Gaver til tømrersvend

Efter en veludført eksamen er den nyuddannede tømrersvend endelig færdigudlært. Han eller hun har fået sit svendebrev i hånden og skal nu fejre den store milepæl, de har opnået. Og til et rigtigt svendegilde hører sig en god svendegave til tømrersvenden. Vi har her samlet gode gaveideer til gaver til en tømrersvend, så du kan lade dig inspirere til den helt rigtige gave.

Indeholder reklamelinks

Metalfigur med fagområde

Metalfigur med fagområde

Disse flotte metalfigurer er et godt eksempel på en gave til en person, der er specialiseret inden for et bestemt fagområde. De findes idag til et hav af forskellige beskæftigelser og vil egne sig godt til svendegaver, jubilæer eller fødselsdage.

Pris: Fra 375,00 kr.

Find gaven her
Plakat til tømreren

Plakat til tømreren

Denne plakat kommer med citater med selvironi og humor om en række hverdagssituationer, man ofte bliver stillet over for som tømrer.

 

Pris: Fra 249,00 kr.

Find gaven her
Koncertbilletter

Koncertbilletter

En god og særlig oplevelsesgave er at give ham eller hende, du holder af, koncertbilletter til et band eller en kunstner, som I begge kan lide.

Med god musik, højt humør og godt selskab er det en gave og oplevelse, som kun kan blive taget godt imod.

Pris: Pris afhængig af kunstner

Find gaven her
Plakat med sjovt citat

Plakat med sjovt citat

Man kan idag få mange flotte, grafiske plakater med forskellige citater til at pynte i hjemmet. Dette er blot et eksempel ud af mange, som vi synes, er sjove.

Pris: Fra 99,00 kr.

Find gaven her
Storbyferie

Storbyferie

Står du og skal finde en god gave til et højere budget, hvor der er mulighed for god kvalitetstid med hinanden, så er en storbyferie den perfekte gave. Det kan være alt fra en forlænget weekend til en uges ferie, hvor I får oplevet en masse sammen.

Pris: Pris afhængig af destination

Find gaven her
Kør djævleræs

Kør djævleræs

Skal der være fart over feltet, hjulspin og hurtig fart – så er djævleræs den helt perfekte gave. Det er en fantastisk gave til den eventurlystne person, hvor der skal være fart over feltet.

Pris: Fra 1199,00 kr.

Find gaven her
Trådløs mobiloplader

Trådløs mobiloplader

Med denne flotte, trådsløse mobiloplader kan du let og effektivt oplade din telefon. Opladeren fungerer også som en powerbank, du kan tage med på farten.

Designet er elegant og moderne og den kan fås i flere forskellige farver.

Pris: 599,00 kr.

Find gaven her
Glas til drinks

Glas til drinks

Om de skal bruges til gin og tonic eller til isvand, så er disse krystalglas fra Lyngby Glas perfekte til servering af alle slags drikkevarer. Stilen er elegant og klassisk og vil pynte til enhver lejlighed.

Pris: 320,00 kr. for 6 stk.

Find gaven her
Rødvinsglas

Rødvinsglas

Hvad er bedre end et godt glas rødvin til en god mediumstegt bøf? Og et godt glas rødvin bør serveres i gode rødvinsglas for at få det meste ud af oplevelsen.

Flotte rødvinsglas kan idag fås i flere forskellige former og størrelser, så der er noget, der passer til enhver smag.

Pris: Fra 109,00 kr.

Find gaven her
Ur

Ur

Et ur er og bliver en af de fedeste og mest stilrige accessories. Om det er en til pige, dreng, mand eller kvinde kan der findes alverdens ure med forskellige designs. Der skal nok være et ur til enhver smag.

Pris: Pris afhængig af mærke

Find gaven her
God flaske whisky – eller anden alkohol

God flaske whisky – eller anden alkohol

En god flaske alkohol kan ofte være en lækker og luksuriøs gave til manden, der har alt. Det behøver naturligvis ikke være en whisky. Er han mere til rom, cognac, portvin eller gin? Alle muligheder er åbne. Yderligere kan en god flaske alkohol let gives som en gavekurv med tilhørende snacks.

