtageren kan let finde et sted, han eller hun gerne vil udforske
  • Mulighed for Danmark såvel som udlandet

Overvej derfor næste gang at glæde en af dine nærmeste med en miniferie i gave. Det vil helt sikkert blive årets hit, og så vil du kunne glæde dig over at have beriget din kære med en gave ud over det sædvanlige.