3 bud på den perfekte indflyttergave

Indflyttergaver er altid ekstra svære at finde, da du ofte ikke får stukket en ønskeliste i hånden, inden du skal til housewarming hos enten venner eller familie. Det er nemmere til eksempelvis fødselsdage og konfirmationer, hvor alle udmærket er klar over, at man som gæst bør komme med gaver, og derfor har fødselaren og konfirmanden altid en ønskeliste klar. Det er noget andet med indflyttergaver, for det er ikke en lige så udbredt skik som til andre højtider og mærkedage. Det er ærgerligt, for det er netop, når du flytter ind i en ny bolig, at du har brug for nye ting. Derfor vil værterne uden tvivl blive glade og positivt overraskede, hvis du bringer dem en gave til deres nye hjem. Læs med her, hvis du ønsker at høre vores tre bud på den perfekte indflyttergave.

Dekoration til væggene

Noget af det sidste folk får på plads, når de flytter ind i et nyt hus eller lejlighed, er væggene. Væggene står ofte tomme ret længe efter indflytning, og det er sandsynligvis fordi, at det selvfølgelig ikke er livsnødvendigt at dekorere sine vægge. Du kan godt leve uden malerier og plakater, men du kan ikke leve uden en seng eller et toilet. Derfor er plakater en oplagt indflyttergave, fordi det er en venlig påmindelse om og et skub hen imod at få udfyldt de tomme vægge, så den nye bolig føles mere som et hjem. Der findes utallige varianter med forskellige motiver i alle slags farver og størrelser, så du skal nok kunne finde noget, der passer til dine venner eller families nye hjem. Fordelen ved plakater er også, at du kan finde billige udgaver af kendte kunstneres malerier og motiver i form af kunst- og designplakater. På den måde kan du i indflyttergave give nogle af de klassiske plakater af kunstnere som Michael Kvium, Picasso, skagensmalerne og Frida Kahlo uden at ruinere dig selv.

Inspiration til køkkenet

Vores andet bud på den perfekte indflyttergave er kogebøger. En kogebog er altid en sikker vinder uanset, hvem der flytter. Hvis du eksempelvis skal til din fætters housewarming, som er flyttet hjemmefra for første gang, så er det oplagt at give den klassiske Flytte Hjemmefra Kogebogen. Det er en kogebog, der lærer unge mennesker at lave mad gennem nemme og forståelige opskrifter, så de klædes på til det nye voksenliv, der venter dem. Hvis du derimod skal til indflytterfest hos et vennepar, der allerede har boet ude i mange år, så er en kogebog ligeledes en oplagt gave. En ny bolig kræver nye idéer og inspiration til madlavningen, så du kan med fordel give en kogebog, der har opskrifter fra et mere eksotisk, kreativt og udfordrende køkken.

Tekstiler til badeværelset

Sidst, men ikke mindst, er det også altid en god idé at give tekstiler i indflyttergave. Her foreslår vi først og fremmest at give et par gode, store og bløde håndklæder i god kvalitet til værternes nye badeværelse. En anden idé kan være en bademåtte, der passer til farverne på deres håndklæder eller badeforhæng. En helt tredje idé kan være at give et par matchende badekåber, hvis du skal til housewarming hos et par og gerne vil give dem en gave, de begge bliver lige glade for.