Pris: Variende efter mærke og variant

Find gaven her
Kaffeplakat

Kaffeplakat

En grafisk plakat til en rigtig kaffeelsker: espresso. Plakaten vil pynte flot i et “kaffehjørne” i køkkenet eller som anden pynt. Den kan også fås med andre tekster som “cappucino” eller “coffee”.

Pris: Fra 99,00 kr.

Find gaven her
Champagneglas

Champagneglas

Når klokken slår 24.00 nytårsaften skal der fejres med champagne, god mad og højt humør. Dertil hører sig flotte champagneglas til at fejre det nye år. Alternativt kan de også bruges til at servere kreative drinks i eller andre lækre drikke.

Pris: Fra 109,00 kr.

Find gaven her
Stor Bluetooth højtaler

Stor Bluetooth højtaler

Denne vidunderlige højtaler er den perfekte gave til enhver med passion inden for musik. Det er ikke kun lyd og et kompromisløs design højtaleren kan tilbyde. Højtaleren fungerer trådløst via Wi-Fi eller Bluetooth og har op til 12 timers batteritid på en opladning.

Du kan desuden købe højtaleren med front i andre farver, så den passer ind i hjemmet.

Pris: Fra 899,00 kr.

Find gaven her
Frøken Jensens Sovs og Sauce

Frøken Jensens Sovs og Sauce

Frøken Jensens kogebog er en gammel klassiker af en kogebog. Og denne udgave af kogebogen fokuserer på den madvare alle vi danskere elsker allermest: sovs.

Du får en hel bog fyldt med opskrifter på forskellige sovser og saucer. Dette er en gave, der er oplagt både som en seriøs gave eller en sjov drillegave.

Pris: 69,95 kr.

Find gaven her
Gavekurv med vin

Gavekurv med vin

Hvem vil ikke sætte stor pris på at modtage en fin gavekurv med god vin. En flaske vin har altid været set på som en fin gestus, som man aldrig kan blive skuffet over.
Gavekurven kan med fordel kombineres med et par gode snacks i form af lakrids, chips eller nødder.

Pris: Fra 275,00 kr. pr. gavekurv

Find gaven her
Gavekurv uden alkohol

Gavekurv uden alkohol

Kender du en der skal forkæles med en dejlig gavekurv? Lækre gavekurve kan også findes uden alkohol, men fyldt med gode snacks som nødder, lakrids og bolcher.
En god gavekurv indeholder som regel lidt til en hver smag, så selv de mest kræsne munde kan blive tilfredse.

Pris: Fra 185,00 kr. pr. gavekurv

Find gaven her
Loungestol

Loungestol

En god loungestol kan være med til at sætte rammen for det perfekte rum. Med et flot og moderne design vil disse stole være en perfekt gave til en, der går op i sin indretning.

Stolene fås med forskelligt stof og farver, så der kan findes en til enhver smag.

Pris: 5995,00 kr.

Find gaven her
Skjorte

Skjorte

En skjorte kan bruges til alle anledninger og vil passe ind i klædeskabet hos enhver mand. Man går aldrig galt i byen med en skjorte som gave. Skjorter findes inden for alle prisklasser, designs, farver og former, så det skal nok være muligt at finde den helt rigtige.

Pris: Fra 500,00 kr.

Find gaven her
Flyboard i København

Flyboard i København

Er du til ekstremsport, er du til følelsen af adrenalin – og er du til at begå dig på vandet? Så er flyboard en ny og meget speciel oplevelse at kunne prøve.

Pris: 999,00 kr.

Find gaven her
Elektrisk løbehjul

Elektrisk løbehjul

Elektriske løbehjul er et nyt, motordrevet transportmiddel, som er blevet meget populært i den seneste tid. Løbehjulet kan foldes sammen så det er let at tage med sig, og det kan vise sig at være både sjovt og praktisk.

