3 gode idéer: Dette kan du give i gave til barnedåben

Hvis du er blevet inviteret til barnedåb, så skal du naturligvis have en gave med. Det er dog ikke altid, at det er nemt at finde denne gave. Derfor er der mange, der ender med at bruge flere timer på at lede efter en god gave – og alligevel føler de sig på bar bund.

Er det noget, du kan genkende, er du heldigvis landet det rette sted. I denne artikel bliver du nemlig præsenteret for en række gode idéer til en dåbsgave. Derfor er der en god chance for, at en af disse gaveidéer vil være noget for dig.

#1: Barnets bog

Hvis ikke forældrene selv har købt den, så er det en glimrende idé at forære dem en Barnets bog. Det er en bog, som forældrene kan udfylde med information og billeder i takt med, at barnet bliver ældre. Dermed bliver det en form for rejse gennem barndommen.

Det er en gave, som alle forældre vil sætte stor pris på at få. Sørger de for at bruge de mange muligheder, der er i bogen, vil de senere i livet kunne genoplive barnets udvikling og opvækst skridt for skridt.

#2: Bamse eller legetøj til barnet

Mener du ikke, at Barnets bog er en passende gave? Eller har forældrene allerede anskaffet sig én? Uanset hvad, så er det selvfølgelig også oplagt at have en gave med til den lille. Her kan du passende vælge mellem en bamse eller noget legetøj.

Beslutter du dig for at vælge denne løsning, er det vigtigt, at du sikrer, at enten bamsen eller legetøjet er egnet til barnets alder. Det vil næppe være et hit, at du kommer med et stykke legetøj, der er beregnet til børn, der er fem år gamle.

#3: Gavekort til restaurant til forældrene

Du er naturligvis ikke tvunget til at vælge en gave, der har noget med barnet at gøre. Hvis du mener, at det er forældrene, der har fortjent at blive forkælet, er det også en oplagt mulighed. F.eks. kan du give dem et gavekort til en middag på en restaurant.

Fordelen ved at give dem et gavekort er, at de selv kan bestille bord mv., så de kan få det til at passe ind i deres kalender. Du kan enten købe et gavekort til en specifik restaurant, du ved, at de kan lide, eller et bredt gavekort, der kan bruges på mange forskellige restauranter.