Pris: 3495,00 kr.

Find gaven her
Shaping New Tomorrow sweatshirt

Shaping New Tomorrow sweatshirt

Sweatshirts er stabile og moderigtige genstande i klædeskabet. Shaping New Tomorrow er blevet kendt for at lave flot tøj, der er superbehageligt at have på. Og denne sweatshirt er ingen undtagelse. Den findes i flere forskellige farver, så den passer til enhver smag.

Pris: 600,00 kr.

Find gaven her
Elektrisk skateboard

Elektrisk skateboard

Elektriske skateboards er et transportmiddel, der for alvor begynder at komme frem på gaderne. Det er et nyt, sjovt, motordrevet transportmiddel, som er nemt at lære selv for folk, der ikke er vant til at stå på skateboard.

Pris: Fra 4495,00 kr.

Find gaven her

Gode gaver til en tømrersvend

Med hammer i hånden og sved på panden er den nyuddannede tømrer endelig færdig med sin uddannelse. Med speciale i træarbejde kan den nyudlærte tømrer nu begå sig ud på arbejdsmarkedet og udføre sine uddannede færdigheder.
Den nyuddannede håndværker med speciale i sit fagområde har fået sit svendebrev, og dette skal fejres med et svendegilde for de nærmeste familie og venner. Og til et svendegilde, som enhver fest, hører sig naturligvis svendegaver i massevis. Nogle gode eksempler på gode gaver til en tømrer er

  • Gør-det-selv gaver
  • Værktøj
  • Arbejdstøj
  • Oplevelsesgaver
  • Gavekort til massage

Og mange, mange flere. En tømrer har ofte særlige ønsker til kvalitetsværktøj og -arbejdstøj, så her bør du forhøre dig hos tømrersvenden eller følge vedkommendes ønskeliste. En lidt anderledes, men bestemt god, gave til en nyudlært tømrersvend er et gavekort til massage. Tømrere arbejder hårdt og bruger deres muskler hele dagen. En god, afslappende omgang massage vil være en skøn gave at modtage, for at løsne op i de spændte muskler.

Hvad giver man i gave til en tømrersvend?

Ud over de klassiske gaver, der passer til tømrerens fagområde, så som værktøj og arbejdstøj, så findes der et hav af andre gode gaver, som du kan give. Gavekurve med specialøl eller vin er ofte et hit til enhver fest. Alternativt er oplevelsesgaver noget, du aldrig går helt galt i byen med. At komme ud og opleve noget sammen med en, man holder af, er ofte en succes.

Efter lang uddannelse med teoretisk undervisning, har tømreren lært om håndarbejde med træ. Herefter har han eller hun været i lære som tømrerelev og fået arbejdet i hænderne. De er nu færdigtuddannede og klar til at begå sig ud på arbejdsmarkedet i det danske samfund. Om det er et ungt menneske eller en voksen mand eller kvinde, så skal dette uden tvivl fejres med manér. Dette betyder et svendegilde med de personer, tømrersvenden holder af. En fest, som du skal være med til at gøre til en stor oplevelse.
Her på dingaveguide har vi samlet et hav af ideer, som du kan tage med i gave til tømrersvenden. Du kan blot kigge rundt og lade dig inspirere af de mange forskellige ideer.

Budget for en gave til en tømrersvend

Hvad skal man så give for sådan en svendegave til en tømrer? Vi ser gaven til et svendegilde værende på niveau med studentergaver. De er altså gaver, der bør være lidt større end en almindelig fødselsdagsgave, da det er en anledning, der er noget helt specielt. Tømrersvenden er nemlig blevet færdiguddannet og klar til at begå sig ud i den store verden efter uddannelseslivet.
Det afhænger selvfølgelig som altid også af din relationen til svenden, og hvorvidt du er inviteret med til svendegildet.